کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-09-05 ساعت 12:38)Hamed_402 نوشته:  
(2016-09-04 ساعت 23:54)milaveh نوشته:  
(2016-09-04 ساعت 18:55)rezaahvaz نوشته:  سلام دوست عزیز
خوشحالم ویزا رو گرفتی و آماده سفر میشی منم نه جایی رو میشناسم نه کسی رو دارم . اگه پول زیاد داری اکثر ایالت های بزگ میتونی بری ولی اگه مثل من با پول نه چندان زیادی میری(به نظر من ) ایالت تگزاس ایالت ارزون و آمار کار خوبی داره.
منم مثل خودت مجرد و 29 سالمه

من کارولینای شمالی رو پیشنهاد میدم تو بهترین شهر های زندگی در آمریکا در سال های 2016 و 15 و 14 هست . در ایالت تگزاس فقط سن آنتونیونی تو این لیست هست

من چندتا سایت چک کردم که شهر های مختف مقایسه میکنه .
آستین هم  تو تگزاس رتبه بالایی داشت همیشه
ولی انتخاب خیلی به جیب آدم بستگی داره
اگه توان مالی داری لس آنجلس . سن خوزه هم کار صنعتی و الکترونیک و کامپیوتر
اگه جای خوش آب هوا رو به خنک کلورادو
شیکاگو هم سرد و برفی
شارلوت کارهای اداری بانکی و ...
هیوستن کارای نفتی و گاز و پتروشیمی
اگرم میخای ی سر بری خوش بگذرونی ،وگاس  ،سن دیگو ،فلوریدا ، نیویورک ...
شما که مجردی میتونی تو شهر های دانشگاهی  نزدیک دانشگاه ها  هم همخونه پیدا کنی هزینه ها تو کاهش بدی مثل بوستون

واقعا ممنونم از این همه لطف و محبت شما دوستان
من مهندسی برق خوندم ولی میترسم کار مرتبط گیرم نیاد توی سن خوزه واسه همین دالاس میرم
کیس:**13      تعداد: 1 نفر       مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می         وضعیت: کلیرنس  
 آپدیت ها:  10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست   OR  
کلیر: 14 آگوست  Rolleyes
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
تشکر کنندگان: Hana2015
(2016-09-05 ساعت 10:22)matin86 نوشته:  [quote='Kz.alireza1' pid='723515' dateline='1473000935']
سلام خسته نباشید.
آیا ممکنه بعد از دو روز از or شدن تو سیس، کلیر شدن مدت بیشتری طول بکشه؟ ضمنا باز هم یک خطی شدم.
ممنون

سلام دوست عزيز
بله سفارت ابوظبى و آنكارا بعد از orشدن ممكنه چندروز طول بكشه كلير كنن تو سايت
بعد از orشدن يك خطى ميشين ديگه!نگران نباشيد
موفق باشيد

ممنونم از پاسختون
تشکر کنندگان: matin86 ، alirezafarhang81
سلام دوستان. من کمک میخواستم. بنده 4 مرتبه از 4 اپریل ک مصاحبه کردم ایمیل دادم به سفارت انکارا و دفعه اخر به من گفتن که شما سه مرتبه دیگر ایمیل داده بودی، لطفا ایمیل های مکرر نفریت و اگاه باش که فرایند اداری 4 الی 6 ماه و یا بدون محدودیت میباشد. با توجه به اینکه دیگه 3 یا 4 روز بیشتر باقی نمونده میخواستم بدونم بنظر شما ایمیل بدم؟ و ایا ممکن هست اینطور حداقل یک اپدیت دو خطی بخورم؟ چون تابحال بغیر ایمیل هیچ اپدیتی نداشتم.
سفارت انکارا
مصاحبه 4 آپریل 2016
اپدیت بغیر از ایمیل هیچوقت
خدمت ارتش
تحصیلات کارشناسی ارشد شیمی
شغل مدرس آزاد
تشکر کنندگان: milaveh
(2016-09-05 ساعت 19:44)Alirsh نوشته:  سلام دوستان. من کمک میخواستم. بنده 4 مرتبه از 4 اپریل ک مصاحبه کردم ایمیل دادم به سفارت انکارا و دفعه اخر به من گفتن که شما سه مرتبه دیگر ایمیل داده بودی، لطفا ایمیل های مکرر نفریت و اگاه باش که فرایند اداری 4 الی 6 ماه و یا بدون محدودیت میباشد. با توجه به اینکه دیگه 3 یا 4 روز بیشتر باقی نمونده میخواستم بدونم بنظر شما ایمیل بدم؟ و ایا ممکن هست اینطور حداقل یک اپدیت دو خطی بخورم؟ چون تابحال بغیر ایمیل هیچ اپدیتی نداشتم.
به نظرم ایمیل بده ، به کی سی سی به سفارت ، سنگ مفت گنجشک مفت ، به قول خودتون فقط چند روز مونده ، امیدوارم که تو همین چند روزه کلیر شید
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان: m_vaziran ، matin86 ، alirezafarhang81
دوستان کسی میتونه تعداد نفراتی که هنوز کلیر نشدند رو در بیاره بصورت آمار؟
بچه های پارسالی این کار رو کرده بودند.
کیس 2016as26**
سفارت انکارا
مصاحبه 4 آپریل 2016
خدمت ارتش
شغل مدرس آزاد
تشکر کنندگان:
(2016-09-03 ساعت 16:02)eliati نوشته:  
(2016-09-03 ساعت 14:42)alirezafarhang81 نوشته:  
(2016-08-26 ساعت 19:02)هادی هادی نوشته:  یعنی تواین هفته کلیر میشی برو وسایل سفرو اماده کن.......

این مضوع دو خطی دقیقا چیه و کدوم خط در صفحه اطلاعات صفحه باید دو خط باشه من متوجه نمیشم. سطر چندوم ایپی هت که دو خطی میشه ممنونم راهنمایی بفرمایید

شما وقتی تو سایت ‎ceac‎ کیستون رو چک میکنید
https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx
برای AP بودنتون یه متنی مینویسه که با ‎Your ‎visa case‎ is‎ شروع میشه و با ‎has ‎been‎ reached‎ خاتمه پیدا می کنه. در حالت عادی تمامی متنها یکی هستش ولی وقتی کد ‎html‎ بعضی از متنها رو چک میکنید با هم فرق میکنه و دو مدل هستش که به یک خطی و دو خطی معروفه. اینو بچه های سال 2015 پیدا کردند ولی چیزی که مهمه رابطه اون با کلیر شدنه.
برای دیدن کد متن از همه مرورگرها میشه استفاده کرد ولی راحتترین مرورگر فایر فاکسه. برای اینکار  قسمتی از متن ای پی تون که با ‎Your ‎visa case‎ is‎ شروع میشه و با ‎has ‎been‎ reached‎ خاتمه پیدا می کنه رو هایلایت (انتخاب) کنید...اصلا همین لغت Your ‎visa case‎ is‎ رو انتخاب کنید!!  بعد کلیک راست و گزینه ‎View ‎selection‎ source‎ رو انتخاب کنید.  در صفحه جدید باز شده با موس به منتهی علیه سمت چپ اسکرول کنید. در حال حاضر دو حالت ممکنه پیش بیاد

1. کل متن ای پی شما در یک سطر قرار داره و نوشته شده که بهش میگن یک خطی

2. کل متن ای پی شما در دو سطر نوشته شده ( سطر دوم با ‎In addition‎ شروع میشه) به این حالت میگن دو خطی

مرسی از شما. توضیحات خیلی جامع و کامل بود.
تشکر کنندگان: alirezafarhang81
سلام دوستان کسی تا حالا به پانسیون یا همون مسافرخونه علی هندی رفته ببینه چه جور جاییه.?واسه اقامت خوبه یا نه.?
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان عزیز و عرض تبریک یه خاطر قبولی در قرعه کشی.
من هم مثل شما ذوستان در سال ‎2013‎ برنده شده ام (البته همسرم) ودر اکتبر ‎2013‎ وارد آتلانتا آمریکا شدیم. همسرم کار خوبی پیدا کرده و من هم به دلیل حساسیت شغلیم مجبور شدم برگردم دانشگاه و دارم فوق لیسانس می خونم و پاره وفت هم کار می کنم. دوستان هرکسی در ارتباط آتلانتا و یا مهاجرت سوال داشت با کمال وجود در خدمتم. امیدوارم همگی یک ضرب ویزا بگیرید ‎Cool Wink Smile Tongue Rolleyes Big Grin
تشکر کنندگان: atm849 ، matin86
(2016-09-05 ساعت 21:51)Alirsh نوشته:  دوستان کسی میتونه تعداد نفراتی که هنوز کلیر نشدند رو در بیاره بصورت آمار؟
بچه های پارسالی این کار رو کرده بودند.

ما هنوز موندیم
برنده:همسرم
کنسولگری:ارمنستان
❶ کیس نامبر: 2016AS74##    
❷  تعداد افراد:2 نفر
❸رویت قبولی:‎2015 20 May‎
❹ارسال فرم:2015‎ ‎15 July
❺مصاحبه:30 JUNE 2016
❻نتیجه مصاحبه:AP
❼ آپدیتها: 1و5جولای- 26و29 آگوست- 6و9سپتامبر-20سپتامبر(دوخطی شدن خودم)-22سپتامبر-23 سپتامبر-27سپتامبر- 29 سپتامبر(ساعت10شب دوخطی شدن همسر) - 30سپتامبر ساعت 16 ایشودشدن ویزا *تاریخ آپدیتهای بدون ایمیل*
✈️ مقصد: دالاس
همسر:معافیت پزشکی سربازی-شرکت خصوصی
خودم:کارمند شرکت خصوصی

تشکر کنندگان: matin86
امیدوارم همه دوستان تو همین هفته کلیر بشن
فقط دوستانی که اوظبی بودن از همین الان ویزا رو بگیرن که معطل ویزا نشن سفارت هم دو روزه ویزا رو روی پاسپورت میزنه
کیس:**13      تعداد: 1 نفر       مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می         وضعیت: کلیرنس  
 آپدیت ها:  10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست   OR  
کلیر: 14 آگوست  Rolleyes
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
تشکر کنندگان: danieledoa ، ahfpca ، matin86 ، alirezafarhang81
(2016-09-06 ساعت 19:14)rezaahvaz نوشته:  امیدوارم همه دوستان تو همین هفته کلیر بشن
فقط دوستانی که اوظبی بودن از همین الان ویزا رو بگیرن که معطل ویزا نشن سفارت هم دو روزه ویزا رو روی پاسپورت میزنه

سلام ابوظبی هفته دیگه کلا نعطبله؟ یعنی الان درخواست ویزا بدیم کی میدن ویزا؟
(2016-09-05 ساعت 19:44)Alirsh نوشته:  سلام دوستان. من کمک میخواستم. بنده 4 مرتبه از 4 اپریل ک مصاحبه کردم ایمیل دادم به سفارت انکارا و دفعه اخر به من گفتن که شما سه مرتبه دیگر ایمیل داده بودی، لطفا ایمیل های مکرر نفریت و اگاه باش که فرایند اداری 4 الی 6 ماه و یا بدون محدودیت میباشد. با توجه به اینکه دیگه 3 یا 4 روز بیشتر باقی نمونده میخواستم بدونم بنظر شما ایمیل بدم؟ و ایا ممکن هست اینطور حداقل یک اپدیت دو خطی بخورم؟ چون تابحال بغیر ایمیل هیچ اپدیتی نداشتم.
درود دوست گرامی

ارسال ایمیل بیشتر به سفارت باعث ۲ خطی شدن نمیشه! به نظر من اینجوری بدتر ممکنه شاکی بشن از دستت.
در ضمن پروسه لاتاری تا آخر سپتامبر ادامه داره در نتیجه ۲۴ روز مهلت مونده (نه ۳-۴ روز) و شما باید امیدوار باشی که تو همین فاصله پروسه کلیرنس شما کامل بشه.
فقط آماده‌ی سفر باش که به محض اعلام سفارت سریع بلیط بگیری و بری واسه گرفتن ویزا. چون هر چی به آخر پروسه نزدیکتر میشیم فرصت رسوندن پاسپورت به سفارت کمتر میشه و تو این فرصت کم هم دیگه اصلن به سپردن کار پیکاپ به آژانس فکر نکنید باید خود شما برید برای تحویل پاسپورت.

ایشالا هر چی به خیر و صلاح شماست برای شما و همه دوستان رخ بده و تو همین ۲۴ روز مانده همگی کلیر بشید به سلامتی.

راستی شما با کیس نامبر دو هزار و خرده‌ای چرا اینقدر دیر رفتی مصاحبه؟

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان: Alirsh
(2016-09-06 ساعت 21:22)ahfpca نوشته:  
درود دوست گرامی

ارسال ایمیل بیشتر به سفارت باعث ۲ خطی شدن نمیشه! به نظر من اینجوری بدتر ممکنه شاکی بشن از دستت.
در ضمن پروسه لاتاری تا آخر سپتامبر ادامه داره در نتیجه ۲۴ روز مهلت مونده (نه ۳-۴ روز) و شما باید امیدوار باشی که تو همین فاصله پروسه کلیرنس شما کامل بشه.
فقط آماده‌ی سفر باش که به محض اعلام سفارت سریع بلیط بگیری و بری واسه گرفتن ویزا. چون هر چی به آخر پروسه نزدیکتر میشیم فرصت رسوندن پاسپورت به سفارت کمتر میشه و تو این فرصت کم هم دیگه اصلن به سپردن کار پیکاپ به آژانس فکر نکنید باید خود شما برید برای تحویل پاسپورت.

ایشالا هر چی به خیر و صلاح شماست برای شما و همه دوستان رخ بده و تو همین ۲۴ روز مانده همگی کلیر بشید به سلامتی.

سلام دوست عزیز و ممنون از پاسختون.
من بخاطر این میگم ایمیل بدم چون تصورم بر اینه که اصلا پرونده من بررسی نشده وگرنه حداقل یک اپدیت باید میخوردم؟ نه؟
من دیر رفتم مصاحبه چون تازه دسامبر متوجه شدم برنده شدم و قبل ازون نمیدونستم برنده شدم.
کیس 2016as26**
سفارت انکارا
مصاحبه 4 آپریل 2016
خدمت ارتش
شغل مدرس آزاد
(2016-09-06 ساعت 21:49)Alirsh نوشته:  
(2016-09-06 ساعت 21:22)ahfpca نوشته:  
درود دوست گرامی

من بخاطر این میگم ایمیل بدم چون تصورم بر اینه که اصلا پرونده من بررسی نشده وگرنه حداقل یک اپدیت باید میخوردم؟ نه؟
من دیر رفتم مصاحبه چون تازه دسامبر متوجه شدم برنده شدم و قبل ازون نمیدونستم برنده شدم.

راستی اینکه 13 روز باقی مونده بجای 24 روز. چون از شنبه هفته دیگه الی دو صنبه هفته بعد ازون ترکیه و همچنین سفارت تعطیل هست.
کیس 2016as26**
سفارت انکارا
مصاحبه 4 آپریل 2016
خدمت ارتش
شغل مدرس آزاد
(2016-09-06 ساعت 21:55)Alirsh نوشته:  
(2016-09-06 ساعت 21:49)Alirsh نوشته:  
(2016-09-06 ساعت 21:22)ahfpca نوشته:  درود دوست گرامی

راستی اینکه 13 روز باقی مونده بجای 24 روز. چون از شنبه هفته دیگه الی دو صنبه هفته بعد ازون ترکیه و همچنین سفارت تعطیل هست.

دوست عزیز سلام. واقعا 13 روز فرصت باقی مانده؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان