کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
هارلی دیویدسون فراتر از اینکه یک برند موتور سیکلت باشه یک سبک زندگیه. البته من از اون سبک طبعیت زیادی نمیکنم و اونجور آش و لاش و بی قید و بند بودن رو دوست ندارم. ولی شعار  no cages هارلی رو خیلی دوست دارم. شعار فریدوم. و از همه مهمتر به عنوان یک مهندس مکانیک ماشین آلات از طراحی و مهندسی استفاده شده در محصولات هارلی دیویدسون لذت میبرم. از ته دل آرزو میکنم که یک روز یه هارلی breakout 2015 یا fatboy داشته باشم.
تشکر کنندگان: dv2017 ، Interuniversal ، msr839 ، jalayevatan ، copol ، alirezanz
قوربونتون برم
ماهم خوبيم ،تقريبا هر روز تاپيك هارو ميخونم و در جريان احوال هستيم.

دارم اطلاعات جمع آوردي ميكنم تا بتونم از زواياي ديگه ايم به زندگي اينجا و كارشون و سيستم هاشون نگاه كنم و در اختيارتون بزارم!
(البته ميگم دوستان زيادي اينكارو كردن ولي سعيم به اينكه از يه نگاه ديگه اي ببينم)

امروز بالاخره يكي پشت ما بوق زد،اينا بوق زدن تو كارشون نيست ولي پشت چراغ يارو مثل اينكه عجله داشت،ماهم كه مثل مملكت خودمون تا بيايم عادت كنيم طول ميكشه اومديم بووووق و ببنديم بهش ديديم نه ضايس،بيخيالش شديم مرتيكه رو  Big Grin

در مورد موتور هارلي هم خيلي دوست دارم برم تست كنم،اينجا يه لاين مخصوص موتور هست تو بزرگراه ها،يني سرعت ميرن ها ميرن Rolleyes
اينجا همه چي رو ميتوني تست كني بعد بگي خوشم نيومده،ماهم ازين قانون بسيار داريم استفاده ميكنيم و ميريم هي ماشين خفن هارو تست ميكنيم،دنياييه  Tongue
جاتون خالي رفتيم نمايندگي شورولت و جي ام سي،كوروت سوار شديم يني نميتونستم رو پاهام وايسم از بس اين ماشين خفن و سريع بود،مثل فيلما بود  Smile
خواستيم يكي بخريم ولي با رنگش حال نكردم  Tongue
كلا اينا آدم هاي آروم و خوبين،يني آرامش رو تو رانندگيشون ميشه ديد،البته خب خيلي خنگ و تعطيلن مثل ماها مهارت ندارن ولي در كل اولش تا بياي عادت كني سخته،مثل اينايي ميموني كه تازه گواهينامه گرفتن و با احتياط ميرن،ولي بعد دو سه روز عادت ميكنه آدم
عجله اصلا تو كارشون نيست ،فحش پشت ماشين هم ميدن اگه بپيچي جلوشون ولي نه با بوق زدن با انگشت اشاره مخصوص خودشون Tongue  Big Grin

خلاصه كه جاي جالبيه اينجا،خيلي مسائلشون با ما فرق داره و خيلي هاشم مثل خودمونن
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
(2016-04-24 ساعت 22:46)dv2017 نوشته:  نیویورک
[عکس: 9urqlrz8k9zyjpxle616.jpg]

شیکاگو
[عکس: g3wh6rxcmj6tsfwf506u.jpg]

سیاتل
[عکس: m1yw2h961ttpvzvq5tvg.jpg]
لایک برای عکس شیکاگو
تا خدا چی بخواد
تشکر کنندگان: dv2017 ، msr839 ، matin.sh ، tenardie2bai ، payamshad ، parisa.tk ، hamid_one ، alirezanz
(2016-04-24 ساعت 23:01)someonelikeyou نوشته:  
(2016-04-24 ساعت 22:44)aydin-j نوشته:  کسی اطلاع داره آمار دقیق ثبت نام کننده های ایرانی چقدره؟

یک میلیون سیصد و هفتاد و چهار هزار و ششصد و بیست و سه نفر

حالا چه فرقی میکنه

میخوام ببینم با توجه به ثبت نام کننده ها درصد تقریبی شانس برنده شدن چقدره؟
تشکر کنندگان: msr839 ، arminqt
(2016-04-24 ساعت 23:34)aydin-j نوشته:  
(2016-04-24 ساعت 22:44)aydin-j نوشته:  کسی اطلاع داره آمار دقیق ثبت نام کننده های ایرانی چقدره؟

حالا چه فرقی میکنه

براي يكنفر حدود ١ درصد كمي بيشتر كمتر
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: aydin-j ، msr839 ، abas_kashan ، arminqt ، parisa.tk ، alirezanz
نزدیک به صفر درصد
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: msr839 ، LORDAmiroo ، Malmal60 ، arminqt ، alirezanz

حالا چه فرقی میکنه

البته هشت هزار و پانصد و چهل و شش نفر رد شده اند و فقط یک میلیون و سیصد و شصت و شش هزار و هفتاد و هفت نفر در قرعه کشی شرکت دارند.
2018
تشکر کنندگان: msr839 ، arminqt ، alirezanz
(2016-04-24 ساعت 23:34)aydin-j نوشته:  

حالا چه فرقی میکنه

با اجازه پیش کسوتها

ببین دوست عزیز یه آمار کاملا خوش بینانه بهتون میدم
با فرض برنده شدن 5000 نفر و ثبت نام 1000000 نفر ، شانس برنده شدن نیم درصده
البته این عدد خیلی خوبه ، جایی میخوندم که این عدد کمتر از 0.2 درصد بود Sad
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
تشکر کنندگان: aydin-j ، kouroshz0 ، msr839 ، LORDAmiroo ، copol ، arminqt
با توجه به ثبت نام کنندگان و آمار پارسال از هر 248 نفر، یکنفر برنده میشه
2018
تشکر کنندگان: Soheilhd ، msr839 ، copol ، arminqt ، amirmc ، parisa.tk
(2016-04-24 ساعت 23:42)farhanadmin نوشته:  

حالا چه فرقی میکنه

البته هشت هزار و پانصد و چهل و شش نفر رد شده اند و فقط یک میلیون و سیصد و شصت و شش هزار و هفتاد و هفت نفر در قرعه کشی شرکت دارند.

بابا تو خیلی با مزه ای، من نمیتونم
تشکر کنندگان: msr839 ، amirmc
شاعر ما سکوت کرده و فقط لایک میکنه
ای داد ای بیداد
آقا مگه نمیدونید هنرمندا دل نازکن .دلش شکسته
ام اس آر پست بذار
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: msr839 ، tenardie2bai ، ali etesami ، amirmc ، alirezanz
عکس العمل من به قبولی ؟!
اول یه هوار محکم میکشم ، جوری ک شیشه های خونه بلرزه ...بعد هم هوار کشان یه چند دور خونه رو دور میزمُ میدووم Big Grin
بعدشم، اهنگ دختر احمد اباد گروه بچه های ایران یا همون دِبویز رو با ولوم بسیار زیاد باز میکنم ....یه قِر اساسی میدم Big Grin
بعدم هم میام مهاجرسرا تو تاپیک برندگان مینویسم :
خوب من قبول شدم !
حالا چیکار کنم ؟
ادم هیچی نداشته باشه ؛ ولی فقط مرد باشه !
تشکر کنندگان: Soheilhd ، msr839 ، taptan ، LORDAmiroo ، copol ، نسل سوخته ، arminqt ، Interuniversal ، jalayevatan ، alirezanz
دوستان یه سؤال داشتم بین اون سه سفارت که میشه برای مصاحبه رفت ، ارزشیابی های کاملاً یکسان دارن یا عملکرد شون طوری بوده که بگیم مثلاً سفارت x سخت گیر تر بوده و اگه یه مورد به سفارت y میرفته امکان قبولی اش خیلی بیشتر بوده؟

تشکر کنندگان: msr839
کسانی که ویزا یکضرب میگیرن، همونجا ویزا شون میدن یا طی مراحلی ویزا میگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا خدا چی بخواد
تشکر کنندگان: msr839 ، arminqt ، alirezanz
(2016-04-25 ساعت 00:23)elahe mousavi نوشته:  کسانی که ویزا یکضرب میگیرن، همونجا ویزا شون میدن یا طی مراحلی ویزا میگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بين دو تا شش روز كاري معمولا ويزا ميخوره تو پاسشون
تشکر کنندگان: victor2016 ، arminqt ، jalayevatan ، msr839 ، elahe mousavi ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان