کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کارت اعتباری یا کردیت کارت چیست؟
با سلام
میشه لطفا درباره انواع حساب های بانکی (حساب سیوینگ، چکینگ و انواع کریدیت کارت و انواع دبیت کارت) به صورت خلاصه توضیح بدید. تفاوتاشون با هم چیه؟ و بهترین بانک برای باز کردن حساب سیوینگ و دریافت کریدیت کارت و دبیت کارت کدام بانک است؟ با تشکر
خدایا سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک تا هر چه را که تو دیر می خواهی، زود نخواهم و هر چه را که تو زود می خواهی، دیر نخواهم. "معلم شهید انقلاب، زنده یاد دکتر علی شریعتی"
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان 12 صفحه است بخونید به همه جوابا میرسید .یامی کجاییییی؟؟؟؟؟ الان من تجربه جدیدم رو میگم
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو
(2014-07-10 ساعت 00:23)mohsenmb نوشته:  دوستان 12 صفحه است بخونید به همه جوابا میرسید .یامی کجاییییی؟؟؟؟؟ الان من تجربه جدیدم رو میگم

یامی رفته گل بچینه Big Grin
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، سیمین راد
دوستان اخیراً فکر کنم بانکها دستور العمل جدیدی رو دریافت کردن و چون ایران تحریم هست برای افتتاح حساب نیاز به ارائه مدرکی مبنی بر تایید محل سکونت در امریما رو ارائه بدین (گواهینامه- قبض تلفن- آب-گازو یا قرارداد اجاره خونه و ...) بدون سوشال هم موقتاً حساب باز میکنن
1-دو نوع حساب داریم سیوینگ (پس انداز) و چکینگ (جاری دارای کارت ATM به نام دبیت) بسته به بانک واسه سیوینگ 300 و چکینگ 1500 دلار تو حسابتون باشه وگرنه ماهیانه هزینه ای رو تحت عنوان شارژ باید پرداخت کنید 5-20 دلار اصطلاحاً میگن شاژتون میکنن
2-کسی که تازه وارد میشه وحساب باز میکنه فکر دریافت کردیت کارت رو نکنه که بهش نمیدن چون نمیشناسنتون
3-کردیت کارت چیه: وقتی شما حساب بانکیتون خوب باشه و حقوقی داشته باشین و اجاره خونتون و قبوض آب و برق و ... سر وقت پرداخت کنید بین 6 ماه تا یکسال شرکتهای اعتباری بهتون پیشنهاد دریافت کردیت کارتشون رو میدن مثل( برخی بانکها- ویزا- مستر -امریکن اکسپرس که بهترینشه).
کردیت یعنی اعتبار: شما برای زندگی بهتر دارین تلاش میکنین پس باید اعتبار خوبی رو بسازین به روش فوق.
موارد استفاده: شما فروشگاهی تشریف میبرین و میبینید یه جنسی تخفیف خورده از 1000 دلار شده 700 دلار و میخواین بخرین ولی الان پول ندارین و مطمئنید که وقتی حقوق گرفتین میتونین پرداخت کنید. اونجا خیلی شیک جنس رو میخرین و کردیت کارت رو مثل عابر بانک خرج میکنید
نحوه و موقع پرداخت: بعد خرید باید کمتر از یکماه مبلغ خرج شده را در وجه شرکت کردیت کارت کارسازی کنید (معمولاً با چک)
4-برخی بانکها مثل چس CHASE کارت سکیور ندارن و باید مثل ایران پرداختی ها رو از جیب بدین ولی اعتبارتون پابرجاست
5-سکیور کارت چیه: وقتی حسابی باز میکنین جدای از مبلغ توی حسابتون یه مبلغی رو به صورت امانت و گرو در بانک میذارین و ذرخواست اعتبار به همون مبلغ رو میکنید(کردیت موقت) ولی عملاً با پول خودتون پرداخت کردید و بانک این مبلغ رو درجهت اطمینان از بازپرداخت اعتبار تا شش ماه نگه میداره و بعدش بهتون برمی گردونه
6- اینجا زندگی کردن بستگی به اعتبارتون داره و به اندازه چند ماه از جیب خوردن (تا زمانی که کار پیدا کنین) پول بیارین البته 1800 تا هم محض احتیاط واسه حساب کنار بذارین
7- دیگه همه چیز رو مثل هلو واستون شرح دادم اگر متوجه نشدین ایراد از منه شما دست به گیرنده هاتون نزنین ... خوش باشین دوستانم
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
(2014-07-10 ساعت 00:35)peymanmohajer نوشته:  
(2014-07-10 ساعت 00:23)mohsenmb نوشته:  دوستان 12 صفحه است بخونید به همه جوابا میرسید .یامی کجاییییی؟؟؟؟؟ الان من تجربه جدیدم رو میگم

یامی رفته گل بچینه Big Grin

ما در مرخصی هستیم! آنهم رو به اتمام هست، غیبت نکنیم، به زودی بر میگردیم!! Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: peymanmohajer ، amjad ، face1
(2014-07-10 ساعت 00:53)mohsenmb نوشته:  دوستان اخیراً فکر کنم بانکها دستور العمل جدیدی رو دریافت کردن و چون ایران تحریم هست برای افتتاح حساب نیاز به ارائه مدرکی مبنی بر تایید محل سکونت در امریما رو ارائه بدین (گواهینامه- قبض تلفن- آب-گازو یا قرارداد اجاره خونه و ...) بدون سوشال هم موقتاً حساب باز میکنن
1-دو نوع حساب داریم سیوینگ (پس انداز) و چکینگ (جاری دارای کارت ATM به نام دبیت) بسته به بانک واسه سیوینگ 300 و چکینگ 1500 دلار تو حسابتون باشه وگرنه ماهیانه هزینه ای رو تحت عنوان شارژ باید پرداخت کنید 5-20 دلار اصطلاحاً میگن شاژتون میکنن
2-کسی که تازه وارد میشه وحساب باز میکنه فکر دریافت کردیت کارت رو نکنه که بهش نمیدن چون نمیشناسنتون
3-کردیت کارت چیه: وقتی شما حساب بانکیتون خوب باشه و حقوقی داشته باشین و اجاره خونتون و قبوض آب و برق و ... سر وقت پرداخت کنید بین 6 ماه تا یکسال شرکتهای اعتباری بهتون پیشنهاد دریافت کردیت کارتشون رو میدن مثل( برخی بانکها- ویزا- مستر -امریکن اکسپرس که بهترینشه).
کردیت یعنی اعتبار: شما برای زندگی بهتر دارین تلاش میکنین پس باید اعتبار خوبی رو بسازین به روش فوق.
موارد استفاده: شما فروشگاهی تشریف میبرین و میبینید یه جنسی تخفیف خورده از 1000 دلار شده 700 دلار و میخواین بخرین ولی الان پول ندارین و مطمئنید که وقتی حقوق گرفتین میتونین پرداخت کنید. اونجا خیلی شیک جنس رو میخرین و کردیت کارت رو مثل عابر بانک خرج میکنید
نحوه و موقع پرداخت: بعد خرید باید کمتر از یکماه مبلغ خرج شده را در وجه شرکت کردیت کارت کارسازی کنید (معمولاً با چک)
4-برخی بانکها مثل چس CHASE کارت سکیور ندارن و باید مثل ایران پرداختی ها رو از جیب بدین ولی اعتبارتون پابرجاست
5-سکیور کارت چیه: وقتی حسابی باز میکنین جدای از مبلغ توی حسابتون یه مبلغی رو به صورت امانت و گرو در بانک میذارین و ذرخواست اعتبار به همون مبلغ رو میکنید(کردیت موقت) ولی عملاً با پول خودتون پرداخت کردید و بانک این مبلغ رو درجهت اطمینان از بازپرداخت اعتبار تا شش ماه نگه میداره و بعدش بهتون برمی گردونه
6- اینجا زندگی کردن بستگی به اعتبارتون داره و به اندازه چند ماه از جیب خوردن (تا زمانی که کار پیدا کنین) پول بیارین البته 1800 تا هم محض احتیاط واسه حساب کنار بذارین
7- دیگه همه چیز رو مثل هلو واستون شرح دادم اگر متوجه نشدین ایراد از منه شما دست به گیرنده هاتون نزنین ... خوش باشین دوستانم

مرسی محسن جان
فقط 2 سوال دیگه ، اونم اینه که وقتی خرید میکنی با کردیت باید قبل 1 ماه کل پولشو بریزی یا اینکه یه مقداریشو بریزی یه مقداریش بمونه برای ماه بعد؟
داستان دو دیت و استیتمنت هم توضیح بدی ممنون میشم Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، آلیس-1980
در بدو ورود برای استفاده از خدمات بیمه ای medi-cal با توجه به نداشتن کار به نظرتون چه مقدار پول در حساب بانکیمون بریزیم که واجد شرایط باشیم؟
تو سایتش یک جدول داره ولی من که متوجه نشدم داستانش چیه.
آدرس سایتش اینه
https://www.coveredca.com/shopandcompare...Guidelines
در هنگام ورود باید میزان پولی که همراهمون است را بگیم؟ خودشون می گردن؟ اگر زیر نفری 10000 باشه بازم باید اعلام کنیم؟
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
پاسخ
تشکر کنندگان: زری وحدتی
سلام
بانکی هست اونجا که هزینه ماهیانه نداشته باشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
بیشتر بانکهای معمولی (نه بانکهای خاص تجاری یا مخصوص میلیونرها!) اگه تو حساب ماهیانه یک مبلغ مشخصی داشته باشید که بین 500 تا 2500 هست تقریبا، ازتون هزینه ماهیانه نمیگیرن.
اگه هم استخدام بشید و تنظیم کنید که حقوقتون به حسابتون ریخته بشه که بهش میگن دایرکت دیپازیت، بیشتر بانکها از حسابتون هزینه ماهیانه نمیگیرن.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsenmb ، Shahabpk ، moqadam ، Rock ، reza_norouzi ، آلیس-1980
(2014-07-31 ساعت 16:02)atriana نوشته:  در بدو ورود برای استفاده از خدمات بیمه ای medi-cal با توجه به نداشتن کار به نظرتون چه مقدار پول در حساب بانکیمون بریزیم که واجد شرایط باشیم؟
آدرس سایتش اینه
در هنگام ورود باید میزان پولی که همراهمون است را بگیم؟ خودشون می گردن؟ اگر زیر نفری 10000 باشه بازم باید اعلام کنیم؟

نفری 10000 تا خیر . خانواده ای 10000تا که اگه بیشتر بود اعلام می کنید بیشتر همراه دارید.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
تشکر کنندگان: soheilbadami ، آلیس-1980
(2014-08-25 ساعت 21:40)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-07-31 ساعت 16:02)atriana نوشته:  در بدو ورود برای استفاده از خدمات بیمه ای medi-cal با توجه به نداشتن کار به نظرتون چه مقدار پول در حساب بانکیمون بریزیم که واجد شرایط باشیم؟
آدرس سایتش اینه

نفری 10000 تا خیر . خانواده ای 10000تا که اگه بیشتر بود اعلام می کنید بیشتر همراه دارید.

فکر کنم نفری 10.000 تا هست چون در این لینک هم نوشته شما، ننوشته خانواده. منظور از شما هم کسی هست که فرم رو پر میکنه.
هر نفر هم که باید یک فرم پر کنه؟؟؟

https://help.cbp.gov/app/answers/detail/...estination

در ضمن من شنیدم برای بار اولی که گرین کارتی ها وارد میشن، اگه هر چقدر هم پول داشته باشن و اعلام بکنن، هیچ مالیات یا مسائل اداری نداره.
پاسخ
سلام ممنون میشم پاسخ بدین
بهتره از کردیت کارت بیشتر استفاده کنیم یا دبیت کارت؟فرقش چیه؟
وقتی خرید میکنیم کارت میکشیم پول از حساب ما کم نمیشه یا میشه؟اگر کم میشه پس قضیه ی پرداخت کردن اول ماه چی هست؟و چطوری باید پرداخت بشه؟
یعنی باید بریم بانک و هزینه رو واریز کنیم به حسابمون؟
لطف میکنین اگه در فهمیدن این موضوع به من کمک کنین
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-02 ساعت 15:49)elvira نوشته:  سلام ممنون میشم پاسخ بدین
وقتی خرید میکنیم کارت میکشیم پول از حساب ما کم نمیشه یا میشه؟اگر کم میشه پس قضیه ی پرداخت کردن اول ماه چی هست؟و چطوری باید پرداخت بشه؟

دبیت کارت دقیقا مانند عابر بانک خودمون تو ایران کار می کنه. یعنی به حساب بانکیتون وصل هست و وقتی که خرید می کنید همان لحظه از حساب بانکیتون برداشت میشه.
کردیت کارت سیستمش یکمی فرق می کنه. شرکتها یا بانکها معمولا این نوع کارت رو صادر می کنند و به شما بسته به سابقه خوش حسابیتون اعتبار می دهند. اگر هم شما سابقه ای نداشته باشید در ابتدا مبلغ سقف کردیتی که به شما میدهند رو برای سال اول تو حسابتون بمنظور اطمینان از باز پرداخت لاک می کنند. به این نوع کردیت کارت ها Secured Credit Card می گویند. بعد از سال اول می توانید با یانک یا شرکت صادر کننده کردیت تماس بگیرید تا پول بلاک شده رو آزاد کنند.
شما وقتی با کردیت کارت خرید می کنید هیچ پولی از حساب شما کم نمی شود بلکه مقدار خریدتان از سقف کردیت کارتتان کاسته می شود. شما در پایان ماه ملزم به پرداخت صورتحساب کردیت کارتتان خواهید بود. اگر تو پرداخت صورتحساب راس مهلت مقرر دیرکرد داشته باشید شما را جریمه می کنند.
در استفاده از کردیت کارت هم همیشه سعی کنید که ۲۵-۳۰ درصد سقف کردیت کارتتان رو خرج کنید تا کردیت هیستوری خوبی داشته باشید.
شما همیشه سعی کنید که خریدهایتان رو با کردیت کارت انجام دهید تا برای خودتان کردیت هیستوری بسازید. این کردیت هیستوری بعدها برای خیلی از جاها به کارتان می آید (مثل باز کردن حساب - بیمه خودرو - وام و ....)
پاسخ
(2014-09-03 ساعت 09:18)marco250 نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 15:49)elvira نوشته:  سلام ممنون میشم پاسخ بدین

دبیت کارت دقیقا مانند عابر بانک خودمون تو ایران کار می کنه. یعنی به حساب بانکیتون وصل هست و وقتی که خرید می کنید همان لحظه از حساب بانکیتون برداشت میشه.
کردیت کارت سیستمش یکمی فرق می کنه. شرکتها یا بانکها معمولا این نوع کارت رو صادر می کنند و به شما بسته به سابقه خوش حسابیتون اعتبار می دهند. اگر هم شما سابقه ای نداشته باشید در ابتدا مبلغ سقف کردیتی که به شما میدهند رو برای سال اول تو حسابتون بمنظور اطمینان از باز پرداخت لاک می کنند. به این نوع کردیت کارت ها Secured Credit Card می گویند. بعد از سال اول می توانید با یانک یا شرکت صادر کننده کردیت تماس بگیرید تا پول بلاک شده رو آزاد کنند.
شما وقتی با کردیت کارت خرید می کنید هیچ پولی از حساب شما کم نمی شود بلکه مقدار خریدتان از سقف کردیت کارتتان کاسته می شود. شما در پایان ماه ملزم به پرداخت صورتحساب کردیت کارتتان خواهید بود. اگر تو پرداخت صورتحساب راس مهلت مقرر دیرکرد داشته باشید شما را جریمه می کنند.
در استفاده از کردیت کارت هم همیشه سعی کنید که ۲۵-۳۰ درصد سقف کردیت کارتتان رو خرج کنید تا کردیت هیستوری خوبی داشته باشید.
شما همیشه سعی کنید که خریدهایتان رو با کردیت کارت انجام دهید تا برای خودتان کردیت هیستوری بسازید. این کردیت هیستوری بعدها برای خیلی از جاها به کارتان می آید (مثل باز کردن حساب - بیمه خودرو - وام و ....)
در تکمیل فرمایش دوستمون من دو تا مورد رو اضافه می کنم:
دپازیت شما(البته اگه طرف حساب شما بانک آو آمریکا باشه)تا قبل از سال اول اتوماتیک به حساب چکینگ شما برمیگرده.برای من همین اتفاق افتاد و سکیور کردیت من از سقف 300 تا رسید به خداقلی که 500 تاست و از حالت سکیور خارج شد.این کار به صورت خودکار اتفاق افتاد و من هیچ کاری نکردم.بعد از اون هم شما می تونین آنلاین درخواست افزایش لاین رو بدین.
خریدهاتون رو سعی کنین تماما با کردیت کارت پرداخت کنین،اما خریدهای خورد و خوراک و قبض تلفن و این حرفا تاثیر آنچنانی روی هیستوری شمانداره.فاینانس کردن ماشین،خونه و خریدهای بزرگ می تونه هیستوری شما رو بسازه.کارایی که دوست خوبمون اشاره کردن اسکور شما رو بالا میبره که متاسفانه برای ما تازه واردها با اولین هارد اینکوری اونم کله پا میشهBig Grin.کلا کردیت سیستم مسخره ای برای گول زدن شما به بیشتر خرج کردنه.
موفق باشین.
پاسخ
sce جان
ظاهرا بر طبق فرمایشات معظم FICO فاینانس ماشین برای کردیت خوب نیست که بد هم هست. یعنی اونایی که کردیتشون ضعیفه تاثیر منفی میذاره و نسبت دبیت به کردیت رو میبره بالا.
ظاهرا آنجور که نوشته اند فقط موگیج یا همان وام منزل هست که تاثیر مثبت داره.
البته اسکرین شات این مطلب رو یک جایی گذاشته بودم ولی نمیدانم کدام پست هست.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، moqadam ، زری وحدتی ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان