2016-09-21 ساعت 15:07
(2016-09-21 ساعت 09:24)eliati نوشته:(2016-09-20 ساعت 22:49)Alirsh نوشته:(2016-09-20 ساعت 19:20)ahfpca نوشته: - مطلبی که آمریکاییها نپسندن یا خطرناک فرض کنن (حالا درست یا نادرست یا حتا به شوخی) تو شبکههای اجتماعی (از جمله فیس.بو.ک) منتشر نکردید؟
- در ارائه اطلاعات خودتون به سفارت سابقه یا چیزی رو از قلم ننداختید که ممکنه بتونن بفهمن؟
- تشابه نام با افرادی که برای اونها حساس هستن ندارید؟
- حتمن به ceac و به سفارت ایمیل بزنید و مودبانه پیگیری وضعیت بشید و اعلام کنید که نمیدونید با وجود اینکه هیچ چیزی رو پنهان نکردید و هیچ تخلفی نداشتید چرا هنوز کلیر نشدید.
- حتمن پاسخ موارد فوق رو همراه با نتیجهی ارسال ایمیل به سفارت و ceac در اینجا قرار بدید تا بتونیم با شما همفکری کنیم.
- همگی برای شما دعا میکنیم که اگه به خیر و صلاحتون هست هر چه سریعتر کلیر بشید، شما هم امیدوار و مثبت باشید، این خیلی مهمه که مثبت باشید.
سلام دوست عزیز. به ceac چطور میشه ایمیل داد یا تماس گرفت؟
هیچ کدوم از مواردی که گفتید نیست...
خود آفیسر روز مصاحبه شاید 5 بار گفت عالی...همه چیز تکمیل و عالی ست...
نهایت یک ماه دیگه کلیرید...
اما هیچ خبری نیست...
اینکه میگم مسخره است چون واقعا مسخره است.
من و همسرم هر دو تحصیلکرده ایم تو دانشگاه شریف و پلی تکنیک...
هیچ کاری هم تو زندگی جز درس خوندن نکردیم که بخوایم مخفی کنیم...
دوست عزیزم.من اگر بجای شما بودم حتما حتما هر روز ایمیل میزدم.شما چیزی برای از دست دادن ندارید و با این همه آپدیتی که از سفارت ارمنستان خوردید حتما پروندتون بررسی شده و میخوان بهتون ویزا بدن ولی شاید یه گیری توی کاره که آفیسر شک داره ونمیفهمه.بنظرم هر روز ایمیل بدین و پیگیری کنین و بگین که این تاریخا آپدیت شدین و.... شما با شرایطی که در امضاتون دارید قطعا واجد شرایط اخذ ویزا هستید ولی آفیسر هم آدمه و ممکنه اشتباه کنه.حتما حتما پیگیری کنید که آخر سپتامبر همه چی تموم میشه.به امید موفقیت برای شما
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe