موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-16 ساعت 01:39)diresearector نوشته: دوستان من به یک مشکلی خوردم . جهت ثبت نام برای پست ارمنستان مشکل تاریخ مصاحبه رو داشتم . وقتی ایمیل زدم و خواستم که این مرحله رو برام حذف کنن ٬ بهم جواب دادن که یه اسکن از نامه اصلی که از KCC/NVC دارید رو برامون بفرستید . کسی میتونه راهنمایی کنه که منظور کدوم نامه هست ؟
همون نامه دعوت به مصاحبه هست که تاریخ و زمان مصاحبه رو بهتون اطلاع دادن ازش یه اسکن بگیرید وبا ایمیل در خواست رفع اشکال بفرستید براشون سریع جواب میدن برای منو یک روزه درست کردن نگران نباشید با دقت و حوصله کارتونو انجام بدین موفق باشید.
شماره کیس:##50
تاریخ رویت قبولی:اوایل مهر94
کنسولگری:آنکارا تغییر به ایروان
تعداد افراد منظور در کیس:1
ارسال فرمها سری اول:اوایل آبان94
کارنت شدن کیس:اوایل اسفند94
مصاحبه:21آپریل-2اردیبهشت95
دریافت کلیرنس:22 مرداد 95
دریافت ویزا:27آگست یا 6 شهریور95
ورود به آمریکا:اگر زنده باشیم
دریافت گرین کارت: اگه بریم آمریکا
جمع هزینه ها:تا الان تقریبا5،300،000هزار تومن
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-15 ساعت 17:13)mitra1364 نوشته: سلام دوستان گلم امیدوارم امسال همه کلیر شن
من از برندگان 2017 هستم میخوام سفارتم را از آنکارا به ارمنستان تغییر دهم چون شنیدم آنکارا سخت میگیره و بد کلیر میکنه و هزینه اش بالاتره و با توجه به اینکه کیس نامیرم **2 است ولی فرمم را آخر جولای پر کردم و الان کارنت شدم ولی نمیدونم کی به مصاحبه دعوت میشم ممنون میشم من را راهنمایی کنید که محل مصاحبه را عوض کنم
درود و تبریک به شما
- به نظر من چون شما کیس نامبر پایینی داری بهتره که عوض نکنی چون ممکنه چند ماه بیافتی عقب و با توجه به اینکه اکثر ایرانیها ap میخورن هر چه زودتر بری مصاحبه بعدن برای کلیر شدن کمتر اذیت میشی (چون فاصلهت تا پایان مهلت لاتاری بیشتره).
- در مورد هزینهها حق با شماست، ارمنستان ارزونتره ولی نه اونقدر که برای پروسهی به این مهمی اهمیت داشته باشه.
- در مورد سختگیر بودن هم اصلن مرجعی برای استناد وجود نداره و حرف بیخودیه! اگر شما شرایط معلوم شده برای ap خوردن رو داشته باشی (سربازی، شغل دولتی و ...) حتمن ap رو میخوری مهم نیست کدوم سفارت بری، اگه همهی شرایط یک ضرب رو داشته باشی ولی موقع مصاحبه افسر شک کنه که داری راستش رو نمیگی (مثلن بگی از بعد از دریافت مدرک بیکار هستم) بازم ممکنه ap بزنه، اینو بدونید که اونا افسران تعلیم دیده هستن و از حرکات چشم، صورت و بدن تشخیص میدن که راست میگید یا نه، حالا ممکنه شما راست بگی ولی از روی ترس و استرس حرکتی شک برانگیز انجام بدی!
پیروز باشی
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
کیس 2016AS3983 سفارت ارمنستان امروز کلیر شدن
تا 24 آگوست وقت دارن
مبارکه
ژانویه مصاحبه بودن
برنده:همسرم
کنسولگری:ارمنستان
❶ کیس نامبر: 2016AS74##
❷ تعداد افراد:2 نفر
❸رویت قبولی:2015 20 May
❹ارسال فرم:2015 15 July
❺مصاحبه:30 JUNE 2016
❻نتیجه مصاحبه:AP
❼ آپدیتها: 1و5جولای- 26و29 آگوست- 6و9سپتامبر-20سپتامبر(دوخطی شدن خودم)-22سپتامبر-23 سپتامبر-27سپتامبر- 29 سپتامبر(ساعت10شب دوخطی شدن همسر) - 30سپتامبر ساعت 16 ایشودشدن ویزا *تاریخ آپدیتهای بدون ایمیل*
✈️ مقصد: دالاس
همسر:معافیت پزشکی سربازی-شرکت خصوصی
خودم:کارمند شرکت خصوصی
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
با دعای خیر شما ، بالاخره بعد از 203 روز ما هم کلیر شدیم
اگر خدا قبول کنه ، برای همگی شما هم دعا میکنم
که این لحظه کلیری رو هر چه سریعتر مشاهده و لمس کنید
با سپاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-16 ساعت 12:05)hamidzxc نوشته: سلام دوستان
با دعای خیر شما ، بالاخره بعد از 203 روز ما هم کلیر شدیم
اگر خدا قبول کنه ، برای همگی شما هم دعا میکنم
که این لحظه کلیری رو هر چه سریعتر مشاهده و لمس کنید
با سپاس
میشه امضاتو تکمیل کنی
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها ما از مارچ موندیم فکر کنم از مارچ فقط سه کیس موندن که همشون هم سربازی خراب شده بودن ، کاش ما هم زودتر کلیر شیم ، دیگه دارم میمیرم از این بلاتکلیفی
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من بعد از اینکه آپدیت دو خطی شدم بازم دیروز آپدیت شدم ولی هنوز او آر نشدم. امروزم برای ایمیل آپدیت شدم ولی بازم او آر نیست. تو جواب گفتن هنوز معلوم نیست ولی آماده باشید اگه خبرتون کردیم تو مدت کم بتونید بیاید ترکیه ویزاتونو بگیرید. طبیعیه الان این شرایط؟ بعد از آپ دو خطی مگه نباید او آر میشدم؟
شماره کیس: 2016AS58XX
تاریخ رویت قبولی: May ۸
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس :۱
ارسال فرمهای سری اول: Jun ۲
کارنت شدن کیس: 8 Mar 2016
مصاحبه: 2 May
آپدیت ها: 9 jun آپ گروهی،4 Aug برای ایمیل، 9 Aug شب آپدیت دو خطی،15 Aug 16 ،Aug برای ایمیل، 17 Aug اوآر
سربازی: س پ
شغل: خصوصی
دریافت کلیرنس: 18 Aug
دریافت ویزا: 31 Aug
ورود به آمریکا: 3 Dec
دریافت گرین کارت: 1 Jan
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همگی دوستان به همراه یه هوووووووورررررررررررررااااااااااای مشتی ،بالاخره ما هم بعد از ۲۹۰ روز کلیر شدیم هر چتد پیر شدیم تا اومد،امیدوارم برای همگی دوستان منتظر این اتفاق بیفته،و ضمنا برای بچه های سالهای بعد هم توصیه ام اینه که اولا صبور باشن،دوما برنامه زندگیشونم رو روی این حساب عوض نکنند،خیلی خیلی هم ممنون از همه دوستانی قبلی که با راهنمایی هاشونو دلگرمیاشون تو این مدت کمک حالمون بودن،دوستان منتظر هم مطمعن باشن تو این مدت ایشالا همگی کلیر میشن.موفق و پیروز باشین
شماره کیس:2016as13**،تعداد افراد کیس:۲ نفر،کنسولگری:انکارا تغییر به ابوظبی توسط kcc، تاریخ مصاحبه: هفته اخر اکتبر،شغل:حق التدریس در دانشگاه و مربیگری، تحصیلات:دانشجوی دکتری،وضعیت سربازی:معافیت،اپدیت ها:اخرین اپدیت: ۵ اپریل،وضعیت هر دو نفر ap،ضمنا یک بار هم تبدیل به or شدم و کلیری اعلام شد ولی بعد از مراجعه به سفارت گفتند اشتباه شده و هنوز باید منتظر باشیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من کلا با لیسانسم که کشاورزی بود کار پیدا نکردم بعد رفتم مالزی فوق عمران خوندم سال 2015 الان هم که هنوز کار پیدا نکردم -یعنی بگم کار دارم درصورتی که واقعا نداشتم من سریازی هم معاف بودم -مجرد- من فک کنم شک کنه راست میگ ap بزنه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما امروز آپدیت و دو خطی شدیم
کیس نامبر 6300
تاریخ مشاهده قبولی 5 می 2016
تعداد کیس 3 نفر
محل مصاحبه ایروان
تاریخ دریافت نامه دوم 25 مارس 2016
تاریخ مصاحبه 5 می 2016
وضعیت : AP همه افراد کیس
آپدیت : 7 ، 10 ، 11 می ،1 آگوست بعد از ایمیل زدن به سفارت ، 2 آگوست ،16 آگوست و دو خطی ، 23 آگوست و 25 آگوست
کلییر : 17 آگوست
تحویل مدارک به پست DHL : 22 آگوست
دریافت ویزا : 26 آگوست
سفر به آمریکا : 4 دسامبر
خدایا چنا کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار