موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان، من احتياج به راهنمايي شما دوستان با تحربه دارم، من ٢٥ مي ويزام بدستم رسيده. و نميدونم الان بايد چه كارهايي انجام بدم، يني فقط بليط بگيرم و برم؟ هيچ كاري قبلش نياز نيست؟ از وقتي برسم توو خاك امريكا چند وقت طول ميكشه كه بهم گرين كارت بدن؟
موضوعها: 3
رتبه:
11
40 تشکر در 21 ارسال
(2017-05-27 ساعت 11:50)Forozan_mo نوشته: سلام به همه دوستان، من احتياج به راهنمايي شما دوستان با تحربه دارم، من ٢٥ مي ويزام بدستم رسيده. و نميدونم الان بايد چه كارهايي انجام بدم، يني فقط بليط بگيرم و برم؟ هيچ كاري قبلش نياز نيست؟ از وقتي برسم توو خاك امريكا چند وقت طول ميكشه كه بهم گرين كارت بدن؟
میتونین هزینه های دریافت گرین کارت رو از ایران پرداخت کنید با کارت اعتباری
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو *** از دری کو شد رهش آغاز
می رود او تا کجا تا کو *** من روان با او کنم آواز
می روم من همره و همپو *** تا به دیدار کلان راهی
ره همه این مقصد اما کو *** چه بگویم جز نه و آهی؟
* شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN
موضوعها: 3
رتبه:
11
40 تشکر در 21 ارسال
(2017-05-29 ساعت 11:48)Forozan_mo نوشته: (2017-05-29 ساعت 02:11)javadth نوشته: (2017-05-27 ساعت 11:50)Forozan_mo نوشته: سلام به همه دوستان، من احتياج به راهنمايي شما دوستان با تحربه دارم، من ٢٥ مي ويزام بدستم رسيده. و نميدونم الان بايد چه كارهايي انجام بدم، يني فقط بليط بگيرم و برم؟ هيچ كاري قبلش نياز نيست؟ از وقتي برسم توو خاك امريكا چند وقت طول ميكشه كه بهم گرين كارت بدن؟
میتونین هزینه های دریافت گرین کارت رو از ایران پرداخت کنید با کارت اعتباری
ورود من به امريكا بايد حتما همون ايالتي باشه كه روز مصاحبه به افيسر گفتم؟
تا جایی که میدونم میشه تغییرش داد
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو *** از دری کو شد رهش آغاز
می رود او تا کجا تا کو *** من روان با او کنم آواز
می روم من همره و همپو *** تا به دیدار کلان راهی
ره همه این مقصد اما کو *** چه بگویم جز نه و آهی؟
* شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من سوالم رو میخواستم قسمت وزیزای خانوادگی بپرسم ولی بسته شده اگه اینجا جوابم رو بدید ممنون میشم
من پدر مادرم از طریق خواهرم گرین کارت اقدام کردند و میخوان هر 6ماه بیان امریکا و نمیخوان کار کنن امکانش هست که اعلام کنن که ماهانه براشون از ایران پول میفرستن و یه بخشی از پولشون رو قانونی وارد کنن که مالیاتش رو بدن.
میخواستم بدونم از نظر امریکا این اشکالی نداره؟
خیلی ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2017-06-18 ساعت 06:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-06-18 ساعت 06:31 توسط saman2s.)
سلام کسی هست بخواد بیاد ساکرامنتو؟من یه ساله اومدم.یه اتاق اجاره کردم ولی تو فکرم یه نفرو پیدا کنم آپارتمان اجاره کنیم
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-08 ساعت 00:57)Siamak نوشته: [b]
اگر آفیسر به شما شک کرد سئوال میکند و اگر قانعش نکردید میتواند گرین کارت رو از شما بگیرد. سعی کنید با چرب زبانی گرین کارت رو بهش ندید. بعضی اوقات هم به شما توصیه میکنه که رویه رو تغییر بدید و اگر جدی تر باشه یک مهر Advised داخل پاسپورت میزنه که دفعه بعد اگر تکرار کردید گرین کارت بگیره.
اگر هر چه چرب زبانی کردید جواب نداد اعتراض کنید تا شما رو به دادگاه معرفی کند. معمولا بار اول قاضی رای به نفع مهاجر میده ولی از این به بعد مجبورید محتاطانه تر عمل کنید.[/url]
من الان متوجه شدم دفعه قبل این مهر تو پاسمون خورده البته بعدش به دلیل مشکلی که داشتیم پاس سفید گرفتیم
کسی می تونه کمکی کنه که دفعه بعد گرین کارت رو ضبط نکن؟
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من چند روز پیش وارد دالاس شدم. آدرس جدید که میخوایم گرین کارت بهش پست بشه را به مامور مرز دادم اون هم تو فرم روی پاکت زرد نوشت و گفت اپدیت میکنیم.
تو اکانتی هم که تو سایت uscis میتونیم بسازیم رفتم و چند روز قبل از اومدنم ادرس جدید را وارد کردم.
اما دیروز که وارد اکانت uscis شدم دیدم نوشته درخواست صدور گرین کارتتون قبول شده و در حال انجام مراحل هست ولی هنوز mailing addresses را ادرس قبلی زده. و دیگه هم قابل ویرایش نیست.
یعنی ادرس جدید را ثبت نکردند؟!!
حالا باید چیکار کنم؟ اون ادرس قبلی دیگه معتبر نیست و نمیخوام گرین کارتم به اون ادرس بره.
لطفا راهنمایی کنید. خیلی ممنون