کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
(2016-04-25 ساعت 02:05)meraj-fallahi نوشته:  لرد امیر عزیز ، بابت اینکه هنوز هم یاهو مسنجر استفاده میکنی بهت تبریک میگم !
من بدون هیچ تعارفی، یاهو مسنجر رو به تمام این اپلیکیشن های اندروید ترجیح میدم، ولی حیف که خیلی وقته تبدیل به برهوت شده ...

نمیدونم چه فازیه ، هرچیزی تو ایران بعد یه مدتی تدیل به برهوت میشه ! کلوب.کام ، فیسبوک ، یاهو ... من واقعا دلم برا اینا تنگ میشه Sad

منم واقعا به همه چیز ترجیحش میدم Big Grin هم سرعتش خوبه هم کاملا کاررابندازه Cool
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
تشکر کنندگان: meraj-fallahi ، msr839
این شعر زیبا از پست های پارساله که کپی کردم ...خانم الهه موسوی پست کرده بودن

خدایا:
تومیدانی که من دلواپس فردای خودهستم.مباداگم
کنم راه قشنگ آرزوهارا،
مبادا گم کنم اهداف زیبارا،
مبادا جابمانم ازقطار موهبتهایت،
مراتنها تونگذاری که من تنهاترین تنهای تنهایم.

خدا گوید :
توای زیباتر ازخورشید زیبایم،
توای والاترین مهمان دنیایم،
توای انســــان !
بدان آغوش من باز است.
شروع کن ‎...‎
یک قدم با تو،
تمام گامهای مانده اش با من ‎...‎
روزتون سرشار از نگاه پر مهر خداوند
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

اقا من کل حرفامو در مورد انرژی مثبت پس میگیرم همش خالی بندی بود.
تاپیک سال قبلو دیدم ی نفرم گفته بود من قبول شدم
تا دامان منو نگرفته دررم
تا فردای اعلام نتایج خدانگهدارتون خخخخ
تشکر کنندگان: jalayevatan ، msr839 ، LORDAmiroo ، alirezanz
بچه ما طبقه سیزدهم هستیم، من اگه برنده شم میرم تو بالکن داد میزنم نیویورک، فلوریدا، میامی، لس آنجلس، لاس وگاس دارم میااااااااااام
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ‎...‎
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ‎...‎
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ‎...‎
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ‎....‎
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎...‎
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎"...‎
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..

ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ ‎.....‎
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ ‎
تشکر کنندگان: arminqt ، dv2017 ، Interuniversal ، مارال6 ، jalayevatan ، msr839 ، LORDAmiroo ، jack87 ، alirezanz
روزی از روزها در جنگلی سرسبز روباهی درصدد شکار یک خارپشت بود؛ روباه از خارهای خارپشت می ترسید و نمی توانست به خار پشت نزدیک شود. خارپشت با کلاغ نیز دوستی داشت. کلاغ هم به پوشش سخت خار پشت غبطه می خورد. روزی کلاغ به خار پشت گفت: پوشش تو بسیار خوب است؛ حتی روباه هم نمی تواند تو را صید کند. خار پشت با شنیدن تمجید کلاغ گفت: درسته اما پوشش من نیز نقطه ی ضعفی دارد. هنگامی که بدنم را جمع می کنم، در شکم من یک سوراخ کوچک دیده می شود. اگر این سوراخ آسیب ببیند، تمام بدن من شروع به خارش خواهد کرد و قدرت دفاعی من کم خواهد شد. کلاغ با شنیدن سخنان خار پشت بسیار تعجب کرد و در اندیشه نقطه ضعف خار پشت بود.

خار پشت سپس به کلاغ گفت: این راز را فقط به تو گفتم. باید آن را حفظ کنی. زیرا اگر روباه این راز را بداند، مرا شکار خواهد کرد. کلاغ سوگند خورد و گفت: راحت باش. تو دوست من هستی. چطور می توانم به تو خیانت کنم؟ چندی بعد کلاغ به چنگ روباه افتاد. زمانی که روباه می خواست کلاغ را بخورد، کلاغ به یاد خار پشت افتاد و به روباه گفت: برادر عزیزم، شنیده ام که تو می خواهی مزه گوشت خار پشت را بچشی. اگر مرا آزاد کنی، راز خار پشت را به تو می گویم و تو می توانی خار پشت را بگیری. روباه با شنیدن حرفهای کلاغ او را آزاد کرد. سپس کلاغ راز خار پشت را به روباه گفت و روباه توانست با دانستن این راز خارپشت بینوا را شکار کند. هنگامی که روباه خار پشت را در دهان گرفت، خار پشت با ناامیدی گفت: کلاغ، تو گفته بودی که راز من را حفظ می کنی؛ پس چرا به من خیانت کردی؟!

این داستان خیانت کلاغ نیست، بلکه داستان خیانت خارپشت به خودش است. او با افشای راز خود بزرگترین خیانت را به خودش کرد. مراقب رازهای دلتان باشید، رازی که برای دیگری افشا شد، ممکن است روزی باعث نابودی تان بشود

نتجه: خبر برنده شدنتونو به کسی نگید Big Grin
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎"...‎

ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ ‎
چرا علیرضا ناز نیست؟ جدی نکنه با گونی بردنش!
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎"...‎

ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ ‎
تشکر کنندگان: arminqt ، amirmc ، dv2017 ، مارال6 ، msr839 ، someonelikeyou
سلام .. باز به روزهاي آخر نزديك شديم .. پارسال جو اينجا خيلي باحالتر بودش ...
اميدوارم امسال كساني كه لايق بردن هستن برنده بشن .. بعد ٧ سال اينبار از خاك آلمان منتظر اعلام نتايجم
اينكه چي ميشه معلوم نيست
زندگي را روي شانس نبايد بست

WINTER IS COMING
تشکر کنندگان:
با سلام،
طبق روال این چند روزه، قصد دارم در این پست از زیبایی های ایالت اورگن (اورگان) بذارم. یه جایی خوندم که بهترین منطقه آمریکا برای پرورش گل بخصوص رز هست.
مرکز این ایالت شهر سلیم و شهر پرجمعیت آن شهر معروف پورتلند و در کنار رودخانه واقع شده.

نمایی از شهر سلیم Salem
[عکس: Salem-Oregon-63675.jpg]
[عکس: salem.jpg]
[عکس: 14-jpg.jpg]

شگفتی های طبیعی اورگان، از عمیق ترین دریاچه ایالات متحده تا وجود یکی از کوههایی که در جهان بیش از همه بر روی آن صعود شده است، همه ساله هزاران بازدید کننده را به این ایالت جذب می کنند. اما این سبک زندگی کولی وار در یوجین، غذاهای بی نظیر پورتلند، و ماجراجویی ها در طبیعت است که باعث می شوند "اینجا همه چیزشکل دیگری داشته باشد."

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اورگان به تارنمای آمریکا را کشف کنید مراجعه کنید.

مرکز ایالت: سِیلِم

جمعیت: بیش از 3.8 میلیون نفر در ایالت اورگان زندگی می کنند.

موقعیت جغرافیایی: این ایالت در شمال غرب کشور در ساحل اقیانوس آرام قرار گرفته و در شمال با واشنگتن، در شرق با آیداهو، در جنوب شرقی با نوادا، در جنوب با کالیفرنیا و در غرب با اقیانوس آرام هم مرز است.

آموزش عالی: دانشگاه اورگان اصلی ترین مرکز آموزش عالی دولتی این ایالت است. این دانشگاه که در شهر یوجین واقع شده، از قدیمی ترین و بزرگترین دانشگاه های ایالت محسوب می شود. این دانشگاه پژوهشی در سال 1876 تأسیس شد و رشته های نگارش خلاقانه، مدیریت و حسابداری آن شهرت دارند. دانشگاه ویلامت درشهر سِیلِم از دانشگاه های تراز اول خصوصی این ایالت است. ویلامت که در سال 1842 تأسیس شد، قدیمی ترین دانشگاه اورگان است و رشته های مقطع کارشناسی علوم انسانی، و رشته های مدیریت، آموزش و حقوق آن شناخته شده اند.

صنایع مهم: محصولات اصلی اورگان در بخش کشاورزی عبارتند از محصولات قلمستان، گاو، محصولات لبنی، ینجه خشک و تلخه. اورگان همچنین از تولید کنندگان بزرگ فندوق، انواع توت، گلابی، آلو، و گیلاس است. محصولات بخش صنعتی این ایالت از جمله عبارتند از قطعات دستگاه های فناوری پیشرفته، فرآوری چوب و فرآوری مواد غذایی. استخراج ماسه، شن و سنگ پا در بخش معدن، صید تجاری ماهی، و خدماتی همچون خدمات درمانی، جهانگردی، و حقوقی نیز در اقتصاد اورگان سهم دارند.

تیم های ورزشی: پورتلند تریل بلیزرز اتحادیه ملی بسکتبال و پورتلند تیمبرز لیگ اصلی فوتبال.

چهره های نامی اورگان: جیمز بیرد، آشپز و نویسنده مطالب مربوط به خوراک و آشپزی؛ مت گروئنینگ، کاریکاتوریست و خالق سریال سیمسونز؛ تری ایروین طرفدار محیط زیست؛ لاینوس پولینگ، برنده دو جایزه نوبل؛ و ریور فینیکس، بازیگر برنده جایزه اسکار همگی در ایالت اورگان متولد شده اند.

فرهنگ عامه: فیلم دیوانه از قفس پرید، محصول سال 1975 با شرکت جک نیکلسون؛ فیلم ماجرایی گونیز محصول سال 1985 با تهیه کنندگی استیون اسپیلبرگ؛ فیلم کنارم باش محصول سال 1986 با شرکت ریور فینیکس و کوری فلدمن؛ و فیلم اثر آقای هلند محصول سال 1996 با شرکت ریچارد درایفوس همگی از لحاظ داستان در اورگان واقع می شوند.

خوراکی های مخصوص: از گلابی و توت ماریون گرفته تا فندوق و قارچ قیفی، اورگان در فرهنگ غذایی خود به محصولات فصلی تازه توجه دارد. از این رو، تأکید بیشتر روی کیفیت غذا است و نه این که غذای منطقه ای مخصوصی تهیه شود. غذای لذیذ منحصر به فردی در پورتلند وجود دارد به نام خامه پورتلند که نان پیراشکی مانندی است با مایه خمیر پر شده با خامه باواریایی و پوشیده از لایه شکلاتی با دو چشم درست شده از مواد رنگی شیرین.

ارتباط بین المللی: گیمهِی در کره جنوبی، کاواگو در ژاپن، سیلم در هند، و سیمفروپل در اوکراین همگی شهرهای خواهر سِیلِم هستند

دانستنی های جالب:

دریاچه کِرِیتِر در بخش کلامات عمیق ترین دریاچه ایالات متحده است و هلز کنیون عمیق ترین تنگدره در آمریکای شمالی است.
   غارهای شیر دریایی در فلورانس یک سیستم به هم متصل غارها و حفره های دریایی است که به اقیانوس آرام راه دارند. بزرگترین غار دریایی جهان در غارهای شیر دریایی است.
   باغ آزمایشی رز بین المللی پورتلند دارای بیش از 500 نوع رُز پرورشی است.

پیشنهادی برای ماجراجویی: به رودخانه هود اورگان، پایتخت موج سواری با بادبان جهان بروید. این ورزش آمیزه ای از موج سواری و قایقرانی بادبانی و نهایت ورزش سطح آبی است. از موج سواران حرفه ای تعلیم ببینید یا یک تخته اجاره کنید و تن به آب بزنید.
[عکس: OR14_Hood_River_Marina_760x453.jpg]

چند نمای زیبا از پورتلند
[عکس: portland-oregon.jpg]
[عکس: HawthorneBridge-Pano.jpg]
[عکس: skylinefrombridge1.jpg]
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
تا الان داشتم سفر نامه هایه 2016 میخوندم، چه هیجانی داره خدایی، از هیجان سکته نکنیم صلوات
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎"...‎

ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ ‎
تشکر کنندگان: dv2017 ، abas_kashan ، jalayevatan ، msr839 ، jack87
عكس العمل بعد از ديدن نتايج
2- انتخاب شدن : از اونجا كه تو واحد نميتونم مثل merajfallahi هورا بكشم ( نميدونيد با چه زجري دربي آخرو ديدم خوشحاليم همش به صورت پانتوميم بود ) فلاسك چايي رو با ليوان و اينه عبرت و فندك ميبرم روي پشت بوم ،‌ اونجا ديگه هورام نمياد اما بلند ميخندم و  متمركز ميشم روي آينده .
1- انتخاب نشدن : با تمام وسايل افزايش تمركز كه گفتم ميرم روي پشت بوم  و متمركز ميشم روي آينده و آماده ميشم براي ثبت نام هاي بعدي و طبق معمول روشهاي موازي رفتن رو هم امتحان ميكنم.
در هر دو حالت اول خبرشو ميذارم تو تاپيك
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
تشکر کنندگان: payamshad ، avenger ، asrainman ، jalayevatan ، msr839 ، LORDAmiroo ، نسل سوخته ، copol ، jack87 ، alirezanz
امار ویزا های صادر شده در سال 2015
ایران . تعداد برندگان ..... 4992 ، تعداد ویزاهای صادر شده 2661
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: dv2017 ، msr839 ، amirmc ، daeialborz ، copol ، jack87
سلام به همه دوستان مهاجر سرا ، صبح همگی سبز گرین کارتی باد.
8 روز و 12 ساعت تا اعلام نتایج مونده . امیدوارم امسال معجزه ای بشه برای هممون .
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: dv2017 ، asrainman ، jalayevatan ، msr839 ، frd22 ، amirmc ، نسل سوخته ، daeialborz ، jack87
(2016-04-24 ساعت 20:35)LORDAmiroo نوشته:  
(2016-04-24 ساعت 19:44)crysiss نوشته:  وووی هیجان دارم من ده بار ثبت نام کردم با اسم های مختلف و عکسای مختلف ماله خودمم کشوره دیگه زدم محل تولدو که برنده بشم حتما . بریم خارج

اوخی نازی  Big Grin

نگران نباش امسال حتما قبولی
تشکر کنندگان: payamshad ، msr839 ، frd22 ، crysiss. ، LORDAmiroo ، jack87
سلام صبح همگی بخیر و شادی
برای تمام دوستان بهترین ها رو ارزو می کنم
تشکر کنندگان: dv2017 ، msr839
(2016-04-25 ساعت 00:23)elahe mousavi نوشته:  کسانی که ویزا یکضرب میگیرن، همونجا ویزا شون میدن یا طی مراحلی ویزا میگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعد از 3 تا 5 روز میدن که باید در همون کشور و شهر بمونید
تشکر کنندگان: payamshad ، jalayevatan ، frd22 ، amirmc ، elahe mousavi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان