موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
همه چی مثل یک قصه شروع شد.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
زمان زیادی تا اعلام نتایج باقی نمونده زندگی من از فردای اعلام نتایج وارد مرحله جدیدی میشه چه برنده باشم و چه نباشم برای هر دو نتیجه اماده هستم و برای هر دوحالت برنامه دارم چهار سال برنده نشدن این تجربه را برای من داشته .
امیدوارم دوستان زیادی از این سایت برنده باشن نه تنها در لاتاری بلکه در همه مراحل زندگی
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
2016-04-11 ساعت 11:49
دوستان دیگه خیلی به لحظه شدی ؟ داریم نزدیک میشیم، به امید اینکه همه یه نه مسلحتی بگیم به دوست و فامیل ولی آخ بقیشو دیگه نمیگم ...
برای پیشواز قبولیمون :
Mapping the Hourly Wage Needed to Rent a 2-Bedroom Apartment in Every U.S. State in 2015
the country, other than Mexico, that is the most common country of origin for immigrants living in each state
The best and worst states for making a living in 2015
2014 - 2015 - 2017 - 2018 - 2019 : 2019AS00007000
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز می شود ...
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-11 ساعت 09:04)karaoke نوشته: کاش سایت ثبت نام لاتری رو از لحاظ کدینگ و طراحی ارتقا میدادند و یک سری امکانات هم بهش اضافه میکردند و همینطور در ازای هر ثبت نام ، حداقل نفری 50 یا 100 دلار دریافت می کردند.
سلام دوست خوبم. میبخشید که اینو میگم میدونین چه هستند کسایی که حاضرن کلی پول بدن برن دیار غربت؟؟؟ و اونا میدونین چی میگن؟؟؟؟ میگن کاش لاتاری رو با ده هزار دلار و یا بیشتر و کمتر ثبت نام میکردن تا ما ها راحت تر بریم. متوجه هستی؟؟؟؟؟ و حالا ما میگیم صد دلار پنجاه دلار؟؟؟ حالا حرف کی میشه؟؟؟؟؟؟ معلومه حرف کسایی که لاتاری رو برگزار میکنن. پس به هیچ کسی خرده نگیریم و صبر کنیم و تلاش تا موفقیتمون تضمین باشه. در مورد چیزهای که ما تصمیم و کنترلی نداریم ذهنتونو درگیر و خراب نکنین. و این فرصت تا هست استفاده میکنیم چه بسا که شاید این هم حذف بشه. البته ممکنه. پس بقول شاعر:
گویند کسان بهشت با حور خوش است من میگم که آب انگور خوش است
این نقد بگیر و دست از آن نسیه بدار که آواز دهل شنیدن از دور خوش است.
نقد ما هم همینه و بس و دیگر هیچ. یه امکاناتی هست با شرایط خاص و هر کی دوست داره و حق داره ثبت نام کنه. حالا کسی که بی دلیل و واسه خنده ثبت نام میکنه رو چه میشه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
یه موضوع دیگه هست اینه که با نزدیک شدن اعلام نتیجه استرس زیاد میشه و همینطور زیاد و زیاد و زیادتر و در زمان دیدن نتیجه میترکه. و اون موقع هزار نوع و جور حرف در این بحث میشنوی که پر است از چراها و چراهای زیاد. و هر کس نظر و تزی میده. جالبه که سالهای گذشته بعضیها حتی بخودشون اجازه میدادن ایمیل به برگزار کنندگان بزنن و سیستم رو به چالش بکشن. باورتون میشه؟؟؟؟ اینو گفتم اگه خدای نکرده از این بحثها و نظر های دیگران ناراحتی به دل نگیرین. چون ممکنه نظر کسی از نظر خودش درست باشه و از نظر کس دیگه کاملا اشتباه. انقدر بحث تو سالهای گذشته بالا میگرفت که فکر کنم(البته فکر و نظر منه) که انگار قبول شده ها هم میترسیدن بیان یگن قبول شدیم. غرض از حرفم فقط گفتن نظر خودمه که این امکان هست و شرایطش هم مشخصه پس ما هم تابع شرایط هستیم. ریلکس باشیم و فکر کنیم که انتخاب نخواهیم شد. که اگه شدیم خوشحالی چندین برابر باشه و اگه نشدیم زود باید باهاش کنار بیایم. و در آخر اینکه این نظر بنده هست و ممنکه مخالف با نظر تمامی دوستان باشه و قصد توهین به کسی و تحمیل هیچ نظری نیست.
بدرود
شاد و سلامت باشد
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
اقا خلاصش یک کلام : اونی که 100 دلار نداره ثبت نام کنه ، فردا 10/15 میلیون از کجا میاره پیگیر کارهای ویزاش بشه ؟! 30/40 میلیون از کجا میاره با خودش برای زندگی اولیه ببره امریکا ؟!
---------------------
من به این نتیجه رسیدم درس خوندن در ایران بجز 3/4 تا دانشگاه دولتی کلفت تهران و 1/2 تا ازادش ... در بقیه دانشگاه ها هیچ ارزشی نداره !
نه کار درست حسابی بدون پارتی بازی میتونی گیر بیاری ... و نه چیزی !
من به این کنکوری ها هم میگم ، که اگه عرضه تهران قبول شدن ندارید برید بازار کار کنید تا فردا مثه ما کلاتون پس معرکه نباشه ...
پ.ن:من مثال هام رو کلی گفتم ! یه درصدی هم مخالف قضیه پیدا میشه ...
ادم هیچی نداشته باشه ؛ ولی فقط مرد باشه !
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
داستان این کسایی که لاتاری حق مسلم خودشان میدونن و دکترای ارزشیابی ثبت نام دارن ، مثل همون مثل قدیمی شاه میبخشه شاه قلی نمی بخشست!
تازه متهم هم میشی به حرف های بشر دوستانه که نمی دانم البته چیش بده !
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
2016-04-11 ساعت 13:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-11 ساعت 13:10 توسط runioe.)
(2016-04-11 ساعت 12:55)meraj-fallahi نوشته: اقا خلاصش یک کلام : اونی که 100 دلار نداره ثبت نام کنه ، فردا 10/15 میلیون از کجا میاره پیگیر کارهای ویزاش بشه ؟! 30/40 میلیون از کجا میاره با خودش برای زندگی اولیه ببره آمریکا ؟!
---------------------
من به این نتیجه رسیدم درس خوندن در ایران بجز 3/4 تا دانشگاه دولتی کلفت تهران و 1/2 تا ازادش ... در بقیه دانشگاه ها هیچ ارزشی نداره !
نه کار درست حسابی بدون پارتی بازی میتونی گیر بیاری ... و نه چیزی !
من به این کنکوری ها هم میگم ، که اگه عرضه تهران قبول شدن ندارید برید بازار کار کنید تا فردا مثه ما کلاتون پس معرکه نباشه ...
پ.ن:من مثال هام رو کلی گفتم ! یه درصدی هم مخالف قضیه پیدا میشه ...
دوست عزیزم من کسی هستم بدون پارتی و از منفی در یک دانشگاه علمی کاربردی لیسانس گرفتم و در طی هشت نه سال الان همه چیز دارم. کم هست ولی دارم و خوشحالم.یادمه سال 86 با کلا مبلغ300 هزار تومان و یه مدرک فوق دیپلم زپرتی از دانشگاه آزاد شهرمون از شهرستان اومدم تهران کار کردم و درس خوندم و.............. هر کی میگه امکان نداره حرف کاملا غلط و اشتباهی میگه چون من بودم. سخت بود خیلی سخت بود خیلی یعنی قابل گفتن نیست ولی شد چون خواستم.نا امید نباش دوست عزیز. و بدون خواستن توانستن است.
رتبه:
23
44 تشکر در 11 ارسال
سلام به همه دوستان خوب
فکر کنم یه نکته توی این مباحث جا می اوفته که دوستان به نتیجه نمیرسن .
بله همه حق دارن ثبتنام کنن و شکی درش نیست و چقدر خوب که مجانیه ولی مشکل وقتی پیش میاد که کسی که چه خودش و چه با کمک دیگران ثبتنام کرده بعد از قبولی هیچ اقدامی به رفتن نمیکنه و در اصل یک سهم رو میسوزونه .. این واقعا خیانته
کاش دوستانی که برای دیگران ثبتنام گروهی میکنن حتما مخاطبشون رو توجیه کنن که شرایط مهاجرت بعد از قبولی چیه تا فرد با آگاهی اقدام کنه نه اینکه تازه بعدش بیاد بپرسه خوب حالا چجوری برم یا چقدر هزینش میشه و یا ...........
آن عشق که در پرده بماند به چه ارزد؟
عشق است و همین لذت اظهار و دگر هیچ ...
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-11 ساعت 13:33)jalayevatan نوشته: سلام به همه دوستان خوب
فکر کنم یه نکته توی این مباحث جا می اوفته که دوستان به نتیجه نمیرسن .
بله همه حق دارن ثبتنام کنن و شکی درش نیست و چقدر خوب که مجانیه ولی مشکل وقتی پیش میاد که کسی که چه خودش و چه با کمک دیگران ثبتنام کرده بعد از قبولی هیچ اقدامی به رفتن نمیکنه و در اصل یک سهم رو میسوزونه .. این واقعا خیانته
کاش دوستانی که برای دیگران ثبتنام گروهی میکنن حتما مخاطبشون رو توجیه کنن که شرایط مهاجرت بعد از قبولی چیه تا فرد با آگاهی اقدام کنه نه اینکه تازه بعدش بیاد بپرسه خوب حالا چجوری برم یا چقدر هزینش میشه و یا ...........
من با شما موافقم
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد