کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-09-06 ساعت 20:54)danieledoa نوشته:  
(2016-09-06 ساعت 19:14)rezaahvaz نوشته:  امیدوارم همه دوستان تو همین هفته کلیر بشن
فقط دوستانی که اوظبی بودن از همین الان ویزا رو بگیرن که معطل ویزا نشن سفارت هم دو روزه ویزا رو روی پاسپورت میزنه

سلام ابوظبی هفته دیگه کلا نعطبله؟ یعنی الان درخواست ویزا بدیم کی میدن ویزا؟

سلام
نه دوست عزیز تعطیل نیست
منظور اینه که با توجه به اینکه ممکنه روزهای آخر افراد منتظر کلیر بشن اگه بتونن ویزا امارات رو بگیرن حتی اگه دو روز هم به مهلت اتمام لاتاری 2016 مونده باشه میرسن که ویزا آمریکا رو بگیرن در این صورت فقط به بلیت نیاز هست
امیوارم منظورم رو درست رسونده باشم
ویزا هم معمولا 5 روز طول میکشه و دو ماه اعتبار داره واسه رفتن به امارات
کیس:**13      تعداد: 1 نفر       مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می         وضعیت: کلیرنس  
 آپدیت ها:  10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست   OR  
کلیر: 14 آگوست  Rolleyes
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
تشکر کنندگان: matin86 ، danieledoa ، alirezafarhang81
تو ماه سپتامبر كسي از سفارت ابوظبي كلير شده تا حالا ؟
تشکر کنندگان:
(2016-09-07 ساعت 01:09)rezaahvaz نوشته:  
(2016-09-06 ساعت 20:54)danieledoa نوشته:  
(2016-09-06 ساعت 19:14)rezaahvaz نوشته:  امیدوارم همه دوستان تو همین هفته کلیر بشن
فقط دوستانی که اوظبی بودن از همین الان ویزا رو بگیرن که معطل ویزا نشن سفارت هم دو روزه ویزا رو روی پاسپورت میزنه

سلام ابوظبی هفته دیگه کلا نعطبله؟ یعنی الان درخواست ویزا بدیم کی میدن ویزا؟

سلام
نه دوست عزیز تعطیل نیست
منظور اینه که با توجه به اینکه ممکنه روزهای آخر افراد منتظر کلیر بشن اگه بتونن ویزا امارات رو بگیرن حتی اگه دو روز هم به مهلت اتمام لاتاری 2016 مونده باشه میرسن که ویزا آمریکا رو بگیرن در این صورت فقط به بلیت نیاز هست
امیوارم منظورم رو درست رسونده باشم
ویزا هم معمولا 5 روز طول میکشه و دو ماه اعتبار داره واسه رفتن به امارات

ممنون از راهنماییتون. بله کاملا درست میفرمایید. متاسفانه حدود 10 روز تغطیلات امارات هست مربوط به عید. تاخیری به همین میزان در صدور ویزا پیش خواهد امد. ایشالا که خیره.
تشکر کنندگان: alirezafarhang81
سلام به همگی.
آیا کسی از دوستان اخیرا از آنکارا کلیر شده و اطلاعاتی درباره روال و مدارک بعد از کلیر شدن داره؟بخصوص با توجه به تمدید مدیکال.
در ضمن لازمه حتما خود شخص کلیر به سفارت مراجعه کنه یا راه دیگه ای هست؟

ممنون
تشکر کنندگان:
دوستان سفارت ابوظبی از 9 تا 16 سپتامبر تعطیل میباشد دوستانی که کلیر شدن نیان که پولشون هدر خواهد رفت ، ویزای امارات رو هم تهیه کنید تا به محض کلیری سریع خودتون رو به ابوظبی برسانید
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان: danieledoa ، alirezafarhang81
(2016-09-07 ساعت 17:38)milaveh نوشته:  دوستان سفارت ابوظبی از 9 تا 16 سپتامبر تعطیل میباشد دوستانی که کلیر شدن نیان که پولشون هدر خواهد رفت ، ویزای امارات رو هم تهیه کنید تا به محض کلیری سریع خودتون رو به ابوظبی برسانید

شما ویزا گرفتین؟
ما یعنی موندیم برا بعد تعطیلات. ویزا دوبی هم نداریم. خدا
تشکر کنندگان: milaveh
دوستان از سفارت انکارا کلا 18 کیس باقی مونده که در مرحله ap هستند که 12 تای این کیسها ازکشورهای اروپایی هستند که در انکارا مصاحبه شدند چون با کد 2016EU*** شناخته میشوند و 6 کیس هم از آسیا با کد 2016as**** باقی مونده.
ازین صفحه و با سرچ کردن کامه processing pending متوجه این قضیه خواهید شد.
https://turkey.usembassy.gov/uploads/9e/...Status.xml
کیس 2016as26**
سفارت انکارا
مصاحبه 4 آپریل 2016
اپدیت بغیر از ایمیل هیچوقت
خدمت ارتش
تحصیلات کارشناسی ارشد شیمی
شغل مدرس آزاد
تشکر کنندگان: TiredAdmin
نکته جالب اینکه از 12 کیس اروپا که جمعا 30 نفر میشن، 1 نفر or هست، 24 نفر ایشود و 5 نفر هم هنوز در مرحله مصاحبه هستن. از 6 کیس اسیا هم کلا 4 نفر در مرحله ap هستن و 3 نفر هم or شدند.
کیس 2016as26**
سفارت انکارا
مصاحبه 4 آپریل 2016
خدمت ارتش
شغل مدرس آزاد
تشکر کنندگان:
سلام کسی اماره ساکرامنتو رو میشه بده گه چه جور جایی هستش؟ و اگر تاپیکی هستش که توضیح داده لطفا لینکشو میشه بزاره
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
تشکر کنندگان:
(2016-09-08 ساعت 01:22)khodamtanha نوشته:  سلام کسی اماره ساکرامنتو رو میشه بده گه چه جور جایی هستش؟ و اگر تاپیکی هستش که توضیح داده لطفا لینکشو میشه بزاره

من مدت كوتاهي اونجا زندگي ميكردم و بعدش هم زياد رفت و آمد داشتم. پايتخت كاليفرنياست و شمال كاليفرنيا واقع شده. به نسبت بقيه شهراي كاليفرنيا ارزونتره. تو downtown (جاي خوب) ميتونيد يه آپارتمان يه خوابه با ١٠٠٠-١١٠٠ بگيريد. از نظر دانشگاه هم UC Davis كه يكي از دانشگاه هاي خوب آمريكاست ١٠ دقيقه ايش هست. به نظر من جاي خوبي هست براي زندگي و تا bay area و سن فرانسيسكو كمتر از دو ساعت فاصله هست.
تشکر کنندگان: samane1363 ، alirezafarhang81
(2016-09-07 ساعت 22:27)Alirsh نوشته:  دوستان از سفارت انکارا کلا 18 کیس باقی مونده که در مرحله ap هستند که 12 تای این کیسها ازکشورهای اروپایی هستند که در انکارا مصاحبه شدند چون با کد 2016EU*** شناخته میشوند و 6 کیس هم از آسیا با کد 2016as**** باقی مونده.

چون ممکنه این روش سال دیگه به درد ماها بخوره میشه بهتر توضیح بدید این لینکی که گذاشتید رو کلیک میکنم میره تو در و دیوار.. چون فکر کنم حاصل سرچ منحصر به فرد ip شماست و از سیستم دیگه که بزنی Session بسته شده و جوابی نمیده. لطفا یه بار دیگه لینک رو چک کنید و اگه میشه مرحله به مرحله توضیح بدید از کدوم مسیر میشه رسید به اون صفحه که سرچ رو انجام داد.
ممنونم
کیس: 2017AS15XX
نتیجه: ۶ می
ارسال فرم: ۲۶ می
کارنت: ۹ آگوست
نامه دوم: ۲۲ سپتامبر
مصاحبه: هفته اول نوامبر، ایروان/ AP / آپدیت سیس ۱۵ نوامبر / ۱۲ ژانویه بخاطر ایمیل، یه ایمیل تو فوریه، یه ایمیل هم ۲۱ مارچ همه جوابها تکراری  و منتظر باشید تا اعلام کنیم / آپدیت دو خطی و اولین آپدیت از سمت خودشون ۸ می/ کلیر ۱۰ می/آپدیت تحویل پاسپورت ۱۵ می/ تحویل مدیکال جدید ۱۷ می/ ۱۸ می صدور ویزا/ ۱۹ می تحویل پاسپورت از پست
سفرنامه
تشکر کنندگان: samane1363
Photo 
(2016-09-08 ساعت 06:50)TiredAdmin نوشته:  
(2016-09-07 ساعت 22:27)Alirsh نوشته:  دوستان از سفارت انکارا کلا 18 کیس باقی مونده که در مرحله ap هستند که 12 تای این کیسها ازکشورهای اروپایی هستند که در انکارا مصاحبه شدند چون با کد 2016EU*** شناخته میشوند و 6 کیس هم از آسیا با کد 2016as**** باقی مونده.

چون ممکنه این روش سال دیگه به درد ماها بخوره میشه بهتر توضیح بدید این لینکی که گذاشتید رو کلیک میکنم میره تو در و دیوار.. چون فکر کنم حاصل سرچ منحصر به فرد ip شماست و از سیستم دیگه که بزنی Session بسته شده و جوابی نمیده. لطفا یه بار دیگه لینک رو چک کنید و اگه میشه مرحله به مرحله توضیح بدید از کدوم مسیر میشه رسید به اون صفحه که سرچ رو انجام داد.
ممنونم

دوست عزیز شما باید به سایت زیر وارد بشید
https://turkey.usembassy.gov/mobile/iv_s...check.html
بعد ازون در صفحه مشاهده کنید جایی رو میبینید که نوشته CaseStatus.xml در مرورگر کروم یا ie بر روی لینکش کلیک کنید تمام کیس نامبرها و اطلاعاتشون میاد. این خاصیت تا پریروز در وبسایت سفارت نبود و الان من میبینمش حالا یا باگ سیستمی هست یا خود سفارت قرارش داده
کیس 2016as26**
سفارت انکارا
مصاحبه 4 آپریل 2016
خدمت ارتش
شغل مدرس آزاد
تشکر کنندگان: TiredAdmin ، samane1363
(2016-09-06 ساعت 23:31)Kz.alireza1 نوشته:  
(2016-09-06 ساعت 21:55)Alirsh نوشته:  
(2016-09-06 ساعت 21:49)Alirsh نوشته:  سلام دوست عزیز و ممنون از پاسختون.
من بخاطر این میگم ایمیل بدم چون تصورم بر اینه که اصلا پرونده من بررسی نشده وگرنه حداقل یک اپدیت باید میخوردم؟ نه؟
من دیر رفتم مصاحبه چون تازه دسامبر متوجه شدم برنده شدم و قبل ازون نمیدونستم برنده شدم.

راستی اینکه 13 روز باقی مونده بجای 24 روز. چون از شنبه هفته دیگه الی دو صنبه هفته بعد ازون ترکیه و همچنین سفارت تعطیل هست.

دوست عزیز سلام. واقعا 13 روز فرصت باقی مانده؟

الان دیگه کمتر. الان 11 روز مونده. شما انکارا مصاحبه کردید؟
کیس 2016as26**
سفارت انکارا
مصاحبه 4 آپریل 2016
خدمت ارتش
شغل مدرس آزاد
تشکر کنندگان:
یکی از اعضا تو امضاش نوشته بود لاتاری درس صبوریه واقعا تو پروسه که میفتی میبینی حق داره
پاسپورت ما سه هفته ست تو سفارته هنوز ایشود نشده، از سیمون(سایت سیمون) پرسیدم چیکار کنم گفت بغیر از ایمیل یه راه تماس دیگه پیدا کن. یه نفر رو فرستادیم سفارت که ازشون بپرسه گفتن هنوز ایشود نشده(حالا انگار ما نمیدونستیم :| ) ، یکی گفت تماس تلفنی بگیرین، زنگ زدیم پیغام ضبط شده جواب میده.
دیگه کل خونواده اعصابا بهم ریخته موندیم توی این قضیه ، این گیر کار کجاست نمیدونم
وقتی کلیر هم میشی هنوز راحت نشدی
شماره کیس: 2016AS71XX
مصاحبه: هفته اول June
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد کیس: 4 (برنده اصلی مادرم هستن)-->3 نفر(من بخاطر سنم از پرونده حذف شدم، موقع ثبت نام تازه ٢٠ سالم شده بود و موقع مصاحبه سنمو محاسبه كردن و١٤ روز زياد داشتم )
نتیجه: AP
آپدیت ها: 19, 21 June کل کیس. 16 June نفر سوم. 22 June نفر اول و دوم. 26 June نفر اول(بخاطر ایمیل جهت شناسایی کیس در سایت سفارت). 26 July نفر اول(دو خطی). 27 July(آپدیت کل کیس و or نفر اول). 29 July نامه کلیری نفر اول و سوم. 10 August(نفر دوم or).  نامه کلیری نفر دوم 15 August.
صدور ويزاى نفر اول و سوم: 8 August
صدور ویزای نفر دوم(با اعمال شاقه بعد از یک ماااه و 5 روز): 20 September
تشکر کنندگان:
(2016-09-08 ساعت 11:46)hes94 نوشته:  یکی از اعضا تو امضاش نوشته بود لاتاری درس صبوریه واقعا تو پروسه که میفتی میبینی حق داره
پاسپورت ما سه هفته ست تو سفارته هنوز ایشود نشده، از سیمون(سایت سیمون) پرسیدم چیکار کنم گفت بغیر از ایمیل یه راه تماس دیگه پیدا کن. یه نفر رو فرستادیم سفارت که ازشون بپرسه گفتن هنوز ایشود نشده(حالا انگار ما نمیدونستیم :| ) ، یکی گفت تماس تلفنی بگیرین، زنگ زدیم پیغام ضبط شده جواب میده.
دیگه کل خونواده اعصابا بهم ریخته موندیم توی این قضیه ، این گیر کار کجاست نمیدونم
وقتی کلیر هم میشی هنوز راحت نشدی

دوست عزیز نگران نباشید فقط با صبوری و جدیت پیگیر باشید
سال گذشته برای همسر من هم اتفاق مشابهی افتاد و این ماجرا دقیقا تا ظهر روز ۳۰ سپتامبر هم طول کشید و بعد از نامه نگاریهای شبانه روزی با سفارت و kcc بالاخره پاسخ مطلوب رو گرفتیم.
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
تشکر کنندگان: hes94 ، alirezafarhang81

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان