کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-09-22 ساعت 21:55)nahid.t نوشته:  
(2016-09-22 ساعت 21:51)TiredAdmin نوشته:  
(2016-09-22 ساعت 21:48)nahid.t نوشته:  مرسي از پاسختون پدرم الان ارمنستان هستند و ميديكالش تا ٣ أكتبر وقت داره ويزاشون مهاجرتي هست مشكل اينه كه نميدونن كجا بايد بره اول بره پيش دكتر پاسپورت نياز نداره ؟ ايميل بزنه به سفارت ؟ از كجا شروع كنه؟

به نظرم به سفارت ایمیل بزنن و بگن فراموش کردند تمدید کنن و درخواست بدن پاسپورت رو برگردونن تا برن برای مدیکال(مدیکال رو باید همونجایی برن که بار اول رفتن)... چون به هرحال بدون مدیکال معتبر ویزایی صادر نمیشه..

من پست های قبلیتون رو خوندم و دیدم مادرتون همون روز مصاحبه ویزا رو گرفتن..ایشون سفر کردن به آمریکا؟ اگه نکردن اعتبار ویزاشون چقدره؟ نگذره؟
مرسي از پاسختون بله مادرم امريكا هستن ميديكال چقدر زمان خواهد برد ؟

همون دو تا سه روز و البته چون بار دومشون هست و با کمی اصرار و خلوت بودن سر دکتر شاید یه روز
کیس: 2017AS15XX
نتیجه: ۶ می
ارسال فرم: ۲۶ می
کارنت: ۹ آگوست
نامه دوم: ۲۲ سپتامبر
مصاحبه: هفته اول نوامبر، ایروان/ AP / آپدیت سیس ۱۵ نوامبر / ۱۲ ژانویه بخاطر ایمیل، یه ایمیل تو فوریه، یه ایمیل هم ۲۱ مارچ همه جوابها تکراری  و منتظر باشید تا اعلام کنیم / آپدیت دو خطی و اولین آپدیت از سمت خودشون ۸ می/ کلیر ۱۰ می/آپدیت تحویل پاسپورت ۱۵ می/ تحویل مدیکال جدید ۱۷ می/ ۱۸ می صدور ویزا/ ۱۹ می تحویل پاسپورت از پست
سفرنامه
تشکر کنندگان: nahid.t
دوستان سلام
امروز ارمنستان 4 کیسی رو که تعدادی از افرادش در برهه
AP اقدام به تعویض پاسپورت کرده بودند و اونها رو دچار AP مجدد کرده بود
کلیر کرد ( جمعا 5 نفر)و ویزاهاشون رو صادر کرد . همسر من هم یکی از اونها بود ( البته بعد از دوخطی شدن توسط آمریکا در 2 روز پیش)
شماره ها رو در سایت سفارت اعلان نکرده چون هر 5 پاسپورت دست سفارت مونده بود
دوستان لاتاری 2017 امیدوارم همتون موفق باشید
یادتون باشه که در طول مدت زمانی که AP هستید به هیچ وجه تعویض پاسپورت نداشته باشید
اگر بهر دلیلی مجبور به تعویض پاسپورت شدید بلافاصله به سفارت اطلاع دهید
با آرزوی موفقیت برای همه باقیمانده های 2016 و دوستان 2017
تشکر کنندگان: mostafa2017 ، alirezafarhang81
سلام
دوستان نمیدونم چرا من 3 بار با ایمیل آپدیت شدم, ولی همسرم با اینکه ویزا شو گرفته چند بار آپدیت شده , خیلی سخته وقتی آدم نتیجه نمیگیره بعد از این همه انتظار, وقتی رفتیم مصاحبه آفیسر خیلی مثبت رفتار کرد و گفت چند هفته دیگه کلییر میشی, کلا 1 دقیقه طول نکشید مصاحبه. واقعا نمیدونم چی بگم , هفته آخر آوگست همسرم 4 بار آپدیت داشت و همینطور 22 سپتامبر کسی میتونه نظر بده؟ ؟ ؟ ؟ ممنون

----------------------------------------------------------
شماره کیس: ‎***2016AS70XX‎
تاریخ رویت قبولی: ‎ 08 may 2015‎
کنسولگری:Ankara
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمها : 2015 ‎may‎
مصاحبه: 6 june
دریافت ویزا: خانم نفر ( اول) یکضرب ,(update: 6,7,8 june, Issued) ,( Augest:23,25,26,30,31, September 22)
همسر: Update: 23 Augest ,(1,19 September) only after email
برنده: فوق لیسانس معماری داخلی , کار در شرکت خصوصی ساختمانی
نفر دوم: فوق لیسانس کامپیوتر , کار در شرکت خصوصی ساختمانی, سربازی نیروی انتظامی, سرباز صفر. 23 سال پیش
تشکر کنندگان:
(2016-09-23 ساعت 11:09)hamidzxc نوشته:  دوستان سلام
AP  اقدام به تعویض پاسپورت کرده بودند و اونها رو دچار AP  مجدد کرده بود
کلیر کرد ( جمعا 5 نفر)و ویزاهاشون رو صادر کرد . همسر من هم یکی از اونها بود ( البته بعد از دوخطی شدن توسط آمریکا در 2 روز پیش)
یادتون باشه که در طول مدت زمانی که AP  هستید  به هیچ وجه تعویض پاسپورت نداشته باشید

سلام دوست عزیز. از انجاییکه تقریبا 1 سال از اعتبار گذرنامه من باقی مانده. همسرم خواست که گذرنامه رو تعویض کنم.چون تعویض آن در امریکا ممکنه کمی طولانی بشود. با در نظر گرفتن چیزهایی که نوشتید نباید دیگه گذرنامه ام رو تعویض کنم ؟ انگار نوشتید یا اگر عوض کردم حتما اطلاع بدم .. ایا اطلاع دادن به انها پس از تعویض گذرنامه باعث ap مجدد نمیشه؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
تشکر کنندگان: Pargosha
(2016-09-24 ساعت 08:48)mulan1979 نوشته:  
یادتون باشه که در طول مدت زمانی که AP  هستید  به هیچ وجه تعویض پاسپورت نداشته باشید

سلام دوست عزیز. از انجاییکه تقریبا 1 سال از اعتبار گذرنامه من باقی مانده. همسرم خواست که گذرنامه رو تعویض کنم.چون تعویض آن در آمریکا ممکنه کمی طولانی بشود. با در نظر گرفتن چیزهایی که نوشتید نباید دیگه گذرنامه ام رو تعویض کنم ؟ انگار نوشتید یا اگر عوض کردم حتما اطلاع بدم .. ایا اطلاع دادن به انها پس از تعویض گذرنامه باعث ap مجدد نمیشه؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

با سلام
دوست عزیز کیس ما لاتاری بود
مصاحبه ما در ژانویه انجام شد ( در ارمنستان)
در 16 آگوست هر دو نفر کلیر شدیم و شماره کیس در سایت سفارت بطور کامل اعلان شد
دو ماه قبل از اعلان کلیری ( پنج ماه بعد از مصاحبه ) ، همسر من پاسپورتش رو بخاطر اینکه حدود 6 ماه از اعتبارش باقی مانده بود تعویض کرد
بعد از کلیر شدن در 19 آگوست مدارک و پاسپورتها را به سفارت تحویل دادیم
همان روز ایمیل آمد که همسر من بدلیل تعویض پاسپورت ، باید AP مجدد شوند ولی ویزای خود من صادر خواهد شد.
تا بحال سابقه نداشته بود یا لااقل من نشنیده و نه دیده بودم که کسی را بخاطر تعویض پاسپورت ، AP دوباره کنند.
پاسپورت جدید همسر من کاملا نو بود و هیچ استفاده ای هم از آن نشده بود
این موارد را به آفیسر اطلاع دادیم ولی ایشان قبول نکردند و گفتند که باید حتما AP مجدد انجام شود
این وضع برای 3 کیس بعد از ما ، که آنها نیز تعویض پاسپورت داشتند رخ داد و آنها نیز دچار AP مجدد شدند
( هرچند که بعضی از آنها ( یک خانم و یک پسر بچه ) از ابتدا اصلا AP نبودند)
البته در نهایت خوشبختانه در 21 سپتامبر هر 4 کیس بطور همزمان کلیر شدند و ویزاها در 23 سپتامبر صادر شد.
حال خود دانید. این بسته به شانس شماست که آفیسر مربوطه روی این قضیه حساس باشد یا خیر ؟
اما از آنجایی که آفیسرها بر اساس پروتکل خاصی عمل میکنند ، ممکن است بقیه سفارتها و آفیسرها نیز
از این به بعد این رویه را انجام دهند.
امااگر بهر دلیلی مجبور مجبور به تعویض پاسپورت شدید ، حتما حتما حتما آنرا به آفیسر اطلاع دهید
تا مثل ما دچار استرسهای عذاب آور مجدد نشوید
در ضمن تا آنجایی که من میدانم ،شما اگر در آمریکا باشید و پاسپورتتان منقضی شود برای خروج از آنجا و ورود به ایران مشکلی نخواهید داشت ( این موضوع را از اداره گذرنامه استعلام کنید تا کاملا مطمئن شوید)
و میتوانید پس از دریافت گرین کارت وبازگشت به ایران ، در همینجا تعویض پاسپورت نمایید ( برای بازگشت مجدد به آمریکا ، همان گرین کارت کافیست)
موفق باشید
تشکر کنندگان: mulan1979
(2016-09-24 ساعت 10:46)hamidzxc نوشته:  
(2016-09-24 ساعت 08:48)mulan1979 نوشته:  

سلام دوست عزیز. از انجاییکه تقریبا 1 سال از اعتبار گذرنامه من باقی مانده. همسرم خواست که گذرنامه رو تعویض کنم.چون تعویض آن در آمریکا ممکنه کمی طولانی بشود. با در نظر گرفتن چیزهایی که نوشتید نباید دیگه گذرنامه ام رو تعویض کنم ؟ انگار نوشتید یا اگر عوض کردم حتما اطلاع بدم .. ایا اطلاع دادن به انها پس از تعویض گذرنامه باعث ap مجدد نمیشه؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

با سلام
دوست عزیز کیس ما لاتاری بود
مصاحبه ما در ژانویه انجام شد ( در ارمنستان)
در 16 آگوست هر دو نفر کلیر شدیم و شماره کیس در سایت سفارت بطور کامل اعلان شد
دو ماه قبل از اعلان کلیری ( پنج ماه بعد از مصاحبه ) ، همسر من پاسپورتش رو بخاطر اینکه حدود 6 ماه از اعتبارش باقی مانده بود تعویض کرد
بعد از کلیر شدن در 19 آگوست مدارک و پاسپورتها را به سفارت تحویل دادیم
همان روز ایمیل آمد که همسر من بدلیل تعویض پاسپورت ، باید  AP  مجدد شوند ولی ویزای خود من صادر خواهد شد.
تا بحال سابقه نداشته بود یا لااقل من نشنیده و نه دیده بودم که کسی را بخاطر تعویض پاسپورت ، AP  دوباره کنند.
پاسپورت جدید همسر من کاملا نو بود و هیچ استفاده ای هم از آن نشده بود
این موارد را به آفیسر اطلاع دادیم ولی ایشان قبول نکردند و گفتند که باید حتما AP  مجدد انجام شود
این وضع برای 3 کیس بعد از ما ، که آنها نیز تعویض پاسپورت داشتند رخ داد و آنها نیز دچار AP  مجدد شدند
( هرچند که بعضی از آنها ( یک خانم و یک پسر بچه ) از ابتدا اصلا AP  نبودند)
البته در نهایت خوشبختانه در 21 سپتامبر هر 4 کیس بطور همزمان کلیر شدند و ویزاها در 23 سپتامبر صادر شد.
حال خود دانید. این بسته به شانس شماست که آفیسر مربوطه روی این قضیه حساس باشد یا خیر ؟
اما از آنجایی که آفیسرها بر اساس پروتکل خاصی عمل میکنند ، ممکن است بقیه سفارتها و آفیسرها نیز
از این به بعد این رویه را انجام دهند.
امااگر بهر دلیلی مجبور مجبور به تعویض پاسپورت شدید ، حتما حتما حتما آنرا به آفیسر اطلاع دهید
تا مثل ما دچار استرسهای عذاب آور مجدد نشوید
در ضمن تا آنجایی که من میدانم ،شما اگر در آمریکا باشید و پاسپورتتان منقضی شود برای خروج از آنجا و ورود به ایران مشکلی نخواهید داشت ( این موضوع را از اداره گذرنامه استعلام کنید تا کاملا مطمئن شوید)
و میتوانید پس از دریافت گرین کارت وبازگشت به ایران  ، در همینجا تعویض پاسپورت نمایید ( برای بازگشت مجدد به آمریکا ، همان گرین کارت کافیست)
موفق باشید
سلام و ممنونم از توضیحات شما. خیلی سپاسگذارم
تشکر کنندگان:
هفته آخر
خدایا خودت کمکمون کن
برنده:همسرم
کنسولگری:ارمنستان
❶ کیس نامبر: 2016AS74##    
❷  تعداد افراد:2 نفر
❸رویت قبولی:‎2015 20 May‎
❹ارسال فرم:2015‎ ‎15 July
❺مصاحبه:30 JUNE 2016
❻نتیجه مصاحبه:AP
❼ آپدیتها: 1و5جولای- 26و29 آگوست- 6و9سپتامبر-20سپتامبر(دوخطی شدن خودم)-22سپتامبر-23 سپتامبر-27سپتامبر- 29 سپتامبر(ساعت10شب دوخطی شدن همسر) - 30سپتامبر ساعت 16 ایشودشدن ویزا *تاریخ آپدیتهای بدون ایمیل*
✈️ مقصد: دالاس
همسر:معافیت پزشکی سربازی-شرکت خصوصی
خودم:کارمند شرکت خصوصی

تشکر کنندگان: sheghi ، Hamed_402 ، milaveh ، mehre cyrus ، ahfpca
سلام،
پاسپورت من 6 ماه و چند روز اعتبار داره و چون در ایران زندگی نمیکنم و مصاحبه ام هم در ابوظبی هست فرصت ندارم تعویض کنم. ایا 6 ماه اعتبار برای مصاحبه و گرفتن ویزا قابل قبول سفارت هست؟
تشکر کنندگان:
(2016-09-25 ساعت 04:50)nice نوشته:  سلام،
پاسپورت من 6 ماه و چند روز اعتبار داره و چون در ایران زندگی نمیکنم و مصاحبه ام هم در ابوظبی هست فرصت ندارم تعویض کنم. ایا 6 ماه اعتبار برای  مصاحبه و گرفتن ویزا قابل قبول سفارت هست؟

دوست عزیز. همان طوری که میدانید برای ورود به هر کشوری حداقل شش ماه باید پاسپورت شما اعتبار داشته باشه. با توجه به اینکه پس از مصاحبه هم مدت زمانی که طول میکشه تا شما کلیر بشین مشخص نیست، پیشنهاد من به تعویض پاسپورت است. اما بازه زمانی تعویض رو نمیتونم حدس بزنم. شاید بهتر باشه یا از خود سفارت بپرسین یا دوستان دیگه ای که اینجا تجربه بیشتری دارند.
شماره کیس:         2017AS*5**
تعداد نفرات:           یک نفر
تشکر کنندگان:
دوستان عزيز ٢٠١٦.
ايشالله تو اين چند روز باقي مونده همتون كلير بشيد و ويزا بگيريد. ايشالله امسال هيچ كدومتون جا نمونيد.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: hamidzxc ، samane1363 ، ahfpca
(2016-09-24 ساعت 18:46)eliati نوشته:  
هفته آخر
خدایا خودت کمکمون کن
فکر میکنم شما تنها کسی هستی که این مشکل براتون پیش اومده
صمیمانه براتون آرزوی موفقیت میکنم
امیدوارم صبح دوشنبه خبر خوش ببینید

و چقــــــدر دیر می فهمیم
که زندگــــــی
همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم…
***As201600007
رویت قبولی :2015 22 May
ارسال فرم :  2015 Aug 29
تعداد کیس : 2 نفر 
سفارت : انتخاب  از آنکارا به ایروان 
مصاحبه : jun 14, 2016
محل مصاحبه :yerevan
مدیکال : jun 10 .2016
وضعیت : Issued.  22 Agu2016   Big Grin  Big Grin
تشکر کنندگان:
دوستان میخوام براتون تعریف کنم این مدت چه اتفاقی افتاد...
ما روز مصاحبه تمام مدارکمون تکمیل بود... چه ترجمه چه اصل مدارک...کلی مدارک اضافه هم برده بودیم...
بی هیچ کم و کاست...
آفیسر هم 5-6 بار گفت عالی و نهایت یک ماه دیگه کلیرید...
روز مصاحبه هم کلی راجع به علت معافیت از سربازی همسرم برای آفیسر توضیح دادیم...سر تکون میداد و تایید میکرد...
ما از اواخر جولای شروع کردیم نامه زدن که پرونده ما چی شد؟ یک ماه که آفیسر گفت تموم شد پس چی شد؟ این همه گروهی گروهی دارید کلیر میکنید پس ما چی؟؟؟؟؟ نامه کلیشه ای که AP  از دست ما خارجه!!!!
گذشت تا تاریخ 26 آگوست... نامه از سفارت ایروان اومد برای همسرم که اسکن کارت پایان خدمتتو بفرست (آپدیت 26 آگوست) ما هم همون روز فزستادیم و توضیح دادیم این کارت پایان خدمت نیست و معافیت از خدمت سربازیه و همسر جان حتی آموزشی نرفته!!!
با توجه به تعطیلی شمبه یکشمبه فک کنم 29گوست ایمیل ما رو دیدن(آپدیت 29 آگوست)
ما تو این مدت هم فک کنم 5 بار ایمیل زدیم که ما این مدرک رو براتون ایمیل زدیم...دیدید؟ چی شد؟ اکیه؟ دریغ از یک جواب درست و حسابی!!!یا جواب ندادن یا زدن زمان AP  از دست ما خارجه!!!!
گذشت و گذشت تا 21 سپتامبر که همون ایمیل رو ریپلای کردن که علت معافیت رو توضیح بده!!!(تقریبا 1 ماه گذشت همون نامه رو ریپلای کرد سفارت ارمنستان)
ما هم همون روز سریع جواب دادیم و کلی مدارک پزشکی و توضیح و بند و تبصره که به این دلیل که چشم همسر جان ضعیف بوده معاف شده!!!!
22 سپتامبر فک کنم ایمیل ما رو خوندن!!!
22 سپتامبر شب من (کیس دوم) آپدیت شدم و دوخطی شدم!!
23 سپتامبر دوباره آپدیت شدیم...جالب اینکه من دیگه دوخطی نیستم Sad
اینم ماجرا ما!!!
این امریکایی ها واقعا خنگ و احمقن Big Grin واقعا احمقن... بی حساب کتاب... درهم... بی برنامه...
❼ آپدیتها: 1و5جولای- 26و29 آگوست- 6و9سپتامبر-20سپتامبر(دوخطی شدن خودم)-22سپتامبر-23 سپتامبر-27سپتامبر- 29 سپتامبر(ساعت10شب دوخطی شدن همسر) - 30سپتامبر ساعت 16 ایشودشدن ویزا *تاریخ آپدیتهای بدون ایمیل*

تشکر کنندگان: milaveh
(2016-09-25 ساعت 04:50)nice نوشته:  سلام،
پاسپورت من 6 ماه و چند روز اعتبار داره و چون در ایران زندگی نمیکنم و مصاحبه ام هم در ابوظبی هست فرصت ندارم تعویض کنم. ایا 6 ماه اعتبار برای  مصاحبه و گرفتن ویزا قابل قبول سفارت هست؟

با سلام
شما میتونید به سفارت ایران در کشوری که زندگی میکنید بروید و پاسپورت خودتون را تعویض کنید.
با توجه به شرایطی که امسال دیدم ، به نظر 6 ماه اعتبار کم باشه
از دید سفرات قابل قبوله ولی وقتی ویزا آماده شده با توجه به تاریخ مدیکال شما ویزا رو صادر میکنند ( حداکثر 6 ماه از تاریخ مدیکال)
اونقت ممکنه مجبور بشید بلافاصله بروید به ا م ری ک ا
تشکر کنندگان:
(2016-09-25 ساعت 15:23)eliati نوشته:  دوستان میخوام براتون تعریف کنم این مدت چه اتفاقی افتاد...
ما روز مصاحبه تمام مدارکمون تکمیل بود... چه ترجمه چه اصل مدارک...کلی مدارک اضافه هم برده بودیم...
بی هیچ کم و کاست...
روز مصاحبه هم کلی راجع به علت معافیت از سربازی همسرم برای آفیسر توضیح دادیم...سر تکون میداد و تایید میکرد...
ما از اواخر جولای شروع کردیم نامه زدن که پرونده ما چی شد؟ یک ماه که آفیسر گفت تموم شد پس چی شد؟ این همه گروهی گروهی دارید کلیر میکنید پس ما چی؟؟؟؟؟ نامه کلیشه ای که AP  از دست ما خارجه!!!!
گذشت تا تاریخ 26 آگوست... نامه از سفارت ایروان اومد برای همسرم که اسکن کارت پایان خدمتتو بفرست (آپدیت 26 آگوست) ما هم همون روز فزستادیم و توضیح دادیم این کارت پایان خدمت نیست و معافیت از خدمت سربازیه و همسر جان حتی آموزشی نرفته!!!
ما تو این مدت هم فک کنم 5 بار ایمیل زدیم که ما این مدرک رو براتون ایمیل زدیم...دیدید؟ چی شد؟ اکیه؟ دریغ از یک جواب درست و حسابی!!!یا جواب ندادن یا زدن زمان AP  از دست ما خارجه!!!!  
گذشت و گذشت تا 21 سپتامبر که همون ایمیل رو ریپلای کردن که علت معافیت رو توضیح بده!!!(تقریبا 1 ماه گذشت همون نامه رو ریپلای کرد سفارت ارمنستان)
ما هم همون روز سریع جواب دادیم و کلی مدارک پزشکی و توضیح و بند و تبصره که به این دلیل که چشم همسر جان ضعیف بوده معاف شده!!!!
23 سپتامبر دوباره آپدیت شدیم...جالب اینکه من دیگه دوخطی نیستم  Sad
اینم ماجرا ما!!!
این آمریکایی ها واقعا خنگ و احمقن  Big Grin  واقعا احمقن... بی حساب کتاب... درهم... بی برنامه...

با سلام
نفر اول ( همسر شما که سربازی معاف بودند) ، آیا آپدیت شده یا خیر؟
در کیس خود من ، همسرم که مثل شما نفر دوم بودند ،دو هفته قبل از من دو خطی شدند ( یعنی در واقع کلیر شدند)
بنا بر این فکر میکنم که شما الان کلیر هستید و با توجه به ایمیلهای آنها به شما و پاسخ سریع شما ،
و ضعیت همسرتان ،  پس فردا ( سه شنبه )نهایی میشود
و حداکثر در چهار شنبه و در بدترین حالت ، پنج شنبه، کلیر میشوید ( بطور کامل)
به نظر من هر روز، اول صبح یک ایمیل بزنید و شرایط خود را توضیح دهید و درخواست کنید که آفیسر پیگیر کار شما باشد
امیدوار باشید و آماده برای ارسال پاسپورتها در مهلتی که به شما خواهند داد
موفق باشید
تشکر کنندگان:
(2016-09-25 ساعت 17:14)hamidzxc نوشته:  
(2016-09-25 ساعت 15:23)eliati نوشته:  دوستان میخوام براتون تعریف کنم این مدت چه اتفاقی افتاد...
بی هیچ کم و کاست...
23 سپتامبر دوباره آپدیت شدیم...جالب اینکه من دیگه دوخطی نیستم  Sad
اینم ماجرا ما!!!
این آمریکایی ها واقعا خنگ و احمقن  Big Grin  واقعا احمقن... بی حساب کتاب... درهم... بی برنامه...

با سلام
نفر اول ( همسر شما که سربازی معاف بودند) ، آیا آپدیت شده یا خیر؟
در کیس خود من ، همسرم که مثل شما نفر دوم بودند ،دو هفته قبل از من دو خطی شدند ( یعنی در واقع کلیر شدند)
بنا بر این فکر میکنم که شما الان کلیر هستید و با توجه به ایمیلهای آنها به شما و پاسخ سریع شما ،
و ضعیت همسرتان ،  پس فردا ( سه شنبه )نهایی میشود
و حداکثر در چهار شنبه و در بدترین حالت ، پنج شنبه، کلیر میشوید ( بطور کامل)
به نظر من هر روز، اول صبح یک ایمیل بزنید و شرایط خود را توضیح دهید و درخواست کنید که آفیسر پیگیر کار شما باشد
امیدوار باشید و آماده برای ارسال پاسپورتها در مهلتی که به شما خواهند داد
موفق باشید

بله همیشه کیس برنده که همسرم هستند آپ میخورند...
انشالله...
اما نمیدونم واقعا...نمیدونم گیرشون چیه!!!

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان