موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
2016-04-24 ساعت 17:48
ما همچنان منتظر پند ها وتجربه ى دوست عزيزمان @Interuniversal@ محمد جان هستيم.
روي كاغذ خم شده بود
بنويسد «آزادي»
بالای سرش
بيست قرن پرنده بود
كه در هوا ميچرخيد
هر دور خستهتر
هر دور، بالاتر و، دورتر.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-24 ساعت 01:34)someonelikeyou نوشته: جو پارسال این موقع مهاجرسرا خیلیییی خوب بود
آره سامی یادش بخیر
چرا اینجوریه امسال
همیشه سرم بالاست،چون بالای سرم خداست
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-24 ساعت 19:01)matinng نوشته: (2016-04-24 ساعت 01:34)someonelikeyou نوشته: جو پارسال این موقع مهاجرسرا خیلیییی خوب بود
آره سامی یادش بخیر
چرا اینجوریه امسال
نمی دونم چرا جو امسال همانطور که سامی تایید کرد نیست، پارسال شور و هیجان بیشتر بود.
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
وووی هیجان دارم من ده بار ثبت نام کردم با اسم های مختلف و عکسای مختلف ماله خودمم کشوره دیگه زدم محل تولدو که برنده بشم حتما . بریم خارج
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-24 ساعت 16:44)Caspian_Wave نوشته: از دوستانی که برنده لاتاری هستند و یا الان اون ور هستند ممنونم که میان و به اینجا سر میزنن
خواهش میکنم، این یه دِینیه گردن ما، که بیایم واسه شما قبول نشده ها از امریکا بگیم
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-24 ساعت 14:26)abas_kashan نوشته: (2016-04-24 ساعت 14:06)someonelikeyou نوشته: (2016-04-24 ساعت 13:50)abas_kashan نوشته: بلی برای کسی که چند سال کارمند شرکت نفت و مشابهش بوده صدق میکنه
وگرنه برای ما فقیر بیچاره ها خدا بزرگه
عباس دقیقن همین بحثو با یکی از دوستام داشتم ولی یه سوالی که من دارم و تا نرم اونجا به جوابش نمیرسم اینه که با همین شغل ها و درامد های پایینی که داریم و اونحام همینجور باشه فشار زندگی چجوره؟ چقدر ترسناک تره؟ چقد میشه امیدوار بود یه خانواده تشکیل داد،
آنقدر وحشتناک نیست شما کافیه یک کار داشته باشید و بتونید در سیستم مالی آنها امتیاز اولیه اعتباری داشته باشید بعد با توجه به سیستم قوی قسط بندی زندگی خودتونو میسازید و در صورت داشتن پس انداز مقدار هزینه صرف شده امر مهاجرت به نقطه سود دهی میرسه (با دلار کاری در ایران سرمایه گذاری میکنید)
برای افراد ثروتمند وحشتناک است چون تنزل کار دارند در درجه دوم در آمریکا طبقات مردم عادی مشابه آنها میشه و برایشون سنگینه و نکته بعد نسبت به سپرده سود مالی قابل توجهی ندارند
این چند سالی که قیمت هارو رصد میکنم در ایالت های جنوبی علاوه بر اینکه حقوق کق جوابگو هست شما میتونید سیوینگم داشته باشد (البته با الگوی مردم متوسط)
به نظرم یک مقدار خوش بینانس
حالا سال دیگه خودمون میفهمیم خخخ
برنده خوش شانس
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-24 ساعت 20:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-24 ساعت 20:19 توسط meraj-fallahi.)
اون ادمی از مهاجرت میترسه که داخل ایران زندگی خوبی داره ... پول داره ، کار داره .... یه کلام زندگی داره !
منظورم مادیات بود ... نه وابستگی های معنوی !
بشخصه اگه قبول شم حتما بفکر ادامه تحصیل در امریکا هستم ... چون تو ایرانش پارتی نداشتم برام کار جور کنه ، چه برسه به امریکا که بخواد با مدرک داخل ایران برام کار پیدا کنه !
پ.ن : من همیشه دوست داشتم دانشگاه تهران درس بخونم ، ولی چون همش اون موقها فوتبال بازی میکردم ُ اولویتم فوتبال بود نتونستم به این ارزوم برسم ... گرچه به جفتشونم نرسیدم ولی هرجوری شده دوص دارم یه دانشگاه خوب امریکایی ادامه تحصیل بدم ^ـ^
ادم هیچی نداشته باشه ؛ ولی فقط مرد باشه !
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
بازگشت نوستالژیک استاد crisys رو به تاپیک تبریک میگم
معراج منم با اینکه موی سپیدو توی آینه دیدم برنامه اصلیم اینه که یه جا نزدیک دانشگاه یا بیزینس اسکول بگیرم کارم همونجا، تحقیق کردم یه سری کورس های آکادمیک برا کسایی که ارشد دارن و شاغل هستن آخر هفته ها و یا عصر ها برگذار میشه که به روز باشن
این برای من جهان سومی بهترین فرصت که بتونم بطور آکادمیک برم بازار کار
ولی اینا همش باد هواس، خیال خامه، برنده نمیشیم هیچکدوممون
برنده خوش شانس