کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
(2016-04-24 ساعت 14:37)usatravel نوشته:  
(2016-04-24 ساعت 14:30)kouroshz0 نوشته:  
(2016-04-24 ساعت 10:23)tabim4 نوشته:  .
.
.
4- یک سری باورهای ذهنی را که ساخته و پرداخته ذهن بشری بوده  مانند قانون جذب کائنات و .... امثالهم کلاً بیخیال بشید و اصلاً روش حساب باز نکنید.استدلال معتقدین به این قانون را که می گویند من در فاز جذب بودم و قرعه کشی را بردم اصلا قبول ندارم و از آن فرد می پرسم اگر برنده نشده بودی چی ؟ حتماً به خودت تلقین می کردی که در فاز دفع بوده ام..... تلقین به نفسی که به قول فلسفیون مغلطه و سفسطه ای بیش نیست!
.
.
.

سلام دوست عزیز واقعا ممنون از اطلاعات مفیدتون با گزینه 4 که فرمودید مخالفم اما کاملا احترام میزارم چون از جانب خودتون گفتید و نظر شماست . فقط یک نکته : قانون جذب یک قانون است و ساخته و پرداخته ذهن بشری نیست و هرکسی که از این قانون پیروی میکنه دلیل نمیشه که به اون چیزهایی که میخواد برسه و خیلی اتفاقات دست به دست هم میدهند . بحثش بسیار مفصله که نمیخوام اینجا بیشتر بازش کنم فقط خواستم نظر خودم و بگم . منتظر قسمت 3 هستیم ...  Wink

باهاتون موافقم من همونی هستم که بعد از 12 سال برنده شد. وقتی وارد آمریکا شدم همه تصاویر چیزهایی بود که قبلا تو ذهنم خیلی سال پیش میدیدم.
برای همه منتظران آرزوی برنده شدن دارم. در لحظه دریافت ویزام برای همتون از صمیم قلبم دعا کردم.

سلام
درسته
ولی هر چیزی جا و زمانی داره
ما الان که جوونیم میخاییم اسممون در بیاد نه وقتی که پیر شدیم
خدایا دستم به آسمانت نمی رسد، اما تو که دستت به زمین میرسد بلندم کن
تشکر کنندگان: msr839 ، tabim4
در ادامه اطلاعات عمومی از آمریکا در این پست می خوام شما رو با یکی از جاذبه های لاس وگاس آشنا کنم.
این پست جهت بالا بردن روحیه و اطلاعات عمومی برای همه دوستانم در اینجا هست.

ترسناک ترین شهربازی دنیا بر روی برج استراتوسفر در لاس وگاس

[عکس: Stratosphere_Las_Vegas_3.jpg]

برج استراتوسفر یک مرکز تفریحی و هتل در شهر لاس وگاس نوادا است. این برج ۵۵۴ متری بلندترین برج لاس وگاس و پنجمین برج بلند در آمریکا نیز هست که در سال ۱۹۹۰ توسط باب استوپاک ساخته شد.
به گزارش پیمانه ،برج در ۲۹ آگوست ۱۹۹۳ دچار آتش‌سوزی شدیدی شد و با اینکه هیچ‌کس در این حادثه آسیب ندید، قسمت‌های زیادی از برج تخریب شده و به همین خاطر دوباره ساخته شد. برج استراتوسفر در ۳۰ آوریل ۱۹۹۶ بالاخره افتتاح شد؛ البته تا قبل از افتتاح برج به خاطر نبود نگهبان برای جلوگیری از ورود افراد عادی، پنج نفر توانستند خود را به بالای برج رسانده و با پایین پریدن از این ارتفاع خودکشی کنند. هتل این برج در سال ۲۰۰۱ آماده شد که ساخت آن هزینه‌ای بالغ بر یک میلیارد دلار در برداشت و شامل ۲۴۲۷ اتاق و سوئیت در ۲۴طبقه و با مساحتی برابر با ۷۴۰۰ متر مکعب است. مهم‌ترین و پر طرفدارترین قسمت‌های برج استراتوسفر هتل گردان و شهر بازی بالای برج است. رستوران گردان این برج با دیوارهای شیشه‌ای که نمای کل شهر را به نمایش می‌گذارد در ۵۰ دقیقه به طور نا محسوس یک دور کامل زده و در ارتفاع بالاتری قرار می‌گیرد. دوربین‌های نصب شده در رستوران و پارک به علاقه‌مندان این اجازه را می‌دهد تا تمام لاس وگاس را از بالاترین برج شهر تماشا کنند.

هیجان انگیزترین شهربازی دنیا

[عکس: Stratosphere-Las-Vegas.jpg]
[عکس: 6091566179_bf47098e22_b.jpg]
[عکس: james-preston-sky-jump-12.jpg]

در سال ۲۰۰۰ ساخت بلندترین شهربازی دنیا با داشتن ترن‌های هوایی مختلفی که حتی برخی از آنها بیرون از برج و در آسمان می‌چرخند در بالای برج استراتوسفر آغاز شد. در ژانویه ۲۰۱۰ برج بانجی جامپینگ و سقوط آزاد با ارتفاع ۲۶۱ متر به این شهربازی اضافه شد و در ۲۰ آوریل ۲۰۱۰ این شهر بازی آسمانی گشایش یافت. کودکان زیر ۱۲ سال تنها اجازه ورود به پارک را دارند اما استفاده از تمام وسایل بازی پارک برای آنها ممنوع است. برج سقوط آزاد که درست در میان پارک قرار گرفته و حتی از پایین برج هم دیده می‌شود، بیشتر به دکل‌های مخابراتی‌ای شباهت دارد که با ۳۲۹ متر ارتفاع و ۱۳۵ کیلومتر بر ساعت سرعت، یکی از بلندترین و وحشتناک‌ترین قسمت‌های پارک است. ترن وحشت همین‌طور که از نامش پیداست یکی دیگر از وحشتناک‌ترین‌ترن‌های نصب شده در بالای برج استراتوسفر و بلند‌ترین ترن هوایی دنیاست. ریل این ترن خارج از برج قرار گرفته و بیشتر به الاکلنگ شباهت دارد تا ترن هوایی و در هنگام حرکت حدود ۸ متر از لبه برج خارج می‌شود و با چرخش‌هایی که به سمت پایین دارد احساسی از افتادن را در کسانی که سوار بر ترن هستند ایجاد می‌کند. ظرفیت هرکدام از واگن‌های این ترن شش نفر است. این ترن دور تا دور برج می‌چرخد و به غیراز خارج شدن از برج، به خاطر داشتن شیب‌های عمودی نیز بسیار هیجان‌انگیز است. سکوی پرش برج استراتوسفر که در بالاترین نقطه برج قرار گرفته، یکی از هیجان انگیز‌ترین قسمت‌های پارک است و دوستداران وحشت و هیجان می‌توانند با بستن کش‌های مخصوص، خود را از ارتفاع ۵۵۴ متری برج به پایین پرتاب کنند و در آخر به آرامی در پایین برج فرود بیایند. این سکوی پرش در ۲۰ آوریل ۲۰۱۰ و بعد از افتتاح به عنوان بلندترین سکوی پرش دنیا، در کتاب رکوردهای گینس ثبت شد. این سکوی پرش درست مانند بانجی جامپینگ است؛ با این تفاوت که در این بازی کش‌های بسته شده، باعث بالا و پایین رفتن مثل یویو و تاب خوردن در مسیر می‌شود که بر هیجان بازی می‌افزاید. تاب‌های بزرگی که روی بازوهای نصب شده بر لبه برج قرار دارند، عاشقان هیجان را در میان زمین و آسمان تاب می‌دهند. این تاب‌ها به علت سرعت کمی که دارند باعث می‌شوند وقتی بالا می‌روند احساسی از سقوط در افراد ایجاد کنند.

[عکس: Stratosphere-Ad-Campaign.jpg]

[عکس: Extreme-Rides.jpg]
[عکس: maxresdefault.jpg]
[عکس: 1ddc8664-4d6d-4984-8dcc-50e0f2e57707.JPG]
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
Heart 
ما همچنان منتظر پند ها وتجربه ى دوست عزيزمان @Interuniversal@ محمد جان هستيم.
روي كاغذ خم شده بود
بنويسد «آزادي»
بالای سرش
بيست قرن پرنده بود
كه در هوا مي‌چرخيد
هر دور خسته‌تر
هر دور، بالاتر و، دورتر.
تشکر کنندگان: msr839 ، dv2017 ، avenger ، LORDAmiroo ، amirmc ، Interuniversal ، arminqt ، sheghi ، alirezanz
این اخرش چرا داره اینقدر زود میگذره Big Grin
دوساعت دیگه میشه هشت روز Smile
انشالا امسال اونایی که واقعا نیاز دارن(مثل دوستانی که خانواده هاشون اونجاست) ببرن بعد اونایی که واقعا مسیر زندگیشون عوض میشه و واسه امریکا رفتن برنامه دارن ببرن بعد اگه ویزا اضاف اومد اونایی که ارزو امریکا دارن ببرن Wink
یه نکته دیگه هم عرض کنم که از وقتی تاپیک راه افتاده من بودم و هستم دوستان منتها در حالت استند بای قرار دارم و بیشتر ترجیح میدم از تجربیات استفاده کنم Smile
ارزو می کنم خدا امریکا رو به صلاحتون کنه این بهترین ارزوی ممکن واسه امریکاست
راضیم به رضای تو اوس کریم
روزگار به کام عزتتون زیاد
من رفتم در حالت استند بای Big Grin
رود خانه ها می دانند که عجله ای در کار نیست

ما روزی به مقصد خواهیم رسید! Wink
امیلن
تشکر کنندگان: msr839 ، amirmc ، jalayevatan ، copol ، arminqt ، alirezanz ، limbo
(2016-04-24 ساعت 01:34)someonelikeyou نوشته:  جو پارسال این موقع مهاجرسرا خیلیییی خوب بود

آره سامی یادش بخیر
چرا اینجوریه امسال
همیشه سرم بالاست،چون بالای سرم خداست
تشکر کنندگان: someonelikeyou ، amirmc ، arminqt ، alirezanz
(2016-04-24 ساعت 18:26)avenger نوشته:  این اخرش چرا داره اینقدر زود میگذره Big Grin
دوساعت دیگه میشه هشت روز Smile
انشالا امسال اونایی که واقعا نیاز دارن(مثل دوستانی که خانواده هاشون اونجاست) ببرن بعد اونایی که واقعا مسیر زندگیشون عوض میشه و واسه آمریکا رفتن برنامه دارن ببرن بعد اگه ویزا اضاف اومد اونایی که ارزو آمریکا دارن ببرن Wink
یه نکته دیگه هم عرض کنم که از وقتی تاپیک راه افتاده من بودم و هستم دوستان منتها در حالت استند بای قرار دارم و بیشتر ترجیح میدم از تجربیات استفاده کنم Smile
ارزو می کنم خدا آمریکا رو به صلاحتون کنه این بهترین ارزوی ممکن واسه آمریکاست
راضیم به رضای تو اوس کریم
روزگار به کام عزتتون زیاد
من رفتم در حالت استند بای Big Grin
دعایت را دوست میدارم
خدایا همراه ما اینم حتما قبول کن لطفا
تشکر کنندگان: amirmc ، msr839 ، asrainman ، arminqt ، parisa.tk ، alirezanz
(2016-04-24 ساعت 19:01)matinng نوشته:  
(2016-04-24 ساعت 01:34)someonelikeyou نوشته:  جو پارسال این موقع مهاجرسرا خیلیییی خوب بود

آره سامی یادش بخیر
چرا اینجوریه امسال

به به! برنده ی خوش شانس پارسال!
یادش بخیر سال گذشته چه بساطی بود با اون عبارت session time out
تشکر کنندگان: someonelikeyou ، msr839 ، jalayevatan ، alirezanz
(2016-04-24 ساعت 19:01)matinng نوشته:  

آره سامی یادش بخیر
چرا اینجوریه امسال
نمی دونم چرا جو امسال همانطور که سامی تایید کرد نیست، پارسال شور و هیجان بیشتر بود.
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
تشکر کنندگان: msr839 ، LORDAmiroo ، arminqt ، alirezanz
وووی هیجان دارم من ده بار ثبت نام کردم با اسم های مختلف و عکسای مختلف ماله خودمم کشوره دیگه زدم محل تولدو که برنده بشم حتما . بریم خارج
تشکر کنندگان: arminqt
(2016-04-24 ساعت 16:44)Caspian_Wave نوشته:  از دوستانی که برنده لاتاری هستند و یا الان اون ور هستند ممنونم که میان و به اینجا سر میزنن
خواهش میکنم، این یه دِینیه گردن ما، که بیایم واسه شما قبول نشده ها از امریکا بگیم
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: amirmc ، msr839 ، arminqt ، sheghi ، alirezanz
(2016-04-24 ساعت 14:26)abas_kashan نوشته:  
(2016-04-24 ساعت 14:06)someonelikeyou نوشته:  
(2016-04-24 ساعت 13:50)abas_kashan نوشته:  بلی برای کسی که چند سال کارمند شرکت نفت و مشابهش بوده صدق میکنه

وگرنه برای ما فقیر بیچاره ها خدا بزرگه

عباس دقیقن همین بحثو با یکی از دوستام داشتم ولی یه سوالی که من دارم و تا نرم اونجا به جوابش نمیرسم اینه که با همین شغل ها و درامد های پایینی که داریم و اونحام همینجور باشه فشار زندگی چجوره؟ چقدر ترسناک تره؟ چقد میشه امیدوار بود یه خانواده تشکیل داد،
آنقدر وحشتناک نیست شما کافیه یک کار داشته باشید و بتونید در سیستم مالی آنها امتیاز اولیه اعتباری داشته باشید بعد با توجه به سیستم قوی قسط بندی زندگی خودتونو میسازید و در صورت داشتن پس  انداز مقدار هزینه صرف شده امر مهاجرت به نقطه سود دهی میرسه (با دلار کاری در ایران سرمایه گذاری میکنید)

برای افراد ثروتمند وحشتناک است چون تنزل کار دارند در درجه دوم در آمریکا طبقات مردم عادی مشابه آنها میشه و برایشون سنگینه و نکته بعد نسبت به سپرده سود مالی قابل توجهی ندارند

این چند سالی که قیمت هارو رصد میکنم در ایالت های جنوبی علاوه بر اینکه حقوق کق جوابگو هست شما میتونید سیوینگم داشته باشد (البته با الگوی مردم متوسط)

به نظرم یک مقدار خوش بینانس
حالا سال دیگه خودمون میفهمیم خخخ
برنده خوش شانس
تشکر کنندگان: msr839 ، arminqt ، alirezanz
(2016-04-24 ساعت 19:49)someonelikeyou نوشته:  
(2016-04-24 ساعت 14:26)abas_kashan نوشته:  
(2016-04-24 ساعت 14:06)someonelikeyou نوشته:  عباس دقیقن همین بحثو با یکی از دوستام داشتم ولی یه سوالی که من دارم و تا نرم اونجا به جوابش نمیرسم اینه که با همین شغل ها و درامد های پایینی که داریم و اونحام همینجور باشه فشار زندگی چجوره؟ چقدر ترسناک تره؟ چقد میشه امیدوار بود یه خانواده تشکیل داد،
آنقدر وحشتناک نیست شما کافیه یک کار داشته باشید و بتونید در سیستم مالی آنها امتیاز اولیه اعتباری داشته باشید بعد با توجه به سیستم قوی قسط بندی زندگی خودتونو میسازید و در صورت داشتن پس  انداز مقدار هزینه صرف شده امر مهاجرت به نقطه سود دهی میرسه (با دلار کاری در ایران سرمایه گذاری میکنید)

برای افراد ثروتمند وحشتناک است چون تنزل کار دارند در درجه دوم در آمریکا طبقات مردم عادی مشابه آنها میشه و برایشون سنگینه و نکته بعد نسبت به سپرده سود مالی قابل توجهی ندارند

این چند سالی که قیمت هارو رصد میکنم در ایالت های جنوبی علاوه بر اینکه حقوق کق جوابگو هست شما میتونید سیوینگم داشته باشد (البته با الگوی مردم متوسط)

به نظرم یک مقدار خوش بینانس
حالا سال دیگه خودمون میفهمیم خخخ

وووی هیجان دارم من ده بار ثبت نام کردم با اسم های مختلف و عکسای مختلف ماله خودمم کشوره دیگه زدم محل تولدو که برنده بشم حتما . بریم خارج
تشکر کنندگان:
اون ادمی از مهاجرت میترسه که داخل ایران زندگی خوبی داره ... پول داره ، کار داره .... یه کلام زندگی داره !
منظورم مادیات بود ... نه وابستگی های معنوی !
بشخصه اگه قبول شم حتما بفکر ادامه تحصیل در امریکا هستم ... چون تو ایرانش پارتی نداشتم برام کار جور کنه ، چه برسه به امریکا که بخواد با مدرک داخل ایران برام کار پیدا کنه !

پ.ن : من همیشه دوست داشتم دانشگاه تهران درس بخونم ، ولی چون همش اون موقها فوتبال بازی میکردم ُ اولویتم فوتبال بود نتونستم به این ارزوم برسم ... گرچه به جفتشونم نرسیدم Big Grin ولی هرجوری شده دوص دارم یه دانشگاه خوب امریکایی ادامه تحصیل بدم  ^ـ^
ادم هیچی نداشته باشه ؛ ولی فقط مرد باشه !
تشکر کنندگان: abas_kashan ، msr839 ، kkr200 ، amirmc ، dv2017 ، dan3sh ، jalayevatan ، arminqt ، alirezanz ، limbo
(2016-04-24 ساعت 19:44)crysiss نوشته:  وووی هیجان دارم من ده بار ثبت نام کردم با اسم های مختلف و عکسای مختلف ماله خودمم کشوره دیگه زدم محل تولدو که برنده بشم حتما . بریم خارج

اوخی نازی Big Grin
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
تشکر کنندگان: msr839 ، jalayevatan ، Malmal60 ، arminqt ، alirezanz
بازگشت نوستالژیک استاد crisys رو به تاپیک تبریک میگم

معراج منم با اینکه موی سپیدو توی آینه دیدم برنامه اصلیم اینه که یه جا نزدیک دانشگاه یا بیزینس اسکول بگیرم کارم همونجا، تحقیق کردم یه سری کورس های آکادمیک برا کسایی که ارشد دارن و شاغل هستن آخر هفته ها و یا عصر ها برگذار میشه که به روز باشن
این برای من جهان سومی بهترین فرصت که بتونم بطور آکادمیک برم بازار کار
ولی اینا همش باد هواس، خیال خامه، برنده نمیشیم هیچکدوممون
برنده خوش شانس

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان