موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز من میخوام مدارکمو بدم آزانس واسه پیکاپ اگه تجربه ای دارین راهنمایی کنین ممنون میشم
کیس:**13 تعداد: 1 نفر مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می وضعیت: کلیرنس
آپدیت ها: 10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست OR
کلیر: 14 آگوست
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2016-08-15 ساعت 08:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-08-15 ساعت 09:04 توسط هادی هادی.)
(2016-08-14 ساعت 21:31)sasha_ka نوشته: (2016-08-12 ساعت 19:04)هادی هادی نوشته: با درود به دوستان
دوستان ابوظبی بعد از نامه کلیری۴زانویه و درخواست ویزا از زمان دو خطی شدن بعد از یک هفته ۷ژانویه۴بعدازظهر ویزا اومد تلفنی با کارت به کارت برای دوشنبه صبح۸ژانویه از اژانس بلیط و ویزارو از طریق ایمیل گرفتم برگشت ۵شنبه جا نداد برای دوشنبه هفته بعد گرفتم هتل فقط ۳شب گرفتم که زیاد نیاد.فردا صبح ساعت۱۰دوبی فرودگاه پیاده شدم با مترو از فرودگاه با کارت نول مترو و ۳درهم رسیدم ابوهیل روبروی ان ام سی هتلم هم ابجر گرند روبروی بیمارستان ..مدیکال روبا۵قطعه عکس کارت واکسن پاس وبرگه سفارت ومدارک قبلی خود بیمارستان تجدید کردم با۷۵۰ درهم جوابدهی فوری۸شب حاضر شدراستی یک ساعت وای فای مجانی هم جلوی کانترتحویل مدارک درخواست کنین به همه میدن برای تماس با ایران و سرگرمی . اونجا اقا محمد و خانوادشون و یک خانواده دیگه مهاجر سرایی رو دیدم چند ساعت کنار هم خیلی خوش گذشت فردا (با مترو به ایستگاه الغبیبه واتوبوس به ابوظبی بعدش هم تاکسی درب سفارت با۵۰ درهم )ساعت بیست دقیفه به۱۱رفتم ابوظبی ساعت یک و بیست دقیقه جلوی سفارت رسیدم یک ونیم در باز شد رفتیم داخل ساعت۲افیسر اومد مدارک رو گرفت گفت دوشنبه هفته بعد ساعت۲بیا وقت رفتن از خانم ایرانی تو سفارت پرسدم ایشود شدم بیام پاس رو بگیرم گفت بیا....تاریخ فرمالیته هستش(راستی برای دادن مدارک یا گرفتن ویزا منتظر ۱شنبه یا ۳شنبه اون نامه روز مصاحبه نباشید تمام روزهای کاری ازساعت1ونیم تا 3 کارتون رو انجام میدن وقت رو تلف نکنید) همون روز سیس یک اپ۹ژانویه خورد. فردا۱۰صبح سیس چک کردم خبری نبود ساعت۱۲ونیم سیس رو چک کرد دیدم ایشود شدم بعد فهمیدم ساعت۱۱وبیست ایشود شدم که اگه فهمیده بودم همون روز میرفتم به ابوظبی پاس رو می گرفتم.فردا ساعت۱ونیم رفتم درب سفارت گفتم ایشود شدم با همون نامه رفتم تو پاس و پاکت رو گرفتم برگشتم فرودگاه با لیست انتظار و پرداخت۱۷۰درهم برگشتم تهران...اقا مهدی از دوستان اکتبر یا نوامبر هم با ما بود نامه ایمیل کلیری گرفته بود اما تو سیس اور نشده بود سفارت مراحل اداری مونده بود گفتن اشتباه شده باید صبر کنی ....یک خانم دیگه همسرشون ویزای امارات ریجکت شده بود نیومده بود برای هردو ارزوی موفقیت میکنم اقا مهدی مدیکال رو دادی حتما بزودی کلیر میشی با یک پیک اپ ویزا رو میگیری...دوستان راستی خیابان سمت چپ از ایستگاه الغبیبه که بیرون میایید ته کوچه یک فروشگاه به اسم بالیوود و دوتا فروشگاه دیگه کنارش اجناس ۱تا۱۰درهمی داره که برای سوغاتی وخرید کولاکه برای تحویل مدارک رفتید موقع برگشت حتما سر بزنید من که راضی بودم هوا هم (لباس نخی و نازک بپوشید) گرم مرطوب و خوب بود ۴بعازظهر همه تو خیابون بودن از تهران گرماش قابل تحمل تر بود من فکر بدتر از اینارو میکردم برید بیرون واز سفرتون لذت ببرید... ویزا رو که گرفتم خیلی خوشحال شدم ولی حالا اون حال و هوای انتظار و استرس ها بکدفعه تموم شد.الان همه چی باز دوباره عادی شد شاید با سفر به فردایی که همیشه منتظر بودیم که ببینیم چی میشه برسیم......دوستان سوالی باشه در خدمتم اگر نه از تک تک شما هر چند خیلی سخته خداحافظی میکنم و الان تنها آرزوم اینه که ازمهاجر سرا کسی باز نمونه با درود فراوان ......
براتون آرزوی موفقیت میکنم. شما مدارکتون رو به سفارت تحوبل دادید؟؟
و بعد از صدور ویزا مستقیما از سفارت پاستون رو تحویل گرفتید؟
مگر نه اینکه باید برای پست ثبت نام کرد و ویزا رو از پست تحوبل گرفت؟؟؟
نه عزیز هنوز اجباری نشده و هیچکس هم اینکار رو نمیکنه ساعت1ونیم هر روز کاری اوتجا باش سایت سیس هم رو چک کن تا ساعت 12 اگر ایشود شدی همون روز برو ویزا رو بگیر یا فرداش هتل هم 3روز بگیر خاستی زیادش کنی از ازانس تهران بگیر برای برگشت هم اگه زودتر خاستی بیای وقت پرواز برو فرودگاه با مترو سوغاتی هم الغبیبه بازم چیزی بود در خدمتم.........موفق باشی....
2016AS37##کیس یکنفره .لیسانس علوم پزشکی تهران سربازی س .مصاحبه ابوظبی 5 ژانویه AP...آپ هردو سایت 15مارچ فقط ...اپ سیس دوخطی 29جولای...اپ سیس 31 جولای تبدیل به or سیس اپ طلایی 1اگوست...سایت سفارت و ایمیل کلیییییری 4 اگوست...سیس 4 اگوست اپ...مدیکال 8اگوست ...تخویل مدارک وپاس9اگوست...ایشود ویزا10اگوست....دریافت ویزا11اگوست.....هزینه ها سفر حدودهشت میلیون تا اینجا برای دوبار سفر به دوبی...پرداخت 165 دلار29USCISنوامبر . ورود امریکا لوس انجلس30 نوامبر پرواز ایر فلوت تحویل مدارک گذشتن از گمرک براحتی. افتتاح حساب بانکی در ولز فالگو و مراجعه به سوشال 1 دسامبر....
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ماه جون و جولای آخر صفی ها کی رفته مصاحبه کیس نامبر و تاریخ مصاحبه و خودشونو معرفی کنن با انرزی مثبت جمع کلیری شونو تا 30 سپتامبر جشن بگیریم......
2016AS37##کیس یکنفره .لیسانس علوم پزشکی تهران سربازی س .مصاحبه ابوظبی 5 ژانویه AP...آپ هردو سایت 15مارچ فقط ...اپ سیس دوخطی 29جولای...اپ سیس 31 جولای تبدیل به or سیس اپ طلایی 1اگوست...سایت سفارت و ایمیل کلیییییری 4 اگوست...سیس 4 اگوست اپ...مدیکال 8اگوست ...تخویل مدارک وپاس9اگوست...ایشود ویزا10اگوست....دریافت ویزا11اگوست.....هزینه ها سفر حدودهشت میلیون تا اینجا برای دوبار سفر به دوبی...پرداخت 165 دلار29USCISنوامبر . ورود امریکا لوس انجلس30 نوامبر پرواز ایر فلوت تحویل مدارک گذشتن از گمرک براحتی. افتتاح حساب بانکی در ولز فالگو و مراجعه به سوشال 1 دسامبر....
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2016AS5662
امروز 25 مرداد 1395
سفارت ارمنستان کلیر شد
تا 26 آگوست هم وقت دارن.
برنده:همسرم
کنسولگری:ارمنستان
❶ کیس نامبر: 2016AS74##
❷ تعداد افراد:2 نفر
❸رویت قبولی:2015 20 May
❹ارسال فرم:2015 15 July
❺مصاحبه:30 JUNE 2016
❻نتیجه مصاحبه:AP
❼ آپدیتها: 1و5جولای- 26و29 آگوست- 6و9سپتامبر-20سپتامبر(دوخطی شدن خودم)-22سپتامبر-23 سپتامبر-27سپتامبر- 29 سپتامبر(ساعت10شب دوخطی شدن همسر) - 30سپتامبر ساعت 16 ایشودشدن ویزا *تاریخ آپدیتهای بدون ایمیل*
✈️ مقصد: دالاس
همسر:معافیت پزشکی سربازی-شرکت خصوصی
خودم:کارمند شرکت خصوصی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-14 ساعت 16:58)eliati نوشته: (2016-08-14 ساعت 16:42)nahid.t نوشته: من منظور از ثبت نام پست براي ارمنستان را متوجه نميشم مگر نه اينكه بعد از كليري بايد بري سفارت پاسپورت را بدي با برگه آبي؟
نه دیگه کار با سفارت تمومه.کلا دیگه سفارت ارمنستان راهمون نمیدن
باید در سایت
https://ais.usvisa-info.com/fa-am/iv
ثبت نام کنید
که احتمالا به صفحه تاریخ مصاحبه که میرسید به مشکل میخورید چون نشون نمیده...اون وقت باید نامه نگاری کنید که در پستهای قبلی به طور کامل توضیح دادم.
برگ آبی+پاسپورت افراد کلیر شده کیس، دو قطعه عکس 5*5 و برگه سفید عکس دار مدیکال برای اونایی که کمتر از 6 ماه گذشته رفتن مصاحبه-اگه 6 ماه رو رد کردید که باید مجدد برید مدیکال- باید برسونید اداره پست ارمنستان(یا حضوری یا از طریق پیک آپ) برای صدور ویزا...بعد 4-5 روز بهتون پاسپورت ویزادار رو میدن.لزومی هم نداره مث مصاحبه همه برن...یک نفر به نمایندگی بره کافیه.
یادتون باشه برگ سفید مدیکال عکسدار رو تحویل پست ندید. اون مال خودتونه. فقط همراهتون باشه
سلام
وقت بخیر
مگر برای سفارت ارمنستان هم باید مدارک رو پست کنیم؟
کیس نامبر: 2017AS1XXX
تاریخ رویت قبولی: 2016 May 09
تعداد اعضای کیس: (---1---)
تاریخ شروع فرم: (2016 May 12)
تاریخ ارسال فرم: (2016 May 15)
سفارت: Yerevan
تاریخ کارنت شدن: 2016 August 09
تاریخ دریافت نامه دوم: 2016 September 22
تاریخ مدیکال: (Oct 30 2016)
تاریخ مصاحبه: 2016 November اوایل
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گلم امیدوارم امسال همه کلیر شن
من از برندگان 2017 هستم میخوام سفارتم را از آنکارا به ارمنستان تغییر دهم چون شنیدم آنکارا سخت میگیره و بد کلیر میکنه و هزینه اش بالاتره و با توجه به اینکه کیس نامیرم **2 است ولی فرمم را آخر جولای پر کردم و الان کارنت شدم ولی نمیدونم کی به مصاحبه دعوت میشم ممنون میشم من را راهنمایی کنید که محل مصاحبه را عوض کنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-08-15 ساعت 21:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-08-16 ساعت 15:07 توسط الی تی.)
با سلام به همه اعضا و تشکر بابت راهنماییها، آیا امکان پیکاپ ویزا توسط شخصی غیر از برندگان ،برای کسانی که از قبل در سایت ثبت نام کرده اند و مرکز پستی empost در دوبی را انتخاب کرده اند وجود دارد؟اگر کسی از دوستان در تهران از آژانسی مطمئن برای این کار استفاده کرده ممنون میشم عمومی یا خصوصی منو راهنمایی کنه .(ما در تاریخ 15 آگوست کلیر شدیم ، ایمیل کلیری هم دریافت کرده ایم و فرصت کمی برای ایشوی ویزا در پاسهامون داریم )
رتبه:
1
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان من به یک مشکلی خوردم . جهت ثبت نام برای پست ارمنستان مشکل تاریخ مصاحبه رو داشتم . وقتی ایمیل زدم و خواستم که این مرحله رو برام حذف کنن ٬ بهم جواب دادن که یه اسکن از نامه اصلی که از KCC/NVC دارید رو برامون بفرستید . کسی میتونه راهنمایی کنه که منظور کدوم نامه هست ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزی که برای تمدید مدیکال به ایروان میان در جریان باشند که روال ارسال نتایج مدیکال به سفارت عوض شده و خود بیمارستان مستقیما مدارک رو به سفارت میفرسته و مثل سابق پاکت پلمپ شده ای تحویل ما نمیدن. شما تنها فردای روز مدیکال مراجعه می کنید و برگه و CD مربوط به خودتون رو دریافت می کنید. بنابراین لازم نیست برای ارسال مدارک به سفارت منتظر جواب مدیکال بمونید و بعد از پایان مراحل مدیکال میشه بلافاصله مدارک رو پست کرد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
از تمام دوستان مهاجر سرا بخاطر تمام کمکهای مفید و بی دریغشون بسیار بسیار سپاس گزارم و امید وارم در تمام مراحل زندگی موفق و سر بلند باشید منم سعی میکنم هر کمکی از دستم بر بیاد برای دوستان انجام بدم از پشت کامپیوتر تک تکتونو میبوسم و در آغوش میگیرم.
شماره کیس:##50
تاریخ رویت قبولی:اوایل مهر94
کنسولگری:آنکارا تغییر به ایروان
تعداد افراد منظور در کیس:1
ارسال فرمها سری اول:اوایل آبان94
کارنت شدن کیس:اوایل اسفند94
مصاحبه:21آپریل-2اردیبهشت95
دریافت کلیرنس:22 مرداد 95
دریافت ویزا:27آگست یا 6 شهریور95
ورود به آمریکا:اگر زنده باشیم
دریافت گرین کارت: اگه بریم آمریکا
جمع هزینه ها:تا الان تقریبا5،300،000هزار تومن