موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
در ضمن موقع افتتاح حساب در بانکها حتی چیس اول یک سری به سایت ئی بی بزنید چون مردم اونجا این کوپنهای افتتاح حساب رو میفروشند.
من موقع افتتاح حساب کوپن صد دولاری داشتم اما از ئی بی یک کوپن 250 دولاری خریدم که البته یادم نیست چند و با این حساب یک عالمه بیشتر به سودم شد!!
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز
ظاهرا شرایط خوبی داره ولی باید سودی هم برای بانک داشته باشه
متاسفانه ما در ویرجینیا هستیم و اینجا حتی تو واشنگتن دی سی هم شعبه نداره
به هر حال اگر شما مشکلی ندیدین
اطلاع رسانی کنین شاید بشه به صورت اینترنتی عمل کرد.
با تشکر
موضوعها: 8
رتبه:
41
3 تشکر در 0 ارسال
2013-12-29 ساعت 11:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-29 ساعت 11:35 توسط sib 24.)
دوستان یک موضوع خیلی مهم
اگه قصد دارید ایران سفر کنید وقصددارید حساب بانکیتون روچک کنید یا قصدپرداخت قبض برق تلفن و.....روداریدحتماقبل سفربه بانک اطلاع بدید.من سفراولم به ایران به بانک (Wells Fargo)حرفی نزدم وازایران قبض اب روپرداخت کردم وقتیکه برگشتم امریکادیدم حسابم قفل کردن و 10$ گرفتن وحسابم بازشد.برای سفردومم قبل سفر به کاستومرسرویس بانک زنگ زدم واطلاع دادم هیچ مشکلی پیش نیومد
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013, اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88 ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-29 ساعت 12:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-29 ساعت 13:31 توسط usa lover.)
دوستان مطلع اگر امکان داره در مورد سیکیور کریدیت یک توضیحاتی بدید
!-قبض ها ی اب و برق و گاز و.... نمیشه با هاش پرداخت کرد درسته؟
2- اجاره خونه هم همینطور؟
3- خریدهای روزانه و بنزین رومیشه با هاش پرداخت کرد؟
4-بیشتر از 50% نباید خرج کنید؟
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-29 ساعت 15:10)Saeedv13 نوشته: (2013-12-29 ساعت 12:44)usa lover نوشته: دوستان مطلع اگر امکان داره در مورد سیکیور کریدیت یک توضیحاتی بدید
!-قبض ها ی اب و برق و گاز و.... نمیشه با هاش پرداخت کرد درسته؟
2- اجاره خونه هم همینطور؟
3- خریدهای روزانه و بنزین رومیشه با هاش پرداخت کرد؟
4-بیشتر از 50% نباید خرج کنید؟
سکیورد فرقی با کردیت کارت معمولی نداره. فقط به اندازه کردیت لاین شما از حسابتون پول برداشت می کنند یا بلاکش می کنند. من اجاره خونه رو با چک میدم چون اگر بخوام با کردیت کارت بدم ازم کارمزد می گیره. منم زورم میاد هر ماه 20-30 دلار پول کارمزد بدم. بقیه همه رو با کردیت کارت میدم. بیشتر از 20 درصد کردیت لاینتون خرج نکنین بهتره.
شما یعنی قبض ها گاز و برق رو هم با سیکیور میدین؟
چون کسانیکه اینجا کردیت کارد دارن میگن ما همیشه با دبیت پرداخت کردم مگه با کردیت کارتم میشه؟؟؟
کلا همه چیز براشون تازگی داره سیکیور رو هم تا حالا نشنیده بودن
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-25 ساعت 12:53)Saeedv13 نوشته: (2013-12-25 ساعت 12:41)soheilbadami نوشته: ...سعید جان همونطور که قبلا فکر کنم توی همین تاپیک هم بحث شد کردیت کمپانی شما از اون دسته ای هست که کردیت ریپورت رو در موعد کلوزینگ دیت/بیلینگ سایکل رد میکنه پس شما وقتی یکی 2 روز قبل از دو دیتت داری پرداخت میکنی متوجه این نکته کنکوری باش که بدهی ماه پیش رو داری میدی یعنی استیتمنت قبلی رو تصفیه میکنی ( استیتمنت بعدی شما الان ملاک نیست) ولی در اون موقع که استیتمنت رو گرفتی روش بالانسی بوده که ریپورت شده که بیش از مثلا 20 یا 30 درصد بوده.
اما مطمئنا حالا که استیتمنت نزدیک صفر خواهی گرفت ( در مثالی که خودت زدی) هیچ تغییر اسکوری نباید برای ماه بعدی داشته باشی و اگر داری علتش چیز دیگه ای هست . در ضمن در اون پست بالا که گفتم راجع تعیین دو دیت (اکثر کمپانیها قبول میکنند که خودتون تعیینش کنین) بهترین حالتش همین چند روز مونده به بیلینگ سایکل هست چون شما با یک تیر 2 نشون میزنی ! هم بدهی استیمنت قبلی رو تصفیه میکنی که بهره ندی و هم بالانست رو پایین میاری برای حفظ اسکورت در استیمنتی که چند روز دیگه میاد ( و همزمان هم ریپورت میشه ) فقط به شرطی که این چند روز رو تراکنش سنگین نداشته باشی چون میاد روی همون استیتمنت.
سهیل جریان یه کم پیچیده شد باز. من یک روز قبل از دو دیت به Current Balance نگاه می کنم و هر چی باشه رو صفر می کنم. دو دیت ها رو هم تا حالا خودشون تعیین کردند و ما هم اطاعت کردیم. اصلاً درک نمی کنم که چرا باید دو دیت ها با فاصله بیشتر از 1-2 روز از بسته شدن استیتمنت باشه؟
یک دوستی سوال راجع این پست کردن چند روز پیش که اولا میبخشید ثانیا ممنون از اینکه خونده بودیدش عذر میخوام اشتباه لبی درشه بود منظورم از استیتمنت قبلی همون جاری بود یعنی اونیکه الان بدهکارید بابتش و منظور از بعدی استمنتی هست که قرازه بیاد یعنی دوری که الان توشید و دارید با اعتبارش کارد میکشین.ایشالا ایند یک پست با مثال بتونم بزنم گرچه هیچ موضوع مهمی هم زیاد نیست.تشکر
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
در مورد حساب کردیت یک سوال داشتم ، برا من خوب جا نیفتاده (متوجه نمی شم )
فرض کنیم 1000 دلار کردیت داریم و 300 دلار خرج کنیم ، استیتمنت بانک بیاد و duo رو بنویسه (50$)
حالا باید همش رو پرداخت کنیم ؟
یا چقدر رو پرداخت کنیم تا اسکورمون بالا بره
ممنون می شم راهنمایی کنید .
2013asXX - از آنکارا تا سان فرانسیسکو ، ولی هنوز از ستاره ها متنفرم
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای خرید اینترنتی بیشتر چه نوع کارتی پیشنهاد میکنید ؟
ایا با دبیت کارت میشه پرداخت ها رو انجام داد ؟ کارمزد هم میگیره ؟ چقدر ؟