موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2015-11-19 ساعت 18:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-11-19 ساعت 18:33 توسط fatemeh qanbari.)
[quote='A2000' pid='680880' dateline='1447934716']
[quote='Joje mohajer' pid='680866' dateline='1447927420']
سلام دوستان
توی سفرنامه اقای یس اور نو نوشته بود که برگ سفید رو به کسانی ک ریجکت شدن میدن و آبی به ای پی خورده ها وصورتی به کسانی ک ویزا بهشون میدن...اما روز مصاحبه ما به کسانی ک من دیدم ای پی خوردن سفید دادن و گفتن ۲تا۳ماه دیگه کلیرمیشید...ایا میخوان اینا رو ریجکت کنن ک سفید دادن بهشون؟
مصاحبه در ابوظبی
به نظر من برگه سفید رو به خانمها میدن و برگه آبی رو به آقایون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستاني كه جديدن توي ابوظبي مصاحبه داشتن ايا به شرايط من بودن
چون 3 كيس كه قبل از من بودن تو روز مصاحبم كه 4 شنبه بود
همگي AP خوردن
با اينكه من شرايط يه ضربو داشتم
ممنون ميشم از كساني كه به تازگي مصاحبه داشتن پاسخ بدن
موضوعها: 3
رتبه:
109
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
ما سه شنبه 17 نوامبر ابوظبی مصاحبه داشتیم و همونطور که پیش بینی کرده بودیم خانم یکضرب گرفت و من AP خوردم .
یک مصاحبه پر انرژی و کوتاه ( زیر یک دقیقه ) کلا سه تا سوال از خانم پرسید و دوتا سوال از من .آفیسر یک خانم خنده رو و بسیار مثبت بود .
فردای روز مصاحبه هم سایت سفارت کیس مارو شناخت و آپدیت اول رو دشت کردیم .
به امید موفقیت برای همه دوستان عزیز
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
با درود به همه عزيزان ٢٠١٦
يادش بخيرپارسال همچين موقع هايي چه شور و حالي داشتيم چقدر ويزا بولتن چك ميكرديم افسوس كه همه چيزبرا يه كليرنس ساده نقش برآب شد، وتا سي سپتامبر يي ميل كليري نيامد، شما عزيزاني كه اينطرف سال مصاحبه داريد خيلي اميدوارباشيداگركليرنس خورديد چون بالاخره شش يا هشت ماه وقت پيش روتون هست فوقش يه سفرويه مديكال جديد ميديد و ويزاي باارزش امريكا رو ميگيرين، ولي باوركنيداين سيستم بررسي پرونده هاي مهاجرتي امريكا فوق العاده تنبل و امروز وفرداكن هستن مثلا خود پرونده من كه سه ماه بررسي كردن و آخرشم هيچ، اگرواقعااهل سريع كاركردن باشندوبذهنشون بقبولونن كه بابا پرونده هاي لاتاري سي سپتامبربسته ميشن اينطور امثال ماها رو قرباني نميكردن،باوربفرماييد با اون قدرتي كه سيستم امنيتي امريكا داره همون لحظه انگشت نگاري در سفارت ميتونن بفهمن شما برا امريكا خطري بودي يا نه، واينطور با سرنوشت افراد و خانواده هاشون بازي نكنن، براهمه شما دوستان خوش شانس آرزوي موفقيت ميكنم واميدوارم به بلاي ما دچارنشيد و كليري تون زير يكماه بياد، با آرزوي بهترينها برايتان
شماره كيس **٥٣،ارسال فرمهاي ٢٦٠ درتاريخ ١٩ مي ٢٠١٤، تولددومين فرزند وتكميل فرم نوامبر٢٠١٤،كارنت may2015،مصاحبه ٢١جون ابوظبي،برنده اصلي:خانم،خانه دار.خانم وبچه ها ويزا،خودم كليرنس،آپديت خودم فقط ١٠جولاي
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تبريك به همه دوستاني كه قبول شدن
يك سئوال دارم و برام جالب هست كه بدونم . به همين خاطر از شما ميخوان كه هر چند كوتاه پاسخ اين سئوالم رو بديد
زمان ثبت نام و تا اعلام نتايج چند درصد ( ويا چقدر ) فكر ميكرديد قبول بشين ؟
قبل از اينكه قبول بشين فكر شرايطي كه بعد از قبولي براتون بوجود مياد رو كردين ؟
و شايد توضيحاتي كه تو سرتون ميگذشته و من سئوال نپرسيدم .
ممنون
Skill : Design And Develop Website
Live in : Dubai
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-20 ساعت 17:14)Caspian_Wave نوشته: با سلام و تبريك به همه دوستاني كه قبول شدن
يك سئوال دارم و برام جالب هست كه بدونم . به همين خاطر از شما ميخوان كه هر چند كوتاه پاسخ اين سئوالم رو بديد
زمان ثبت نام و تا اعلام نتايج چند درصد ( ويا چقدر ) فكر ميكرديد قبول بشين ؟
قبل از اينكه قبول بشين فكر شرايطي كه بعد از قبولي براتون بوجود مياد رو كردين ؟
و شايد توضيحاتي كه تو سرتون ميگذشته و من سئوال نپرسيدم .
ممنون
با سلام دوست گرامی
امید به اینکه سال آینده شما نیز به خیل برندگان لاتاری 2017 اضافه شوید.
در خصوص سئوال شما باید بگم که من همیشه میشنیدم که دوستان میگفتن از اقوامشون در لاتاری قبول شدند و به آمریکا رفتن .و تا قبل از قبولی در لاتاری هیچگونه اطلاعی از روند کار نداشتم و همیشه فکر میکردم فقط اسم شخص در بیاد کافیه ولی حقیقتا همه روند کار مرحله به مرحله آن یک پروسه نفس گیر هست ولی طبق گفته های یکی از دوستان 2015 سخترین مرحله تصمیم گیری و آماده شدن برای اقامت در کدام نقطه و پیدا کردن کاردر آمریکا میباشد.خیلی از دوستان در سالهای قبل و امسال مثل خود من منتظر کلیر شدن بودند و هستند ولی فکر میکنم کلیر شدن ابتدای راه دشوار دیگری است.موفق باشید
لاتاری 2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون