موضوعها: 0
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
2016-04-22 ساعت 18:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-22 ساعت 18:15 توسط alirezanz.)
(2016-04-22 ساعت 18:04)kkr200 نوشته: (2016-04-22 ساعت 12:11)DV 17 نوشته: (2016-04-22 ساعت 11:51)alinzd نوشته: من؟جبهه؟من چیکاره بیدم؟
دوست عزیز اول اینکه حتما من بد نوشتم که شما بد برداشت کردی،حرفای من بیشتر درمورد خرافات اطرافیان خودم بود که تا میگی دعا کن جور شه میگن نه هرچی صلاحته...
سوتفاهم شد ...اتفاقا شوخیهای شما خیلی هم بامزس 
ببخشید وسط حرف شما می پرم، ولی هیچ انسانی از آینده ی خودش خبر نداره و شاید همه حداقل یک تجربه رو داشته باشن که فکر می کردن در انجام کاری خوشبختی بوده ولی برعکس نتیجه داده (برای خودم بارها رخ داده) اینه که اگه کسی به شما میگه امیدواره یا از خدا میخواد به صلاح شما اتفاق بیافته ، ناراحت نشید، بد شما رو نمی خوان
فرض کنید می خواهید برید سر قرار یک دوست صمیمی که به خودی خود بد نیست ولی اگه شما بدونید در صورت رفتن تصادف شدیدی می کنید قطعاً منصرف میشید از رفتن (حالا زندگی هم همینه منتهی با این تفاوت که متأسفانه ما از اون تصادف بد قبل از وقوع خبر نداریم)
مرسی از این که نظرتو گفتی
من نگفتم کسی بد منو میخواد
شما داری موضوع رو میپیچی
پیرو مثال خودتون من اگه بدونم دیدن دوستم برم یه تصادف شدید میکنم یا راهمو عوض میکنم یا توی مسیر بیشتر دقت میکنم
اونی که رفته بدبخت شده نه به خدا ربط داشته نه به دینش نه به کائنات خودش نتونسته گیلیمشو از آب بکشه بیرون یه کم واقع بین باشیم همه چیز گردن اینو اون نندازیم
هیچ کس از آینده خبر نداره درست ولی دلیلشم بگو که آینده هنوز مشخص نشده، به نظر من خیلی خنده دار هست که چشمتو ببندی بری وسط خیابون تصادف کنی و بگی خب صلاح بوده ممکن بود برم جلو تر هواپیما سقوط کنه روم
آینده ای که میشه تغییرش داد و ساخت رو نباید با خرافاتی مثل قسمت بوده، حکمتی توش بوده، صلاح و ... قاطی کرد
آدما برای چیزایی که درک نمیکنن دنبال بهونه های ماوراء طبیعی هستن مثل همین نمونه هایی که توی کشور خودمون میبینیم و کمم نیستن
یکی از دلایل رفتن همین خرافاتِ حالا بیایم و نرفتنمون رو با همین خرافات یکی کنیم
کسی که صلاح و مصلحتو قبول نداره لزوما کافر نیست و بلعکس بلکه از نظر من آدمه قوی الایمانی هست که گردنه کسی نمیندازه، کسی که میگه صلاح نبود در واقع داره میندازه تقصیره خدای خودش
بسته دیگه از صبح تا حالا گیر دادیم، بیخیال شین دیگه، هرچی صلاح باشه همون میشه
صلاح مملکت خویش خسروان دانند (سخن حکیمانه گفتم :/ )
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-22 ساعت 18:11)msr839 نوشته: الان شبکه ifilm داره یه سریال نشون میده که دوماد گرین کارت داره
مادر دوماد هم میگه دوماد گرین کارت داره و توو آمریکا همه چی بهش میدن 
زنم میدن آیا؟ اگه یکی داشته باشیم چی؟ بازم میدن؟ (البته من یکی ندارما
محض احتیاط میخوام اطلاعاتمو بالا ببرم)
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
درباره ی EB3
دوستان دقت کنید به این موضوع که میگم:
رفتن به آمریکا از طریق کارفرما به این راحتی نیست!
مهمترین قسمت از این پرونده اینه که کارفرما باید به اداره ی مهاجرت آمریکا ثاااااابت کنه که این فردی که از ایران میخوام بیارم، مشابه این فرد (از لحاظ همون تخصصی که مدنظر کارفرماس) در آمریکا وجود نداشته باشه!
مثلا باید بگه: من چند وقتی هست در ایالت تگزاس دنبال فردی می گردم که بلد باشه بستنی سنتی شیرازی درست کنه که هم انگلیسی بلد باشه هم اسپانیایی و ۷ سال سابقه داشته باشه! و با توجه به نبودن این فرد در اون ایالت (و با توجه به تبلیغاتی که قبلا برای جذب نیرو انجام داده)؛ یه فردی رو در ایران با این مشخصات پیدا کرده و میخواد بیارتش آمریکا و کارفرماش بشه!!!!
حالا شما حساب کنید که چه شغل خاصی باید باشه که اون ناحیه فردی بلد به انجام اون کار نباشه!
روی شغل های مهندسی یا پزشکی یا غذایی یا... فکر نکید که افراده خیلی زیادی در آمریکا هستن که این شغل هارو بلدن!
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام عیدتون مبارک
یه سوال
کسی از امار کسایی که توی لاتاری از ایران ثبت نام میکنن و اونایی که قبول میشن داره؟
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-22 ساعت 19:02)alirezaus نوشته: سلام عیدتون مبارک
یه سوال
کسی از امار کسایی که توی لاتاری از ایران ثبت نام میکنن و اونایی که قبول میشن داره؟
سالهاست (3 ساله :/ ) میام مهاجرسرا آخر نفهمیدم ی عده از دوستان این آمارو دقیقا میخوان چی کار؟؟؟؟! :/
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-22 ساعت 19:34)dv2017 نوشته: (2016-04-22 ساعت 13:46)alirezanz نوشته: اسکوووولو اٌسکول خوندم 
میبینم که خودت اونجا و فکر و دلت اینجاست که از این اشتباها میکنی هنوز 
ی چیزی میگم هیچوقت فراموش نکن دوست من هرجا دنیا باشی فکرت با وطنه شما اینو خوب الان نمیتونی درکش کنی، الان بغض داره گلومو میفشره دیگه نمیتونم ادامه بدم، هوم سیک نشدما یهو هوای وطن کردم، برم یه کلاب شاید حالم عوض شه، عذر میخوام، وقت شد از تجربه سفرم به ی ایالت دیگه براتون میگم برم معین گوش کنم :l
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What