موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2016-09-08 ساعت 21:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-09-08 ساعت 21:29 توسط milaveh.)
سلام بچه ها من امروز سفارت بودم ، ویزامون رو گرفتیم بالاخره ، سفارت هم خیلی شلوغ بود هم از بچه های لاتاری بودن و هم از کیس های خانوادگی خلاصه اینکه چند تا از بچه ها از جمله خودم چند تا شماره کیس از دوستانی که هنوز کلیر نشده بودند دادیم به آفیسر که حالا ایشالا چک کنه هرچند که خیلی بد اخلاق بود یکی از خانوم ها و خیلی سر بالا جواب داد ، فقط اینکه لطفا این هفته ویزای امارات رو بگیرید که ایشالا تا بعد تعطیلات کلیر شدید سریع خودتون رو برسانید به ابوظبی ، از ته دلم براتون آرزو میکنم که هر چه زودتر کلیر شید . آمین
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
یک گزارش خلاصه از اخرین وضعیت کلی بچه های 2016 رو بدید ما از سالهای قبل بودیم مثل شما این روزهای حساس رو گذروندیم دوست داریم خبرهای خوب بگیریم
کلا خیلی موندن؟
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام و آرزوی کلیری برای همه بچه های باقیمانده. ما امروز هشتم سپتامبر کلیر شدیم. کیس نامبر ##63
تاریخ مصاحبه هم 10 می. آپدیتها 10 و 16 و 25 می(سایت سفارت ) ، 27 و 29 آگست و 6 و 7 و 8 سپتامبر هم در سیس .کیس اصلی خودم بودم با زن و پسرم
سربازی س
یک سوال خیلی خیلی مهم داشتم : ما با اینکه چهار ماه بیشتر از تاریخ مدیکالمون نمی گذره ولی در آخر متن کلیری سفارت ابوظبی (غیر از اون توضیحات کلی وسط متن ) که نوشته برای کیس شماست گفته که مدیکال جدید لازمه. می خواستم ببینم کسی از دوستان از این موضوع اطلاعی دارند ؟ چون ما تصمیم به سفر توی همین زمان باقیمانده از مدیکالمون رو داریم. ممنون میشم جوابم رو بدید.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-06 ساعت 21:49)Alirsh نوشته: (2016-09-06 ساعت 21:22)ahfpca نوشته: (2016-09-05 ساعت 19:44)Alirsh نوشته: سلام دوستان. من کمک میخواستم. بنده 4 مرتبه از 4 اپریل ک مصاحبه کردم ایمیل دادم به سفارت انکارا و دفعه اخر به من گفتن که شما سه مرتبه دیگر ایمیل داده بودی، لطفا ایمیل های مکرر نفریت و اگاه باش که فرایند اداری 4 الی 6 ماه و یا بدون محدودیت میباشد. با توجه به اینکه دیگه 3 یا 4 روز بیشتر باقی نمونده میخواستم بدونم بنظر شما ایمیل بدم؟ و ایا ممکن هست اینطور حداقل یک اپدیت دو خطی بخورم؟ چون تابحال بغیر ایمیل هیچ اپدیتی نداشتم.
ارسال ایمیل بیشتر به سفارت باعث ۲ خطی شدن نمیشه! به نظر من اینجوری بدتر ممکنه شاکی بشن از دستت.
در ضمن پروسه لاتاری تا آخر سپتامبر ادامه داره در نتیجه ۲۴ روز مهلت مونده (نه ۳-۴ روز) و شما باید امیدوار باشی که تو همین فاصله پروسه کلیرنس شما کامل بشه.
فقط آمادهی سفر باش که به محض اعلام سفارت سریع بلیط بگیری و بری واسه گرفتن ویزا. چون هر چی به آخر پروسه نزدیکتر میشیم فرصت رسوندن پاسپورت به سفارت کمتر میشه و تو این فرصت کم هم دیگه اصلن به سپردن کار پیکاپ به آژانس فکر نکنید باید خود شما برید برای تحویل پاسپورت.
ایشالا هر چی به خیر و صلاح شماست برای شما و همه دوستان رخ بده و تو همین ۲۴ روز مانده همگی کلیر بشید به سلامتی.
راستی شما با کیس نامبر دو هزار و خردهای چرا اینقدر دیر رفتی مصاحبه؟
سلام دوست عزیز و ممنون از پاسختون.
من بخاطر این میگم ایمیل بدم چون تصورم بر اینه که اصلا پرونده من بررسی نشده وگرنه حداقل یک اپدیت باید میخوردم؟ نه؟
من دیر رفتم مصاحبه چون تازه دسامبر متوجه شدم برنده شدم و قبل ازون نمیدونستم برنده شدم.
درود
من و بیشتر دوستان هم بعد از آپدیت فردای مصاحبه دیگه هیچ آپدیتی نخوردیم تا آپدیت دوخطی شدن! اینه که میگم امیدوار باشید چون من حدس میزنم تازه بعد از دوخطی شدنه که کار میافته دست سفارت و اگر بعد از ۲ خطی شدن تبدیل به or نشد و طول کشید خوبه که ایمیل بدید.
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-09 ساعت 02:53)Mamal600 نوشته: دوستان عزیز سلام و آرزوی کلیری برای همه بچه های باقیمانده. ما امروز هشتم سپتامبر کلیر شدیم. کیس نامبر ##63
تاریخ مصاحبه هم 10 می. آپدیتها 10 و 16 و 25 می(سایت سفارت ) ، 27 و 29 آگست و 6 و 7 و 8 سپتامبر هم در سیس .کیس اصلی خودم بودم با زن و پسرم
سربازی س
یک سوال خیلی خیلی مهم داشتم : ما با اینکه چهار ماه بیشتر از تاریخ مدیکالمون نمی گذره ولی در آخر متن کلیری سفارت ابوظبی (غیر از اون توضیحات کلی وسط متن ) که نوشته برای کیس شماست گفته که مدیکال جدید لازمه. می خواستم ببینم کسی از دوستان از این موضوع اطلاعی دارند ؟ چون ما تصمیم به سفر توی همین زمان باقیمانده از مدیکالمون رو داریم. ممنون میشم جوابم رو بدید.
سلام، اون متن مدیکال جدید یه متن روتین ـه که برای همه میذارن حتی اونی که یه ماه از تاریخ مدیکالش گذشته. اگر بخواین دیرتر وارد امریکا بشید میتونید مدیکالتون رو تمدید کنید وگرنه که همون 6 ماه بعد از تاریخ مدیکال قبلی تون میشه اکسپایر شدن ویزاتون.
شماره کیس: 2016AS71XX
مصاحبه: هفته اول June
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد کیس: 4 (برنده اصلی مادرم هستن)-->3 نفر(من بخاطر سنم از پرونده حذف شدم، موقع ثبت نام تازه ٢٠ سالم شده بود و موقع مصاحبه سنمو محاسبه كردن و١٤ روز زياد داشتم )
نتیجه: AP
آپدیت ها: 19, 21 June کل کیس. 16 June نفر سوم. 22 June نفر اول و دوم. 26 June نفر اول(بخاطر ایمیل جهت شناسایی کیس در سایت سفارت). 26 July نفر اول(دو خطی). 27 July(آپدیت کل کیس و or نفر اول). 29 July نامه کلیری نفر اول و سوم. 10 August(نفر دوم or). نامه کلیری نفر دوم 15 August.
صدور ويزاى نفر اول و سوم: 8 August
صدور ویزای نفر دوم(با اعمال شاقه بعد از یک ماااه و 5 روز): 20 September
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان هیچکس نامه کلیری نگرفته این چند روز؟ چرا هیچ خبری نیس؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2016-09-09 ساعت 20:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-09-09 ساعت 20:16 توسط مل مل.)
(2016-09-09 ساعت 02:53)Mamal600 نوشته: دوستان عزیز سلام و آرزوی کلیری برای همه بچه های باقیمانده. ما امروز هشتم سپتامبر کلیر شدیم. کیس نامبر ##63
سربازی س
دوست عزیز
به نظرم ریسک نکنید و اگر به دلایلی ازتون مدیکال مجدد خواسته اند، انجامش بدید
شماره کیس: 2016AS38**
تعداد افراد کیس: 3
سفارت: ابوظبی
ارسال فرم: 16 جولای
نامه دوم: 17 نوامبر
مصاحبه: ژانویه
وضعیت: AP
آپدیت های سیس: 15 و 25 ژانویه، 20 آپریل (احتمالاً به دلیل ایمیل)
آپدیت هر 3 نفر در 21 جولای (احتمالاً به خاطر ایمیل 19 جولای)
29 جولای خودم (برنده اصلی) و دخترم آپدیت دوخطی
31 جولای آپدیت 3 نفره و or برای نفر اصلی، 1 آگوست آپدیت دوخطی همسرم
4 آگوست آپدیت 3 نفره، or برای همسرم و .................................................. بالاخره کلیر
23 آگوست دریافت ویزا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
هفته گذشته (5 سپتامبر تا 9 سپتامبر) سفارت ایروان حتی یک نفر رو هم کلیر نکرد.
برنده:همسرم
کنسولگری:ارمنستان
❶ کیس نامبر: 2016AS74##
❷ تعداد افراد:2 نفر
❸رویت قبولی:2015 20 May
❹ارسال فرم:2015 15 July
❺مصاحبه:30 JUNE 2016
❻نتیجه مصاحبه:AP
❼ آپدیتها: 1و5جولای- 26و29 آگوست- 6و9سپتامبر-20سپتامبر(دوخطی شدن خودم)-22سپتامبر-23 سپتامبر-27سپتامبر- 29 سپتامبر(ساعت10شب دوخطی شدن همسر) - 30سپتامبر ساعت 16 ایشودشدن ویزا *تاریخ آپدیتهای بدون ایمیل*
✈️ مقصد: دالاس
همسر:معافیت پزشکی سربازی-شرکت خصوصی
خودم:کارمند شرکت خصوصی