کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
(2016-04-26 ساعت 00:28)redbull نوشته:  آخرین ورود: 2016-04-05 ساعت 15:20
این تاریخ بازدید جناب استخان فرزاد .
اقای علیرضا ناز و msr خودتون نشون بدید تا این هفت روز اینده بسر کنیم بریم تا هشت ماه دیگه . قهر نکنید من سکته میکنم و همینطور بقیه

من هم با فرياس موافقم ..از فرزاد استخوان، عليرضا و اديب گرامى ام اس ار تقاضا ميكنم كه بيان تو بحث هاى تاپيك شركت كنند و اين شبها و روزهاى باقيمانده رو كنار ما و ساير دوستان خاطره ساز كنند .. خدا رو چه ديدين شايد امسال قرعه بنام ما مهاجرسرايى ها افتاد و همه با هم عازم شديم .. قهر كردن شما مصداق تنها گذاشتن دوستاتون تو روزها و لحظات سخته و مطمئناً اين يه قلم تو مرام شما سه نفر نيست ..

كدورت ها و ناراحتى ها و گلگى ها رو بزارين كنار الان وقت با هم بودن و كنار هم بودن ..

آدم به Hope زندس ؛)
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

صفحه رتبه های هرکسی رو میبینم یاد ماه رمضون میفتم
با آرزوی قبولی ...
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: jsmlz ، LORDAmiroo ، msr839 ، نسل سوخته ، redbull ، arminqt ، copol ، Malmal60 ، amirmc ، sheghi ، mehrdad4422 ، jalayevatan ، alirezanz
هفت روز مونده تا این تاپیک هم بسته بشه !
DV 2016 ....... قسمت نبود
DV 2017 ....... شرکت نکردم
DV 2018 ....... یا قسمت !
تشکر کنندگان: tenardie2bai ، msr839 ، نسل سوخته ، redbull ، arminqt ، copol ، amirmc ، dv2017 ، mehrdad4422
اصن این جمله
"آدم به ‎Hope‎ زندس"
چه قوقایی داره میکنه Big Grin
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
بچه ها مثه اینکه مد شده بریم یه مدت پیدامون نباشه :|
خب از همینجا اعلام میکنم تا روز و ساعت و دقیقه اعلام نتایج خودافز Big Grin Tongue
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
تشکر کنندگان: tenardie2bai ، msr839 ، redbull ، Malmal60 ، amirmc ، dv2017 ، jalayevatan
شهر اتلانتا ، ایالت جورجیا

تووو عکسا که خیلی خوشگله ! ولی اکثر کسایی که بهش سفر کردن و یا زمانی ساکن بودن ... از غمگین و سوتُ کور بودن شهر ناراضی بودن ...
البته بوده کسایی که خیلی هم راضی بودن ...دوشواری نداشته! یکه یک ...
مکزیکی و سیاه پوست زیاد داره ! بی خانمان هم زیاده ...
کارو بار هم خیلی معمولیه ! زیاد توش مثه شارلوت اینا دنبال معجزه نباشین ...

پ.ن : من کلا معرفی کردنم این شکلیه

[عکس: w61lgsioxpt2jmdeui07.jpg]
ادم هیچی نداشته باشه ؛ ولی فقط مرد باشه !
سیزن جدید Game of Thrones هم شروع شد ... سریال بازا کجایین؟ جان اسنو هم که قراره دوباره زنده بشه ...زنده شدن جان اسنو رو به فال نیک میگیریم و میگیم پیش بسوی برنده شدن ..

من برنده میشم ... امسال سال منه ...

اینو موقع خواب ۱۰ بار تکرار کنید مطمئنا برنده میشید ... یکی از دوستام این کارو نکرد کچل شد :دی

سلام به همه ي دوستان،من امروز به اين انجمن پيوستم.good luck all Tongue ?
تشکر کنندگان: amirmc ، dv2017 ، mehrdad4422 ، jalayevatan ، asrainman
(2016-04-26 ساعت 01:26)tenardie2bai نوشته:  سیزن جدید Game of Thrones هم شروع شد ... سریال بازا کجایین؟ جان اسنو هم که قراره دوباره زنده بشه ...زنده شدن جان اسنو رو به فال نیک میگیریم و میگیم پیش بسوی برنده شدن ..

اینو موقع خواب ۱۰ بار تکرار کنید مطمئنا برنده میشید ... یکی از دوستام این کارو نکرد کچل شد :دی

اسپویلر نباش داداش من هنو ندیدم
برنده خوش شانس
تشکر کنندگان: msr839 ، taptan ، arminqt
(2016-04-26 ساعت 01:34)someonelikeyou نوشته:  
(2016-04-26 ساعت 01:26)tenardie2bai نوشته:  سیزن جدید Game of Thrones هم شروع شد ... سریال بازا کجایین؟ جان اسنو هم که قراره دوباره زنده بشه ...زنده شدن جان اسنو رو به فال نیک میگیریم و میگیم پیش بسوی برنده شدن ..

منم همین الان گذاشتم دانلود شه قسمت اولشو .. ماشالا اینقدر رو قضیه داااشمون جان اسنو طرفدارا گیر دادن که آخرش کارگردان مجبور شد چند ماه پیش لو بده قضیه دوباره زنده شدنشو .. ولی این یه احتماله درست مثل برنده شدن تو لاتاری شاید زنده بشه شایدم نشه >>>> شاید ببریم شایدم نبریم

تشکر کنندگان: someonelikeyou ، msr839 ، taptan ، amirmc ، dv2017 ، sheghi
آرزوی موفقیت برای تمام دوستانی که واقعا رفتن براشون نیازه نه آرزو
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
تشکر کنندگان: LAlover ، LORDAmiroo ، abas_kashan ، msr839 ، arminqt ، copol ، dv2017 ، sheghi ، mehrdad4422 ، jalayevatan ، asrainman ، mom
(2016-04-26 ساعت 01:41)tenardie2bai نوشته:  

منم همین الان گذاشتم دانلود شه قسمت اولشو .. ماشالا اینقدر رو قضیه داااشمون جان اسنو طرفدارا گیر دادن که آخرش کارگردان مجبور شد چند ماه پیش لو بده قضیه دوباره زنده شدنشو .. ولی این یه احتماله درست مثل برنده شدن تو لاتاری شاید زنده بشه شایدم نشه >>>> شاید ببریم شایدم نبریم

نکته جذاب GOT دقیقن همینه که هیچ ترسی از حذف شخصیت ها نداره و با بی رحمی تمام این کارو میکنه و اصلن نمیشه دل بست که کی زنده می مونه برعکس واکینگ دد که دو دستی شخصیت های اصلی رو چسبیده و حالت رویین تن پیدا کردن همشون
برنده خوش شانس
تشکر کنندگان: msr839 ، tenardie2bai ، arminqt ، jalayevatan
(2016-04-25 ساعت 04:52)نسل سوخته نوشته:  این داستان خیانت کلاغ نیست، بلکه داستان خیانت خارپشت به خودش است. او با افشای راز خود بزرگترین خیانت را به خودش کرد. مراقب رازهای دلتان باشید، رازی که برای دیگری افشا شد، ممکن است روزی باعث نابودی تان بشود

نتجه: خبر برنده شدنتونو به کسی نگید Big Grin

نمیتونم تو مهاجرسرا اعلام نکنم میترسم مثه پارسال قشقرگی چیزی به پا بشه بعد بگن هیشکی قبول نشده و کلی نظریه پردازی بشه :دی
اخریش اگهی بدن بگن دنبال برنده میگردیم زنده یا مرده :دی

واسه همین قول میدم جزو اولین نفرات باشم که اعلام کنم
روزهای خوب هم میاد ، فقط دادیم چین بسازه ارزون دربیاد

DV 2010‎ ‎- ‎DV ‎2011 - DV 2012 -DV 2013 - DV 2014 - DV 2015 -‎
DV‎ ‎2016
-    DV 2017‎
‎DV ‎2018

تشکر کنندگان: نسل سوخته ، msr839 ، copol ، dv2017 ، payamshad ، jalayevatan
(2016-04-26 ساعت 01:41)tenardie2bai نوشته:  

والا ما که ندیدیم کارگردان بگه دوباره جان اسنو زنده میشه (شاید شما نظر منتقدین رو میگید )! اتفاقا کارگردان قبل از شروع فصل 6 گفت جان اسنو 100 درصد مرده !
کل هستی را انرژی‌ای فرا گرفته است که از تو محافظت می‌کند و مراقب توست.
این انرژی همیشه در دسترس است، اما اگر تو از آن بی‌بهره هستی، فقط خودت مقصری!
اگر تودرهایت را بسته نگاه داری ممکن است با وجود درخشش خورشید در آسمان، در تاریکی به سر بری!

طلب خیر
تشکر کنندگان: tenardie2bai ، msr839 ، arminqt

داشتم وایکنگنز میدیم خواستم بگم سیزن جدید گیم  او ترونز شروع شده که شما زحمتش رو کشیدین
روزهای خوب هم میاد ، فقط دادیم چین بسازه ارزون دربیاد

DV 2010‎ ‎- ‎DV ‎2011 - DV 2012 -DV 2013 - DV 2014 - DV 2015 -‎
DV‎ ‎2016
-    DV 2017‎
‎DV ‎2018

تشکر کنندگان: msr839 ، tenardie2bai

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان