موضوعها: 0
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-26 ساعت 00:28)redbull نوشته: آخرین ورود: 2016-04-05 ساعت 15:20
این تاریخ بازدید جناب استخان فرزاد .
اقای علیرضا ناز و msr خودتون نشون بدید تا این هفت روز اینده بسر کنیم بریم تا هشت ماه دیگه . قهر نکنید من سکته میکنم و همینطور بقیه
من هم با فرياس موافقم ..از فرزاد استخوان، عليرضا و اديب گرامى ام اس ار تقاضا ميكنم كه بيان تو بحث هاى تاپيك شركت كنند و اين شبها و روزهاى باقيمانده رو كنار ما و ساير دوستان خاطره ساز كنند .. خدا رو چه ديدين شايد امسال قرعه بنام ما مهاجرسرايى ها افتاد و همه با هم عازم شديم .. قهر كردن شما مصداق تنها گذاشتن دوستاتون تو روزها و لحظات سخته و مطمئناً اين يه قلم تو مرام شما سه نفر نيست ..
كدورت ها و ناراحتى ها و گلگى ها رو بزارين كنار الان وقت با هم بودن و كنار هم بودن ..
آدم به Hope زندس ؛)
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
صفحه رتبه های هرکسی رو میبینم یاد ماه رمضون میفتم
با آرزوی قبولی ...
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
هفت روز مونده تا این تاپیک هم بسته بشه !
DV 2016 ....... قسمت نبود
DV 2017 ....... شرکت نکردم
DV 2018 ....... یا قسمت !
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-26 ساعت 01:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-26 ساعت 01:27 توسط meraj-fallahi.)
شهر اتلانتا ، ایالت جورجیا
تووو عکسا که خیلی خوشگله ! ولی اکثر کسایی که بهش سفر کردن و یا زمانی ساکن بودن ... از غمگین و سوتُ کور بودن شهر ناراضی بودن ...
البته بوده کسایی که خیلی هم راضی بودن ...دوشواری نداشته! یکه یک ...
مکزیکی و سیاه پوست زیاد داره ! بی خانمان هم زیاده ...
کارو بار هم خیلی معمولیه ! زیاد توش مثه شارلوت اینا دنبال معجزه نباشین ...
پ.ن : من کلا معرفی کردنم این شکلیه
ادم هیچی نداشته باشه ؛ ولی فقط مرد باشه !
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
سیزن جدید Game of Thrones هم شروع شد ... سریال بازا کجایین؟ جان اسنو هم که قراره دوباره زنده بشه ...زنده شدن جان اسنو رو به فال نیک میگیریم و میگیم پیش بسوی برنده شدن ..
من برنده میشم ... امسال سال منه ...
اینو موقع خواب ۱۰ بار تکرار کنید مطمئنا برنده میشید ... یکی از دوستام این کارو نکرد کچل شد :دی
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-26 ساعت 01:26)tenardie2bai نوشته: سیزن جدید Game of Thrones هم شروع شد ... سریال بازا کجایین؟ جان اسنو هم که قراره دوباره زنده بشه ...زنده شدن جان اسنو رو به فال نیک میگیریم و میگیم پیش بسوی برنده شدن ..
اینو موقع خواب ۱۰ بار تکرار کنید مطمئنا برنده میشید ... یکی از دوستام این کارو نکرد کچل شد :دی
اسپویلر نباش داداش من هنو ندیدم
برنده خوش شانس
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-26 ساعت 01:34)someonelikeyou نوشته: (2016-04-26 ساعت 01:26)tenardie2bai نوشته: سیزن جدید Game of Thrones هم شروع شد ... سریال بازا کجایین؟ جان اسنو هم که قراره دوباره زنده بشه ...زنده شدن جان اسنو رو به فال نیک میگیریم و میگیم پیش بسوی برنده شدن ..
منم همین الان گذاشتم دانلود شه قسمت اولشو .. ماشالا اینقدر رو قضیه داااشمون جان اسنو طرفدارا گیر دادن که آخرش کارگردان مجبور شد چند ماه پیش لو بده قضیه دوباره زنده شدنشو .. ولی این یه احتماله درست مثل برنده شدن تو لاتاری شاید زنده بشه شایدم نشه >>>> شاید ببریم شایدم نبریم
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
آرزوی موفقیت برای تمام دوستانی که واقعا رفتن براشون نیازه نه آرزو
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-26 ساعت 01:41)tenardie2bai نوشته: (2016-04-26 ساعت 01:34)someonelikeyou نوشته: (2016-04-26 ساعت 01:26)tenardie2bai نوشته: سیزن جدید Game of Thrones هم شروع شد ... سریال بازا کجایین؟ جان اسنو هم که قراره دوباره زنده بشه ...زنده شدن جان اسنو رو به فال نیک میگیریم و میگیم پیش بسوی برنده شدن ..
منم همین الان گذاشتم دانلود شه قسمت اولشو .. ماشالا اینقدر رو قضیه داااشمون جان اسنو طرفدارا گیر دادن که آخرش کارگردان مجبور شد چند ماه پیش لو بده قضیه دوباره زنده شدنشو .. ولی این یه احتماله درست مثل برنده شدن تو لاتاری شاید زنده بشه شایدم نشه >>>> شاید ببریم شایدم نبریم
نکته جذاب GOT دقیقن همینه که هیچ ترسی از حذف شخصیت ها نداره و با بی رحمی تمام این کارو میکنه و اصلن نمیشه دل بست که کی زنده می مونه برعکس واکینگ دد که دو دستی شخصیت های اصلی رو چسبیده و حالت رویین تن پیدا کردن همشون
برنده خوش شانس