کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
سفارت ایروان هفته گذشته هم یک نفر رو کلیر نکرد
12 سپتامبر تا 16 سپتامبر ( 22 شهریورد تا 26 شهریور)

دروووووووووووووود به ایروان...گل کاشت واقعا
برنده:همسرم
کنسولگری:ارمنستان
❶ کیس نامبر: 2016AS74##    
❷  تعداد افراد:2 نفر
❸رویت قبولی:‎2015 20 May‎
❹ارسال فرم:2015‎ ‎15 July
❺مصاحبه:30 JUNE 2016
❻نتیجه مصاحبه:AP
❼ آپدیتها: 1و5جولای- 26و29 آگوست- 6و9سپتامبر-20سپتامبر(دوخطی شدن خودم)-22سپتامبر-23 سپتامبر-27سپتامبر- 29 سپتامبر(ساعت10شب دوخطی شدن همسر) - 30سپتامبر ساعت 16 ایشودشدن ویزا *تاریخ آپدیتهای بدون ایمیل*
✈️ مقصد: دالاس
همسر:معافیت پزشکی سربازی-شرکت خصوصی
خودم:کارمند شرکت خصوصی

تشکر کنندگان:
(2016-09-17 ساعت 16:44)alirezafarhang81 نوشته:  
(2016-09-17 ساعت 15:52)amila نوشته:  
(2016-09-17 ساعت 15:04)Alirsh نوشته:  شما کلیر شدید؟

بله تقريبا ١٠ روز پيش ايميلش امد ولي تا امروز كه امارات تعطيل هستش

مبارکه . خودت برو امارات به پیکاپ نمیرسی واسه ویزام ای جنت اقدام نکن ویزا معمولی اگر تو مراحل صدور به مشکل بخوره مشه رفعش کرد ولی ایجنت نه پس ویزا مهموای رو اقدام کن که نهایت تو بدترین حالت 7 روزه میاد. با ارزوی موفقیت
متشكر از پيشنهادتون ، حالا اين دفعه گرفتاره گرفتن ويزا امارات شدم با اينهمه تعطيلي و ضيق وقت
تشکر کنندگان:
(2016-09-18 ساعت 13:48)eliati نوشته:  سفارت ایروان هفته گذشته هم یک نفر رو کلیر نکرد

عذر میخوام. پرونده شما هیچ مورد خاصی داشت؟ سفر خارجی متعدد یا به کشورهای خاص؟ شغل حوزه نفت و گاز یا بهداشت و درمان یا آموزش و پرورش؟ مدرک خیلی بالا؟
به هر حال امیدوارم تو فرصت باقیمونده دلشاد بشید Smile
کیس: 2017AS15XX
نتیجه: ۶ می
ارسال فرم: ۲۶ می
کارنت: ۹ آگوست
نامه دوم: ۲۲ سپتامبر
مصاحبه: هفته اول نوامبر، ایروان/ AP / آپدیت سیس ۱۵ نوامبر / ۱۲ ژانویه بخاطر ایمیل، یه ایمیل تو فوریه، یه ایمیل هم ۲۱ مارچ همه جوابها تکراری  و منتظر باشید تا اعلام کنیم / آپدیت دو خطی و اولین آپدیت از سمت خودشون ۸ می/ کلیر ۱۰ می/آپدیت تحویل پاسپورت ۱۵ می/ تحویل مدیکال جدید ۱۷ می/ ۱۸ می صدور ویزا/ ۱۹ می تحویل پاسپورت از پست
سفرنامه
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان گلم.نمیدونم اینجا جاشه یا مکانشه.ولی دوست دارم براتون بنویسم.الان 130 روز میشه که اومدیم.اصلا نمیدونم این عمر چطور میگذره.اینجا هم که سریعتر میگذره.اگر از استرس خواسته باشید که خوب بدونید همیشه باهاتونه.ترس از تموم شدن پول.پیدا نکردن کار مورد علاقه.دلتنگی و ... و خوب این چیزها رو میدونید.اما از امیدها هم براتون بگم.اینکه میبینید یواش یواش دارید یاد میگیرید به محیط جدید عادت کنید.دوست پیدا کنید.شاکر خدا باشید که فعلا کار دارید هر چند الان اون چیزی نیست که میخواستید.خونه دارید و غذا برای خوردن.ارزش سلامتی براتون آشکار میشه و اینجاست که میفهمید غیر از خدا و خودتون کسی رو ندارید پس باید تلاش کنید و بجنگید.مقاوم باشید و نترس.اینجا میفهمید زندگی شوخی نداره پس باید مثل 1 کوه باشید.ادمهای اینجا خدا رو شکر مهربونن و تا اونجا که من دیدم وقتی درخواست کمک داری تا اونجا که میتونن پیگیری میکنن.فکر کنم 10 برابر این زمان که هستم بگذره بتونم واقعیتها رو بهتر درک کنم ولی باور کنید الان هنوز توی گیج و گنگی بسر میبرم.خانواده و دوستان و خاطره ها رو جا گذاشتن و فقط با امید اومدن خیلی کار مردونه ایه و باید مثل کوه باشید.ولی قدرت اصلی اراده ایه که باید تقویت شدشو با هودتون بیارید.اینجا هر چی بخواهید میشید ولی با تلاش و سختی.ببخشید روده درازی شد.خدا هر چی خیر و صلاحه جلو پامون بذاره.انشاا...
شماره کیس  2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه:  ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت: 
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
(2016-09-18 ساعت 04:44)ahfpca نوشته:  
(2016-09-14 ساعت 20:50)darya_17801 نوشته:  سلام دوستان عزیز...
بالاخره ویزای منم صادر شدو پاسپورتم رسید به دستم
اول از همه تشکر میکنم از مدیریت و کارمندان پاریزتراول
با اینکه بنده هیچگونه قراردادی باهاشون نداشتم همیشه جوابگوی سوالات متعدد بنده طی این پروسه ی طولانی مدت بودن
همچنین تشکر میکنم از همه ی دوستانی که در سایت مهاجرسرا فعالیت دارن و پاسخگوی سوالات دوستان میباشن

اما ماجرای گرفتن ویزای من...
بنده از طریق پیکاپ اقدام کردم
ویزای من که صادر شد متاسفانه غلط املایی داشت و اسمم یه حرف کم داشت و با توجه به تاریخ مدیکال و تاریخ ویزای صادره سه ماه فرصت داشتم جهت حضور در آمریکا (تا آذرماه)
پاسپورتمو جهت تصحیح اسمم از طریق پیکاپ دوباره فرستادم سفارت
یک هفته طول کشید که ویزای قبلی کنسل شد و ویزای جدید صادر شد
و جالبه که تاریخ ویزای جدید از همین هفته گذشته (شهریورماه) استارت خورده وتا 6 ماه زمان داره (اسفند ماه)
در حالی که بنده مدیکال جدید نداشتم و تاریخ مدیکالم آذرماه به پایان میرسه
حال سوالم از دوستان عزیز اینه که اگه با توجه به مهلت ویزام ، اسفندماه وارد آمریکا بشم مشکلی پیش نمیات؟
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید

درود دوست گرامی
در فرودگاه مقصد شما در آمریکا مدارک ارسال شده همراه شما رو بررسی میکنن و اونجا متوجه اشتباه سفارت خواهند شد.
اینکه تاریخ اعتبار ویزا رو دقیقن تا پایان اعتبار مدیکال میدن به این دلیله که میدونن بعد از اون تاریخ شما رو راه نخواهند داد!
حالا اگر شما حاضری این ریسک رو قبول کنی که بری اونجا و در فرودگاه به این مورد گیر بدن و شما دچار دردسر بشی؟!
آره بالاخره تقصیر سفارت هست، ولی اینها با مسائل مربوط به سلامتی شوخی ندارن!
ممکنه شما رو برگردونن چون توجه داشته باشید که درسته سفارت ویزا میده ولی این افسر در مرز فرودگاهه که باید اجازه‌ی ورود رو به صلاحدید خودش صادر بکنه و اگه ببینه مدیکال شما بی اعتباره خیلی راحت میتونه شما رو راه نده و کسی هم بهش گیر نخواهد داد و اعتراض شما هم راه به جایی نخواهد برد چون مرزبانی کاری به سفارت نداره و مسئول اشتباهات اونا نیست.

سلام دوست عزیز
آره همینطوره که میگید و ارزش ریسک کردن نداره
ممنون از راهنماییتون
تشکر کنندگان:
(2016-09-18 ساعت 21:29)TiredAdmin نوشته:  
(2016-09-18 ساعت 13:48)eliati نوشته:  سفارت ایروان هفته گذشته هم یک نفر رو کلیر نکرد

عذر میخوام. پرونده شما هیچ مورد خاصی داشت؟ سفر خارجی متعدد یا به کشورهای خاص؟ شغل حوزه نفت و گاز یا بهداشت و درمان یا آموزش و پرورش؟ مدرک خیلی بالا؟

هیچ مورد خاصی...هیچ...خیلی مسخره است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
❼ آپدیتها: 1و5جولای- 26و29 آگوست- 6و9سپتامبر-20سپتامبر(دوخطی شدن خودم)-22سپتامبر-23 سپتامبر-27سپتامبر- 29 سپتامبر(ساعت10شب دوخطی شدن همسر) - 30سپتامبر ساعت 16 ایشودشدن ویزا *تاریخ آپدیتهای بدون ایمیل*

تشکر کنندگان:
(2016-09-19 ساعت 08:30)eliati نوشته:  
(2016-09-18 ساعت 21:29)TiredAdmin نوشته:  

انشالله تو این دو هفته خبرای خیلی خوبی می شنوید. توکلتون به خدا باشه و پر از انرژی مثبت مطمئن باشین بهترین واستون رقم میخوره. حتی تو لحظه هایی که اصلا انتظارشو ندارید و خیلی ناامیدید.
شماره کیس: 2016AS71XX
مصاحبه: هفته اول June
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد کیس: 4 (برنده اصلی مادرم هستن)-->3 نفر(من بخاطر سنم از پرونده حذف شدم، موقع ثبت نام تازه ٢٠ سالم شده بود و موقع مصاحبه سنمو محاسبه كردن و١٤ روز زياد داشتم )
نتیجه: AP
آپدیت ها: 19, 21 June کل کیس. 16 June نفر سوم. 22 June نفر اول و دوم. 26 June نفر اول(بخاطر ایمیل جهت شناسایی کیس در سایت سفارت). 26 July نفر اول(دو خطی). 27 July(آپدیت کل کیس و or نفر اول). 29 July نامه کلیری نفر اول و سوم. 10 August(نفر دوم or).  نامه کلیری نفر دوم 15 August.
صدور ويزاى نفر اول و سوم: 8 August
صدور ویزای نفر دوم(با اعمال شاقه بعد از یک ماااه و 5 روز): 20 September
تشکر کنندگان: arezooh ، ahfpca
(2016-09-19 ساعت 10:22)hes94 نوشته:  
(2016-09-19 ساعت 08:30)eliati نوشته:  
(2016-09-18 ساعت 21:29)TiredAdmin نوشته:  عذر میخوام. پرونده شما هیچ مورد خاصی داشت؟ سفر خارجی متعدد یا به کشورهای خاص؟ شغل حوزه نفت و گاز یا بهداشت و درمان یا آموزش و پرورش؟ مدرک خیلی بالا؟

انشالله تو این دو هفته خبرای خیلی خوبی می شنوید. توکلتون به خدا باشه و پر از انرژی مثبت مطمئن باشین بهترین واستون رقم میخوره. حتی تو لحظه هایی که اصلا انتظارشو ندارید و خیلی ناامیدید.

با توجه به اینکه باید مدارک تحویل پست ارمنستان بشه و حداقل زمان لازم از تحویل مدارک به پست تا دریافت پاس ویزاخورده 5 روز کاری هست و ویزاهای لاتاری باید تا 30 سپتامبر ایشود بشوند فقط این هفته زمان هست! فقط این 5 روز... از 19 سپتامبر تا 23 سپتامبر!

تشکر کنندگان: milaveh
(2016-09-19 ساعت 10:33)eliati نوشته:  
(2016-09-19 ساعت 08:30)eliati نوشته:  هیچ مورد خاصی...هیچ...خیلی مسخره است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

با توجه به اینکه باید مدارک تحویل پست ارمنستان بشه و حداقل زمان لازم از تحویل مدارک به پست تا دریافت پاس ویزاخورده 5 روز کاری هست و ویزاهای لاتاری باید تا 30 سپتامبر ایشود بشوند فقط این هفته زمان هست! فقط این 5 روز... از 19 سپتامبر تا 23  سپتامبر!

ایشالا همین امروز کلیر شید ، همه ی منتظرا کلیر شن ، آمین
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان: mehre cyrus ، ahfpca
(2016-09-19 ساعت 10:33)eliati نوشته:  
(2016-09-19 ساعت 08:30)eliati نوشته:  هیچ مورد خاصی...هیچ...خیلی مسخره است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

با توجه به اینکه باید مدارک تحویل پست ارمنستان بشه و حداقل زمان لازم از تحویل مدارک به پست تا دریافت پاس ویزاخورده 5 روز کاری هست و ویزاهای لاتاری باید تا 30 سپتامبر ایشود بشوند فقط این هفته زمان هست! فقط این 5 روز... از 19 سپتامبر تا 23  سپتامبر!

دوست عزیزم نگران نباشید و امیدتون رو از دست ندید ،محاسباتتون یکم اشتباهه این 5 روز که اکثر مواقع کمترم میشه که شما میفرمایید تحویل ویزاست نه صدور، شما میتونه ویزاتون 30 سپتامر صادر بشه و 5 اکتبر بگیریدش از سفارت و تا تاریخ مدیکالتون هم اعتبار داره برای ورود ، من دوست غیر مهاجر سرایی رو میشناسم که پارسال 30 سپتامبر ویزاش صادر شد و کمتر از یک هفته هم از مدیکالش مونده بود سرباز هم بود از ترکیه مستقیم رفت ! توی همین مهاجرسرا هم سال قبل رو ببینید بودند کسایی که 30 سپتامبر ایشود شدن ایشالا کار به اونجا ها نکشه و زودتر دوستان کلیر بشن گرچه سفارت قطعا تا پایان زمانش و 30 سپتامبر ویزا صادر میکنه یعنی برای اون کسی که 30 سپتامبر هم پاسش رو تحویل میده و همون روز ویزاش ایشود میشه و مدیکالش هم به اندازه گرفتن پاس و رسیدن به آمریکا اعتبار داره هم شانس هست
تشکر کنندگان: alirezafarhang81 ، ahfpca
بإسلام پدر من توي سايت ارمنستان وضعيت كلير نشون ميده ولي تو سيس هنوز كلير نشده الان زنگ زدم به سفارت براي اينكه وضعيت پستش را إصلاح كنم مسئولش ميگه تا ايميل براتون نيومده يا تو سيس كلير نشديد هنوز نياييد و ما هم وضعيتم را براي پست سابميت نميكنيم ميديكال پدرم تا ٦ مهر اعتبار داره البته ويزاشون مهاجرتي هست حالا نميدونيم چيكار كنيم ؟
تشکر کنندگان:
(2016-09-19 ساعت 13:39)nahid.t نوشته:  بإسلام پدر من توي سايت ارمنستان وضعيت كلير نشون ميده ولي تو سيس هنوز كلير نشده الان زنگ زدم به سفارت براي اينكه وضعيت پستش را إصلاح كنم مسئولش ميگه تا ايميل براتون نيومده يا تو سيس كلير نشديد هنوز نياييد و ما هم وضعيتم را براي پست سابميت نميكنيم ميديكال پدرم تا ٦ مهر اعتبار داره البته ويزاشون مهاجرتي هست حالا نميدونيم چيكار كنيم ؟
اگر شماره کیس تو سایت سفارت اعلام شده بدون معطلی برین ایروان مدارک تحویل پست بدین .سایت ceac وقتی issued میشه که ویزا صادر شده
تشکر کنندگان: nahid.t
(2016-09-19 ساعت 16:24)ali.htm نوشته:  
(2016-09-19 ساعت 13:39)nahid.t نوشته:  بإسلام پدر من توي سايت ارمنستان وضعيت كلير نشون ميده ولي تو سيس هنوز كلير نشده الان زنگ زدم به سفارت براي اينكه وضعيت پستش را إصلاح كنم مسئولش ميگه تا ايميل براتون نيومده يا تو سيس كلير نشديد هنوز نياييد و ما هم وضعيتم را براي پست سابميت نميكنيم ميديكال پدرم تا ٦ مهر اعتبار داره البته ويزاشون مهاجرتي هست حالا نميدونيم چيكار كنيم ؟
اگر شماره کیس تو سایت سفارت اعلام شده بدون معطلی برین ایروان مدارک تحویل پست بدین .سایت ceac وقتی issued میشه که ویزا صادر شده

مرسي از پاسختون فقط اين كارمند سفارت مارو گيج كرد ميگه تا تو ceac , Issued نشه نياييد بهش گفتم وقتي ويزا توپاس ميخوره Issued ميشه ميگه نه ?، پدر من بليط تهيه كرده حالا چهارشنبه بره اميدوارم تو ذوقش نخورده
تشکر کنندگان:
لعنت به انکارا و سفارت. بعد 170 روز دریغ از حتی یه اپدیت. کلیر بخوره تو سرشون. مسخره ها
تشکر کنندگان:
هوراااااااااااااااااااااااااا
خدا رو شکر بعد از کلی ایمیل به سفارت و kcc و سفارت مجازی تهران و دوباره ایمیل به سفارت پاسپورت پدرم بالاخره تو سفارت پیدا شد و بعد از یک ماه و پنج روز (کلیر 15 آگوست) بالاخره ایشوووود شدن
واقعاااا صبر ایوب میخواد لاتاری
قشنگ 1 ماه در بلاتکلیفی و اعصاب خوردی تماام بودیم و این آخرااا دیگه کم آورده بودیم
سفارت میگفت پاس وارد نشده، آژانس میگفت وارد شده، پاسپورت جدید هم 6 ماه طول میکشید(اگه قبلی گم بشه) و عملا لاتاری تموم شده بود

ایشالاااا باقی منتظراااان هم هر چه سریعتر خبرهای خوبی بشنون، من همیشه تأکید میکنم پر از انرژی مثبت باشین.
شماره کیس: 2016AS71XX
مصاحبه: هفته اول June
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد کیس: 4 (برنده اصلی مادرم هستن)-->3 نفر(من بخاطر سنم از پرونده حذف شدم، موقع ثبت نام تازه ٢٠ سالم شده بود و موقع مصاحبه سنمو محاسبه كردن و١٤ روز زياد داشتم )
نتیجه: AP
آپدیت ها: 19, 21 June کل کیس. 16 June نفر سوم. 22 June نفر اول و دوم. 26 June نفر اول(بخاطر ایمیل جهت شناسایی کیس در سایت سفارت). 26 July نفر اول(دو خطی). 27 July(آپدیت کل کیس و or نفر اول). 29 July نامه کلیری نفر اول و سوم. 10 August(نفر دوم or).  نامه کلیری نفر دوم 15 August.
صدور ويزاى نفر اول و سوم: 8 August
صدور ویزای نفر دوم(با اعمال شاقه بعد از یک ماااه و 5 روز): 20 September
تشکر کنندگان: TiredAdmin ، mehre cyrus ، ahfpca ، sabmn ، m64kh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان