موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
شرمنده یه سوال نتایج چه روزی به تاریخ ما اعلام میشه
رتبه:
75
0 تشکر در 0 ارسال
مثل تمبر پستی باشید ، وقتی به هدف چسبیدید تا رسیدن به مقصد آن را رها نکنید.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان . من به شدت امیدوارم که تا چند روز دیگه پیغام برنده شدنم و میبینم به 2 دلیل : 1- سال اولی هستم 2-چون در زمان ثبت نام زیر 21 سال بودم پدر و مادرم هم ثبت نام کردم و فقط امسال 3 شانس دارم که خیلی امیدوارم میکنه وقتی میام اینجا و پیغام بعضی از دوستان و میخونم امیدوارتر میشم اما بعضی دوستان حرفایی میزنن که این خوشحالی و از ما میگیره . من از اون دوستانی که میگن اصلا امید نداریم فقط یه سوال دارم : شما چرا ثبت نام کردی اصلا ؟خب وقتی میگی نمیشم نمیشی دیگه الکی وقتت و تلف نکن و ما رو نا امید نکن (ما تششعات شما رو میگیریم و تاثیرگذاره). امیدوارم این تاپیک از این به بعد طوری باشه که با دیدنش کلی انرژی مثبت و کلی امیدواری بهمون دست بده .چون کاینات صدای ما رو میشنون و به چیزی که فکر میکنیم و به زبان بیاریم همون اتفاق میافته مثل اینکه شما در غاری میرید و حرف های شما به خودتون برمیگرده . شانس ما زیر 1 درصد نیست شانس همه بچه های انجمن 100 درصده و مطمینم امسال همه اونجا جشن میگیریم . آماده باشید تا چند روز دیگه پیغام you have randomly selected ... و ببینید . (شاید بگید سال اولشه و جوگیر اما اینطور نیست و حداقل سعی میکنم هیچ وقت امیدم و از دست ندم و هرجا میرسم حرفای خوب بزنم)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، ببخشید اینکه کیس نامبر یک شخص پایین یا بالا باشه به تاریخ ثبت نامش ارتباط داره؟ من 4 اکتبر ثبت نام کردم.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-07 ساعت 06:03)usatravel نوشته: انقدر ناامید نباشید منم همیشه تو تاپیک انتظار بودم بالاخره نوبتم شد. به زمانبندی خدا برای زندگیتون ایمان داشته باشید.
سلام و ممنون
البته اون دسته افزادی که شاید همین طوری ثبت نام کردن و زیادم به فکرش نبودن بعد دیدن برنده شدن زیاد هستند ولی من خودم دیدم کسانی رو که تمام مدت انتظارشون فکر و ذکرشون لاتاری بوده و بالاخره قبول شدن
یعنی میگین به هم مربوط هستند ؟
البته میدونم که مثل کنکور نیست و به تلاش فرد برنمیگرده ولی فکر نمیکنم به اینم ربطی داشته باشه که شما بیخیالش باش یا بهش فکر کن تا برنده بشی
Skill : Design And Develop Website
Live in : Dubai
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
کسانی که بالای 20 سال در لاتری شرکت کردن ، ایمیگریشن باید شانس بیشتری به این افراد بده یعنی برای ثبت نام جدا گونه ثبت نامشون کنه.
من نه همیشه خوب تو *** من نه بدم نه بدترین
نه از تو کم نه بیش از این****نه اولین نه آخرین
من همگی سایه تو ****تا شده بر روی زمین
کمپین شرکت کنندگان لاتری بالای 20 سال