موضوعها: 0
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،همگی خسته نباشید از انتظار...
ایشالا کلیرنستون رو زودتر ببینید. من تو 8ماه 2بار آپدیت شدم،یه آپدیت بی معنی هم 1اکتبر داشتم و همه چی تموم شد.
2015 ایروان-مصاحبه هفته اول فوریه-آخرین آپدیت1 اکتبر 2015 !!!
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2016-09-20 ساعت 19:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-09-20 ساعت 19:34 توسط ahfpca.)
(2016-09-19 ساعت 08:30)eliati نوشته: (2016-09-18 ساعت 21:29)TiredAdmin نوشته: (2016-09-18 ساعت 13:48)eliati نوشته: سفارت ایروان هفته گذشته هم یک نفر رو کلیر نکرد
12 سپتامبر تا 16 سپتامبر ( 22 شهریورد تا 26 شهریور)
دروووووووووووووود به ایروان...گل کاشت واقعا
عذر میخوام. پرونده شما هیچ مورد خاصی داشت؟ سفر خارجی متعدد یا به کشورهای خاص؟ شغل حوزه نفت و گاز یا بهداشت و درمان یا آموزش و پرورش؟ مدرک خیلی بالا؟
به هر حال امیدوارم تو فرصت باقیمونده دلشاد بشید
هیچ مورد خاصی...هیچ...خیلی مسخره است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- مطلبی که آمریکاییها نپسندن یا خطرناک فرض کنن (حالا درست یا نادرست یا حتا به شوخی) تو شبکههای اجتماعی (از جمله فیس.بو.ک) منتشر نکردید؟
- در ارائه اطلاعات خودتون به سفارت سابقه یا چیزی رو از قلم ننداختید که ممکنه بتونن بفهمن؟
- تشابه نام با افرادی که برای اونها حساس هستن ندارید؟
- حتمن به ceac و به سفارت ایمیل بزنید و مودبانه پیگیری وضعیت بشید و اعلام کنید که نمیدونید با وجود اینکه هیچ چیزی رو پنهان نکردید و هیچ تخلفی نداشتید چرا هنوز کلیر نشدید.
- حتمن پاسخ موارد فوق رو همراه با نتیجهی ارسال ایمیل به سفارت و ceac در اینجا قرار بدید تا بتونیم با شما همفکری کنیم.
- همگی برای شما دعا میکنیم که اگه به خیر و صلاحتون هست هر چه سریعتر کلیر بشید، شما هم امیدوار و مثبت باشید، این خیلی مهمه که مثبت باشید.
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-20 ساعت 12:13)hes94 نوشته: هوراااااااااااااااااااااااااا
خدا رو شکر بعد از کلی ایمیل به سفارت و kcc و سفارت مجازی تهران و دوباره ایمیل به سفارت پاسپورت پدرم بالاخره تو سفارت پیدا شد و بعد از یک ماه و پنج روز (کلیر 15 آگوست) بالاخره ایشوووود شدن
واقعاااا صبر ایوب میخواد لاتاری
قشنگ 1 ماه در بلاتکلیفی و اعصاب خوردی تماام بودیم و این آخرااا دیگه کم آورده بودیم
سفارت میگفت پاس وارد نشده، آژانس میگفت وارد شده، پاسپورت جدید هم 6 ماه طول میکشید(اگه قبلی گم بشه) و عملا لاتاری تموم شده بود
ایشالاااا باقی منتظراااان هم هر چه سریعتر خبرهای خوبی بشنون، من همیشه تأکید میکنم پر از انرژی مثبت باشین.
تبریک فراووووووون
خیلی خوشحال شدم، برای شما اگر جور نمیشد ته نامردی بود!!!
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-20 ساعت 10:35)Alirsh نوشته: لعنت به انکارا و سفارت. بعد 170 روز دریغ از حتی یه اپدیت. کلیر بخوره تو سرشون. مسخره ها
شما چقدر شلین وقتی که 90 روزتون گذشت باید هفته ای 1 ایمیل میزدید
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر همه
در لیست کلیرشدگان سفارت امریکا در ارمنستان هنوز 16 کیس DV2016 مشاهده میشه تا تاریخ اعتبارشون (16 اپریل تار10 سپتامبر) هم منقضی شده !
با توجه به حذف شدن شماره پرونده هایی که ویزاهاشونرصادررمیشه ، به نظر دوستان چرا این کیسها از لیست حذف نشده اند ؟
آیا اعضای پرونده های مذکور برای دریافت ویزا مراجعه نکرده اند ؟
یا حذف نشدن آنها علت دیگری داره ؟