موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان ،افرادی که ابتدای اکتبر به مصاحبه رفته و AP خوردن ایا فردی تا به حال کلیر شده است؟ و یا اطلاعی دارید چند درصد افراد گروه لاتاری ۲۰۱۶ در سایت مهاجر سرا میباشند که بشود اطلاعات دقیق تری در مورد روند کلیر شدن امسال بدست اورد.
ممنون از راهنمایی شما دوستان
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز به خصوص مدیران محترم
می خواستم بدونم چه نوع پستهایی بذاریم که حذف نشه ?
یه دوستی در مورد اپلیکیشن dv helper تو تاپیک کلیرنس مطلبی گذاشت و من هم پاسخ فنی و علمی و آگاه کننده بهش دادم تا بقیه دوستان هم استفاده کنند نمیدونم کجاش مشکل داشت که سوال دوستمون یه روز موند ولی وقتی من جواب دادم فورا کل مطلب حذف شد .اگه اینجوری باشه من از همینجا از همه خداحافظی می کنم
برای همه دوستان مهاجر سرایی آرزوی موفقیت و سرافرازی برای همه ایرانیان در سراسر دنیا.
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم 25 August
8 - مصاحبه هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير 9 March
صدور ویزا 21 March
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-12-15 ساعت 14:00)mehdihk نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز به خصوص مدیران محترم
می خواستم بدونم چه نوع پستهایی بذاریم که حذف نشه ?
یه دوستی در مورد اپلیکیشن dv helper تو تاپیک کلیرنس مطلبی گذاشت و من هم پاسخ فنی و علمی و آگاه کننده بهش دادم تا بقیه دوستان هم استفاده کنند نمیدونم کجاش مشکل داشت که سوال دوستمون یه روز موند ولی وقتی من جواب دادم فورا کل مطلب حذف شد .اگه اینجوری باشه من از همینجا از همه خداحافظی می کنم
برای همه دوستان مهاجر سرایی آرزوی موفقیت و سرافرازی برای همه ایرانیان در سراسر دنیا.
دوست عزیز میشه راجع به dv helper توضیح بدید؟
ممنون
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال