کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-09-20 ساعت 12:13)hes94 نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااا
خدا رو شکر بعد از کلی ایمیل به سفارت و kcc و سفارت مجازی تهران و دوباره ایمیل به سفارت پاسپورت پدرم بالاخره تو سفارت پیدا شد و بعد از یک ماه و پنج روز (کلیر 15 آگوست) بالاخره ایشوووود شدن
واقعاااا صبر ایوب میخواد لاتاری
قشنگ 1 ماه در بلاتکلیفی و اعصاب خوردی تماام بودیم و این آخرااا دیگه کم آورده بودیم
سفارت میگفت پاس وارد نشده، آژانس میگفت وارد شده، پاسپورت جدید هم 6 ماه طول میکشید(اگه قبلی گم بشه) و عملا لاتاری تموم شده بود

ایشالاااا باقی منتظراااان هم هر چه سریعتر خبرهای خوبی بشنون، من همیشه تأکید میکنم پر از انرژی مثبت باشین.

واقعا تبریک میگم. خیلی ضد حال بود اگه جور نمیشد. مبارکتون باشه Smile
کیس: 2017AS15XX
نتیجه: ۶ می
ارسال فرم: ۲۶ می
کارنت: ۹ آگوست
نامه دوم: ۲۲ سپتامبر
مصاحبه: هفته اول نوامبر، ایروان/ AP / آپدیت سیس ۱۵ نوامبر / ۱۲ ژانویه بخاطر ایمیل، یه ایمیل تو فوریه، یه ایمیل هم ۲۱ مارچ همه جوابها تکراری  و منتظر باشید تا اعلام کنیم / آپدیت دو خطی و اولین آپدیت از سمت خودشون ۸ می/ کلیر ۱۰ می/آپدیت تحویل پاسپورت ۱۵ می/ تحویل مدیکال جدید ۱۷ می/ ۱۸ می صدور ویزا/ ۱۹ می تحویل پاسپورت از پست
سفرنامه
تشکر کنندگان: hes94 ، m_vaziran ، Pargosha ، alirezafarhang81
(2016-09-20 ساعت 10:35)Alirsh نوشته:  لعنت به انکارا و سفارت. بعد 170 روز دریغ از حتی یه اپدیت. کلیر بخوره تو سرشون. مسخره ها
دوست من،من الان 392 روزه منتظرم،و اولین اپدیتم بعد از 340 روز اومد،منم انکارا هستم،خیلی حرص این اپدیتو خوردم توی اون 340 روز، فک میکردم یه مشکلی هست،یا میگفتم چرا بقیه اپ میشن من یه اپ هم ندارم، روز 340 اپ شدم و دوخطی ،14 روز بعدشم or شدم و الان نزدیک به دو ماهه or هستم,انگار برای بعضی ها قرار نیست همه چی نرمال پیش بره،به هر حال خواستم بگم نگران اپ نباشید.
تشکر کنندگان: Pargosha
(2016-09-20 ساعت 14:55)alireza55 نوشته:  
(2016-09-20 ساعت 10:35)Alirsh نوشته:  لعنت به انکارا و سفارت. بعد 170 روز دریغ از حتی یه اپدیت. کلیر بخوره تو سرشون. مسخره ها
دوست من،من الان 392 روزه منتظرم،و اولین اپدیتم بعد از 340 روز اومد،منم انکارا هستم،خیلی حرص این اپدیتو  خوردم توی اون 340 روز، فک میکردم یه مشکلی هست،یا میگفتم چرا بقیه اپ میشن من یه اپ هم ندارم، روز 340 اپ شدم و دوخطی ،14 روز بعدشم or شدم و الان  نزدیک به دو  ماهه or هستم,انگار برای بعضی ها قرار نیست همه چی نرمال پیش بره،به هر حال خواستم بگم نگران اپ نباشید.

سلام. حالتون خوبه؟ شما ایمیل هم دادید؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان،همگی خسته نباشید از انتظار...
ایشالا کلیرنستون رو زودتر ببینید. من تو 8ماه 2بار آپدیت شدم،یه آپدیت بی معنی هم 1اکتبر داشتم و همه چی تموم شد.
2015 ایروان-مصاحبه هفته اول فوریه-آخرین آپدیت1 اکتبر 2015 !!!
تشکر کنندگان:
(2016-09-19 ساعت 08:30)eliati نوشته:  
(2016-09-18 ساعت 21:29)TiredAdmin نوشته:  
(2016-09-18 ساعت 13:48)eliati نوشته:  سفارت ایروان هفته گذشته هم یک نفر رو کلیر نکرد
12 سپتامبر تا 16 سپتامبر ( 22 شهریورد تا 26 شهریور)

دروووووووووووووود به ایروان...گل کاشت واقعا

عذر میخوام. پرونده شما هیچ مورد خاصی داشت؟ سفر خارجی متعدد یا به کشورهای خاص؟ شغل حوزه نفت و گاز یا بهداشت و درمان یا آموزش و پرورش؟ مدرک خیلی بالا؟
به هر حال امیدوارم تو فرصت باقیمونده دلشاد بشید Smile

هیچ مورد خاصی...هیچ...خیلی مسخره است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- مطلبی که آمریکایی‌ها نپسندن یا خطرناک فرض کنن (حالا درست یا نادرست یا حتا به شوخی) تو شبکه‌های اجتماعی (از جمله فیس.بو.ک) منتشر نکردید؟
- در ارائه اطلاعات خودتون به سفارت سابقه یا چیزی رو از قلم ننداختید که ممکنه بتونن بفهمن؟
- تشابه نام با افرادی که برای اونها حساس هستن ندارید؟

- حتمن به ceac و به سفارت ایمیل بزنید و مودبانه پیگیری وضعیت بشید و اعلام کنید که نمیدونید با وجود اینکه هیچ چیزی رو پنهان نکردید و هیچ تخلفی نداشتید چرا هنوز کلیر نشدید.
- حتمن پاسخ موارد فوق رو همراه با نتیجه‌ی ارسال ایمیل به سفارت و ceac در اینجا قرار بدید تا بتونیم با شما همفکری کنیم.
- همگی برای شما دعا میکنیم که اگه به خیر و صلاحتون هست هر چه سریعتر کلیر بشید، شما هم امیدوار و مثبت باشید، این خیلی مهمه که مثبت باشید.

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان: mehdihk ، hes94 ، Pargosha
(2016-09-20 ساعت 12:13)hes94 نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااا
خدا رو شکر بعد از کلی ایمیل به سفارت و kcc و سفارت مجازی تهران و دوباره ایمیل به سفارت پاسپورت پدرم بالاخره تو سفارت پیدا شد و بعد از یک ماه و پنج روز (کلیر 15 آگوست) بالاخره ایشوووود شدن
واقعاااا صبر ایوب میخواد لاتاری
قشنگ 1 ماه در بلاتکلیفی و اعصاب خوردی تماام بودیم و این آخرااا دیگه کم آورده بودیم
سفارت میگفت پاس وارد نشده، آژانس میگفت وارد شده، پاسپورت جدید هم 6 ماه طول میکشید(اگه قبلی گم بشه) و عملا لاتاری تموم شده بود

ایشالاااا باقی منتظراااان هم هر چه سریعتر خبرهای خوبی بشنون، من همیشه تأکید میکنم پر از انرژی مثبت باشین.

تبریک فراووووووون
خیلی خوشحال شدم، برای شما اگر جور نمیشد ته نامردی بود!!!

