کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
(2016-04-21 ساعت 20:49)fairy نوشته:  تاریخ عضویت  May 2016

سلام من قبول شدم الان باید چی کار کنم
.
.
.
.

الان باید یه دیوار بهم نشون بدی که برم توش :/
.
.
.
.
.
.
نمیخواد میرم تو اتوبان ی تریلی پیدا میکنم بیشتر جواب میده :l

3 سال پیش یکیشونو کمی قهوه ای کردم Smile  هرجا هستی پوزش دوست عزیز Hope وارم که اون شانسو نسوزونده باشی و الان تو LA پیش ایرانی های فوق العاده، شدید اللحن عزیز خوش بگذرونی..

اخه ی تعطیله به تمام معنا 5 شنبه جمعه نه ها! عیدم نه خود تابستون بود ... ی نامه رو نمیدونم چه مشکلی داشت یکی از دوستان گفتن انگلیسیشو بفرست برام راهنماییت کنم، رفت دوباره سوالشو به انگلیسی با کلی غلط املایی و گرامری تو همون تاپیک نوشت :/

یعنی آخه.. ولم کنین آقا ول کن برم حقشو بزارم کفه دستش، پوزشم نمیخوام، واس چی پوزش بخوام... داغون، ولم کنین دیگه :l
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، msr839 ، fairy ، amino ، dv2017 ، sheghi ، aram_hpanahi ، نسل سوخته
(2016-04-22 ساعت 15:50)Caspian_Wave نوشته:  سلام دوستان
چند روزه برام یک ایمیل با این متن و .. میاد

اخذ گرین کارت آمریکا از طریق استخدام در مراکز شغلی آمریکا
مهاجرت به امريكا ( ورود با گرين كارت) بهمراه شغل تضمين شده ( مشاغل غير تخصصي) با دريافت حقوق ساعتي ٨-١١ دلار امريكا ، ٤٠ ساعت كار در هفته.
همسر شما درصورت همراهی تان ، ميتواند بلافاصله در هر شغلي مشغول به كار شود و فرزندانتان نیز از آموزش رايگان بهره مند خواهندبود .
مدت زمان اخذ گرین کارت:
مدت پردازش سريع (يك سال و نيم براي متقاضيان ايراني و خاور ميانه اي)
شرایط لازم:
- بدون نياز به تجربه كاري
- بدون نياز به مدرك زبان انگليسي
- بدون نياز به تحصيلات
- براي افراد ١٨ سال تا ٥٥ سال و افراد خانواده ( فرزندان تا سن ٢١ سالگي)
هزینه وکالت:
پرداخت هزينه هاي حقوقي بصورت اقساط بوده و درطی مدت مذکور و همراه با پيشرفت پرونده خواهدبود

؟؟؟ حالا چی هست نمیدونم

بدون نیاز به هیچ نیازی Big Grin

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، Caspian_Wave ، msr839 ، aram_hpanahi ، mehre cyrus
(2016-04-21 ساعت 21:02)karaoke نوشته:  هر کی از بچه های اینجا که تاریخ عضویتش قبل از May 2016 باشه اگه قبول بشه ، من یک هدیه ناقابل تقدیمش میکنم. جدی میگم.

نه آقا ما راضی نیستیم این چه کاریه آخه دیگه بلیطو خودم میگرفتما دستتون درد نکنه شرمندمون کردی راضی نبودیما، دو طرفست دیگه؟ Cool

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: msr839 ، dv2017 ، aram_hpanahi ، نسل سوخته
(2016-04-21 ساعت 21:19)بازگشت نوشته:  سلام به منتظران گرامی

سلام به منتظر قدیمی کم پیدا Wink

دستور میدم که موفق شی Wink

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: Caspian_Wave ، msr839 ، aram_hpanahi

مهاجرت به امريكا ( ورود با گرين كارت) بهمراه شغل تضمين شده ( مشاغل غير تخصصي) با دريافت حقوق ساعتي ٨-١١ دلار امريكا ، ٤٠ ساعت كار در هفته.
همسر شما درصورت همراهی تان ، ميتواند بلافاصله در هر شغلي مشغول به كار شود و فرزندانتان نیز از آموزش رايگان بهره مند خواهندبود .
مدت زمان اخذ گرین کارت:
شرایط لازم:
- بدون نياز به تحصيلات
هزینه وکالت:
پرداخت هزينه هاي حقوقي بصورت اقساط بوده و درطی مدت مذکور و همراه با پيشرفت پرونده خواهدبود

؟؟؟ حالا چی هست نمیدونم

دوست عزیز ، این ایمیل برا منم زیاد میاد ...برای دوستان هم فک کنم کمو بیش اومده باشه !
من خودم خیلی بهش مشکوکم ... دوبی ُ ترکیه هم به این راحتی نمیتونی مهاجرت کنی ! چه برسه به امریکا ...
ادم هیچی نداشته باشه ؛ ولی فقط مرد باشه !
تشکر کنندگان: alirezanz ، Caspian_Wave ، msr839 ، aram_hpanahi
(2016-04-22 ساعت 14:55)Ali agha نوشته:  من فکر کنم بحث کردن در مورد اعتقادات شخصی دیگران صحیح نباشه .
اونایی که اعتقاد به کار و کوشش و تلاش دارند و فکر میکنند که اینطوری خوشبخت میشن خوب اینطوری زندگی کنند و امیدوارم که به خواستشون برسن ولی من  فکر میکنم تلاش و کوشش مقداری از زندگی انسان رو میسازه بقیش دست ما نیست .
و واقعا هم با تلاش و کوشش نمیشه به چیزی که ارتباط مستقیم با شانس داره رسید !!!
اونایی هم که اعتقاد به صلاح و مصلحت و اینا دارن امیدوارم بعد از اعلام نتایج هم بر اعتقاد خودشون باقی بمونند .... Wink

اون صلاحی که بعد خدای نا کرده قبول نشدن میگن در واقع همون Hope هست که پس از فقدان شانس استفاده میکنن

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: msr839 ، aram_hpanahi
(2016-04-22 ساعت 14:59)amino نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 00:04)Caspian_Wave نوشته:  یکی از دوستان این جا که بود یک سره فیلم آمریکایی میدهد.....
حال که رفته ميگه فیلم ایرانی دانلود میکنم میبینم..
به نظرتون فازش چيه.؟؟؟؟

یعنی دل میخواد لهشون کنم  Sad
یکیش داداش خودم  Big Grin
مونترال کانادا
باورتون نمیشه چیا میخواد براش بفرسیم
در واقع روم نمیشه بگم
فقط یه نمونش اینکه
سفیداب
من رفتم تو افق محو شم
Tongue

خیلی محو نشو باس بریم آمریکا Cool

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: msr839 ، amino ، dv2017 ، aram_hpanahi
(2016-04-22 ساعت 16:05)meraj-fallahi نوشته:  

.................................
؟؟؟ حالا چی هست نمیدونم

دوست عزیز ، این ایمیل برا منم زیاد میاد ...برای دوستان هم فک کنم کمو بیش اومده باشه !
من خودم خیلی بهش مشکوکم ... دوبی ُ ترکیه هم به این راحتی نمیتونی مهاجرت کنی ! چه برسه به آمریکا ...

دقیقا حرف شما درسته ...
آخه به این راحتی که این گفته یک شمال سه چهار روزه هم نمیشه رفت Big Grin
Skill : Design And Develop Website
Live in : Dubai
تشکر کنندگان: msr839 ، alirezanz ، aram_hpanahi
جا داره سلامي عرض كنيم خدمت آقا يعقوب كه الان مدت هاست ساكن آمريكاست
سلام حسووود Big Grin
انسان به HOPE زندس و آقا يعقوب به حسادت  Big Grin
می گذرد ...
تشکر کنندگان: alirezanz ، dv2017 ، amirmc ، aram_hpanahi ، mehre cyrus ، نسل سوخته
(2016-04-22 ساعت 16:23)msr839 نوشته:  جا داره سلامي عرض كنيم به آقا يعقوب كه الان مدت هاست ساكن آمريكاست
سلام حسووود Big Grin
انسان به HOPE زندس و يعقوب به حسادت  Big Grin
واقعا از بس این یعقوب خان تنهاس، منتظره ببریم و بعد بیاد بگه اینجا که خبری نیست پاشدین اومدین اینور آب.
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
تشکر کنندگان: msr839 ، alirezanz ، alireza_guitar ، dv2017 ، aram_hpanahi ، mehre cyrus ، نسل سوخته

مدت زمان اخذ گرین کارت:
شرایط لازم:
- بدون نياز به تحصيلات
هزینه وکالت:

؟؟؟ حالا چی هست نمیدونم

منظورش eb3 هستش سرچ کن . یکم بوداره
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: msr839 ، alirezanz ، Caspian_Wave ، amirmc ، aram_hpanahi
سلام دوستان با 26,275 هزار دلار میشه رفت اونور و ی کار پیدا کرد دو نفر هستیم-کار شرکت حالا تو ی شهر کوچیک تو ی ایالت خوش آب و هوا متوسط-که بتونم استارت برا موفقیت رو بزنم و کم نیارم من پشت کارم قویه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: msr839
سلام دوست عزیز،

کسانی که بخواند کار غیر تخصصی در آمریکا انجام دهند(مثلاً کار در فروشگاه یا رستوران) می توانند یک کارفرمای آمریکایی پیدا کنند و با ویزای EB-3 وارد آمریکا شوند. همه جا وکیل را برای پروسه اداری ویزا استخدام میکنند اما این آقایان وکیل نما برای پیدا کردن کار، که در حقیقت کار خود شماست، و بعد ویزا انقدر پول می گیرند. به یکیشون زنگ زدم گفت شما با پرداخت 60000 دلار مشکلی ندارید؟ حتی اولش نگفت در ازاء چه کارهایی من باید 60 هزار دلار پرداخت کنم. ولی میگفت مراحلشو قسط بندی می کنه. گفتم اگر آخر سر ویزا ندادند تکلیف قشط هایی که دادم چی میشه؟ گفت اون ها دیگه سوخت میشه... تازه می گفت برای اینکه EB-3 Visa رو Green Card کنی باید چند سال از این طریق کار کنی ولی این جا که ما میفرستیمت واسه کار ممکنه بعد از یکسال عذرتو بخواد...

مدت زمان اخذ گرین کارت:
شرایط لازم:
...

؟؟؟ حالا چی هست نمیدونم
(2016-04-22 ساعت 15:40)?!Seattle نوشته:  با اجازه دوستان من هم تجربه خودم رو از قضیه امید، تلاش و شانس به اشتراک می زارم.

من این مطلب رو در مورد مهاجرت مثال می زنم . این مثال رو برای تمام زندگی می تونید در نظر بگیرید. بیاین گام به گام جلو بریم

هر فردی در زندگی باید هدفی داشته باشه یا بهتره بگیم هدفهایی رو برای خودش در نظر بگیره ( دلیل این امر نرسیدن به پوچی، زندگی یکنواخت و کسالت آور). مهاجرت یک هدف اولیه برای هیچ شخصی نیست و یا نمی تونه باشه. مهاجرت یک راه حل برای رسیدن به هدفهایی هست که امکان دسترسی به اون در شرایط فعلی مملکت خودمون دست نیافتنی هست و یا برای دست یافتن به اون به زمان بسیار طولانی تری نیاز داره که با توجه به عمر محدود انسان و اماده نبودن زمینه، مهاجرت عاقلانه تر است.
پس در گام اول باید گفت مهاجرت هدف نیست .

تا اینجای مطلب کسی نظر مخالف داره؟
پس مهاجرت که آخرین راه حل برای رسیدن به اهداف اولیه بود خودش می شه هدف اصلی برای رسیدن به اهداف اولیه. وقتی شما به این نقطه رسیدی حالا را های رسیدن به مهاجرت رو بررسی می کنی. لازمه رسیدن به این هدف حرکت در جهت اون هست. مطالعه پیشنیازها و راه های گوناگون مهاجرت.
با یه مطالعه درست به این نکته پی می برید که شانس آخرین راه حل برای رسیدن به هدف اصلی هست. یعنی شما تمام راه حل های ممکن رو تلاش،پیگیری و امتحان کردین(یادگیری زبان کشورهای مقصد، آموزش در شغل های فنی مورد نیاز اون کشورها، تحصیلات در رده های بالا و پیگیری مهاجرت از این روشها).
حالا در مورد لاتاری شما گزینه شانس رو هم در کنار سایر گزینه ها دارید. همونطور که دوستمون گفتن شانس یه قضیه ریاضی و جزو احتمالات هست.شانس ( احتمالات) رو یک پرفوسور ریاضی اینطور عنوان کرده که اگر یک مگس رو در نظر بگیرید که در یک زمین فوتبال از دروازه یک سمت زمین به سمت دروازه مقابل در حرکت باشه و همزمان شما در مرکز میدان با چشم بسته در هوا دست بیاندازین ایا امکانش هست که مگس رو بگیرین؟ بله شانسش ( احتمالش) هست. ولی در این عصر با پیشرفت علم و تکنولوژی ایا شما به عنوان اولین و مهمترین راه حل باید فقط از این روش استفاده کنید.( به همین راحتی) شما برای زندگی کردن لازم نیست همه چیز رو پیچیده و رمز آلود کنید( چیزی که یک عمر در کشور ما جا افتاده ).

دوست دیگری فرمودن در لاتاری که همه چیز به شانس بستگی داره دیگه چه تلاشی؟ در جوابشون باید گفت آیا مهاجرت برای شما یک هدف هست یا یک تفریح برای گذراندن وقت؟
انسان دارای هدف هرگز زندگی رو بر مبنی شانس قرار نمی ده بلکه تمام راه ها رو امتحان می کنه و شانس ( احتمالات) در راه حل اهدافی که می تونه موثر باشه ( مثل لاتاری) نقش کوچک خودش رو در رسیدن به اون هدف بازی می کنه.
عزیزانی هستن که با زبان سطح پایین یا مدرک فارغ التحصیلی با نمرات بسیار بد و یا ندانستن حرفه فنی مورد نیاز برای کشور مقصد دم از بد اقبالی می زنند.
شما هیچ نمونه از فردی رو نمی تونید مثال بیارید که تمام راه حل های ممکن رو برای مهاجرت امتحان کرده باشه و نتیجه نگرفته باشه و فقط منتظر شانس باشه.
اونهایی که فقط احتمالات زندگیشون رو هدفمند می کنه به وضوح و قطعا جزو انسانهای خردمند قرار نمی گیرند . شما اگر هدفتون مهاجرت هست قطعا راه حل های دیگر رو حتما باید امتحان کرده باشین.

و اما امید ...
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
تشکر کنندگان: alirezanz ، msr839 ، jalayevatan ، alireza_guitar ، alirezaus ، dv2017 ، aram_hpanahi ، amin_j
سلام به همگی .. واقعا خسته نباشید الان دو روزه گازشو گرفتم و مطلب میخونم به پاتون نمیرسم :-D بالاخره الان تونستم بگیرمتون

راستی اون ویزای EB3 رو هم دارم چند وقتیه از طریق یکی از دوستانم تو لس آنجلس دنبال میکنم س .. فعلا نتیجه قابل قبولی بدست نیومده .. به محض اینکه اطلاعاتم تکمیل شه در اختیار میزارم
آن عشق که در پرده بماند به چه ارزد؟
عشق است و همین لذت اظهار و دگر هیچ ...

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان