کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-08-26 ساعت 19:02)هادی هادی نوشته:  
(2016-08-26 ساعت 17:17)shahrokh11 نوشته:  ميشه يكي از دوستان توضيح بده اگر كيس من دو خطي شده و دوباره بعد از چند روز يك خطي شد چه اتفاقي داره ميوفته ؟؟؟

یعنی تواین هفته کلیر میشی برو وسایل سفرو اماده کن.......

این مضوع دو خطی دقیقا چیه و کدوم خط در صفحه اطلاعات صفحه باید دو خط باشه من متوجه نمیشم. سطر چندوم ایپی هت که دو خطی میشه ممنونم راهنمایی بفرمایید
کیس اصلی یک نفر مجرد
مکان مصاحبه Abu Dhabi
اولین ورود فرودگاه دالاس واشنگتون دی سی
ساکن وست ویرجینیا Chantilly
متفاوت باش،و قبل از صحبت کردن فکر کن، انسان رو قدرت تفکرش متفاوت کرد.
تشکر کنندگان:
(2016-09-03 ساعت 14:42)alirezafarhang81 نوشته:  
(2016-08-26 ساعت 19:02)هادی هادی نوشته:  
(2016-08-26 ساعت 17:17)shahrokh11 نوشته:  ميشه يكي از دوستان توضيح بده اگر كيس من دو خطي شده و دوباره بعد از چند روز يك خطي شد چه اتفاقي داره ميوفته ؟؟؟

یعنی تواین هفته کلیر میشی برو وسایل سفرو اماده کن.......

این مضوع دو خطی دقیقا چیه و کدوم خط در صفحه اطلاعات صفحه باید دو خط باشه من متوجه نمیشم. سطر چندوم ایپی هت که دو خطی میشه ممنونم راهنمایی بفرمایید

شما وقتی تو سایت ‎ceac‎ کیستون رو چک میکنید
https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx
برای AP بودنتون یه متنی مینویسه که با ‎Your ‎visa case‎ is‎ شروع میشه و با ‎has ‎been‎ reached‎ خاتمه پیدا می کنه. در حالت عادی تمامی متنها یکی هستش ولی وقتی کد ‎html‎ بعضی از متنها رو چک میکنید با هم فرق میکنه و دو مدل هستش که به یک خطی و دو خطی معروفه. اینو بچه های سال 2015 پیدا کردند ولی چیزی که مهمه رابطه اون با کلیر شدنه.
برای دیدن کد متن از همه مرورگرها میشه استفاده کرد ولی راحتترین مرورگر فایر فاکسه. برای اینکار  قسمتی از متن ای پی تون که با ‎Your ‎visa case‎ is‎ شروع میشه و با ‎has ‎been‎ reached‎ خاتمه پیدا می کنه رو هایلایت (انتخاب) کنید...اصلا همین لغت Your ‎visa case‎ is‎ رو انتخاب کنید!! بعد کلیک راست و گزینه ‎View ‎selection‎ source‎ رو انتخاب کنید.  در صفحه جدید باز شده با موس به منتهی علیه سمت چپ اسکرول کنید. در حال حاضر دو حالت ممکنه پیش بیاد
-->
1. کل متن ای پی شما در یک سطر قرار داره و نوشته شده که بهش میگن یک خطی
-->
2. کل متن ای پی شما در دو سطر نوشته شده ( سطر دوم با ‎In addition‎ شروع میشه) به این حالت میگن دو خطی
-->
برنده:همسرم
کنسولگری:ارمنستان
❶ کیس نامبر: 2016AS74##    
❷  تعداد افراد:2 نفر
❸رویت قبولی:‎2015 20 May‎
❹ارسال فرم:2015‎ ‎15 July
❺مصاحبه:30 JUNE 2016
❻نتیجه مصاحبه:AP
❼ آپدیتها: 1و5جولای- 26و29 آگوست- 6و9سپتامبر-20سپتامبر(دوخطی شدن خودم)-22سپتامبر-23 سپتامبر-27سپتامبر- 29 سپتامبر(ساعت10شب دوخطی شدن همسر) - 30سپتامبر ساعت 16 ایشودشدن ویزا *تاریخ آپدیتهای بدون ایمیل*
✈️ مقصد: دالاس
همسر:معافیت پزشکی سربازی-شرکت خصوصی
خودم:کارمند شرکت خصوصی

تشکر کنندگان: matin.sh ، ahfpca ، matin86 ، Tilda ، Hana2015 ، samane1363 ، alirezafarhang81
(2016-09-01 ساعت 22:56)khodamtanha نوشته:  سلام ویزامو گرفتم دیروز30 اگوست فقط من اشنباهی که کردم پاسپورتمو تحویله پست دادم خواهشن پاسپورتتونو خودتون ببرین سفارت و از پست تحویل بگیرین

ببخشید شما ثبت نام پست انجام داده بودید؟ یعنی ما که انجام نداریم خودمون میتونیم بریم سفارت و تحویل بگیریم؟
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان: KORYO
(2016-09-03 ساعت 16:02)eliati نوشته:  
(2016-09-03 ساعت 14:42)alirezafarhang81 نوشته:  
(2016-08-26 ساعت 19:02)هادی هادی نوشته:  یعنی تواین هفته کلیر میشی برو وسایل سفرو اماده کن.......

شما وقتی تو سایت ‎ceac‎ کیستون رو چک میکنید
https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx
برای AP بودنتون یه متنی مینویسه که با ‎Your ‎visa case‎ is‎ شروع میشه و با ‎has ‎been‎ reached‎ خاتمه پیدا می کنه. در حالت عادی تمامی متنها یکی هستش ولی وقتی کد ‎html‎ بعضی از متنها رو چک میکنید با هم فرق میکنه و دو مدل هستش که به یک خطی و دو خطی معروفه. اینو بچه های سال 2015 پیدا کردند ولی چیزی که مهمه رابطه اون با کلیر شدنه.
برای دیدن کد متن از همه مرورگرها میشه استفاده کرد ولی راحتترین مرورگر فایر فاکسه. برای اینکار  قسمتی از متن ای پی تون که با ‎Your ‎visa case‎ is‎ شروع میشه و با ‎has ‎been‎ reached‎ خاتمه پیدا می کنه رو هایلایت (انتخاب) کنید...اصلا همین لغت Your ‎visa case‎ is‎ رو انتخاب کنید!!  بعد کلیک راست و گزینه ‎View ‎selection‎ source‎ رو انتخاب کنید.  در صفحه جدید باز شده با موس به منتهی علیه سمت چپ اسکرول کنید. در حال حاضر دو حالت ممکنه پیش بیاد

1. کل متن ای پی شما در یک سطر قرار داره و نوشته شده که بهش میگن یک خطی

2. کل متن ای پی شما در دو سطر نوشته شده ( سطر دوم با ‎In addition‎ شروع میشه) به این حالت میگن دو خطی

توضيحات جامع و عالى بود من دو خطي شدم ممنونم از لطفتون❤️
کیس اصلی یک نفر مجرد
مکان مصاحبه Abu Dhabi
اولین ورود فرودگاه دالاس واشنگتون دی سی
ساکن وست ویرجینیا Chantilly
متفاوت باش،و قبل از صحبت کردن فکر کن، انسان رو قدرت تفکرش متفاوت کرد.
تشکر کنندگان: ahfpca ، matin86
(2016-09-03 ساعت 20:50)milaveh نوشته:  
(2016-09-01 ساعت 22:56)khodamtanha نوشته:  سلام ویزامو گرفتم دیروز30 اگوست فقط من اشنباهی که کردم پاسپورتمو تحویله پست دادم خواهشن پاسپورتتونو خودتون ببرین سفارت و از پست تحویل بگیرین

ببخشید شما ثبت نام پست انجام داده بودید؟ یعنی ما که انجام نداریم خودمون میتونیم بریم سفارت و تحویل بگیریم؟

سلام بله من ثبت نام انجام داده بودم ولی خدا بهم رحم کرد که پست به موقع برده بود پاسپورتمو
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
تشکر کنندگان: milaveh ، matin86 ، KORYO ، Hana2015
من اکه خدا یاری کنه میخوام 20 مهر برم امریکا ولیکن نه اشنا دارم نه جایی رو میشناسم کسی هست کمکم کنه 27 سالمه مجردم و این که کدوم تاپیکو باید بخونم برای تحقیق ایالت ها
تشکر کنندگان: milaveh ، matin86
(2016-09-04 ساعت 16:57)khodamtanha نوشته:  من اکه خدا یاری کنه میخوام 20 مهر برم آمریکا ولیکن نه اشنا دارم نه جایی رو میشناسم کسی هست کمکم کنه 27 سالمه مجردم و این که کدوم تاپیکو باید بخونم برای تحقیق ایالت ها

سلام دوست عزیز
خوشحالم ویزا رو گرفتی و آماده سفر میشی منم نه جایی رو میشناسم نه کسی رو دارم . اگه پول زیاد داری اکثر ایالت های بزگ میتونی بری ولی اگه مثل من با پول نه چندان زیادی میری(به نظر من ) ایالت تگزاس ایالت ارزون و آمار کار خوبی داره.
منم مثل خودت مجرد و 29 سالمه
کیس:**13      تعداد: 1 نفر       مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می         وضعیت: کلیرنس  
 آپدیت ها:  10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست   OR  
کلیر: 14 آگوست  Rolleyes
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
تشکر کنندگان: matin86
Question 
سلام خسته نباشید.
آیا ممکنه بعد از دو روز از or شدن تو سیس، کلیر شدن مدت بیشتری طول بکشه؟ ضمنا باز هم یک خطی شدم.
ممنون
تشکر کنندگان:
(2016-09-04 ساعت 18:55)rezaahvaz نوشته:  
(2016-09-04 ساعت 16:57)khodamtanha نوشته:  من اکه خدا یاری کنه میخوام 20 مهر برم آمریکا ولیکن نه اشنا دارم نه جایی رو میشناسم کسی هست کمکم کنه 27 سالمه مجردم و این که کدوم تاپیکو باید بخونم برای تحقیق ایالت ها

سلام دوست عزیز
خوشحالم ویزا رو گرفتی و آماده سفر میشی منم نه جایی رو میشناسم نه کسی رو دارم . اگه پول زیاد داری اکثر ایالت های بزگ میتونی بری ولی اگه مثل من با پول نه چندان زیادی میری(به نظر من ) ایالت تگزاس ایالت ارزون و آمار کار خوبی داره.

من کارولینای شمالی رو پیشنهاد میدم تو بهترین شهر های زندگی در آمریکا در سال های 2016 و 15 و 14 هست . در ایالت تگزاس فقط سن آنتونیونی تو این لیست هست
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان:
یه سوال تو پاکت زرد مشخص شده که من باید کجا برم اخه افیسر به من گفتش کجا میری من گفتم کالیفرنیا ولی شاید بخوام برم واشینگتن
تشکر کنندگان:
(2016-09-04 ساعت 19:25)Kz.alireza1 نوشته:  سلام خسته نباشید.
آیا ممکنه بعد از دو روز از or شدن تو سیس، کلیر شدن مدت بیشتری طول بکشه؟ ضمنا باز هم یک خطی شدم.
ممنون

سلام دوست عزيز
بله سفارت ابوظبى و آنكارا بعد از orشدن ممكنه چندروز طول بكشه كلير كنن تو سايت
بعد از orشدن يك خطى ميشين ديگه!نگران نباشيد
موفق باشيد
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان:
(2016-09-05 ساعت 00:22)khodamtanha نوشته:  یه سوال تو پاکت زرد مشخص شده که من باید کجا برم اخه افیسر به من گفتش کجا میری من گفتم کالیفرنیا ولی شاید بخوام برم واشینگتن

نه مشكلى نيست فقط اونجا آدرس جديدتون رو تو فرودگاه به آفيسر بدين
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان:
دوستان ما ٢٦آگوست كلير شديم و ٢٩آگوست مداركمون رو تحويل پست ارمنستان داديم (سه هفته قبلش تمديد مديكال كرده بوديم)
ظهر همون روز آپديت شديم و دوباره فردا صبحش و همزمان كيس نامبرمون از سايت سفارت برداشته شد .عصر همون روز تو سايت سفارت همسرم كه برنده اصلى بودن و بچه ها ايشود شدن اما من همچنان administrator processingبودم
دوستان گفتن تا فرداش صبر كنم چون هنوز ايميلى واسمون نيومده بود.
فردا ش حدوداى ١٢ظهر ايميل زدن كه مداركتون تحويل پست شده و بريد تحويل بگيريد
مدارك رو كه گرفتيم پاسپورت منو خالى بدون ويزا فرستاده بودن و بقيه ويزا داشتن
ايميل زدم كه چرا ؟نوشتن شما همچنان مراحل ادارى هستين و تلاش ميكنيم تا قبل از ٣٠سپتامبر كلير شين
دوباره ايميل زدم كه شماره كيس ما ستاره دار تو سايت اعلام نشده بود اما باز همون جواب رو دادن
الان من همچنان منتظرم
البته براى من تنها اين اتفاق نيفتاده و چند نفر ديگه هم همين شرايط رو داشتن كه سه نفرشون نهايتا يكهفته بعد كلير شدن
من و يكى از دوستان تعويض پاسپورت داشتيم و فكر ميكنيم دليل ما اين بود چون كليرى بعد از ٨ماه ديگه دوباره مراحل ادارى نداره
جديدا براى هر كى سفارت ارمنستان تعويض پاس داشته مشكل پيش اومده در گرفتن ويزا
بقيه دوستان هم كه تعويض پاس نداشتن مشخص نيست دليلشون چى بوده
گفتم محض اطلاع دوستان ٢٠١٦و ٢٠١٧اعلام كنم شايد تجربه من بدرد دوستان بخوره
دوتا از دوستان هم تعويض پاس داشتن اگه كيس دوم اونها هم همين اتفاق واسشون افتاد
بهتره دوستان ارمنستانى فعلا پاسپورتاشون رو تعويض نكنن اگه ضرورى نيست .
تشکر کنندگان: sahar2016 ، hamidzxc ، Hana2015
(2016-09-04 ساعت 23:54)milaveh نوشته:  
(2016-09-04 ساعت 18:55)rezaahvaz نوشته:  

سلام دوست عزیز

من کارولینای شمالی رو پیشنهاد میدم تو بهترین شهر های زندگی در آمریکا در سال های 2016 و 15 و 14 هست . در ایالت تگزاس فقط سن آنتونیونی تو این لیست هست

من چندتا سایت چک کردم که شهر های مختف مقایسه میکنه .
آستین هم تو تگزاس رتبه بالایی داشت همیشه
ولی انتخاب خیلی به جیب آدم بستگی داره
اگه توان مالی داری لس آنجلس . سن خوزه هم کار صنعتی و الکترونیک و کامپیوتر
اگه جای خوش آب هوا رو به خنک کلورادو
شیکاگو هم سرد و برفی
شارلوت کارهای اداری بانکی و ...
هیوستن کارای نفتی و گاز و پتروشیمی
اگرم میخای ی سر بری خوش بگذرونی ،وگاس ،سن دیگو ،فلوریدا ، نیویورک ...
شما که مجردی میتونی تو شهر های دانشگاهی نزدیک دانشگاه ها هم همخونه پیدا کنی هزینه ها تو کاهش بدی مثل بوستون
***As201600007
رویت قبولی :2015 22 May
ارسال فرم :  2015 Aug 29
تعداد کیس : 2 نفر 
سفارت : انتخاب  از آنکارا به ایروان 
مصاحبه : jun 14, 2016
محل مصاحبه :yerevan
مدیکال : jun 10 .2016
وضعیت : Issued.  22 Agu2016   Big Grin  Big Grin
تشکر کنندگان: sahar2016 ، matin86 ، Hana2015
(2016-09-04 ساعت 19:25)Kz.alireza1 نوشته:  سلام خسته نباشید.
ممنون

شما چند روزه كه or شديد ؟ من الان يك هفته هست كه or شدم اما كلير نشدم !
تشکر کنندگان: sahar2016

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان