موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خواهش مي كنم براي جمع اوري امضا بيشتر اطلاع رساني كنيد هنوز خيلي ها يا نشنيدن يا بي تفاوتند يا بي حوصله يا فكر مي كنند دارند خيلي ريسك مي كنند و يا پشت گوش مي ندازند.
لطفن همه امضا كنند من حتي بجاي بچه ي ٤ سالم هم امضا كردم بخاطر اينكه روي او و آينده اش ممكنه اثر بزاره، پس لطفن امضا كنيد هيچ اتفاق بدي براي شما و كيس تون نمي افته.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و خسته نباشید دوستان
با اینکه دیگه نمی خواستم قضیه dv helper رو ادامه بدم ولی دلم نیومد که یه چیزهایی رو اطلاع رسانی نکنم.
من خودم از اپ های زیادی رو گوشیم استفاده می کنم ولی موقع نصب به پرمیژن اپ یا همون قدرت دستیابی اپ به امکانات گوشیم دقت می کنم از اونجایی که دوست خوبم گفتن که این اپ در playstore موجوده یه سرکی به اونجا زدم خیلی جالبه این اپ پس از باز شدن قدرت گرفتن عکس به صورت مخفی از دوربین های اصلی و جلو رو داره که من تا حالا ندیده بودم حتی تلگرام هم این پرمیژن رو نداره. حالا خودتون قضاوت کنید.
کیس نامبر فقط ورودی سایت سیسه ; خروجیها شم هست.
ضمنا اگه کیس نامبر مهم نیست پس چرا xx میذاریم
موفق و پیروز باشید.
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم 25 August
8 - مصاحبه هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير 9 March
صدور ویزا 21 March
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-12-16 ساعت 14:18)Interuniversal نوشته: با عرض سلام خدمت دوستاي گلم
سريع برم سر اصل مطلب
يك سري مستند پيدا كردم در مورد ايالت هاي مختلف آمريكا كه بسيار ديدني و جذاب هست
این مستند در هر قسمت به فیلمبرداری هوایی از مناطق و ايالت هاي مختلف ایالات متحده پرداخته است و كمي در مورد تاريخچه اون ايالت و جاهاي مختلفش توضيحاتي ميده كه خالي از لطف نيست!
لينكش رو ميزارم تا بتونيد دانلود كنيد و حالشوو ببريد
http://download.ir/دانلود-مستند-سریالی-aerial-america/
قويا و شديدا بهتون توصيه ميكنم اين مستند رو!
پورسانت ما فقط فراموش نشه دگ
عالیه محمد جان نمیشد فقط با یه کلیک تشکر کرد باید نوشت عالی بود ممنونم.
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم 25 August
8 - مصاحبه هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير 9 March
صدور ویزا 21 March
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان عزيز
من شماره ي كيسم حدود سه هزار هستش ولي خيلي دير متوجه برنده شدن شدم و الان يكماه هستش كه فرم ٢٦٠ رو تكميل كردم خيلي نكران و مضطرب هستم به نظر شما كي نامه ي دومم مياد و الان من بايد جه كاري بكنم أيا فقط بايد منتظر باشم ؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از توجهتون واقعا جقدر خوب كه ميشه تو اينجا كلي اطلاعات در مورد مهاجرت كسب كرد خدا قوت
رتبه:
62
0 تشکر در 0 ارسال
2015-12-19 ساعت 09:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-12-19 ساعت 10:01 توسط Interuniversal.)
با سلام خدمت همه عزيزان
بنده يك پيشنهاد داشتم و با اينكه ميدونم همه نگرانند و استرس دارن و بيشتر اوقات گرفتار مشكلات كاري و زندگي،خواستم خواهش كنم ازتون كه اون هدف واقعي تون رو از مهاجرت بياين و بيان كنين ،نكته هاي مثبت منفي ه مهاجرت رو و ديگر مسائلي رو كه خودتون صلاح دونستين .
آيا شده پشيمون بشين،دچار دو دلي بشين؟گفتين تا حالا به خودتون : آخرش كه چي؟؟برم اونجا كه چي بشه؟
مقصودم اينه كه با ايجاد يك فضاي دوستانه و صميمي بتونيم بهم كمك كنيم،شايد حرف دل منو يكي بزنه و يكي دگ براش راهكار داشته باشه،ازين دست مسائل منظورم هست!
اگه دوستان موافقن هركي بياد تجارب و نگراني ها و مسائل رو بنويسه تا بتونيم به همديگر كمك كنيم،(ميدونم تاپيك هاش موجوده ولي ميخوام يجوري متفاوت باشه،چون دغدغه ماها با بچه هاي سه چهار سال پيش مسلما فرق ميكنه)
منتظريممممم
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!
طلب خير براي همه دوستان