موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
انگار وضعیت همه در سایت سیس مثل همه.... یک آپدیت چند روز بعد از مصاحبه و دیگر هیچ... بنابراین چون شرایط همگی شبیه به هم هست جای هیچ نگرانی نیست... یاد این شعار بخیر "نترسید نترسید ما همه باهم هستیم" (:
شماره کیس:2016as2600، ارسال فرمها21مِی، کنسولگری:آنکارا تغییر یافته به ایروان توسط kcc، تعداد افرادِ کیس:1، مصاحبه:اکتبر، آپدیت16اکتبر،9فوریه(ای-میل) کلیرنس:3مارچ دریافت ویزا:25 مارچ ورود به آمریکا:20جولای- Austin-TX دریافت گرین کارت 19سپتامبر سفرنامه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
اپدیت من وپسرم 3 روز بعد از مصاحبه وبرای همسرم 20 روز بعد از زمان مصاحبه در ایروان. زمان مصاحبه هفته دوم اکتبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
منم ١ دسامبر مصاحبه داشتم آخرين آپديت ٣ دسامبر بوده
کیس نامبر: ***٣
رویت قبولی : ۷ می
ارسال فرمها: ۱۳ می
تعداد نفرات:۱
سفارت: گوانجو چين
مصاحبه: ۱ دسامبر، AP
آپديت ها: ٣ دسامبر، ١٤ ژانويه (به وقت آمريكا)، ١٩(تبديل "/" به "Or")و ٢٠ و ٢١ ژانويه به وقت سفارت
دريافت ايميل براى تحويل دادن پاسپورت: ٢٠ ژانويه
ویزا : ٣ فبريه , ورود به آمریکا: ٢٨فبريه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک به تمام بچه های خوب مهاجر سرا هم بابت سال نو و هم بابت سایت
من هم 3 نوامبر مصاحبه داشتم در ارمنستان برای من 6 روز بعد از مصاحبه آپديت و واسه خانومم 3 روز بعد از مصاحبه آپديت زده شده
شماره کیس 29xx
تعداد کیس 2 نفر
مصاحبه 3 نوامبر ارمنستان شامل کلیرنس
?????? اندکی صبر سحر نزدیک است ???????
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه نظر دارم زیاد کارشناسی نیست اما تجربی هست
از صبح که سایت کیس ها رو شناسایی کرد با همسرم حدود 300 تا کیس رو چک کردیم حدود 2600 به بعد
از حدود شماره کیس نامبر ها و تاریخ مصاحبه و همچنین آپدیتشون میشه این حدس رو زد که برای اکثر کیس ها
فقط یه آپدیت خورده اونم 10 روز بعد مصاحبه
با این حساب میشه گفت اکثر بچه ها توی یه شرایط هستن و آپدیت دوم خیلی کم بوده
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود
*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست
سفرنامه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2016-01-01 ساعت 13:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-01-01 ساعت 13:32 توسط nik.truth.)
[quote='ﻋﺎﻃﻔﻪ ﭘﻴﺮﻫﺎﺩﻱ' pid='686972' dateline='1451563460']
ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻧﮕﺮاﻧﻪ اﻳﻨﻜﻪ ﻛﻲ ﺟﻮاﺑﻪ ﻛﻠﻴﺮﻳﻪ ﺷﻤﺎﻣﻴﺎﺩﻧﺒﺎﺷﻴﺪ ﻫﺮﻛﻴﺴﻲ ﺑﺎﻳﺪاﻳﻦ ﻣﺮاﺣﻠﻮﺑﮕﺬﺭﻭﻧﻪ ﺗﺎﺗﻴﺰاﺵ ﺻﺎﺩﺭﺑﺸﻪ ﻫﺮﻛﻴﺴﻲ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻪ ﺷﺮاﻳﻂﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﻣﺪﺕ ﻛﻠﻴﺮﻳﺶ ﻃﻮﻻﻧﻲ ﻣﻴﺸﻪ اﮔﺮﻣﻮﺭﺩﻩ ﺧﺎﺻﻴﻢ ﻧﺪاﺸﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﺳﺮﻳﻊ ﻛﻠﻴﺮ ﻣﻴﺸﻪ ﺭﻭﺯﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻣﺎﭼﻬﺎﺭﺷﻨﺒﻪ 16 ﺩﺳﺎﻣﺒﺮ ﺑﻮﺩﻭﻫﻤﺴﺮﻡ ﺷﻐﻠﺶ ﺁﺯاﺩﻭﻣﻌﺎﻑ ﺑﻮﺩﻣﻨﻬﻢ ﺧﺎﻧﻪ ﺩاﺭ ﻭﺗﺤﺼﻴﻼﺗﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻓﻮﻕ ﺩﭘﻴﻠﻢ ﺑﻮﺩﻭﻫﻤﺴﺮﻡ ﺩﻳﭙﻠﻢ ﺭﻳﺎﺿﻲ ﻭﻫﻴﭻ ﻛﺎﺭﻩ ﺩﻭﻟﺘﻴﻢ ﻧﺒﻮﺩﻳﻢ ﺑﺎﻳﺪﺭﻭﺯﻩ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺑﻪ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﻳﻜﻀﺮﺏ ﻣﻴﺪاﺩﻥ ﭼﻮﻥ ﻫﻴﭻ ....
دوست عزیز
شما توی صحبتتون نوشتید از ما لیست کشورهایی که رفتیم رو خواستن...واحتمالا به همین دلیل هم ای پی خوردید؟یک سوال داشتم خدمتتون،مگر شما چه کسورهای رفته بودید،،کربلا یا س و ر ی ه یا لبنان یا عمان یا عربستان...؟