موضوعها: 0
رتبه:
35
6 تشکر در 4 ارسال
2016-04-22 ساعت 20:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-22 ساعت 20:27 توسط victor2016.)
(2016-04-22 ساعت 19:22)alirezanz نوشته: (2016-04-22 ساعت 19:02)alirezaus نوشته: سلام عیدتون مبارک
یه سوال
کسی از امار کسایی که توی لاتاری از ایران ثبت نام میکنن و اونایی که قبول میشن داره؟
سالهاست (3 ساله :/ ) میام مهاجرسرا آخر نفهمیدم ی عده از دوستان این آمارو دقیقا میخوان چی کار؟؟؟؟! :/
می خوان احتمال برنده شدنشون رو حساب کنن.
تعداد برنده ها تقیسم بر تعداد ثبت نامی ها = احتمال برنده شدن هر نفر.
ولی آمار دقیقی در دست نیست اما به نظر میاد سال به سال تعداد ثبت نامی ها اضافه میشه.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی! یکی دیروز و یکی فردا . . .
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
عکس بذارید لطفا
عکسای خوب
عکسای خوشکل
------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-22 ساعت 20:53)amino نوشته: عکس بذارید لطفا
عکسای خوب
عکسای خوشکل
در اینستاگرام، اسم شهر مورد نظرت رو سرچ کن ... کلی پیج میاد با یه عالمه عکسای خوشگول موشگول
^_^
پیج سازمان ایرانیان امریکا رو هم فالوو کنید عکسای خوبی داره ! persianamericans
ادم هیچی نداشته باشه ؛ ولی فقط مرد باشه !
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
رتبه:
7
7 تشکر در 4 ارسال
(2016-04-22 ساعت 17:27)?!Seattle نوشته: (2016-04-22 ساعت 15:40)?!Seattle نوشته: با اجازه دوستان من هم تجربه خودم رو از قضیه امید، تلاش و شانس به اشتراک می زارم.
من این مطلب رو در مورد مهاجرت مثال می زنم . این مثال رو برای تمام زندگی می تونید در نظر بگیرید. بیاین گام به گام جلو بریم
هر فردی در زندگی باید هدفی داشته باشه یا بهتره بگیم هدفهایی رو برای خودش در نظر بگیره ( دلیل این امر نرسیدن به پوچی، زندگی یکنواخت و کسالت آور). مهاجرت یک هدف اولیه برای هیچ شخصی نیست و یا نمی تونه باشه. مهاجرت یک راه حل برای رسیدن به هدفهایی هست که امکان دسترسی به اون در شرایط فعلی مملکت خودمون دست نیافتنی هست و یا برای دست یافتن به اون به زمان بسیار طولانی تری نیاز داره که با توجه به عمر محدود انسان و اماده نبودن زمینه، مهاجرت عاقلانه تر است.
پس در گام اول باید گفت مهاجرت هدف نیست .
تا اینجای مطلب کسی نظر مخالف داره؟
پس مهاجرت که آخرین راه حل برای رسیدن به اهداف اولیه بود خودش می شه هدف اصلی برای رسیدن به اهداف اولیه. وقتی شما به این نقطه رسیدی حالا را های رسیدن به مهاجرت رو بررسی می کنی. لازمه رسیدن به این هدف حرکت در جهت اون هست. مطالعه پیشنیازها و راه های گوناگون مهاجرت.
با یه مطالعه درست به این نکته پی می برید که شانس آخرین راه حل برای رسیدن به هدف اصلی هست. یعنی شما تمام راه حل های ممکن رو تلاش،پیگیری و امتحان کردین(یادگیری زبان کشورهای مقصد، آموزش در شغل های فنی مورد نیاز اون کشورها، تحصیلات در رده های بالا و پیگیری مهاجرت از این روشها).
حالا در مورد لاتاری شما گزینه شانس رو هم در کنار سایر گزینه ها دارید. همونطور که دوستمون گفتن شانس یه قضیه ریاضی و جزو احتمالات هست.شانس ( احتمالات) رو یک پرفوسور ریاضی اینطور عنوان کرده که اگر یک مگس رو در نظر بگیرید که در یک زمین فوتبال از دروازه یک سمت زمین به سمت دروازه مقابل در حرکت باشه و همزمان شما در مرکز میدان با چشم بسته در هوا دست بیاندازین ایا امکانش هست که مگس رو بگیرین؟ بله شانسش ( احتمالش) هست. ولی در این عصر با پیشرفت علم و تکنولوژی ایا شما به عنوان اولین و مهمترین راه حل باید فقط از این روش استفاده کنید.( به همین راحتی) شما برای زندگی کردن لازم نیست همه چیز رو پیچیده و رمز آلود کنید( چیزی که یک عمر در کشور ما جا افتاده ).
دوست دیگری فرمودن در لاتاری که همه چیز به شانس بستگی داره دیگه چه تلاشی؟ در جوابشون باید گفت آیا مهاجرت برای شما یک هدف هست یا یک تفریح برای گذراندن وقت؟
انسان دارای هدف هرگز زندگی رو بر مبنی شانس قرار نمی ده بلکه تمام راه ها رو امتحان می کنه و شانس ( احتمالات) در راه حل اهدافی که می تونه موثر باشه ( مثل لاتاری) نقش کوچک خودش رو در رسیدن به اون هدف بازی می کنه.
عزیزانی هستن که با زبان سطح پایین یا مدرک فارغ التحصیلی با نمرات بسیار بد و یا ندانستن حرفه فنی مورد نیاز برای کشور مقصد دم از بد اقبالی می زنند.
شما هیچ نمونه از فردی رو نمی تونید مثال بیارید که تمام راه حل های ممکن رو برای مهاجرت امتحان کرده باشه و نتیجه نگرفته باشه و فقط منتظر شانس باشه.
اونهایی که فقط احتمالات زندگیشون رو هدفمند می کنه به وضوح و قطعا جزو انسانهای خردمند قرار نمی گیرند . شما اگر هدفتون مهاجرت هست قطعا راه حل های دیگر رو حتما باید امتحان کرده باشین.
و اما امید ...
و اما امید،مصلحت و قسمت:
همانطوری که علم ثابت کرده انسان علاوه بر بعد جسمانی و فیزیکی برای هر کاری نیاز به یک انگیزه و پشتوانه فکری و ذهنی داره ( برای جلوگیری از یاس، افسردگی ، نشاط و شادی و ... در قبال عدم دسترسی یا دسترسی به نتیجه مطلوب) اینجاست که برای جلوگیری از تاثیر منفی قسمت و مصلحت و برای ایجاد تاثیر مثبت امید وارد می شه و نقش خودش رو بازی می کنه. اینجا خود شما هستین که با ایجاد یک باور یا تاثیر پذیری از یک باور جمعی می تونید از مواهب این امر بهره لازم رو ببرین یا خودتون رو به قعر احساس بدبختی سوق بدین.
این حرف رو زیاد شنیدین که تنها شما هستین که سرنوشت خودتون رو رقم می زنید.( با توجه به مطالب بالا خوب به وضعیت فعلی خودتون و فرصتهایی که می تونستین به کار مفید تری بپردازین فکر کنید حتما نقطه ای در زندگی تون پیدا می کنید که اگر به اون مسیر می رفتین شاید سرنوشت شما جور دیگه رقم می خورد . اینجا باز شما بودین که این مسیر رو انتخاب کردین).
کلام آخر
برای دوستانی که مهاجرت رو انتخاب می کنن و یا فکر می کنن به نقطه ای رسیدن که مهاجرت راه حل زندگی اونهاست تاکید می کنم این سوال ها رو رک و رو راست به خودتون جواب بدین تا مسیر درست رو پیدا کنید
ایا شما واقعا اینجا تلاش تون رو انجام دادین؟
ایا شما واقعا با رفتارها و مسایل ( چارچوب حاکم بر جامعه) مشکل دارین؟
ایا شما خودتون این رفتارها و مسایل رو رعایت می کنین؟
شما چه چیزی برای کشوری که بهش مهاجرت می کنین ارمغان می برین که انتظار دارین اونها براتون قدم های خیلی بزرگ بردارن؟
چقدر خودتون رو برای مهاجرت آماده کردین؟ ( علمی، فنی، روحی و ...)
دوستان با حفظ انگیزه در هر مسیری که برای خودتون ترسیم کردین موفق باشید
در هر کاری مطالعه دقیق و برنامه ریزی، تلاش و پیگیری رمز موفقیت است. زندگی کردن بر مبنای شانس، زندگی یک انسان نیست.
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-22 ساعت 20:24)victor2016 نوشته: (2016-04-22 ساعت 19:22)alirezanz نوشته: (2016-04-22 ساعت 19:02)alirezaus نوشته: سلام عیدتون مبارک
یه سوال
کسی از امار کسایی که توی لاتاری از ایران ثبت نام میکنن و اونایی که قبول میشن داره؟
سالهاست (3 ساله :/ ) میام مهاجرسرا آخر نفهمیدم ی عده از دوستان این آمارو دقیقا میخوان چی کار؟؟؟؟! :/
می خوان احتمال برنده شدنشون رو حساب کنن.
تعداد برنده ها تقیسم بر تعداد ثبت نامی ها = احتمال برنده شدن هر نفر.
ولی آمار دقیقی در دست نیست اما به نظر میاد سال به سال تعداد ثبت نامی ها اضافه میشه.
میدونم اما کار بسیار بی معنی و ... هست یعنی چی اخه؟؟ اصن هیچ ربطی نداره.. شما مثلا حالا حساب کنی که از بین 2 میلیون نفر 10 نفر میخوان یا صد نفر میخوان باید اسمه شما در اد که فقط پی میبرید که کسی که اسمش در اومده میاد اومد خواهد، چه قد ..(بزرگ
) شانس بوده
Just let it go به قول فرندمون..
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
علیرضاناز من نمیدونم بحث چیه سوالا چی بوده ولی منم در حد همین جوابام
فقط شماره پنج
الان بهم بگن بیا برو همون لحظه میرم تو راه فرودگاه زنگ میزنم خدافظی میکنم از همه
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-22 ساعت 22:13)someonelikeyou نوشته: علیرضاناز من نمیدونم بحث چیه سوالا چی بوده ولی منم در حد همین جوابام
فقط شماره پنج
الان بهم بگن بیا برو همون لحظه میرم تو راه فرودگاه زنگ میزنم خدافظی میکنم از همه
نخواستم ریا شه و گرنه که من دلارامم امادست
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-22 ساعت 21:22)?!Seattle نوشته: (2016-04-22 ساعت 17:27)?!Seattle نوشته: [quote='?!Seattle' pid='703528' dateline='1461323441']
با اجازه دوستان من هم تجربه خودم رو از قضیه امید، تلاش و شانس به اشتراک می زارم.
م
قطعا راه حل های دیگر رو حتما باید امتحان کرده باشین.
و اما امید ...
رو راست به خودتون جواب بدین تا مسیر درست رو پیدا کنید
ایا شما واقعا اینجا تلاش تون رو انجام دادین؟
ایا شما واقعا با رفتارها و مسایل ( چارچوب حاکم بر جامعه) مشکل دارین؟
ایا شما خودتون این رفتارها و مسایل رو رعایت می کنین؟
شما چه چیزی برای کشوری که بهش مهاجرت می کنین ارمغان می برین که انتظار دارین اونها براتون قدم های خیلی بزرگ بردارن؟
چقدر خودتون رو برای مهاجرت آماده کردین؟ ( علمی، فنی، روحی و ...)
در هر کاری مطالعه دقیق و برنامه ریزی، تلاش و پیگیری رمز موفقیت است. زندگی کردن بر مبنای شانس، زندگی یک انسان نیست. 
خوشحال شدم یکی مثل خودم به شانس اعتقادی نداره، ولی خب در مبحث موضوع لا تاری خوشبختانه یا بدبختانه این مقوله شانس وجود داره. البته بهتره که امیدی بهش نبندیم. مطالب تون خیلی در کل جالبه و لذت می برم می خونم.
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
2016-04-22 ساعت 22:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-22 ساعت 22:43 توسط alirezanz.)
(2016-04-22 ساعت 22:28)farrokh33 نوشته: (2016-04-22 ساعت 19:02)alirezaus نوشته: سلام عیدتون مبارک
یه سوال
سلام دوست عزیز سال 2016 تعداد4500کیس از ایران قبول شدند (هر کیس میتونه یک نفر باشه ویا چند نفر از یک خانواده مثلا پدر +همسر+فرزندان زیر 21سال)که دوستان آمارشه دراوردن بطور متوسه هر کیس حدود 2نفر رو شامل میشه
سال 2015تعداد حدود 5000 کیس از ایران برنده شدند
سال 2014تعداد حدود 6000کیس از ایران رو برنده اعلام کردند
تعداد شرکت کنندگان هم حدود 80 برابر رو در نظر بگیرید که هر سال تفاوت دارد مثلا سال 2015 از هر 1000کیس 13 کیس برنده اعلام شدند .البته تعداد نفراتی که ویزا میگیرند هم تفاوت دارد چون تا سپتامبر سال بعدش که پرونده لاتاری بسته میشه تعدادی مصاحبه میرن وکلیرنس میگیرند وکلیر اونا طول میکشه وویزا بهشون نمیرسه وتعدادی هم ریجکت میشن تعدادی هم متوجه قبول شدنشون نمیشن افرادی هم از رفتن پشیمون میشن واصلا به مصاحبه نمیرن و....
درپایان ....سهمیه ویزایی که به ایران تعلق میگیره هر سال3500نفر است (7درصد50000نفر از کل جهان)که معمولا حدود بین 2000تا2500ویزا ایرانیان میگیرند.
تندرست وشاد باشید
خو الان اینم از آمار، من میخوام بدونم چه تاثیری داره؟! جدا؟ :/
گیر دادما
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What