کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-08-14 ساعت 15:51)rezaahvaz نوشته:  یک دو سه
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
همین الان ایمیل کلیری اومد و تو سایت سفارت هم کلیر شدم خدایا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

شما چنتا ایمیل و به چه فاصله ای زدین ؟
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
تشکر کنندگان:
من منظور از ثبت نام پست براي ارمنستان را متوجه نميشم مگر نه اينكه بعد از كليري بايد بري سفارت پاسپورت را بدي با برگه آبي؟
تشکر کنندگان:
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
همین الان ایمیل کلیری اومد و تو سایت سفارت هم کلیر شدم خدایا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

مبارک باشه
ايشاله همينجورى اين روند رو پيش بگيرن و امسال بازمانده نداشته باشيم

تشکر کنندگان: siyavash-2 ، علیا
وای خیلی خوشحالم بلاخره or شدیم
البته هنوز تو سایت سفارت آپدیت نخوردیم ولی احتمالا تا فردا اونم اوکیه
ایشالا امسال همه کلیر شن و بازمانده نداشته باشیم ...
.........................................................................................................................................................................................................
کیس:2016as63**
تعداد اعضای کیس :3
برنده :مادرم (بازنشسته پرستاری)
پدر :سربازی ارتش و حسابدار
خودم : دانشجو
مصاحبه:16 می ابوظبی
وضعیت : AP و خودم READY
آپدیت ها : 18 می سایت سفارت . 11 آگوست سیس (دو خطی) . 14 آگوست تبدیل به or
کیس نامبر  : 2016AS6300  
تعداد : 3
برنده : مادر (شغل پرستار بیمارستان خصوصی)
اعضا : پدر (سربازی ارتش - شغل حسابدار شرکت خصوصی) خودم(دانشجو کارشناسی کامپیوتر )
رویت قبولی: agust2015
ارسال فرم : هفته اخر october(دیر ولی مشکلی پیش نیومد)
کارنت : april2016  
تاریخ مصاحبه : 11may 2016
سفارت : ابوظبی
نتیجه : ap (نفر اصلی و پدر . خودم ready)
آپدیت ها : 12 may-13
14 agust دو خطی
16 agust  او ار or
16 agust  شب ایمیل کلیری اومد(بعد از حدود 90 روز)
22 agust issued
مقصد : سن دیگو ( 28 october)
سوشال : ٢ هفته طول كشيد اين لعنتي
گرین کارت 11 december بعد از حدود 1 ماه 10 روز

تشکر کنندگان: مل مل
(2016-08-14 ساعت 16:42)nahid.t نوشته:  من منظور از ثبت نام پست براي ارمنستان را متوجه نميشم مگر نه اينكه بعد از كليري بايد بري سفارت پاسپورت را بدي با برگه آبي؟

نه دیگه کار با سفارت تمومه.کلا دیگه سفارت ارمنستان راهمون نمیدن Big Grin
باید در سایت
https://ais.usvisa-info.com/fa-am/iv
ثبت نام کنید
که احتمالا به صفحه تاریخ مصاحبه که میرسید به مشکل میخورید چون نشون نمیده...اون وقت باید نامه نگاری کنید که در پستهای قبلی به طور کامل توضیح دادم.
برگ آبی+پاسپورت افراد کلیر شده کیس، دو قطعه عکس 5*5 و برگه سفید عکس دار مدیکال برای اونایی که کمتر از 6 ماه گذشته رفتن مصاحبه-اگه 6 ماه رو رد کردید که باید مجدد برید مدیکال- باید برسونید اداره پست ارمنستان(یا حضوری یا از طریق پیک آپ) برای صدور ویزا...بعد 4-5 روز بهتون پاسپورت ویزادار رو میدن.لزومی هم نداره مث مصاحبه همه برن...یک نفر به نمایندگی بره کافیه.
یادتون باشه برگ سفید مدیکال عکسدار رو تحویل پست ندید. اون مال خودتونه. فقط همراهتون باشه Cool
برنده:همسرم
کنسولگری:ارمنستان
❶ کیس نامبر: 2016AS74##    
❷  تعداد افراد:2 نفر
❸رویت قبولی:‎2015 20 May‎
❹ارسال فرم:2015‎ ‎15 July
❺مصاحبه:30 JUNE 2016
❻نتیجه مصاحبه:AP
❼ آپدیتها: 1و5جولای- 26و29 آگوست- 6و9سپتامبر-20سپتامبر(دوخطی شدن خودم)-22سپتامبر-23 سپتامبر-27سپتامبر- 29 سپتامبر(ساعت10شب دوخطی شدن همسر) - 30سپتامبر ساعت 16 ایشودشدن ویزا *تاریخ آپدیتهای بدون ایمیل*
✈️ مقصد: دالاس
همسر:معافیت پزشکی سربازی-شرکت خصوصی
خودم:کارمند شرکت خصوصی

تشکر کنندگان: nahid.t ، siyavash-2
خيلي زحمت كشيديد كه جواب داديد فقط اينكه ثبت نام بايد بعد از كليري باشه يا الان ثبت نام ميشه كرد؟
تشکر کنندگان:
(2016-08-14 ساعت 16:04)khodamtanha نوشته:  

شما چنتا  ایمیل  و به چه فاصله ای زدین ؟

من اول 27 جولای ایمیل زدم به صورت مستقیم که جواب ندادن بعد دوستان اینجا بهم گفتن از طریق contact us جواب میدن منم مجددا 3 آگوست از طریق contact us ازشون پرسیدم که همون روز جواب دادن که جواب سفارت رو همین جا فرستادم. بقیه اش رو هم که از روی امضا متوجه مشخصه
کیس:**13      تعداد: 1 نفر       مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می         وضعیت: کلیرنس  
 آپدیت ها:  10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست   OR  
کلیر: 14 آگوست  Rolleyes
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
تشکر کنندگان: siyavash-2
(2016-08-14 ساعت 14:15)siyavash-2 نوشته:  سلام دوستان
من آخرین آپدیتم 11 آگوست بود که دو خطی شدم . بنظرتون کی or میشم؟
ممکنه بدون or شدن کلیر شم ؟
کلا تا کی ممکنه کلیر شم و چقدر بعدش وقت دارم برم  و مدارک رو سفارت  بفرستم ؟

درود دوست گرامی

من فکر کنم شما فردا یا پس فردا or بشی و یکی دو روز بعد هم کلیر. سریع برای پیکاپ ویزات برنامه ریزی کن.

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان: rezaahvaz ، siyavash-2

آقا تبریک فراوااان!

ایشالا در ادامه مسیر هم پیروز باشی.

همچنان منتظر هورای بقیه منتظران هستیم و براشون دعا می‌کنیم. مثبت باشید.

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان: rezaahvaz ، siyavash-2
(2016-08-12 ساعت 19:04)هادی هادی نوشته:  با درود به دوستان
دوستان ابوظبی بعد از نامه کلیری۴زانویه و درخواست ویزا از زمان دو خطی شدن بعد از یک هفته ۷ژانویه۴بعدازظهر ویزا اومد تلفنی با کارت به کارت برای دوشنبه صبح۸ژانویه از اژانس بلیط و ویزارو از طریق ایمیل گرفتم برگشت ۵شنبه جا نداد برای دوشنبه هفته بعد گرفتم هتل فقط ۳شب گرفتم که زیاد نیاد.فردا صبح ساعت۱۰دوبی فرودگاه پیاده شدم با مترو از فرودگاه با کارت نول مترو و ۳درهم رسیدم ابوهیل روبروی ان ام سی هتلم هم ابجر گرند روبروی بیمارستان ..مدیکال روبا۵قطعه عکس کارت واکسن پاس وبرگه سفارت ومدارک قبلی خود بیمارستان  تجدید کردم با۷۵۰ درهم جوابدهی فوری۸شب حاضر شدراستی یک ساعت وای فای مجانی هم جلوی کانترتحویل مدارک درخواست کنین به همه میدن برای تماس با ایران و سرگرمی . اونجا اقا محمد و خانوادشون و یک خانواده دیگه مهاجر سرایی رو دیدم چند ساعت کنار هم خیلی خوش گذشت فردا (با مترو به ایستگاه الغبیبه واتوبوس به ابوظبی بعدش هم تاکسی درب سفارت با۵۰ درهم )ساعت بیست دقیفه به۱۱رفتم ابوظبی ساعت یک و بیست دقیقه جلوی سفارت رسیدم یک ونیم در باز شد رفتیم داخل ساعت۲افیسر اومد مدارک رو گرفت گفت دوشنبه هفته بعد ساعت۲بیا وقت رفتن از خانم ایرانی تو سفارت پرسدم ایشود شدم بیام پاس رو بگیرم گفت بیا....تاریخ فرمالیته هستش(راستی برای دادن مدارک یا گرفتن ویزا منتظر ۱شنبه یا ۳شنبه اون نامه روز مصاحبه نباشید تمام روزهای کاری ازساعت1ونیم تا 3 کارتون رو انجام میدن وقت رو تلف نکنید)  همون روز سیس یک اپ۹ژانویه خورد. فردا۱۰صبح سیس چک کردم خبری نبود ساعت۱۲ونیم سیس رو چک کرد دیدم ایشود شدم بعد فهمیدم ساعت۱۱وبیست ایشود شدم که اگه فهمیده بودم همون روز میرفتم  به ابوظبی پاس رو می گرفتم.فردا ساعت۱ونیم رفتم درب سفارت گفتم ایشود شدم با همون نامه رفتم تو پاس و پاکت رو گرفتم برگشتم فرودگاه با لیست انتظار و پرداخت۱۷۰درهم برگشتم تهران...اقا مهدی از دوستان اکتبر یا نوامبر هم با ما بود نامه ایمیل کلیری گرفته بود اما تو سیس اور نشده بود سفارت مراحل اداری مونده بود گفتن اشتباه شده باید صبر کنی ....یک خانم دیگه همسرشون ویزای امارات ریجکت شده بود نیومده بود برای هردو ارزوی موفقیت میکنم اقا مهدی مدیکال رو دادی حتما بزودی کلیر میشی با یک پیک اپ ویزا رو میگیری...دوستان  راستی خیابان سمت چپ از ایستگاه الغبیبه که بیرون میایید ته کوچه یک فروشگاه به اسم بالیوود و دوتا فروشگاه دیگه کنارش اجناس ۱تا۱۰درهمی داره که برای سوغاتی وخرید کولاکه برای تحویل مدارک رفتید موقع برگشت حتما سر بزنید من که راضی بودم هوا هم (لباس نخی و نازک بپوشید) گرم مرطوب و خوب بود ۴بعازظهر همه تو خیابون بودن  از تهران گرماش قابل تحمل تر بود من فکر بدتر از اینارو میکردم برید بیرون واز سفرتون لذت ببرید... ویزا رو که گرفتم خیلی خوشحال شدم ولی حالا اون حال و هوای انتظار و استرس ها بکدفعه تموم شد.الان همه چی باز دوباره عادی شد شاید با سفر به فردایی که همیشه منتظر بودیم که ببینیم چی میشه برسیم......دوستان سوالی باشه در خدمتم اگر نه از تک تک شما هر چند خیلی سخته خداحافظی میکنم و الان تنها آرزوم اینه که ازمهاجر سرا کسی باز نمونه با درود فراوان ......

براتون آرزوی موفقیت میکنم. شما مدارکتون رو به سفارت تحوبل دادید؟؟
و بعد از صدور ویزا مستقیما از سفارت پاستون رو تحویل گرفتید؟
مگر نه اینکه باید برای پست ثبت نام کرد و ویزا رو از پست تحوبل گرفت؟؟؟
تشکر کنندگان: هادی هادی
ایمیل کلیر شدن مامان و بابای من امروز اومد. پنح شنبه آپدیت دوخطی شده بودند. or شدن و ایمیل کلیر شدن هم زمان بود انگار. شماره کیس 5xxx. ابوظبی.

(2016-08-14 ساعت 07:08)samporto نوشته:  خیلی ممنون.نمی خوان مدیکال تمدید کنن و می خوان آژانس پیکاپ کنه. خیلی راحت تره.

(2016-08-13 ساعت 01:40)ahfpca نوشته:  
(2016-08-12 ساعت 05:43)samporto نوشته:  پدر و مادر من هم چند ساعت پیش آپدیت دوخطی شدند. ابوظبی 5xxx. هر دو بازنشسته. or نمی دونم چیه ؟

ایشالا ۳-۴ روز دیگه or میشن و یکی دو روز بعد از اون هم کلیر میشن، اگر کار پیکاپ رو به
آژانس
ها نمی‌سپارید سریع برای ویزای امارات اقدام کنید.
تشکر کنندگان:

سلام و تبریک. داداش. داداش ایمیل رو به کجا زدی من از سایت ابوظبی که به کنتاکت یو اس میرم باید یکی از موارد رو برای ارسال ایمیل انتخاب کنم راهنمایی میفرمایید ممنونم
کیس اصلی یک نفر مجرد
مکان مصاحبه Abu Dhabi
اولین ورود فرودگاه دالاس واشنگتون دی سی
ساکن وست ویرجینیا Chantilly
متفاوت باش،و قبل از صحبت کردن فکر کن، انسان رو قدرت تفکرش متفاوت کرد.
تشکر کنندگان:
(2016-08-14 ساعت 22:25)alirezafarhang81 نوشته:  

سلام و تبریک. داداش. داداش ایمیل رو به کجا زدی من از سایت ابوظبی که به کنتاکت یو اس میرم باید یکی از موارد رو برای ارسال ایمیل انتخاب کنم راهنمایی میفرمایید ممنونم

سلام دوست عزیز ممنون از شما
وقتی رفتین تو قسمت contact us گزینه اول رو انتخاب کنین میره صفحه بعد. اونجا شماره کیس و آدرس ایمیل رو میپرسه و چند چیز دیگه. بعدشم قسمت پایین میتونین درخواست خودتون رو بنویسین البته حداکثر 400 کاراکتر جا داره و گزینه سابمیت رو بزنین
کیس:**13      تعداد: 1 نفر       مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می         وضعیت: کلیرنس  
 آپدیت ها:  10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست   OR  
تشکر کنندگان:
(2016-08-14 ساعت 20:56)ahfpca نوشته:  

آقا تبریک فراوااان!

ایشالا در ادامه مسیر هم پیروز باشی.

همچنان منتظر هورای بقیه منتظران هستیم و براشون دعا می‌کنیم. مثبت باشید.

ممنون دوست عزیز

امیدورام شما و بقیه دوستان هم موفق باشین منم واسه همه دوستان دعا میکنم که زودتر کلیر بشن

مطمئنم که لاتاری امسال بازمانده نداره
تشکر کنندگان: ahfpca ، sahar2016 ، هادی هادی
(2016-08-14 ساعت 20:52)ahfpca نوشته:  
(2016-08-14 ساعت 14:15)siyavash-2 نوشته:  سلام دوستان
من آخرین آپدیتم 11 آگوست بود که دو خطی شدم . بنظرتون کی or میشم؟
ممکنه بدون or شدن کلیر شم ؟
کلا تا کی ممکنه کلیر شم و چقدر بعدش وقت دارم برم  و مدارک رو سفارت  بفرستم ؟

درود دوست گرامی

من فکر کنم شما فردا یا پس فردا or بشی و یکی دو روز بعد هم کلیر. سریع برای پیکاپ ویزات برنامه ریزی کن.

ممنونم واقعا از این همه محبت و راهنمایی شما

بله مدارک رو آماده کردم بدم واسه پیکاپ
تشکر کنندگان: ahfpca ، sahar2016 ، siyavash-2

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان