موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
راستی ، چرا همه میخوان برن سیاتل؟! این سیاتل چی داره؟
Just Let it Go ...
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
ایشالا قبولی همه اعضای مهاجر سرا، سال دیگه این موقع ینگه دنیا ، بطلبه ...
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم امسال همه بچه های مهاجرسرایی قبول بشن ، امسال هم نشد نهایت تا 3 سال دیگه برنده بشن
پیشنهاد من به همه عزیزان اینه که روی راه های دیگه ای وقت و انرژیتون رو بزارین
ظرفیت ایران 50.000 نفر هستش و به زودی تموم میشه (نهایت همون 3 سال)
یه سرچ کوچیک بزنید ، خیلی از کشورها بخاطر پرشدن ظرفیتشون از لاتاری حذف شدن
شانس زیر 1 درصد احتمال برنده شدن لاتاری !!! اونم سالی 1 بار !!! اونم 3 یا نهایت 4 مرتبه دیگه بیشتر نمونده !!!
DV 2016 ....... قسمت نبود
DV 2017 ....... شرکت نکردم
DV 2018 ....... یا قسمت !
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-07 ساعت 17:55)alirezanz نوشته: (2016-04-07 ساعت 17:31)dv2017 نوشته: (2016-03-26 ساعت 17:34)alinozad نوشته: سلام دوسان منتظر
انشاالله همتون قبولشید بخوبی و خوشی
ی مسیله ای
اینجور که من خوندم از تاپیکها همچین هم رایگان نیست مهاجرت،فک میکنم کسی که قبول شد 2-3 میلیون بابت تست ها و مسافرت جهت مصاحبه و ورودی و اینا بده که اگر اوکی بشه باز حدود 2-3 تومن بابت بلیط و صد البته اوجا هم بره ماه اول باید از جیب بخوره تا بتونه درامد داشته باشه،پس ی 20-30 میلیونم اونجا میخاد.درسته؟
و این که پات رسید اونور همه چی تموم نیست!من ندیدم جایی یا دوستانی نوشته باشن که چطور کار پیدا کردن و چه کاری پیدا کردن.و اصلا چه کارهایی میتونیم انجام بدیم!
شاید توی تاپیکها گفته شده و من ندیدم اگر ندیدم ممنون میشم لینک بدید
سلام دوست عزیز
مطالب تاپیک زیر میتونه برای رسیدن به جواب سوالتون مفید باشه
اشتغال و کار در آمریکا
خدایشا یعنی ادم هنگ میکنه وقتی همچین چیزایی رو میبینه اخه کی گفته مجانی؟ ی ویزا میدن که ی دنیا می ارزه که از راه دیگه بدست اوردنش وحشتناک هزینه بر و طاقت فرساست...
شما تا انتالیا هم بری همین قد خرج میشه
کسی قرار نیست از شما مراقبت کنه یا شغل و خونه فراهم کنه دوستانم به شددت از تجربیاتشون در همه زمینه ها از جمله کار پیدا کردن تو تاپیکای مختلف توضیح دادند..
من برم ی دیوار پیدا کنم واسه سرم زود بر میگردم :l
بنده رو بجا میارید؟؟
آنتالیا رو خوب اومدی . من اگه امسال برنده نشم آخر هفته همون هفته اعلام نتایج میرم آنتالیا گریه میکنم پیشنهاد میکنم همه با هم بریم بیشتر خوش میگذره اشکی میریزیم و نوشابه میخوریم و تنی به آب میزنیم و اوخ آی وای ...
علیرضا نذر کردم اگه امسال قبول سدیم شخصا سرتو بکوبم به دیوار آدامسی سیاتل
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
یه جایی از قول یکی خوندم که گفته بود شانس برنده شدن در لاتاری در حد شانس برنده شدن خودرو (ماشین) در قرعه کشی بانکه. من میخوام بگم که اینطوریا هم نیست و شانس در اون حد هم کم نیست. شانس و درصد برنده شدن پایین هست ، ولی نه دیگه در حد قرعه کشی ماشین در بانک!
شماها چند نفر از اطرافیانتون ، دوستان و آشناها رو میشناسید که تو قرعه کشی بانک ماشین برده باشن؟ شاید هیچی! ولی مطمئن هستم که دور و برتون تعدادی رو دیدید که تو لاتاری اسمشون در اومده. پس به همین سادگی میشه فرضیه برابری شانس در لاتاری با قرعه کشی خودروی بانک رو رد کرد و به این نتیجه رسید که شانس از اون چیزی که بعضی ها تصور می کنند بالاتره.
Just Let it Go ...
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
اقا بحث شغل و اشتغال شد، بشخصه میخوام ماه های اول رو با اون فورد فیستایی(پراید هاچ بک خودمون) که سامی جان چند ماه پیش تو سایت فک کنم امازون برام پیدا کرده بود .... برم تو بورلی هیلز مسافر کشی کنم خیلیم بصرفس نخندین =)))
ولی جدا از شوخی باید برای ماه های اول یا شاید کلا 1/2 سال اول برای هرگونه کار سطح پایین خودمون رو اماده کنیم ... به هر حال از یک کشور جهان سومی داریم جوین میشیم به یه مملکت جهان اولی ...زمان میبره جا افتادن ...
ادم هیچی نداشته باشه ؛ ولی فقط مرد باشه !