کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-09-21 ساعت 09:24)eliati نوشته:  
(2016-09-20 ساعت 22:49)Alirsh نوشته:  
(2016-09-20 ساعت 19:20)ahfpca نوشته:  - مطلبی که آمریکایی‌ها نپسندن یا خطرناک فرض کنن (حالا درست یا نادرست یا حتا به شوخی) تو شبکه‌های اجتماعی (از جمله فیس.بو.ک) منتشر نکردید؟
- در ارائه اطلاعات خودتون به سفارت سابقه یا چیزی رو از قلم ننداختید که ممکنه بتونن بفهمن؟
- تشابه نام با افرادی که برای اونها حساس هستن ندارید؟

- حتمن به ceac و به سفارت ایمیل بزنید و مودبانه پیگیری وضعیت بشید و اعلام کنید که نمیدونید با وجود اینکه هیچ چیزی رو پنهان نکردید و هیچ تخلفی نداشتید چرا هنوز کلیر نشدید.
- حتمن پاسخ موارد فوق رو همراه با نتیجه‌ی ارسال ایمیل به سفارت و ceac در اینجا قرار بدید تا بتونیم با شما همفکری کنیم.
- همگی برای شما دعا میکنیم که اگه به خیر و صلاحتون هست هر چه سریعتر کلیر بشید، شما هم امیدوار و مثبت باشید، این خیلی مهمه که مثبت باشید.

سلام دوست عزیز. به ceac چطور میشه ایمیل داد یا تماس گرفت؟

هیچ کدوم از مواردی که گفتید نیست...
خود آفیسر روز مصاحبه شاید 5 بار گفت عالی...همه چیز تکمیل و عالی ست...
نهایت یک ماه دیگه کلیرید...
اما هیچ خبری نیست...
اینکه میگم مسخره است چون واقعا مسخره است.
من و همسرم هر دو تحصیلکرده ایم تو دانشگاه شریف و پلی تکنیک...
هیچ کاری هم تو زندگی جز درس خوندن نکردیم که بخوایم مخفی کنیم...

دوست عزیزم.من اگر بجای شما بودم حتما حتما هر روز ایمیل میزدم.شما چیزی برای از دست دادن ندارید و با این همه آپدیتی که از سفارت ارمنستان خوردید حتما پروندتون بررسی شده و میخوان بهتون ویزا بدن ولی شاید یه گیری توی کاره که آفیسر شک داره ونمیفهمه.بنظرم هر روز ایمیل بدین و پیگیری کنین و بگین که این تاریخا آپدیت شدین و.... شما با شرایطی که در امضاتون دارید قطعا واجد شرایط اخذ ویزا هستید ولی آفیسر هم آدمه و ممکنه اشتباه کنه.حتما حتما پیگیری کنید که آخر سپتامبر همه چی تموم میشه.به امید موفقیت برای شما
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام Big Grin بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe
تشکر کنندگان: alirezafarhang81 ، ahfpca
(2016-09-21 ساعت 15:07)K.ONE نوشته:  
(2016-09-21 ساعت 09:24)eliati نوشته:  
(2016-09-20 ساعت 22:49)Alirsh نوشته:  سلام دوست عزیز. به ceac چطور میشه ایمیل داد یا تماس گرفت؟

هیچ کدوم از مواردی که گفتید نیست...
اما هیچ خبری نیست...

دوست عزیزم.من اگر بجای شما بودم حتما حتما هر روز ایمیل میزدم.شما چیزی برای از دست دادن ندارید و با این همه آپدیتی که از سفارت ارمنستان خوردید حتما پروندتون بررسی شده و میخوان بهتون ویزا بدن ولی شاید یه گیری توی کاره که آفیسر شک داره ونمیفهمه.بنظرم هر روز ایمیل بدین و پیگیری کنین و بگین که این تاریخا آپدیت شدین و.... شما با شرایطی که در امضاتون دارید قطعا واجد شرایط اخذ ویزا هستید ولی آفیسر هم آدمه و ممکنه اشتباه کنه.حتما حتما پیگیری کنید که آخر سپتامبر همه چی تموم میشه.به امید موفقیت برای شما

ممنون
دقیقا داریم همین کار رو میکنیم...
اما من فکر میکنم ویزا تموم شده
آپدیتهای آخر با توجه به ساعت آپدیت شدنمون مال امریکاست
برنده:همسرم
کنسولگری:ارمنستان
❶ کیس نامبر: 2016AS74##    
❷  تعداد افراد:2 نفر
❸رویت قبولی:‎2015 20 May‎
❹ارسال فرم:2015‎ ‎15 July
❺مصاحبه:30 JUNE 2016
❻نتیجه مصاحبه:AP
❼ آپدیتها: 1و5جولای- 26و29 آگوست- 6و9سپتامبر-20سپتامبر(دوخطی شدن خودم)-22سپتامبر-23 سپتامبر-27سپتامبر- 29 سپتامبر(ساعت10شب دوخطی شدن همسر) - 30سپتامبر ساعت 16 ایشودشدن ویزا *تاریخ آپدیتهای بدون ایمیل*
✈️ مقصد: دالاس
همسر:معافیت پزشکی سربازی-شرکت خصوصی
خودم:کارمند شرکت خصوصی

تشکر کنندگان: hamidzxc
(2016-09-21 ساعت 15:34)eliati نوشته:  
(2016-09-21 ساعت 15:07)K.ONE نوشته:  
(2016-09-21 ساعت 09:24)eliati نوشته:  هیچ کدوم از مواردی که گفتید نیست...
اما هیچ خبری نیست...

ممنون
دقیقا داریم همین کار رو میکنیم...
اما من فکر میکنم ویزا تموم شده
آپدیتهای آخر با توجه به ساعت آپدیت شدنمون مال آمریکاست

شما با توجه ب دوخطی شدنتون ایشالا همین روزا ویزاتون میاد. بنظرم برید ایروان فردا پسفردا.
تشکر کنندگان:
(2016-09-21 ساعت 10:37)Alirsh نوشته:  
(2016-09-21 ساعت 01:44)khodamtanha نوشته:  
(2016-09-20 ساعت 10:35)Alirsh نوشته:  لعنت به انکارا و سفارت. بعد 170 روز دریغ از حتی یه اپدیت. کلیر بخوره تو سرشون. مسخره ها

شما چقدر شلین وقتی که 90 روزتون گذشت  باید هفته ای 1 ایمیل میزدید

سلام سفت. والا ما 5 بار تا بحال ایمیل دادیم ولی بعد ایمیلها فقط اپدیت خوردیم و جوابی نگرفتیم. بهرحال ممنون از راهنمایی

سلام منم بعد از هر ایمیل فقط در سیس اپ میخورم و سایت سفارت هنوز تایم مصاحبم رو زده
کیس اصلی یک نفر مجرد
مکان مصاحبه Abu Dhabi
اولین ورود فرودگاه دالاس واشنگتون دی سی
ساکن وست ویرجینیا Chantilly
متفاوت باش،و قبل از صحبت کردن فکر کن، انسان رو قدرت تفکرش متفاوت کرد.
تشکر کنندگان:
(2016-09-21 ساعت 17:04)alirezafarhang81 نوشته:  
(2016-09-21 ساعت 01:44)khodamtanha نوشته:  شما چقدر شلین وقتی که 90 روزتون گذشت  باید هفته ای 1 ایمیل میزدید

سلام سفت. والا ما 5 بار تا بحال ایمیل دادیم ولی بعد ایمیلها فقط اپدیت خوردیم و جوابی نگرفتیم. بهرحال ممنون از راهنمایی

سلام منم بعد از هر ایمیل فقط در سیس اپ میخورم و سایت سفارت هنوز تایم مصاحبم رو زده

من فردا میرم انکارا برای تمدید مدیکالم. هر چند هیچ اپدیتیم نخوردم و سفارتم بهم گفت معلوم نیس ویزام بیاد یا نه اما میخوام اخرین تیرامم بندازم. هر کس انکارا بیا هست در خدمتیت. با هم بریم.
تشکر کنندگان: ahfpca
(2016-09-21 ساعت 17:43)Alirsh نوشته:  
(2016-09-21 ساعت 10:37)Alirsh نوشته:  سلام سفت. والا ما 5 بار تا بحال ایمیل دادیم ولی بعد ایمیلها فقط اپدیت خوردیم و جوابی نگرفتیم. بهرحال ممنون از راهنمایی

من فردا میرم انکارا برای تمدید مدیکالم. هر چند هیچ اپدیتیم نخوردم و سفارتم بهم گفت معلوم نیس ویزام بیاد یا نه اما میخوام اخرین تیرامم بندازم. هر کس انکارا بیا هست در خدمتیت. با هم بریم.

افرین برین حقتونو بگرین من این قدر ایمیل زدم تا زنگ زدن خونمون گفتن دیگه ایمیل نزنید بیا ویزاتو بگیر
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
تشکر کنندگان:
با توجه به نزدیک شدن به تاریخ ۳۰ سپتامبر و پایان پروسه برندگان لاتاری ۲۰۱۶ نکاتی را بایستی از این رسانه بیان کنیم.

۱- ضمن تبریک به دوستانی که ویزای خود را دریافت کردند ، به مدت اعتبار ویزا دقت کنید. در صورتی که تا پایان اعتبار ویزای مهاجرتی خود به خاک آمریکا وارد نشوید بهیچ عنوان امکان صدور ویزای مجدد وجود ندارد.

۲- اگر مراحل اداری پرونده شما تکمیل شده است هرچه سریعتر پاسپورت خود را بهمراه مدارک مورد نیاز به سفارت برسانید چون بعد از ۳۰ سپتامبر بهیچ عنوان امکان صدور ویزا وجود ندارد.

۳- اگر هنوز مراحل اداری پرونده شما تکمیل نشده است به نظر من و با توجه به تجربه چندین ساله ام توصیه می کنم پاسپورت خود را تحویل سفارت دهید تا اگر در دقایق پایانی مراحل اداری پرونده شما تکمیل شد ، سفارت بتواند سریعا ویزای شما را صادر کند.

۴- اگر مراحل اداری پرونده شما تا ۳۰ سپتامبر تکمیل نشد و متاسفانه موفق به اخذ ویزا نشدید تقاضا می کنیم بهیچ عنوان برای سفارت مزاحمتی ایجاد نکنید تا مشکلی برای شما و دیگر دوستان در سال های آینده ایجاد نشود.

با آرزوی موفقیت برای همه دوستان
ارادتمند
سیدعلی سپهر
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: mehdihk ، sosol ، hes94 ، mani_badb0y ، milaveh ، alirezafarhang81
ارمنستان یه 7376 کلیر کرد. شماها نیستین؟
کیس: 2017AS15XX
نتیجه: ۶ می
ارسال فرم: ۲۶ می
کارنت: ۹ آگوست
نامه دوم: ۲۲ سپتامبر
مصاحبه: هفته اول نوامبر، ایروان/ AP / آپدیت سیس ۱۵ نوامبر / ۱۲ ژانویه بخاطر ایمیل، یه ایمیل تو فوریه، یه ایمیل هم ۲۱ مارچ همه جوابها تکراری  و منتظر باشید تا اعلام کنیم / آپدیت دو خطی و اولین آپدیت از سمت خودشون ۸ می/ کلیر ۱۰ می/آپدیت تحویل پاسپورت ۱۵ می/ تحویل مدیکال جدید ۱۷ می/ ۱۸ می صدور ویزا/ ۱۹ می تحویل پاسپورت از پست
سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2016-09-22 ساعت 13:06)TiredAdmin نوشته:  ارمنستان یه 7376 کلیر کرد. شماها نیستین؟

تا ٢٦ سپتامبر وقت داره؟؟؟؟؟؟
يني ٤ روز؟
عجب ادمايين اين سفارت ايروان....
برنده:همسرم
کنسولگری:ارمنستان
❶ کیس نامبر: 2016AS74##    
❷  تعداد افراد:2 نفر
❸رویت قبولی:‎2015 20 May‎
❹ارسال فرم:2015‎ ‎15 July
❺مصاحبه:30 JUNE 2016
❻نتیجه مصاحبه:AP
❼ آپدیتها: 1و5جولای- 26و29 آگوست- 6و9سپتامبر-20سپتامبر(دوخطی شدن خودم)-22سپتامبر-23 سپتامبر-27سپتامبر- 29 سپتامبر(ساعت10شب دوخطی شدن همسر) - 30سپتامبر ساعت 16 ایشودشدن ویزا *تاریخ آپدیتهای بدون ایمیل*
✈️ مقصد: دالاس
همسر:معافیت پزشکی سربازی-شرکت خصوصی
خودم:کارمند شرکت خصوصی

تشکر کنندگان:
(2016-09-21 ساعت 01:44)khodamtanha نوشته:  شما چقدر شلین وقتی که 90 روزتون گذشت  باید هفته ای 1 ایمیل میزدید

شما باز هم ایمیل بزنید، or شدین و مراحل اداریتون تموم شده. دیگه باید نامه کلیری بیاد. تو ایمیلتون تأکید کنید or شدین و پروسه AP تموم شده و اینکه چرا هنوز نامه کلیری تون نیومده و با توجه به اینکه خیلی وقتی نمونده در مورد این قضیه نگرانید.
و اینکه ایمیلتون رو یه بار دیگه چک کنید. سفارت ابوظبی معمولا یا ایمیل کلیری میفرسته یا نامه ش روی سایت میاد.(این دو حالت رو داره)
شماره کیس: 2016AS71XX
مصاحبه: هفته اول June
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد کیس: 4 (برنده اصلی مادرم هستن)-->3 نفر(من بخاطر سنم از پرونده حذف شدم، موقع ثبت نام تازه ٢٠ سالم شده بود و موقع مصاحبه سنمو محاسبه كردن و١٤ روز زياد داشتم )
نتیجه: AP
آپدیت ها: 19, 21 June کل کیس. 16 June نفر سوم. 22 June نفر اول و دوم. 26 June نفر اول(بخاطر ایمیل جهت شناسایی کیس در سایت سفارت). 26 July نفر اول(دو خطی). 27 July(آپدیت کل کیس و or نفر اول). 29 July نامه کلیری نفر اول و سوم. 10 August(نفر دوم or).  نامه کلیری نفر دوم 15 August.
صدور ويزاى نفر اول و سوم: 8 August
صدور ویزای نفر دوم(با اعمال شاقه بعد از یک ماااه و 5 روز): 20 September
تشکر کنندگان: alirezafarhang81
من پدرم مداركش را پست كرد براي ويزا اين ايميل براش اومده
Please kindly confirm that you have updated your medical exam. Otherwise you must enter USA before 03 OCT 2016.
الان ميخواهد ميدكالش را تمديد كنه چيكار بايد بكنه؟
تشکر کنندگان:
(2016-09-22 ساعت 21:35)nahid.t نوشته:  من پدرم مداركش را پست كرد براي ويزا اين ايميل براش اومده
Please kindly confirm that you have updated your medical exam. Otherwise you must enter USA before 03 OCT 2016.

حضورا باید برن همونجایی که مدیکال دادن و تمدید کنن. وقت کمه سریعتر باید این کار رو انجام بدن. الان ۲۲ سپاتمبره و ۸ روز دیگه پرونده لاتاری ۲۰۱۶ بسته میشه.
شما الان هم پاسپورتتون اونجاست، احتمالا هم بیشتر از ۶ ماه از مدیکال گذشته که این ایمیل رو گرفتید و در صورتی که از ۶ ماه گذشته باشه ویزایی نمیدن.

////////////////////////////////
اپدیت
الان پستهای قبلیتون رو دیدم. مثل اینکه کیس پدرتون لاتاری نیست و تو این فروم پرسیدید من به اشتباه افتادم، اگه اینطوره اون فورس ۳۰ سپتامبر رو ندارید ولی به هرحال سفارت دیده ۴ روز دیگه (۶ مهر)‌اعتبار مدیکال تموم میشه و نمیتونه ویزا بده. باید پاسپورت رو برگردونید و حضورا برن برای مدیکال
مصاحبه: هفته اول نوامبر، ایروان/ AP / آپدیت سیس ۱۵ نوامبر / ۱۲ ژانویه بخاطر ایمیل، یه ایمیل تو فوریه، یه ایمیل هم ۲۱ مارچ همه جوابها تکراری  و منتظر باشید تا اعلام کنیم / آپدیت دو خطی و اولین آپدیت از سمت خودشون ۸ می/ کلیر ۱۰ می/آپدیت تحویل پاسپورت ۱۵ می/ تحویل مدیکال جدید ۱۷ می/ ۱۸ می صدور ویزا/ ۱۹ می تحویل پاسپورت از پست
سفرنامه
تشکر کنندگان: nahid.t
(2016-09-22 ساعت 21:43)TiredAdmin نوشته:  
(2016-09-22 ساعت 21:35)nahid.t نوشته:  من پدرم مداركش را پست كرد براي ويزا اين ايميل براش اومده

حضورا باید برن همونجایی که مدیکال دادن و تمدید کنن. وقت کمه سریعتر باید این کار رو انجام بدن. الان ۲۲ سپاتمبره و ۸ روز دیگه پرونده لاتاری ۲۰۱۶ بسته میشه.
شما الان هم پاسپورتتون اونجاست، احتمالا هم بیشتر از ۶ ماه از مدیکال گذشته که این ایمیل رو گرفتید و در صورتی که از ۶ ماه گذشته باشه ویزایی نمیدن.
مرسي از پاسختون پدرم الان ارمنستان هستند و ميديكالش تا ٣ أكتبر وقت داره ويزاشون مهاجرتي هست مشكل اينه كه نميدونن كجا بايد بره اول بره پيش دكتر پاسپورت نياز نداره ؟ ايميل بزنه به سفارت ؟ از كجا شروع كنه؟
تشکر کنندگان:
(2016-09-22 ساعت 21:48)nahid.t نوشته:  
(2016-09-22 ساعت 21:43)TiredAdmin نوشته:  

مرسي از پاسختون پدرم الان ارمنستان هستند و ميديكالش تا ٣ أكتبر وقت داره ويزاشون مهاجرتي هست مشكل اينه كه نميدونن كجا بايد بره اول بره پيش دكتر پاسپورت نياز نداره ؟ ايميل بزنه به سفارت ؟ از كجا شروع كنه؟

به نظرم به سفارت ایمیل بزنن و بگن فراموش کردند تمدید کنن و درخواست بدن پاسپورت رو برگردونن تا برن برای مدیکال(مدیکال رو باید همونجایی برن که بار اول رفتن)... چون به هرحال بدون مدیکال معتبر ویزایی صادر نمیشه..

من پست های قبلیتون رو خوندم و دیدم مادرتون همون روز مصاحبه ویزا رو گرفتن..ایشون سفر کردن به آمریکا؟ اگه نکردن اعتبار ویزاشون چقدره؟ نگذره؟
سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2016-09-22 ساعت 21:51)TiredAdmin نوشته:  
(2016-09-22 ساعت 21:48)nahid.t نوشته:  
(2016-09-22 ساعت 21:43)TiredAdmin نوشته:  حضورا باید برن همونجایی که مدیکال دادن و تمدید کنن. وقت کمه سریعتر باید این کار رو انجام بدن. الان ۲۲ سپاتمبره و ۸ روز دیگه پرونده لاتاری ۲۰۱۶ بسته میشه.

به نظرم به سفارت ایمیل بزنن و بگن فراموش کردند تمدید کنن و درخواست بدن پاسپورت رو برگردونن تا برن برای مدیکال(مدیکال رو باید همونجایی برن که بار اول رفتن)... چون به هرحال بدون مدیکال معتبر ویزایی صادر نمیشه..

من پست های قبلیتون رو خوندم و دیدم مادرتون همون روز مصاحبه ویزا رو گرفتن..ایشون سفر کردن به آمریکا؟ اگه نکردن اعتبار ویزاشون چقدره؟ نگذره؟
مرسي از پاسختون بله مادرم امريكا هستن ميديكال چقدر زمان خواهد برد ؟
تشکر کنندگان: alirezafarhang81

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان