موضوعها: 0
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من لاتارى نسبت به بقيه راهها بهترين و كم دردسرترين و سريعترين راه رسيدن به اقامت و گرين كارد امريكاست ..
دوستان خواستند گفته من رو نقض كنند خوشحال ميشم با دليل منطقى و مستند اينكارو بكنند ..
مچكرم
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-10 ساعت 23:28)tenardie2bai نوشته: (2016-04-10 ساعت 21:37)Pakpourasghar نوشته: گزارش نهم:
نیویورک...
من يه مدته دارم بهش فكر ميكنم .. به نظرم شروع سخت و پرچالشى ميشه ولى اگه بتونى از پسش بر بيايي و موفق بشى سختيا رو پشت سر بذارى عاووووليه ( فارغ از نتيجه لاتارى امسال عرض كردم .. حالا دوستان نكته سنج و خرده گير حمله نكنن بگن اول برنده شو بعد .. بالاخره ميرم يا لاتارى يا هر راه ديگه ايى لووول )
ببخشيد از پس چى؟،
روي كاغذ خم شده بود
بنويسد «آزادي»
بالای سرش
بيست قرن پرنده بود
كه در هوا ميچرخيد
هر دور خستهتر
هر دور، بالاتر و، دورتر.
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-11 ساعت 00:36)meraj-fallahi نوشته: @Pakpourasghar اگه میشد بازم بهت رتبه داد قطعا یه 3/4 تا بهت میدادم ... مرسی که اطلاعات خوبی در اختیار همه میزاری ^ـ^
خواهش ميکنم دوست عزيز،من از روز اول گفتم ک اگه هر کى يه مطلب مفيد اينجا بگذاره اين فروم ميتونه يه منبع اطلاعاتى مهمى واسه اون چند نفر ک اسمشون درمياد و ميخوان برن،باشه.
ولى کسى گوش نکرد،
اينجا جاى فرهنگ سازى نيست ک من و شما و بقيه دوستان بيايم ديگران و نصيحت کنيم.
اگه يکى اون فرهنگ رو نداشته باشه مطمئن باشين اينجا هم ياد نميگيره
هميشه نبايد بحث کرد خيلى وقتها سکوت لازمه.
بازم ممنون دوست عزيز.
من تا حالا وارد اين بحث ها نشدم و نميشم.
روي كاغذ خم شده بود
بنويسد «آزادي»
بالای سرش
بيست قرن پرنده بود
كه در هوا ميچرخيد
هر دور خستهتر
هر دور، بالاتر و، دورتر.
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-11 ساعت 08:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-11 ساعت 08:37 توسط tenardie2bai.)
(2016-04-11 ساعت 07:24)Pakpourasghar نوشته: (2016-04-10 ساعت 23:28)tenardie2bai نوشته: (2016-04-10 ساعت 21:37)Pakpourasghar نوشته: گزارش نهم:
نیویورک...
من يه مدته دارم بهش فكر ميكنم .. به نظرم شروع سخت و پرچالشى ميشه ولى اگه بتونى از پسش بر بيايي و موفق بشى سختيا رو پشت سر بذارى عاووووليه ( فارغ از نتيجه لاتارى امسال عرض كردم .. حالا دوستان نكته سنج و خرده گير حمله نكنن بگن اول برنده شو بعد .. بالاخره ميرم يا لاتارى يا هر راه ديگه ايى لووول )
ببخشيد از پس چى؟،
از پس هزينه هاى سنگين زندگى .. اجاره .. و بقيه چالشهاى زندگى در يك شهر بزرگ مثل نيويورك
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-11 ساعت 08:36)tenardie2bai نوشته: (2016-04-11 ساعت 07:24)Pakpourasghar نوشته: (2016-04-10 ساعت 23:28)tenardie2bai نوشته: من يه مدته دارم بهش فكر ميكنم .. به نظرم شروع سخت و پرچالشى ميشه ولى اگه بتونى از پسش بر بيايي و موفق بشى سختيا رو پشت سر بذارى عاووووليه ( فارغ از نتيجه لاتارى امسال عرض كردم .. حالا دوستان نكته سنج و خرده گير حمله نكنن بگن اول برنده شو بعد .. بالاخره ميرم يا لاتارى يا هر راه ديگه ايى لووول )
ببخشيد از پس چى؟،
از پس هزينه هاى سنگين زندگى .. اجاره .. و بقيه چالشهاى زندگى در يك شهر بزرگ مثل نيويورك
نه بابا من همون silver spring بتونم برسم و بمونم هنر کردم.
روي كاغذ خم شده بود
بنويسد «آزادي»
بالای سرش
بيست قرن پرنده بود
كه در هوا ميچرخيد
هر دور خستهتر
هر دور، بالاتر و، دورتر.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
کاش سایت ثبت نام لاتری رو از لحاظ کدینگ و طراحی ارتقا میدادند و یک سری امکانات هم بهش اضافه میکردند و همینطور در ازای هر ثبت نام ، حداقل نفری 50 یا 100 دلار دریافت می کردند.
Just Let it Go ...
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
@iSalar@ صبح شما هم بخیر. با آرزوی موفقیت.
Just Let it Go ...
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
آنها که موهای صاف دارند فر میزنند و آنها كه موی فر دارند مویشان را صاف میكنند عدهای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانهها میسُرايند مجردها میخواهند ازدواج کنند متأهلها میخواهند مجرد باشند... عدهای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری میكنند و عدهای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند... لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوند و چاقها همواره حسرت لاغری را میكشند شاغلان از شغلشان مینالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را میخورند ثروتمندان دغدغهی نداشتن صفا و خونگرمیِ فقرا دارند... افراد مشهور از چشم مردم قایم میشوند مردم عادی میخواهند مشهور شده و دیده شوند سیاهپوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه میکنند... تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشتههایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی میگویند خوشبختی یعنی "رضایت" مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی باشى آنوقت ”خوشبختی”.
************************************************************************************************
زندگےرا زیباترکن
گاهے با ندیدن و نشنیدن و نگفتن!
زندگے فقط مالما نیست
به همہ تعلق دارد
گاهے لبخند بزن و رد شو بگذار فکر کنند نفہمیدے
************************************************************************************************
ماشینت که جوش میاره
حرکت نمیکنی ، کنار زده و وایمیستی...
وگرنه ممکنه ماشینت آتیش بگیره...
خودت هم همینطوری
وقتی جوش میاری و عصبانی میشی حرکت نکن....
بزن کنار ، ساکت باش و هیچی نگو
وگرنه هم به خودت اسیب میزنی هم به اطرافیانت....
من چو باران بر همه جا باریده ام