کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
(2016-04-26 ساعت 02:38)LORDAmiroo نوشته:  بچه ها فک میکنید اگه یکی تو جمع ما برنده بشه اون کیه؟ Big Grin

خودت امسال برنده ميشي
زندگي را روي شانس نبايد بست

WINTER IS COMING
تشکر کنندگان: dv2017 ، mehrdad4422 ، msr839 ، LORDAmiroo
(2016-04-26 ساعت 02:38)LORDAmiroo نوشته:  بچه ها فک میکنید اگه یکی تو جمع ما برنده بشه اون کیه؟ Big Grin

من این مسولیت خطیر رو به گردن میگیرم ..
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، arminqt ، نسل سوخته ، Mahboy ، dv2017 ، payamshad ، mehrdad4422 ، jalayevatan ، msr839
Toungue 
سلام.چون فردا سراین ساعت نیستم الان میزارم عکس رو!!! فوتوشاپ نیست ها!با پاینت ویندوز درست کردمش! Big Grin  Big Grin  Big Grin  

[عکس: cxdh_33333333333333333333333333333333.jpg]

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

تشکر کنندگان: Mahboy ، redbull ، dv2017 ، nazi56 ، jalayevatan ، msr839 ، elahe mousavi

می خواستم نگم منم که ریا نشه ولی نمیزارین که البته من فک میکنم همسرم برنده میشه جون خیلی خیلی خوش شانسه (همین که من وداره معاومه دیگه)
لامصب اعتماد به نفس نیست اعتماد به سقفه Cool Big Grin
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ‎...‎
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ‎...‎
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ‎...‎
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ‎....‎
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎...‎
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎"...‎
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..

ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ ‎.....‎
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ ‎
تشکر کنندگان: Mahboy ، redbull ، dv2017 ، salimi66 ، mehrdad4422 ، jalayevatan ، asrainman ، msr839 ، LORDAmiroo
(2016-04-26 ساعت 00:00)delikanle نوشته:  سلام به دوستان مطالب رو ازصفحه صدو هشتاد تا اینجا خوندم انقدر استرس گرفتم که نگوووووو قلبم داره از جاش دز میاد
ایشا... که هر کی به صلاحشه و (سرنوشت)باشه اسمش دربیاد  و موفق باشه

کاش میشد رشوه میدادیم اسممون در میوامد من که شخصا ی پول چای خوب میدادم تا اسمم در بیاد
این دوستمون هم انقدر عکس خوش رنگ گذاشت که هواییی هوایییییی شدیم حداقل دو تا عکس بزار بترسیم از اون ور جنایتی قتلی یا...

سلام خواهش می کنم، اخبار جنایات رو نشون می ده، اجازه بدین بخش معرفی و جاذبه ها رو حداقل من معرفی کنمBig Grin
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
تشکر کنندگان: redbull ، dv2017 ، mehrdad4422
صبح تون بخیر
در راستای ترویج معرفی شهرها، می خوام از شهر تامپا یا همون تمپا در ایالت فلوریدا مطالبی بذارم. تمام شهرهایی که تا الان معرفی کرده ام، شهرهایی بودن که تقریبا اکثر دوستانم یا اقوامم در آنجا ساکنند. بهمین خاطر سعی کردم ابتدا این شهرها رو مرور کنم همراه شما و بعدا اگر شهری بود تو این هفت روز که بهش نپرداختم خود دوستان زحمت اش رو می کشن.
حالا چرا تامپا، زمانی که ایران بودم دوران لیسانس یک دوست ایرانی-سویسی داشتم که مدام در حال سفر (شش ماه تامپا-شش ماه تهران) بود. چون مادرش سویسی بود و خودش پاسپورت سویس رو داشت خیلی راحت همه جا می رفت، از قضا خونه شون هم توی تامپا بود. اینقدر تامپا تامپا کرد که آخر سر یکی از این تورنادوهای اون زمان خونه شون رو با خودش برد. نتیجه اخلاقی فعلا تو این شهر کسی پاشو نذاره  Tongue
بی خیال، بریم سراغ تامپا در ایالت فلوریدا ( به همین تامپا هم که تورنادو داره راضیم).

[عکس: 6a017eea02a453970d019b02ced741970d.jpg]

فلوریدا به عنوان "ایالت آفتاب تابان" شناخته شده است، و تامپا که در کنار خلیج مکزیک قرار دارد، در اکثر روزهای سال از نور و آسمان آفتابی برخوردار است. تامپا با درجه حرارت متوسط 73 درجه فارنهایت (23 درجه سانتیگراد)، بهشتی برای مشتاقان تفریحات هوای آزاد است. فلوریدا یک کلمه اسپانیایی بوده و معنی آن جشن گلها میباشد و بیست هفتمین ایالات بود که در سوم مارچ 1845به ایالات متحده ملحق شد.

کارشناسان هواشناسی، این شهر را به خاطر ویژگی برخورداری از بیشترین تعداد رعد و برق که در یک شهر ایالات متحده رخ می دهد، می ستایند- حقیقتی که تیم حرفه ای هاکی این شهر به آن باور دارد. رعد و برق های خلیج تامپا، معروف به زبانه ها، بر روی پیراهن ورزشی بازیکنان به صورت زبانه های آذرخش نقش بسته است.
[عکس: Skyline_of_Tampa,_Florida_from_Bayshore_Blvd.jpg]
[عکس: USA-Florida-Tampa-0--737419155.jpg]

برخی از تاریخدان ها معتقد هستند که کلمه "تامپا" از زبان کالوسا متعلق به سرخ پوستان آمریکا به جای مانده است که زمانی در این منطقه زندگی می کردند. احتمالاً تامپا به معنی "شراره های آتش" است که ممکن است اشاره ای به زبانه های فراوان آذرخش باشد.

هوای زیبای شهر آن را به محل بزرگی برای مراسم ورزشی تبدیل کرده است، و مرکز تعدادی از تیم های ورزشی به اضافه تیم فوتبال لیگ ملی است. این تیم ها شامل تیم فوتبال آمریکائی "دزدان خلیج تامپا" که در لیک ملی بازی می کنند، تیم فوتبال آمریکایی طوفان خلیج تامپا در لیگ آرینا، و تیم رودیز خلیج تامپا در لیک فوتبال آمریکا می شود.

تامپا سومین شهر پر جمعیت در فلوریدا است. بر اساس اطلاعات اتاق بازرگانی، اقتصاد این شهر متکی بر گردشگری، کشاورزی، ساختمان، امور مالی، خدمات بهداشتی، مشاغل دولتی، فن آوری و بندر آن است.
[عکس: Carnival%20Legend_20080921.JPG]
[عکس: TampaAerial-02.JPG]
[عکس: TampaTheatre_homepagenew.png]
تامپا به مجموعه متنوع از رستوران های عالی، و برخی از بهترین جاذبه های فلوریدا، از جمله مرکز هنرهای نمایشی استراز، موزه هنر تامپا، اکواریوم فلوریدا، باغ وحش پارک لوری، و باغ های بوش در خلیج تامپا، پارک موضوعی که هرساله میلیون ها نفر از گردشگران را به خود جلب می کند، مباهات می کند.
[عکس: FLAq_Exterior.jpg]

بریتانیا فلوریدا را در سال 1763 تسخیر نمود، ولی اسپانیا مجدداً این منطقه را در سال 1783 به دست آورد. در نهایت، ایالات متحده فلوریدا را در سال 1821 از اسپانیا خرید. فلوریدا در سال 1845 بیست و هفتمین ایالت، در ایالات متحده شد.

اگرچه فلوریدا به عنوان مقصد بسیاری از بازنشستگان آمریکایی شناخته می شود، ولی بر اساس آمار مرکز آمار ایالات متحده، تقریباً 90 درصد جمعیت تامپا زیر 65 سال سن دارند و 23 درصد آنان زیر 18 سال هستند.

جمعیت تامپا در سال 2010 برابر 335.709 نفر از گروه های مختلف بوده است. آمار جدید مرکز آمار ایالات متحده نشان می دهد که بزرگترین گروه اقلیت قومی در آنجا آمریکایی های آفریقائی تبار و اسپانیایی هستند.
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
(2016-04-26 ساعت 01:41)tenardie2bai نوشته:  
(2016-04-26 ساعت 01:34)someonelikeyou نوشته:  
(2016-04-26 ساعت 01:26)tenardie2bai نوشته:  سیزن جدید Game of Thrones هم شروع شد ... سریال بازا کجایین؟ جان اسنو هم که قراره دوباره زنده بشه ...زنده شدن جان اسنو رو به فال نیک میگیریم و میگیم پیش بسوی برنده شدن ..
من برنده میشم ... امسال سال منه ...
اینو موقع خواب ۱۰ بار تکرار کنید مطمئنا برنده میشید ... یکی از دوستام این کارو نکرد کچل شد :دی
اسپویلر نباش داداش من هنو ندیدم
منم همین الان گذاشتم دانلود شه قسمت اولشو .. ماشالا اینقدر رو قضیه داااشمون جان اسنو طرفدارا گیر دادن که آخرش کارگردان مجبور شد چند ماه پیش لو بده قضیه دوباره زنده شدنشو .. ولی این یه احتماله درست مثل برنده شدن تو لاتاری شاید زنده بشه شایدم نشه >>>> شاید ببریم شایدم نبریم
كاراكترهاي بد خيلي دل خنك كن حذف ميشن بوي‍ژه ليست " آريا " اما  حذف كاراكترهاي خوبش هم كه آخر ضدحاله مخصوصا اوليش Cool .
به نظر من بهترين شخصيت سريالو " تريون " داره.

(2016-04-26 ساعت 01:52)kouroshz0 نوشته:  
(2016-04-26 ساعت 01:41)tenardie2bai نوشته:  منم همین الان گذاشتم دانلود شه قسمت اولشو .. ماشالا اینقدر رو قضیه داااشمون جان اسنو طرفدارا گیر دادن که آخرش کارگردان مجبور شد چند ماه پیش لو بده قضیه دوباره زنده شدنشو .. ولی این یه احتماله درست مثل برنده شدن تو لاتاری شاید زنده بشه شایدم نشه >>>> شاید ببریم شایدم نبریم
والا ما که ندیدیم کارگردان بگه دوباره جان اسنو زنده میشه (شاید شما نظر منتقدین رو میگید )! اتفاقا کارگردان قبل از شروع فصل 6 گفت جان اسنو 100 درصد مرده !

فكر كنم هر دو گروه دروغ نميگن   Wink ، فصل شش خيلي بايد جالب باشه
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
تشکر کنندگان: tenardie2bai ، msr839
(2016-04-26 ساعت 01:42)مسافر تنها نوشته:  آرزوی موفقیت برای تمام دوستانی که واقعا رفتن براشون نیازه نه آرزو
پس اونايي كه آرزو دارن چي؟
تشکر کنندگان: sheghi ، jalayevatan ، msr839 ، aaraam
(2016-04-26 ساعت 01:58)tenardie2bai نوشته:  
(2016-04-26 ساعت 01:50)taptan نوشته:  
(2016-04-25 ساعت 04:52)نسل سوخته نوشته:  این داستان خیانت کلاغ نیست، بلکه داستان خیانت خارپشت به خودش است. او با افشای راز خود بزرگترین خیانت را به خودش کرد. مراقب رازهای دلتان باشید، رازی که برای دیگری افشا شد، ممکن است روزی باعث نابودی تان بشود
نتجه: خبر برنده شدنتونو به کسی نگید Big Grin
نمیتونم تو مهاجرسرا اعلام نکنم میترسم مثه پارسال قشقرگی چیزی به پا بشه بعد بگن هیشکی قبول نشده و کلی نظریه پردازی بشه :دی
اخریش اگهی بدن بگن دنبال برنده میگردیم زنده یا مرده :دی
واسه همین قول میدم جزو اولین نفرات باشم که اعلام کنم
منطقی اگه فکر کنی نباید اعلام کنی و با یه آیدی جدید بیایی.. احساسی بخوایی عمل کنی باید اعلام کنی و تبعات بعدش رو هم قبول کنی ... من گذاشتم تصمیم گیری رو برای بعد از رویت برنده شدن ... الان زوده آدم بخواد برنامه ریزی کنه واسه اتفاق نیفتاده بکنه به خصوص که اکثرمون مار گزیده اعلام نتایج هستیم
ولی خداییش تصمیم گیری سختی خواهد بود
اين كه خيلي خوبه ، نشون ميده برنده هاي سالاي قبل خيلي هاشون از قديميا بودن(ثبت نام قبل از May) كه با توجه به تفكر منطقي با يدونه آي دي جديد اومدن Smile
تشکر کنندگان: msr839 ، نسل سوخته ، taptan
دوستان سلام من یه سوال دارم . من کارمو با اشتغال به عنوان نیروی قراردادی به عنوان مهندس عمران تو یکی از پروژهای سد سازی شروع کردم که شرکت وابسته به سپاه بود ولی بعد از 2 سال سدو ول کردم و اومدم بیرون و رفتم تو یه شرکت خصوصی الان 5 ساله تو این شرکتم که شرکت بزرگی هم هست به نظرتون اگه سفارت ازم درباره کار پرسید بگم قبلا تو یه شرکت از زیر مجموعه های سپاه بودم؟ آخه مگه تو این مملکت کاری هست که آدم توش شاغل بشه و تملکش ماله سپاه نباشه ؟ اگه نمیرفتم بیکار می شدم
تشکر کنندگان: jalayevatan ، msr839
(2016-04-25 ساعت 20:45)amir_ch نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 17:21)amir_ch نوشته:  سلام به همه بچه ها
میخواستم نظر دوستان رو بدونم واسه کسی که زبانش ضعیفه و از نظر پولی هم اونقدر ها نداره
با توجه به تجربه عزیزان کدوم ایالت و شهر واسش مناسبه؟
ممنون میشم از جواب هاتون :)

دوستان کسی نظری نداره!  Sad

به نظرمن زبانش رو خوب کنه پولش خود به خود جور میشه hope خدا
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: dv2017 ، jalayevatan ، asrainman ، msr839
از اونجايي كه احترام خاصي برا ي قديمياي اينجا از جمله @abas_kashan@  عزيز قائلم  با عرض شرمندگي از پاسخدهي معذورم Wink Big Grin

(2016-04-26 ساعت 02:30)abas_kashan نوشته:  نوستراداموس چاخان کرد کبیسه جای خود .درکل ان هفته دوباره باید بزندگی بدون تخیل برگشت

من حس میکنم یکی برنده میشه ولی باب میلم نیست چون از دوستان مرفهه .خوشش باشه
تشکر کنندگان: amirmc ، abas_kashan ، msr839 ، LORDAmiroo ، نسل سوخته
(2016-04-26 ساعت 08:10)payamshad نوشته:  
(2016-04-25 ساعت 20:45)amir_ch نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 17:21)amir_ch نوشته:  سلام به همه بچه ها
میخواستم نظر دوستان رو بدونم واسه کسی که زبانش ضعیفه و از نظر پولی هم اونقدر ها نداره
با توجه به تجربه عزیزان کدوم ایالت و شهر واسش مناسبه؟
ممنون میشم از جواب هاتون :)

به نظرمن زبانش رو خوب کنه پولش خود به خود جور میشه hope خدا
همونطور كه دوست خوبم payamshad گفتن زبان زبان زبان ، چند بار گفتم چون تقريبا همه اونهايي كه رفتن به اهميت اين موضوع اشاره كردن .
در مورد انتخاب ايالت هم خيلي چيزا رو بايد مدنظر قرار داد از جمله آب و هوا ، شغل ، ارزوني و ...
تشکر کنندگان: payamshad ، amirmc ، jalayevatan ، msr839 ، نسل سوخته
(2016-04-26 ساعت 02:07)Caspian_Wave نوشته:  به نظر شما هفته دیگه این موقع این جا چه خبره ؟

این موقع ها بازار شایعه و سردرگمی اینکه ، اشتباه شده و چند روز دیگه دوباره چک کنین و از ایران کسی برنده نشده اول زیاد میشه ، بعد همه با تعجب و امید کاذب منتظر میمونن که شاید معجزه ای بشه ، بعد تاپیک برندگان لاتاری 2017 ایجاد میشه بعد از چند روز اکانت های جدیدی رو میبینید که میگن قبول شدن و میخواهند بدونن چیکار باید بکنن . دولت امریکا کی براشون جت شخصی میفرسته و حقوقشون کی به حسابشون واریز میشه . بعد ای تاپیک میشه شهر طاعون زده ، بعد Cool اگه زبونم لال برنده نشدیم ( که خدا کنه معجزه ای بشه برامون ) با یکم ناراحتی . میریم دنبال راه حل دوم میگردیم . و در عین حال برای سال بعد مجددا ثبت نام میکنیم Wink به قول دوست خوبمون ادم به چی زندست ؟ ها بگین
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
روزه هفت اردیبهشت را با نام دوست
که حاکم اوست
شروع مے کـنیم
آرزو میکـنیم
هیچڪدام از آرزوهایتان
آرزو نماند
روزتان پر از
آرزوهاے قشنگ
تشکر کنندگان: jalayevatan ، dv2017 ، asrainman ، navidyazdan ، tenardie2bai ، msr839 ، نسل سوخته ، sahar2016

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان