موضوعها: 0
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
من ديگه کلا اين گروه رو ترک ميکنم.
روي كاغذ خم شده بود
بنويسد «آزادي»
بالای سرش
بيست قرن پرنده بود
كه در هوا ميچرخيد
هر دور خستهتر
هر دور، بالاتر و، دورتر.
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
.............."ﭘﺮﺳﯿﺪﻥ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﺧﻮﺏ "..............
ﮐﺎﺋﻨﺎﺕ ﺭﺍﺯﻫﺎﯼ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺍﻭ ﻣﯽ ﭘﺮﺳﺪ (ﻫﺎﯾﺰﻧﺒﺮﮒ...)
ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺯ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺭﻧﺞ ﻣﯽ ﮐﺸﻨﺪ ﻭﻟﯽ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﻨﺪ ﻭ ﺍﺗﻔﺎﻗﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﺭﻧﺠﻬﺎ ﺑﺎﻋﺚ ﻏﺮﻕ ﺷﺪﻧﺸﺎﻥ ﺩﺭ ﻧﺎﮐﺎﻣﯽ ﻫﺎ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ...!
ﺧﯿﻠﯽ ﻫﺎ ﻫﻢ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﺭﻧﺞ ﻣﯽ ﺑﺮﻧﺪ، ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺁﻧﻬﺎ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﻨﺪ...!
ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺮ ﺳﺮ ﯾﮏ ﺩﻭﺭﺍﻫﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻧﺪ، ﺑﺴﯿﺎﺭﯼ ﺭﺍﻩ ﺍﻭﻝ ﺭﺍ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ، ﺭﺍﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﻥ ﺍﺯ ﺧﻮﺩ ﺳﻮﺍﻻﺕ ﭼﺮﺍﻫﺎﯼ ﻣﻨﻔﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ...!
ﻣﻦ ﭼﺮﺍ ﺍﻧﻘﺪ ﺑﺪﺑﺨﺘﻢ؟
ﭼﺮﺍ ﻫﺮ ﭼﯽ ﻣﺸﮑﻠﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﻣﻨﻪ؟
ﭼﺮﺍ ﻣﻦ ﺑﺪﺷﺎﻧﺴﻢ؟
⁉ﭼﺮﺍ ؟ ﭼﺮﺍ ؟ ﭼﺮﺍ ؟
ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻣﺮﺩﻡ ﮔﻨﺎﻩ ﻧﺮﺳﯿﺪﻥ ﺑﻪ ﺧﻮﺍﺳﺘﻪ ﻫﺎﺷﺎﻥ ﺭﺍ ﮔﺮﺩﻥ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻣﯽ ﺍﻧﺪﺍﺯﻧﺪ
ﻋﺪﻩ ﯼ ﮐﻤﯽ ﻫﻢ ﺭﺍﻩ ﺩﻭﻡ ﺭﺍ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺧﻮﺩ ﻣﯽ ﭘﺮﺳﻨﺪ : " ﭼﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﻢ...؟ "
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﻧﺞ ﻣﯽ ﺑﺮﻡ، ﭼﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﻢ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺑﻬﺘﺮ کنم...؟
ﭼﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﻢ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺑﻬﺘﺮﯼ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ؟ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﻢ ...؟
ﺗﺎ ﮐﯽ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ ﺗﺎ ﺷﺎﻧﺲ ﺩﺭ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﺕ ﺭﺍ ﺑﺰﻧﺪ ؟
ﭼﺮﺍ ﺗﮑﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﻤﯿﺪﻫﯽ ؟
ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﺪﺍﺭﯾﻢ ﺍﺯ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺭﻭﺯﯼ ﯾﮏ ﺳﻮﺍﻝ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ ﺑﭙﺮﺳﯿﻢ ...
‼ﺧﺎﻧﻢ ﺧﺎﻧﻪ ﺩﺍﺭ ﻫﺴﺘﯽ...؟
ﺑﭙﺮﺱ ﻣﻦ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﭼﻄﻮﺭ ﻏﺬﺍﯼ ﻟﺬﯾﺬﺗﺮﯼ ﺑﭙﺰﻡ ؟
ﭼﻄﻮﺭﯼ ﻏﺬﺍ ﺭﺍ ﺑﻬﺘﺮ ﺗﺰﺋﯿﻦ ﮐﻨﻢ ؟
‼ﮐﺎﺭﻣﻨﺪﯼ ؟
ﺑﭙﺮﺱ ﻣﻦ ﭼﻄﻮﺭ ﺑﻬﺘﺮ ﮐﺎﺭ ﮐﻨﻢ ؟
ﭼﻄﻮﺭ ﺩﺭﺁﻣﺪﻡ ﺭﺍ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﮐﻨﻢ ؟
‼ﻣﺤﺼﻠﯽ؟
ﺑﭙﺮﺱ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺑﻬﺘﺮ ﺩﺭﺱ ﺑﺨﻮﺍﻧﻢ ؟
ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺳﺮ ﮐﻼﺱ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺗﻤﺮﮐﺰ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ؟
ﺍﺯ ﺧﻮﺩ ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ ﻭﻟﯽ ﺣﺘﻤﺎ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﭘﺎﺳﺦ ﺑﺎﺷﯿﺪ ...
ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﻣﺎ ﺑﻪ ﺧﻮﺍﺏ ﻣﯽ ﺭﻭﯾﻢ ﺿﻤﯿﺮ ﻧﺎﺧﻮﺩﺁﮔﺎﻩ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﻪ ﺣﻞ ﻣﺴﺎﺋﻞ ﻣﯽ ﭘﺮﺩﺍﺯﺩ،ﻧﻪ ﻓﻘﻂ ﺩﺭ ﺫﻫﻦ ﻣﺎ،ﺑﻠﮑﻪ ﺑﺎ ﻫﺎﻟﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻧﺮﮊﯼ، ﮐﻞ ﻫﺴﺘﯽ ﺭﺍ ﺳﯿﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺍﺯ ﻫﺮ ﺟﺎﯼ ﻣﻤﮑﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﺟﻮﺍﺑﻬﺎ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺍﻭﺭﺩ....
ﻋﻼﻭﻩ ﺑﺮ ﺍﯾﻦ ﺗﻼﺵ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﺎ ﺿﻤﯿﺮﺧﻮﺩﺁﮔﺎﻩ ﻫﻢ ﺑﺪﻧﺒﺎﻝ ﮐﺸﻒ ﺟﻮﺍﺑﻬﺎ ﺑﺎﺷﯿﺪ.
ﻭﻗﺘﯽ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻋﻤﻞ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺍﻫﻞ ﻋﻤﻞ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻣﻌﺠﺰﻩ ﻫﺎﯼ ﻣﻮﺛﺮ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺗﺎﻥ ﺑﺎﺷﯿﺪ...
من چو باران بر همه جا باریده ام
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اينجا پيج لاتاري هست، نه پيج پن اه ند گي و 101 راه حل قانوني و غير قانوني ديگه!!!
خواهش ميكنم دوستان به ديگران استرس وارد نكنند، ما اينجا جمع شديم باهم تبادل نظر سازنده كنيم، وگرنه همه به يك اندازه شعور دارن و هركس با توجه به شرايطش ميدونه بايد از چه راه حل جايگزيني استفاده كنه. دوستاني هم كه ادعاي اينو دارن كه راحت ميتونن برن و با 50 -100 تومان ميتونن برن آمريكا مباركشون باشه ، گويا تا حالا طعم كليرنس و ريجكت شدن رو نچشيدن كه فكر ميكنن واسه امريكا پول همه ماجراست!!
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ... دوستان ..... دوستان منتظر من ...... بیایید همه دعا کنیم که سرانجاممون خوب بشه ..... من خودم یک روز از عمرمم باقیمونده باشه خودمو بهش میرسونم البته به نحوی که روزگار بهتری رو بتونم برای خودم و خانواده ایی که در آینده تشکیل خواهم داد رو رقم بزنم ..... رفتن و مهاجرت کردن به شرطی خوبه که باعث پیشرفت بشه و عزت آدم رو تضمین کنه نه اینکه از چیزی که هستیم و داریم پایین تر بشیم ...
بحث ها رو با احترام گذاشتن به همدیگه ادامه بدیم ... من و تو و اون و ما لازم نیست که با هم همنظر باشیم و یک جور فکر کنیم ... به افکار همدیگه به نظر همدیگه احترام گذاشتن لازمه گذار از جهل و نادانیه ... بیایید قبل اینکه برنده بشیم قبل اینکه مصاحبه بریم قبل از اینکه مهاجرت کنیم افکارمون رو صیقل و جلا بدیم ... دیر یا زود وقتش که برسه همه عازمیم ... جدای از مدارک مورد نیاز ، پول و سرمایه و برنامه، فکرمون باید پوست بندازه و باز فکر کنه ...
نظرات همه شما مهم و قابل احترام فقط حق مسلم خودتون ندونید که ایکس و وای هم حتما با شما هم نظر باشه ... حواستون هم به تاپیک و قوانیین جایی که توش بحث میکنیم باشه ... بی احترامی به همدیگه و بحث های بی ربط نسبت به تاپیک خلاف قوانیینه و ممکنه باعث قفل شدن تاپیک بشه
مانا باشید
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-11 ساعت 15:24
به نظرتون الان معلوم شده کیا اسمشون در اومده ؟
Skill : Design And Develop Website
Live in : Dubai
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-11 ساعت 15:24)Caspian_Wave نوشته: به نظرتون الان معلوم شده کیا اسمشون در اومده ؟
احتمال زیاد بله ... فکر کن جزو برنده هایم و خودمون خبر نداریم و داریم بال بال میزنیم که کی چیکار کنه کی چیکار نکنه کی حق ما رو خورد کی نخورد کائنات چرا هوای منو نداره هوای اونو داره ... و حرص خوردنای اینچنینی ...
نهایتا ۰ یا ۱ همش یا ردیم یا قبول .. هر چی که باشه انشالله خیر باشه واسه هممون
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام خدمت دوستان
اگه کسی تو لاتاری برنده بشه و مدارکش هم کامل باشه و مصاحبه رو رد کنه.
برای گرفتن گرین کارت سفر به آمریکا الزامیه یا میشه ادرس کسی رو داد که براش پست بشه و بعد به مریکا سفر کرد