کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-09-25 ساعت 15:23)eliati نوشته:  دوستان میخوام براتون تعریف کنم این مدت چه اتفاقی افتاد...
ما روز مصاحبه تمام مدارکمون تکمیل بود... چه ترجمه چه اصل مدارک...کلی مدارک اضافه هم برده بودیم...
بی هیچ کم و کاست...
آفیسر هم 5-6 بار گفت عالی و نهایت یک ماه دیگه کلیرید...
روز مصاحبه هم کلی راجع به علت معافیت از سربازی همسرم برای آفیسر توضیح دادیم...سر تکون میداد و تایید میکرد...
ما از اواخر جولای شروع کردیم نامه زدن که پرونده ما چی شد؟ یک ماه که آفیسر گفت تموم شد پس چی شد؟ این همه گروهی گروهی دارید کلیر میکنید پس ما چی؟؟؟؟؟ نامه کلیشه ای که AP  از دست ما خارجه!!!!
گذشت تا تاریخ 26 آگوست... نامه از سفارت ایروان اومد برای همسرم که اسکن کارت پایان خدمتتو بفرست (آپدیت 26 آگوست) ما هم همون روز فزستادیم و توضیح دادیم این کارت پایان خدمت نیست و معافیت از خدمت سربازیه و همسر جان حتی آموزشی نرفته!!!
با توجه به تعطیلی شمبه یکشمبه فک کنم 29گوست ایمیل ما رو دیدن(آپدیت 29 آگوست)
ما تو این مدت هم فک کنم 5 بار ایمیل زدیم که ما این مدرک رو براتون ایمیل زدیم...دیدید؟ چی شد؟ اکیه؟ دریغ از یک جواب درست و حسابی!!!یا جواب ندادن یا زدن زمان AP  از دست ما خارجه!!!!  
گذشت و گذشت تا 21 سپتامبر که همون ایمیل رو ریپلای کردن که علت معافیت رو توضیح بده!!!(تقریبا 1 ماه گذشت همون نامه رو ریپلای کرد سفارت ارمنستان)
ما هم همون روز سریع جواب دادیم و کلی مدارک پزشکی و توضیح و بند و تبصره که به این دلیل که چشم همسر جان ضعیف بوده معاف شده!!!!
22 سپتامبر فک کنم ایمیل ما رو خوندن!!!
22 سپتامبر شب من (کیس دوم) آپدیت شدم و دوخطی شدم!!
23 سپتامبر دوباره آپدیت شدیم...جالب اینکه من دیگه دوخطی نیستم  Sad
اینم ماجرا ما!!!
این آمریکایی ها واقعا خنگ و احمقن  Big Grin  واقعا احمقن... بی حساب کتاب... درهم... بی برنامه...

سلام این ایمیلها را که گفتین به زبان فارسی فرستادین یا به زبان انگلیسی؟
کیس:‎2017AS42XX ‎  رویت قبولی: 14 می 2016 تعداد افراد: 2  نظام وظیفه:معافیت  سفارت: ایروان  اولین ارسال: 28 می 2016  کارنت:10 ژانویه2017  نامه دوم:20 ژانویه2017  مصاحبه: 16مارچ 2017  نتیجه:AP  اپدیتها: 15، 16 و 17 دریافت ایمیل 6 سوال، 21 ارسال جوابها، 24 مارچ  دو خطی شدن همسر در CEAC و 27، 28مارچ  آپدیت طلایی دوخطی: 10 اگوست2017، 11 اگوست or شدیم و کلیر، انتظار 145روز
ایشود: عصر روز 6 سپتامبر، بونافاید: جاب افر شرکت کامپیوتری
تشکر کنندگان:
(2016-09-25 ساعت 18:30)sabmn نوشته:  
(2016-09-25 ساعت 15:23)eliati نوشته:  دوستان میخوام براتون تعریف کنم این مدت چه اتفاقی افتاد...
ما روز مصاحبه تمام مدارکمون تکمیل بود... چه ترجمه چه اصل مدارک...کلی مدارک اضافه هم برده بودیم...
بی هیچ کم و کاست...
روز مصاحبه هم کلی راجع به علت معافیت از سربازی همسرم برای آفیسر توضیح دادیم...سر تکون میداد و تایید میکرد...
ما از اواخر جولای شروع کردیم نامه زدن که پرونده ما چی شد؟ یک ماه که آفیسر گفت تموم شد پس چی شد؟ این همه گروهی گروهی دارید کلیر میکنید پس ما چی؟؟؟؟؟ نامه کلیشه ای که AP  از دست ما خارجه!!!!
گذشت تا تاریخ 26 آگوست... نامه از سفارت ایروان اومد برای همسرم که اسکن کارت پایان خدمتتو بفرست (آپدیت 26 آگوست) ما هم همون روز فزستادیم و توضیح دادیم این کارت پایان خدمت نیست و معافیت از خدمت سربازیه و همسر جان حتی آموزشی نرفته!!!
ما تو این مدت هم فک کنم 5 بار ایمیل زدیم که ما این مدرک رو براتون ایمیل زدیم...دیدید؟ چی شد؟ اکیه؟ دریغ از یک جواب درست و حسابی!!!یا جواب ندادن یا زدن زمان AP  از دست ما خارجه!!!!  
گذشت و گذشت تا 21 سپتامبر که همون ایمیل رو ریپلای کردن که علت معافیت رو توضیح بده!!!(تقریبا 1 ماه گذشت همون نامه رو ریپلای کرد سفارت ارمنستان)
ما هم همون روز سریع جواب دادیم و کلی مدارک پزشکی و توضیح و بند و تبصره که به این دلیل که چشم همسر جان ضعیف بوده معاف شده!!!!
اینم ماجرا ما!!!
این آمریکایی ها واقعا خنگ و احمقن  Big Grin  واقعا احمقن... بی حساب کتاب... درهم... بی برنامه...

سلام این ایمیلها را که گفتین به زبان فارسی فرستادین یا به زبان انگلیسی؟

همه انگلیسی
برنده:همسرم
کنسولگری:ارمنستان
❶ کیس نامبر: 2016AS74##    
❷  تعداد افراد:2 نفر
❸رویت قبولی:‎2015 20 May‎
❹ارسال فرم:2015‎ ‎15 July
❺مصاحبه:30 JUNE 2016
❻نتیجه مصاحبه:AP
❼ آپدیتها: 1و5جولای- 26و29 آگوست- 6و9سپتامبر-20سپتامبر(دوخطی شدن خودم)-22سپتامبر-23 سپتامبر-27سپتامبر- 29 سپتامبر(ساعت10شب دوخطی شدن همسر) - 30سپتامبر ساعت 16 ایشودشدن ویزا *تاریخ آپدیتهای بدون ایمیل*
✈️ مقصد: دالاس
همسر:معافیت پزشکی سربازی-شرکت خصوصی
خودم:کارمند شرکت خصوصی

تشکر کنندگان: sabmn
(2016-09-25 ساعت 16:04)hamidzxc نوشته:  
(2016-09-25 ساعت 04:50)nice نوشته:  سلام،
پاسپورت من 6 ماه و چند روز اعتبار داره و چون در ایران زندگی نمیکنم و مصاحبه ام هم در ابوظبی هست فرصت ندارم تعویض کنم. ایا 6 ماه اعتبار برای  مصاحبه و گرفتن ویزا قابل قبول سفارت هست؟

با سلام
شما میتونید به سفارت ایران در کشوری که زندگی میکنید بروید و پاسپورت خودتون را تعویض کنید.
با توجه به شرایطی که امسال دیدم ، به نظر 6 ماه اعتبار کم باشه
از دید سفرات قابل قبوله ولی وقتی ویزا آماده شده با توجه به تاریخ مدیکال شما ویزا رو صادر میکنند ( حداکثر 6 ماه از تاریخ مدیکال)
اونقت ممکنه مجبور بشید بلافاصله بروید به ا م ری ک ا

سلام.شما حتی اکر ویزاتون داخل پاسپورت اکسپایر شده باشه وقتی پاس جدید میکیرین میتونین با همون ویزای داخل پاس اکسپایر شده وارد امریکا بشین.هیچ مشکلی پیش نمیاد.این مورد واسه شوهر دوست خودم بود.
تاریخ مصاحبه:27مارچ 2016 ابوظبی
آپدیت دو خطی همسرم: 14 سپتامبر
آپدیت یه خطی مجدد و or همسرم: 19 اکتبر
آپدیت دو خطی خودم:19 اکتبر و or. اول نوامبر
کلیر قشنگترین روز خدا اول نوامبر
هسر:معاف از سربازی
تحویل پاسپورت به سفارت:29 نوامبر
ایشود نفر اصلی:30 نوامبر
ایشود سایر اعضا :4 دسامبر(یکشنبه!!!!!!!)
تشکر کنندگان: milaveh
سلام
دوستان نمیدونم چرا من 3 بار با ایمیل آپدیت شدم, ولی همسرم با اینکه ویزا شو گرفته چند بار آپدیت شده , خیلی سخته وقتی آدم نتیجه نمیگیره بعد از این همه انتظار, وقتی رفتیم مصاحبه آفیسر خیلی مثبت رفتار کرد و گفت چند هفته دیگه کلییر میشی, کلا 1 دقیقه طول نکشید مصاحبه. واقعا نمیدونم چی بگم , هفته آخر آوگست همسرم 4 بار آپدیت داشت و همینطور 22 سپتامبر کسی میتونه نظر بده؟ ؟ ؟ ؟ ممنون

‎----------------------------------------------------------‎
شماره کیس: ‎***2016AS70XX‎
تاریخ رویت قبولی: ‎ ‎08 may‎ 2015‎
کنسولگری:Ankara
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمها ‎: 2015‎ ‎may‎
مصاحبه: ‎6 june‎
دریافت ویزا: خانم نفر ( اول) یکضرب ‎,(update: 6,7,8 june, Issued) ,( Augest:23,25,26,30,31, September 22)‎
همسر: ‎Update: 23 Augest ,(1,19 September) only after email‎
برنده: فوق لیسانس معماری داخلی , کار در شرکت خصوصی ساختمانی
نفر دوم: فوق لیسانس کامپیوتر , کار در شرکت خصوصی ساختمانی, سربازی نیروی انتظامی, سرباز صفر. 23 سال پیش
تشکر کنندگان:
(2016-09-22 ساعت 18:51)hes94 نوشته:  
(2016-09-21 ساعت 17:04)alirezafarhang81 نوشته:  
(2016-09-21 ساعت 10:37)Alirsh نوشته:  سلام سفت. والا ما 5 بار تا بحال ایمیل دادیم ولی بعد ایمیلها فقط اپدیت خوردیم و جوابی نگرفتیم. بهرحال ممنون از راهنمایی

سلام منم بعد از هر ایمیل فقط در سیس اپ میخورم و سایت سفارت هنوز تایم مصاحبم رو زده

شما باز هم ایمیل بزنید، or شدین و مراحل اداریتون تموم شده. دیگه باید نامه کلیری بیاد. تو ایمیلتون تأکید کنید or شدین و پروسه AP تموم شده و اینکه چرا هنوز نامه کلیری تون نیومده و با توجه به اینکه خیلی وقتی نمونده در مورد این قضیه نگرانید.
و اینکه ایمیلتون رو یه بار دیگه چک کنید. سفارت ابوظبی معمولا یا ایمیل کلیری میفرسته یا نامه ش روی سایت میاد.(این دو حالت رو داره)

از 21 سپتامبر دیگه بعد از ایمیل اپ هم نمیخورم. جدا سر در نمیارم از این وضعیت الان دارم میرم دبی میخوام برم سفلرت ببینم میشه کازی کرد یا نه
کیس اصلی یک نفر مجرد
مکان مصاحبه Abu Dhabi
اولین ورود فرودگاه دالاس واشنگتون دی سی
ساکن وست ویرجینیا Chantilly
متفاوت باش،و قبل از صحبت کردن فکر کن، انسان رو قدرت تفکرش متفاوت کرد.
تشکر کنندگان:
توجه
سلام دوستان حدود 4 روز پیش از سفارت امارات با من تماس گرفته بودند ولی موبایل من سایلنت بود و من متوجه نشدم بعد که پاشدم و زنگ زدم رو اوپراتور بود. از دوستان کسی میدونه واسه چی تماس گرفته بودند؟ من بعد از هر ایمیل اپ داشتم بعد از اون تماس دیگه اپ هم نخوردم لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه ممنون
کیس اصلی یک نفر مجرد
مکان مصاحبه Abu Dhabi
تشکر کنندگان:
بهد از اون تماس نا موفق و اینکه دیگه اپ نمیخورم الان دارم میرم دبی سفارت ایا کار درستی هست؟ ایا مجاز به ورود به سفارت هستم؟
کیس اصلی یک نفر مجرد
مکان مصاحبه Abu Dhabi
تشکر کنندگان:
(2016-09-26 ساعت 04:30)alirezafarhang81 نوشته:  بهد از اون تماس نا موفق و اینکه دیگه اپ نمیخورم الان دارم میرم دبی سفارت ایا کار درستی هست؟ ایا مجاز به ورود به سفارت هستم؟

بله کاردرستی میکنید دم در سفارت بهشون بگید باهاتون تماس گرفتن و برگه ای رو که موقع مصاحبه دادن نشون بدید
تشکر کنندگان: samane1363
بی هیچ کم و کاست...
اینم ماجرا ما!!!
شاید or شدید که دیگه دو خطی نیستید
ببرید پاساتون رو بدید به سفارت
كيس نامبر : 4K     تعداد :٣ نفر      مصاحبه :  4FEB -ABU      وضعيت : AP    آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun‎  بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul      كليير : یک آگوست       دريافت ویزا:16 آگوست         ورود به امريكا : 19 ژانویه2017        دریافت گرین کارت:  (14 فوریه)
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیزم
از دوستان کسی هست که هنوز کلیر نشده باشه یا همه به امید خدا کلیر شدن؟
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
 ارسال فرم:  31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول)  - 16دسامبر(نفردوم)  - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) -  24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم)   -20جولای   -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...

تشکر کنندگان:
بی هیچ کم و کاست...
اینم ماجرا ما!!!

امیدوارم حل بشه مشکلتون تو این چند روز باقی مونده....
شما توی مصاحبه فقط همون کارت معافیت رو برده بودین؟
آخه واقعا چه چیز دیگه ای لازم هست؟منم مشابه کیس شما هستم برای سال آینده...بنظرتون چه چیزی ببریم که حالیشون بشه معاف بوده طرف؟
واقعن آرزو میکنم خبر خوب بگیرید...
تشکر کنندگان:
ارمنستان کلیر کرد :

7395
تشکر کنندگان: ehsan1991 ، Tilda
(2016-09-26 ساعت 12:48)farnaz100 نوشته:  سلام دوستان عزیزم

سلام
بله متاسفانه کیس من کلییر نشده هنوز.
دوستان نمیدونم چرا من 3 بار با ایمیل آپدیت شدم, ولی همسرم با اینکه ویزا شو گرفته چند بار آپدیت شده , خیلی سخته وقتی آدم نتیجه نمیگیره بعد از این همه انتظار, وقتی رفتیم مصاحبه آفیسر خیلی مثبت رفتار کرد و گفت چند هفته دیگه کلییر میشی, کلا 1 دقیقه طول نکشید مصاحبه. واقعا نمیدونم چی بگم , هفته آخر آوگست همسرم 4 بار آپدیت داشت و همینطور 22 سپتامبر کسی میتونه نظر بده؟ ؟ ؟ ؟ ممنون

‎----------------------------------------------------------‎
دریافت ویزا: خانم نفر ( اول) یکضرب ‎,(update: 6,7,8 june, Issued) ,( Augest:23,25,26,30,31, September 22)‎
نفر دوم: فوق لیسانس کامپیوتر , کار در شرکت خصوصی ساختمانی, سربازی نیروی انتظامی, سرباز صفر. 23 سال پیش
Re
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ;

کسی میدونه چه تعداد کیس در آنکارا هنوز پندینگ هستن و کلییر نشده ؟ ؟ ؟ ؟ واقعا نا امید شدم 4 روز مونده اما خبری نیست

................................................

تشکر کنندگان:
(2016-09-26 ساعت 12:48)farnaz100 نوشته:  سلام دوستان عزیزم

بله من Wink
کیس اصلی یک نفر مجرد
مکان مصاحبه Abu Dhabi
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان