موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من و همسرم تا سه هفته دیگه به امریکا میریم. ایا اگر مبلغی بیشتر از 10000 دلار همراه داشته باشیم مشکل جدی پیش میاد؟ توی فرم declare که اعلام کنیم بعدش چه مدارکی ازمون میخان؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.من از برندگان لاتاری 2015 هستم.سپتامبر 2015 یکی دوماهی اقامت داشتیم تو امریکا و بعد با گرفتن پاس سفید برگشتیم ایران.حالا تا اکتبر 2017 برای برگشت وقت داریم.مساله اینه که گرین کارت همسرم بعد از 1 سال و با کلی پیگیری صادر شد ولی گرین کارت خودم هنوز نیومده و گویا نیاز به پیگیری حضوری داره.پرسشم اینه که آیا با در دست داشتن پاس سفید به تنهایی میشه بلیت تهیه کرد و مشکلی برای ورود وجود نخواهد داشت؟نکته دوم این که با توجه به ممکن نبودن ارسال پستی گرین کارت آیا با ارائه کپی گرین کارت میشه اقدام کرد برای بلیت؟ممنون
شماره کیس:**39/ تاریخ مصاحبه:25 مارچ/ محل مصاحبه: ابوظبی/ تعداد نفرات کیس:2 نفر/ وضعیت: همسرم(کیس اصلی) یک ضرب،من در انتظار کلیر/آپدیت ها: 30مارچ،17 اپریل، 5 جولای (کیس اصلی در جواب ایمیل)، 15 جولای(کیس اصلی)، 24 جولای (فقط کیس دوم)،26 جولای (کل کیس)، 27 جولای، کلیر 27 جولای
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه سوال دارم من 22 جون 2016 وارد خاک آمریکا شدم و بعد از دو ماه به ایران برگشتم یعنی تو آگوست 2016 حالا میخوام ذوباره وارد آمریکا با گرین کارتم بشم میخوام بدونم این 364 روز که میشه خارج از خاک بود آیا از تاریخ ورودم محاسبه میشه یا از تاریخ خروجم از آمریکا؟
و اینکه آیا الان که میخوام برگردم به نظرتون ممکنه مشکلی برام پیش بیارن یا بگن که خروجم بیشتر از شش ماه شده یا نه با توجه به اینکه یکسال هنوز پر نشده ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید؟
مشکل فکرهای بسته این است که دهانشان پیوسته باز است .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان امروز دو ماه شد که گرین کارت من نیامد چی کار کنم لطفا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان به نظر شما اون مقدار پولی که با خودمون به امریکا میبریم زمان حساب باز کردن توی بانک بهتره که همه ی پول رو توی یک حساب از یک بانک گذاشت یا نه مثلا دو تا حساب توی دوتا بانک مختلف ؟؟
چون اینجوری از دوتا بانک مختلف کردیت داریم؟؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-04-05 ساعت 12:08)alex.66 نوشته: سلام دوستان امروز دو ماه شد که گرین کارت من نیامد چی کار کنم لطفا
شما الان امریکا هستید یا ایران؟
شماره کیس:**39/ تاریخ مصاحبه:25 مارچ/ محل مصاحبه: ابوظبی/ تعداد نفرات کیس:2 نفر/ وضعیت: همسرم(کیس اصلی) یک ضرب،من در انتظار کلیر/آپدیت ها: 30مارچ،17 اپریل، 5 جولای (کیس اصلی در جواب ایمیل)، 15 جولای(کیس اصلی)، 24 جولای (فقط کیس دوم)،26 جولای (کل کیس)، 27 جولای، کلیر 27 جولای
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان گرامی
مدت پنج ماه میشه که ما وارد آمریکا شدیم ،دو هفته سیاتل بودیم و بعد به دالاس اومدیم ،سه ماه پیش برای گرین کارت سایتو چک کردم پیامی بود مبنی بر اینکه گرین کارتمون حاضر شده،واینکه سئوال کرده بود که میخواهید آدرستونو عوض کنید?ما هم چون شهرمونو تغییر داده بودیم ،آدرس محل سکونت در شهر دالاس رو دادیم ولی بعد از اون دیگه هیچ خبری از گرین کارت نشد که نشد.و هر چه هم که به اداره ایمیگریشن زنگ میزنیم ،جواب درستی نمیدن و جالبتر اینکه اصلا دیگه دسترسی به سایت هم نداریم که بفهمیم پروسه کار تا کجا پیش رفته،دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه که چکار باید بکنیم،ممنون از لطفتون
لاتاری 2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گرین کارت من بعد 3 ماه نیامده جی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
وقتتون بخیر
آیا قبل از ورود به امریکا میتوان مراحل صدور گرین کارت رو به جریان انداخت؟
(من دو ماه دیگه میام امریکا، میتونم از الان فعالسازی گرین کارت رو انجام بدم که تا میرسم امریکا گرین کارتم بیاد به آدرسی که دادم؟)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یکی از دوستان بنده ارواین زندگی می کنه و خونه دوخوابه شون رو برای دوماه اجاره میدن
alireza.r444@gm
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر دوستان
خبری را در ارتباط با هزینه گرین کارت به اطلاع می رسانم . از ابتدای ماه May سال 2017 میلادی هزینه صدور گرین کارت و خدمات اداری مربوطه موسوم به USCIS Immigrant Fee از 165$ به 220$ افزایش پیدا کرده است . البته شمار دیگری از موارد هم با افزایش روبرو شده که از طریق وب سایت USCIS با نام Our Fees قابل مشاهده می باشد.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