موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سفارت ایروان هفته گذشته هم یک نفر رو کلیر نکرد
12 سپتامبر تا 16 سپتامبر ( 22 شهریورد تا 26 شهریور)
دروووووووووووووود به ایروان...گل کاشت واقعا
برنده:همسرم
کنسولگری:ارمنستان
❶ کیس نامبر: 2016AS74##
❷ تعداد افراد:2 نفر
❸رویت قبولی:2015 20 May
❹ارسال فرم:2015 15 July
❺مصاحبه:30 JUNE 2016
❻نتیجه مصاحبه:AP
❼ آپدیتها: 1و5جولای- 26و29 آگوست- 6و9سپتامبر-20سپتامبر(دوخطی شدن خودم)-22سپتامبر-23 سپتامبر-27سپتامبر- 29 سپتامبر(ساعت10شب دوخطی شدن همسر) - 30سپتامبر ساعت 16 ایشودشدن ویزا *تاریخ آپدیتهای بدون ایمیل*
✈️ مقصد: دالاس
همسر:معافیت پزشکی سربازی-شرکت خصوصی
خودم:کارمند شرکت خصوصی
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان گلم.نمیدونم اینجا جاشه یا مکانشه.ولی دوست دارم براتون بنویسم.الان 130 روز میشه که اومدیم.اصلا نمیدونم این عمر چطور میگذره.اینجا هم که سریعتر میگذره.اگر از استرس خواسته باشید که خوب بدونید همیشه باهاتونه.ترس از تموم شدن پول.پیدا نکردن کار مورد علاقه.دلتنگی و ... و خوب این چیزها رو میدونید.اما از امیدها هم براتون بگم.اینکه میبینید یواش یواش دارید یاد میگیرید به محیط جدید عادت کنید.دوست پیدا کنید.شاکر خدا باشید که فعلا کار دارید هر چند الان اون چیزی نیست که میخواستید.خونه دارید و غذا برای خوردن.ارزش سلامتی براتون آشکار میشه و اینجاست که میفهمید غیر از خدا و خودتون کسی رو ندارید پس باید تلاش کنید و بجنگید.مقاوم باشید و نترس.اینجا میفهمید زندگی شوخی نداره پس باید مثل 1 کوه باشید.ادمهای اینجا خدا رو شکر مهربونن و تا اونجا که من دیدم وقتی درخواست کمک داری تا اونجا که میتونن پیگیری میکنن.فکر کنم 10 برابر این زمان که هستم بگذره بتونم واقعیتها رو بهتر درک کنم ولی باور کنید الان هنوز توی گیج و گنگی بسر میبرم.خانواده و دوستان و خاطره ها رو جا گذاشتن و فقط با امید اومدن خیلی کار مردونه ایه و باید مثل کوه باشید.ولی قدرت اصلی اراده ایه که باید تقویت شدشو با هودتون بیارید.اینجا هر چی بخواهید میشید ولی با تلاش و سختی.ببخشید روده درازی شد.خدا هر چی خیر و صلاحه جلو پامون بذاره.انشاا...
شماره کیس 2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه: ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-19 ساعت 08:30)eliati نوشته: (2016-09-18 ساعت 21:29)TiredAdmin نوشته: (2016-09-18 ساعت 13:48)eliati نوشته: سفارت ایروان هفته گذشته هم یک نفر رو کلیر نکرد
12 سپتامبر تا 16 سپتامبر ( 22 شهریورد تا 26 شهریور)
دروووووووووووووود به ایروان...گل کاشت واقعا
عذر میخوام. پرونده شما هیچ مورد خاصی داشت؟ سفر خارجی متعدد یا به کشورهای خاص؟ شغل حوزه نفت و گاز یا بهداشت و درمان یا آموزش و پرورش؟ مدرک خیلی بالا؟
به هر حال امیدوارم تو فرصت باقیمونده دلشاد بشید
هیچ مورد خاصی...هیچ...خیلی مسخره است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
انشالله تو این دو هفته خبرای خیلی خوبی می شنوید. توکلتون به خدا باشه و پر از انرژی مثبت مطمئن باشین بهترین واستون رقم میخوره. حتی تو لحظه هایی که اصلا انتظارشو ندارید و خیلی ناامیدید.
شماره کیس: 2016AS71XX
مصاحبه: هفته اول June
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد کیس: 4 (برنده اصلی مادرم هستن)-->3 نفر(من بخاطر سنم از پرونده حذف شدم، موقع ثبت نام تازه ٢٠ سالم شده بود و موقع مصاحبه سنمو محاسبه كردن و١٤ روز زياد داشتم )
نتیجه: AP
آپدیت ها: 19, 21 June کل کیس. 16 June نفر سوم. 22 June نفر اول و دوم. 26 June نفر اول(بخاطر ایمیل جهت شناسایی کیس در سایت سفارت). 26 July نفر اول(دو خطی). 27 July(آپدیت کل کیس و or نفر اول). 29 July نامه کلیری نفر اول و سوم. 10 August(نفر دوم or). نامه کلیری نفر دوم 15 August.
صدور ويزاى نفر اول و سوم: 8 August
صدور ویزای نفر دوم(با اعمال شاقه بعد از یک ماااه و 5 روز): 20 September
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-19 ساعت 10:33)eliati نوشته: (2016-09-19 ساعت 10:22)hes94 نوشته: (2016-09-19 ساعت 08:30)eliati نوشته: هیچ مورد خاصی...هیچ...خیلی مسخره است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
انشالله تو این دو هفته خبرای خیلی خوبی می شنوید. توکلتون به خدا باشه و پر از انرژی مثبت مطمئن باشین بهترین واستون رقم میخوره. حتی تو لحظه هایی که اصلا انتظارشو ندارید و خیلی ناامیدید.
با توجه به اینکه باید مدارک تحویل پست ارمنستان بشه و حداقل زمان لازم از تحویل مدارک به پست تا دریافت پاس ویزاخورده 5 روز کاری هست و ویزاهای لاتاری باید تا 30 سپتامبر ایشود بشوند فقط این هفته زمان هست! فقط این 5 روز... از 19 سپتامبر تا 23 سپتامبر!
ایشالا همین امروز کلیر شید ، همه ی منتظرا کلیر شن ، آمین
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
بإسلام پدر من توي سايت ارمنستان وضعيت كلير نشون ميده ولي تو سيس هنوز كلير نشده الان زنگ زدم به سفارت براي اينكه وضعيت پستش را إصلاح كنم مسئولش ميگه تا ايميل براتون نيومده يا تو سيس كلير نشديد هنوز نياييد و ما هم وضعيتم را براي پست سابميت نميكنيم ميديكال پدرم تا ٦ مهر اعتبار داره البته ويزاشون مهاجرتي هست حالا نميدونيم چيكار كنيم ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
لعنت به انکارا و سفارت. بعد 170 روز دریغ از حتی یه اپدیت. کلیر بخوره تو سرشون. مسخره ها
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
هوراااااااااااااااااااااااااا
خدا رو شکر بعد از کلی ایمیل به سفارت و kcc و سفارت مجازی تهران و دوباره ایمیل به سفارت پاسپورت پدرم بالاخره تو سفارت پیدا شد و بعد از یک ماه و پنج روز (کلیر 15 آگوست) بالاخره ایشوووود شدن
واقعاااا صبر ایوب میخواد لاتاری
قشنگ 1 ماه در بلاتکلیفی و اعصاب خوردی تماام بودیم و این آخرااا دیگه کم آورده بودیم
سفارت میگفت پاس وارد نشده، آژانس میگفت وارد شده، پاسپورت جدید هم 6 ماه طول میکشید(اگه قبلی گم بشه) و عملا لاتاری تموم شده بود
ایشالاااا باقی منتظراااان هم هر چه سریعتر خبرهای خوبی بشنون، من همیشه تأکید میکنم پر از انرژی مثبت باشین.
شماره کیس: 2016AS71XX
مصاحبه: هفته اول June
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد کیس: 4 (برنده اصلی مادرم هستن)-->3 نفر(من بخاطر سنم از پرونده حذف شدم، موقع ثبت نام تازه ٢٠ سالم شده بود و موقع مصاحبه سنمو محاسبه كردن و١٤ روز زياد داشتم )
نتیجه: AP
آپدیت ها: 19, 21 June کل کیس. 16 June نفر سوم. 22 June نفر اول و دوم. 26 June نفر اول(بخاطر ایمیل جهت شناسایی کیس در سایت سفارت). 26 July نفر اول(دو خطی). 27 July(آپدیت کل کیس و or نفر اول). 29 July نامه کلیری نفر اول و سوم. 10 August(نفر دوم or). نامه کلیری نفر دوم 15 August.
صدور ويزاى نفر اول و سوم: 8 August
صدور ویزای نفر دوم(با اعمال شاقه بعد از یک ماااه و 5 روز): 20 September