موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من کمک میخواستم. بنده 4 مرتبه از 4 اپریل ک مصاحبه کردم ایمیل دادم به سفارت انکارا و دفعه اخر به من گفتن که شما سه مرتبه دیگر ایمیل داده بودی، لطفا ایمیل های مکرر نفریت و اگاه باش که فرایند اداری 4 الی 6 ماه و یا بدون محدودیت میباشد. با توجه به اینکه دیگه 3 یا 4 روز بیشتر باقی نمونده میخواستم بدونم بنظر شما ایمیل بدم؟ و ایا ممکن هست اینطور حداقل یک اپدیت دو خطی بخورم؟ چون تابحال بغیر ایمیل هیچ اپدیتی نداشتم.
سفارت انکارا
مصاحبه 4 آپریل 2016
اپدیت بغیر از ایمیل هیچوقت
خدمت ارتش
تحصیلات کارشناسی ارشد شیمی
شغل مدرس آزاد
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-05 ساعت 19:44)Alirsh نوشته: سلام دوستان. من کمک میخواستم. بنده 4 مرتبه از 4 اپریل ک مصاحبه کردم ایمیل دادم به سفارت انکارا و دفعه اخر به من گفتن که شما سه مرتبه دیگر ایمیل داده بودی، لطفا ایمیل های مکرر نفریت و اگاه باش که فرایند اداری 4 الی 6 ماه و یا بدون محدودیت میباشد. با توجه به اینکه دیگه 3 یا 4 روز بیشتر باقی نمونده میخواستم بدونم بنظر شما ایمیل بدم؟ و ایا ممکن هست اینطور حداقل یک اپدیت دو خطی بخورم؟ چون تابحال بغیر ایمیل هیچ اپدیتی نداشتم.
به نظرم ایمیل بده ، به کی سی سی به سفارت ، سنگ مفت گنجشک مفت ، به قول خودتون فقط چند روز مونده ، امیدوارم که تو همین چند روزه کلیر شید
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی میتونه تعداد نفراتی که هنوز کلیر نشدند رو در بیاره بصورت آمار؟
بچه های پارسالی این کار رو کرده بودند.
کیس 2016as26**
سفارت انکارا
مصاحبه 4 آپریل 2016
خدمت ارتش
شغل مدرس آزاد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کسی تا حالا به پانسیون یا همون مسافرخونه علی هندی رفته ببینه چه جور جاییه.?واسه اقامت خوبه یا نه.?
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز و عرض تبریک یه خاطر قبولی در قرعه کشی.
من هم مثل شما ذوستان در سال 2013 برنده شده ام (البته همسرم) ودر اکتبر 2013 وارد آتلانتا آمریکا شدیم. همسرم کار خوبی پیدا کرده و من هم به دلیل حساسیت شغلیم مجبور شدم برگردم دانشگاه و دارم فوق لیسانس می خونم و پاره وفت هم کار می کنم. دوستان هرکسی در ارتباط آتلانتا و یا مهاجرت سوال داشت با کمال وجود در خدمتم. امیدوارم همگی یک ضرب ویزا بگیرید Cool Wink Smile Tongue Rolleyes Big Grin
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم همه دوستان تو همین هفته کلیر بشن
فقط دوستانی که اوظبی بودن از همین الان ویزا رو بگیرن که معطل ویزا نشن سفارت هم دو روزه ویزا رو روی پاسپورت میزنه
کیس:**13 تعداد: 1 نفر مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می وضعیت: کلیرنس
آپدیت ها: 10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست OR
کلیر: 14 آگوست
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2016-09-06 ساعت 21:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-09-06 ساعت 21:24 توسط ahfpca.)
(2016-09-05 ساعت 19:44)Alirsh نوشته: سلام دوستان. من کمک میخواستم. بنده 4 مرتبه از 4 اپریل ک مصاحبه کردم ایمیل دادم به سفارت انکارا و دفعه اخر به من گفتن که شما سه مرتبه دیگر ایمیل داده بودی، لطفا ایمیل های مکرر نفریت و اگاه باش که فرایند اداری 4 الی 6 ماه و یا بدون محدودیت میباشد. با توجه به اینکه دیگه 3 یا 4 روز بیشتر باقی نمونده میخواستم بدونم بنظر شما ایمیل بدم؟ و ایا ممکن هست اینطور حداقل یک اپدیت دو خطی بخورم؟ چون تابحال بغیر ایمیل هیچ اپدیتی نداشتم.
ارسال ایمیل بیشتر به سفارت باعث ۲ خطی شدن نمیشه! به نظر من اینجوری بدتر ممکنه شاکی بشن از دستت.
در ضمن پروسه لاتاری تا آخر سپتامبر ادامه داره در نتیجه ۲۴ روز مهلت مونده (نه ۳-۴ روز) و شما باید امیدوار باشی که تو همین فاصله پروسه کلیرنس شما کامل بشه.
فقط آمادهی سفر باش که به محض اعلام سفارت سریع بلیط بگیری و بری واسه گرفتن ویزا. چون هر چی به آخر پروسه نزدیکتر میشیم فرصت رسوندن پاسپورت به سفارت کمتر میشه و تو این فرصت کم هم دیگه اصلن به سپردن کار پیکاپ به آژانس فکر نکنید باید خود شما برید برای تحویل پاسپورت.
ایشالا هر چی به خیر و صلاح شماست برای شما و همه دوستان رخ بده و تو همین ۲۴ روز مانده همگی کلیر بشید به سلامتی.
راستی شما با کیس نامبر دو هزار و خردهای چرا اینقدر دیر رفتی مصاحبه؟
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-06 ساعت 21:22)ahfpca نوشته: (2016-09-05 ساعت 19:44)Alirsh نوشته: سلام دوستان. من کمک میخواستم. بنده 4 مرتبه از 4 اپریل ک مصاحبه کردم ایمیل دادم به سفارت انکارا و دفعه اخر به من گفتن که شما سه مرتبه دیگر ایمیل داده بودی، لطفا ایمیل های مکرر نفریت و اگاه باش که فرایند اداری 4 الی 6 ماه و یا بدون محدودیت میباشد. با توجه به اینکه دیگه 3 یا 4 روز بیشتر باقی نمونده میخواستم بدونم بنظر شما ایمیل بدم؟ و ایا ممکن هست اینطور حداقل یک اپدیت دو خطی بخورم؟ چون تابحال بغیر ایمیل هیچ اپدیتی نداشتم.
ارسال ایمیل بیشتر به سفارت باعث ۲ خطی شدن نمیشه! به نظر من اینجوری بدتر ممکنه شاکی بشن از دستت.
در ضمن پروسه لاتاری تا آخر سپتامبر ادامه داره در نتیجه ۲۴ روز مهلت مونده (نه ۳-۴ روز) و شما باید امیدوار باشی که تو همین فاصله پروسه کلیرنس شما کامل بشه.
فقط آمادهی سفر باش که به محض اعلام سفارت سریع بلیط بگیری و بری واسه گرفتن ویزا. چون هر چی به آخر پروسه نزدیکتر میشیم فرصت رسوندن پاسپورت به سفارت کمتر میشه و تو این فرصت کم هم دیگه اصلن به سپردن کار پیکاپ به آژانس فکر نکنید باید خود شما برید برای تحویل پاسپورت.
ایشالا هر چی به خیر و صلاح شماست برای شما و همه دوستان رخ بده و تو همین ۲۴ روز مانده همگی کلیر بشید به سلامتی.
سلام دوست عزیز و ممنون از پاسختون.
من بخاطر این میگم ایمیل بدم چون تصورم بر اینه که اصلا پرونده من بررسی نشده وگرنه حداقل یک اپدیت باید میخوردم؟ نه؟
من دیر رفتم مصاحبه چون تازه دسامبر متوجه شدم برنده شدم و قبل ازون نمیدونستم برنده شدم.
کیس 2016as26**
سفارت انکارا
مصاحبه 4 آپریل 2016
خدمت ارتش
شغل مدرس آزاد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-06 ساعت 21:49)Alirsh نوشته: (2016-09-06 ساعت 21:22)ahfpca نوشته: (2016-09-05 ساعت 19:44)Alirsh نوشته: سلام دوستان. من کمک میخواستم. بنده 4 مرتبه از 4 اپریل ک مصاحبه کردم ایمیل دادم به سفارت انکارا و دفعه اخر به من گفتن که شما سه مرتبه دیگر ایمیل داده بودی، لطفا ایمیل های مکرر نفریت و اگاه باش که فرایند اداری 4 الی 6 ماه و یا بدون محدودیت میباشد. با توجه به اینکه دیگه 3 یا 4 روز بیشتر باقی نمونده میخواستم بدونم بنظر شما ایمیل بدم؟ و ایا ممکن هست اینطور حداقل یک اپدیت دو خطی بخورم؟ چون تابحال بغیر ایمیل هیچ اپدیتی نداشتم.
سلام دوست عزیز و ممنون از پاسختون.
من بخاطر این میگم ایمیل بدم چون تصورم بر اینه که اصلا پرونده من بررسی نشده وگرنه حداقل یک اپدیت باید میخوردم؟ نه؟
من دیر رفتم مصاحبه چون تازه دسامبر متوجه شدم برنده شدم و قبل ازون نمیدونستم برنده شدم.
راستی اینکه 13 روز باقی مونده بجای 24 روز. چون از شنبه هفته دیگه الی دو صنبه هفته بعد ازون ترکیه و همچنین سفارت تعطیل هست.
کیس 2016as26**
سفارت انکارا
مصاحبه 4 آپریل 2016
خدمت ارتش
شغل مدرس آزاد