موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-14 ساعت 22:36)عسل.م نوشته: در زمان قبولي خود اداره مهاجرت سفارت رو مشخص ميكنه؟
آيا ميشه سفارت رو تعيير داد؟
در زمان قبولی بطور اتوماتیک سفارت از قبل انتخاب میشه ولی زمانی که فرم DS-260 را پر میکنید میتونید سفارتتون را عوض کنید
❶ کيس نامبر 2016AS59XX
❷ سفارت آنکارا
❸ نامه اول 5 May
❹ مشاهده قبولی 22 May
❺ ارسال فرم 26 May
❻تعداد افراد منظور در کیس 1 نفر
❼مصاحبه 2 May
❽دریافت ویزا 4 May
❾ورود به آمریکا
❿دریافت گرین کارت
±جمع تقریبی هزینه ها 300 واکسن+300 ترجمه+150 پست مدارک به سفارت+600 دلار ویزا و مدیکال
✈ مقصد ایالت نوادا شهر لاس وگاس (برای شروع زندگی از زیر صفر!)
موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-17 ساعت 13:00)آخشام نوشته: (2016-04-17 ساعت 12:04)dv2017 نوشته: (2016-04-16 ساعت 19:00)آخشام نوشته: دوستان به نظرتون یک آتش نشان چقدر شانس داره که در آمریکا بتونه وارد شغل و حرفه ی خودش بشه؟ البته با اراءه ی مدارک حرفه ای و تخصصی بین المللی
ايالتهايي كه بيشترين استخدام در اين زمينه رو دارند به ترتيب عبارتند از كاليفرنيا ، تگزاس ، فلوريدا ، اوهايو و ايلينويز
اين حسن بزرگيه كه تخصص شما به همراه مدارك بين الملليه / موفق باشيد
دوست عزیز ممنون برای اطلاعات مفیدتون. اگر شانس لاتاری رو نداشته باشم طی سه یا چهار سال آینده مهاجرت از طریق تخصص به کانادا رو به جریان خواهم انداخت
دوست عزیز مهاجرت از طریق تخصص یک پروسه چندساله داره.
شما قبل از هرچیز باید IELTS داشته باشد.
بهترین کار اینه که الان کلاس های زبان را شروع کنید و در کنارش کارهای مهاجرت را انجام بدید از طریق مشاورهای مجاز
❶ کيس نامبر 2016AS59XX
❷ سفارت آنکارا
❸ نامه اول 5 May
❹ مشاهده قبولی 22 May
❺ ارسال فرم 26 May
❻تعداد افراد منظور در کیس 1 نفر
❼مصاحبه 2 May
❽دریافت ویزا 4 May
❾ورود به آمریکا
❿دریافت گرین کارت
±جمع تقریبی هزینه ها 300 واکسن+300 ترجمه+150 پست مدارک به سفارت+600 دلار ویزا و مدیکال
✈ مقصد ایالت نوادا شهر لاس وگاس (برای شروع زندگی از زیر صفر!)
موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-17 ساعت 09:14)bobs نوشته: سلام به همگی
خیلی خوشحالم که می بینم بعضی از دوستان دارن با مطالعه پیش میرن.
میخوام این سایت رو بهتون پیشنهاد بدم که با دادن بعضی اطلاعات در مورد سطح تحصیلات، تعداد افراد خانواده و نوع شغلی که دارین، براتون شبیه سازی میکنه که توی شهر مورد نظرتون، وضعیت زندگیتون چطور خواهد بود.
برای من جالب بود که بدونم مثلا آدمی با تحصیلات و شغل من توی فلان شهر میتونه زندگی خوبی داشته باشه یا نه؟
مثلاً فکر میکردم اگر بتونم بوستون کار پیدا کنم نونم تو روغنه، اما این شبیه ساز دقیقا با جزئیات بهم گفت که احتمال داره ظرف شیش ماه تمام زندگیم رو از دست بدم، اما دقیقا با همین شغل و تحصیلات توی تگزاس میتونم سر دو سال یه خونه بخرم و کلی پس انداز کنم!
شما هم یه سرک بکشین:
http://teleport.org/
چرا باز نمیشه؟؟؟ میشه ادرس کاملش رو بزارید؟ سپاس فراوان
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ...
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ...
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ...
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ....
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ...
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ "...
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ .....
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-17 ساعت 17:47)آخشام نوشته: (2016-04-17 ساعت 17:43)Amir.Mansoury نوشته: (2016-04-17 ساعت 13:00)آخشام نوشته: دوست عزیز ممنون برای اطلاعات مفیدتون. اگر شانس لاتاری رو نداشته باشم طی سه یا چهار سال آینده مهاجرت از طریق تخصص به کانادا رو به جریان خواهم انداخت
دوست عزیز مهاجرت از طریق تخصص یک پروسه چندساله داره.
شما قبل از هرچیز باید IELTS داشته باشد.
بهترین کار اینه که الان کلاس های زبان را شروع کنید و در کنارش کارهای مهاجرت را انجام بدید از طریق مشاورهای مجاز
شاید اینجا جای مناسبی برای این بحث نباشه. ولی خدمتتون عارضم که به فکر زبان انگلیسی هستم و در حال مطالعه. فکر میکنم در عرض 1 سال بتونم بالاترین امتیاز آیلتس از نظر اداره ی مهاجرت رو بگیرم.
پروسه ی مهاجرتی جدید کانادا با عنوان اکسپرس امیگریشن که مختص مشاغل رده 0 و A و B هست که حداکثر در 6 ماه پرونده ی متقاظی مورد بررسی قرار میگیره.
البته نمی خوام نا امیدتون کنم ولی بدون داشتن جاب افر امکان پذیرفته شدن از طریق اکسپرس اینتری بسیار پایینه..مگر اینکه با ایلتس ۸ بتونید امتیازتونو بالا ببرید.
we fight for a better life
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه نکته ای هست برا وقتیکه داریم چمدونا رو میبندیم ولی الان میگم
این قضیه بیشتر برا ما مجردها کاربرد داره ولی به هرحال زن و شوهرام ممکنه بعضی وقتا قهر باشن اونوقت اونام به این وسیله نیاز پیدا میکنن هرچند موقتی ،
حتما یادتون باشه لیفِ bi kasi رو حتما توی چمدونتون بذارید
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-17 ساعت 19:00)آخشام نوشته: (2016-04-17 ساعت 18:50)fairy نوشته: (2016-04-17 ساعت 17:47)آخشام نوشته: شاید اینجا جای مناسبی برای این بحث نباشه. ولی خدمتتون عارضم که به فکر زبان انگلیسی هستم و در حال مطالعه. فکر میکنم در عرض 1 سال بتونم بالاترین امتیاز آیلتس از نظر اداره ی مهاجرت رو بگیرم.
پروسه ی مهاجرتی جدید کانادا با عنوان اکسپرس امیگریشن که مختص مشاغل رده 0 و A و B هست که حداکثر در 6 ماه پرونده ی متقاظی مورد بررسی قرار میگیره.
البته نمی خوام نا امیدتون کنم ولی بدون داشتن جاب افر امکان پذیرفته شدن از طریق اکسپرس اینتری بسیار پایینه..مگر اینکه با ایلتس ۸ بتونید امتیازتونو بالا ببرید.
خب آزمون تافل قسمتی از امتیازاتیه که باید کسب بشه. سابقه ی کار مدرک تحصیلی سن و غیره تاثیر دارن. در حالی که آزمون تتفل رو سعی میکنم به بالاترین حد ممکن برسونم.
حالا نداشتن آفر نمیتونه به تنهایی مانع بشه
درسته دوست عزیز
نمی تونه مانع شه فقط کارتون رو سخت می کنه...بدون جاب افر حداکثر امتیازی که میشه اورد ۶۰۰ امتیازه در حالی که جاب افر خودش به تنهایی ۶۰۰ امتیاز داره.
اگه اشتباه نکنم حداقل ۴۷۰ امتیاز نیاز هست ولی اولویت با اونایی هست که امتیاز بالاتر دارن.
پیشنهاد می کنم به کبک هم فکر کنید راهش اسون تره ولی زمان بر.
امیدوارم ۲هفته دیگه اسمتون جز برنده ها باشه که نیازی به پیمودن این راه سخت نباشه ...لاتاری هم سختی های خودشو داره ولی قطعا راحت تر از جمع اوری کلی مدارک برا کاناداس.
we fight for a better life
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از شما
خیلی امیدوار شدم
انگیزه من خیلی بیش از اندازه هست
2018