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان: hes94 ، Pargosha
(2016-09-20 ساعت 19:20)ahfpca نوشته:  
(2016-09-19 ساعت 08:30)eliati نوشته:  
(2016-09-18 ساعت 21:29)TiredAdmin نوشته:  عذر میخوام. پرونده شما هیچ مورد خاصی داشت؟ سفر خارجی متعدد یا به کشورهای خاص؟ شغل حوزه نفت و گاز یا بهداشت و درمان یا آموزش و پرورش؟ مدرک خیلی بالا؟
به هر حال امیدوارم تو فرصت باقیمونده دلشاد بشید Smile

هیچ مورد خاصی...هیچ...خیلی مسخره است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- مطلبی که آمریکایی‌ها نپسندن یا خطرناک فرض کنن (حالا درست یا نادرست یا حتا به شوخی) تو شبکه‌های اجتماعی (از جمله فیس.بو.ک) منتشر نکردید؟
- در ارائه اطلاعات خودتون به سفارت سابقه یا چیزی رو از قلم ننداختید که ممکنه بتونن بفهمن؟

- حتمن به ceac و به سفارت ایمیل بزنید و مودبانه پیگیری وضعیت بشید و اعلام کنید که نمیدونید با وجود اینکه هیچ چیزی رو پنهان نکردید و هیچ تخلفی نداشتید چرا هنوز کلیر نشدید.
- حتمن پاسخ موارد فوق رو همراه با نتیجه‌ی ارسال ایمیل به سفارت و ceac در اینجا قرار بدید تا بتونیم با شما همفکری کنیم.
- همگی برای شما دعا میکنیم که اگه به خیر و صلاحتون هست هر چه سریعتر کلیر بشید، شما هم امیدوار و مثبت باشید، این خیلی مهمه که مثبت باشید.

سلام دوست عزیز. به ceac چطور میشه ایمیل داد یا تماس گرفت؟
تشکر کنندگان:

شما چقدر شلین وقتی که 90 روزتون گذشت باید هفته ای 1 ایمیل میزدید
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
تشکر کنندگان:
(2016-09-20 ساعت 22:49)Alirsh نوشته:  
(2016-09-20 ساعت 19:20)ahfpca نوشته:  
(2016-09-19 ساعت 08:30)eliati نوشته:  هیچ مورد خاصی...هیچ...خیلی مسخره است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام دوست عزیز. به ceac چطور میشه ایمیل داد یا تماس گرفت؟

هیچ کدوم از مواردی که گفتید نیست...
خود آفیسر روز مصاحبه شاید 5 بار گفت عالی...همه چیز تکمیل و عالی ست...
نهایت یک ماه دیگه کلیرید...
اما هیچ خبری نیست...
اینکه میگم مسخره است چون واقعا مسخره است.
من و همسرم هر دو تحصیلکرده ایم تو دانشگاه شریف و پلی تکنیک...
هیچ کاری هم تو زندگی جز درس خوندن نکردیم که بخوایم مخفی کنیم...
برنده:همسرم
کنسولگری:ارمنستان
❶ کیس نامبر: 2016AS74##    
❷  تعداد افراد:2 نفر
❸رویت قبولی:‎2015 20 May‎
❹ارسال فرم:2015‎ ‎15 July
❺مصاحبه:30 JUNE 2016
❻نتیجه مصاحبه:AP
❼ آپدیتها: 1و5جولای- 26و29 آگوست- 6و9سپتامبر-20سپتامبر(دوخطی شدن خودم)-22سپتامبر-23 سپتامبر-27سپتامبر- 29 سپتامبر(ساعت10شب دوخطی شدن همسر) - 30سپتامبر ساعت 16 ایشودشدن ویزا *تاریخ آپدیتهای بدون ایمیل*
✈️ مقصد: دالاس
همسر:معافیت پزشکی سربازی-شرکت خصوصی
خودم:کارمند شرکت خصوصی

تشکر کنندگان:
سلام دوستان...
میخواستم بگم حس من اینه ویزا تموم شده...
حرف خاصی نمیمونه...
خیر و صلاح حتما این بوده که ما ویزا نگیریم...
این پست رو میذارم برای سال های آینده:
اینکه سربازی نرفته باشی و یکضرب میگیری و سرباز سپاه باشی کلیرنس میخوری و اینا همش حرفه...
همه چیز از پیش تعیین شده است.اینو 100% با قطیت میگم که تعیین شده است Cool
مورد داشتیم سرباز سپاه با خانواده با کیس نامبر تقریبا مشابه ما روز قبل ما مصاحبه داشت و کمتر از یک ماه کلیر شد Shy
ما همچنان منتظریم Big Grin
نه کسری مدارک داشتیم و نه هیچ نکته مبهم...
❼ آپدیتها: 1و5جولای- 26و29 آگوست- 6و9سپتامبر-20سپتامبر(دوخطی شدن خودم)-22سپتامبر-23 سپتامبر-27سپتامبر- 29 سپتامبر(ساعت10شب دوخطی شدن همسر) - 30سپتامبر ساعت 16 ایشودشدن ویزا *تاریخ آپدیتهای بدون ایمیل*

تشکر کنندگان:
(2016-09-21 ساعت 01:44)khodamtanha نوشته:  

شما چقدر شلین وقتی که 90 روزتون گذشت  باید هفته ای 1 ایمیل میزدید

عاقا ما از این ایمیلا زیاد زدیم...
دل خوش سیری چند؟؟!!!!
همش نامه میزنن و جواب کلیشه ای میدن که از دست ما خارجه!!

تشکر کنندگان:
(2016-09-21 ساعت 09:29)eliati نوشته:  سلام دوستان...
میخواستم بگم حس من اینه ویزا تموم شده...
حرف خاصی نمیمونه...
خیر و صلاح حتما این بوده که ما ویزا نگیریم...
این پست رو میذارم برای سال های آینده:
اینکه سربازی نرفته باشی و یکضرب میگیری و سرباز سپاه باشی کلیرنس میخوری و اینا همش حرفه...
همه چیز از پیش تعیین شده است.اینو 100%  با قطیت میگم که تعیین شده است Cool
مورد داشتیم سرباز سپاه با خانواده با کیس نامبر تقریبا مشابه ما روز قبل ما مصاحبه داشت و کمتر از یک ماه کلیر شد Shy
ما همچنان منتظریم  Big Grin
نه کسری مدارک داشتیم و نه هیچ نکته مبهم...
دوست عزیز
سلام
هنوز ماه سپتامبر تموم نشده
پس بهتره امیدوار باشید
انشااله در همین چند روز باقیمونده کلیر بشید
امید به خدا
تشکر کنندگان: alirezafarhang81
درود بر همه
در لیست کلیرشدگان سفارت امریکا در ارمنستان هنوز 16 کیس DV2016 مشاهده میشه تا تاریخ اعتبارشون (16 اپریل تار10 سپتامبر) هم منقضی شده !
با توجه به حذف شدن شماره پرونده هایی که ویزاهاشونرصادررمیشه ، به نظر دوستان چرا این کیسها از لیست حذف نشده اند ؟
آیا اعضای پرونده های مذکور برای دریافت ویزا مراجعه نکرده اند ؟
یا حذف نشدن آنها علت دیگری داره ؟
تشکر کنندگان:
(2016-09-21 ساعت 10:02)ستوده نوشته:  درود بر همه
در لیست کلیرشدگان سفارت آمریکا در ارمنستان هنوز 16 کیس DV2016 مشاهده میشه تا تاریخ اعتبارشون (16 اپریل تار10 سپتامبر) هم منقضی شده !
با توجه به حذف شدن شماره پرونده هایی که ویزاهاشونرصادررمیشه ، به نظر دوستان چرا این کیسها از لیست حذف نشده اند ؟
آیا اعضای پرونده های مذکور برای دریافت ویزا مراجعه نکرده اند ؟
یا حذف نشدن آنها علت دیگری داره ؟

شما در نهايت ويزا گرفتي يا نه؟!

Case no 2000
Interview 2 dec ankara
تشکر کنندگان:
(2016-09-21 ساعت 01:44)khodamtanha نوشته:  

شما چقدر شلین وقتی که 90 روزتون گذشت  باید هفته ای 1 ایمیل میزدید

سلام سفت. والا ما 5 بار تا بحال ایمیل دادیم ولی بعد ایمیلها فقط اپدیت خوردیم و جوابی نگرفتیم. بهرحال ممنون از راهنمایی
تشکر کنندگان: alirezafarhang81

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان