موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
من که میخواستم برای پدر و مادم ثبت نام بکنم ..بعدش گفتم اگه برنده نشم اونا بشن ....نمیتونن برن که سنشون زیاده نمیتونن که برنده میشن نمی تونن برن حق بقیه رو ضایع میکنن ...گرچه بقیه انجوری فک نمیکنن
وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله /////// سایه ها همیشه دروغ میگن! //////
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
منم اگه برنده شم با یه ایدی دیگه میام و میگم بچه ها چه زمانی پول بلیط و خرج ومخارج وبرامون واریز میکنن و خونه ای که بهمون میدن توکجایه امریکاست وچندتا ماشین به خانواده 3 نفره میدن؟
راستی من هر پست مدیریتی رونمیتونم انجام بدم کمردرد دارم . خودمون انتخاب می کنیم مدیر کدوم شرکت بشیم درسته؟؟؟
اخرشم که میفهمم از این خبرها نیست میگم واااااا مسخره ها پس غلط کردن گفتن ثبت نام کنید من که نمیرم خوابشو ببینن که من برم
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ...
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ...
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ...
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ....
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ...
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ "...
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ .....
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ
رتبه:
23
44 تشکر در 11 ارسال
من اگه برنده بشم و سفارتم بیوفته آنکارا سریع درخواست تعویض سفارت میدم .. آخه این سامی میخواد اونجا آرتیس بازی دراره ما هم که شانس نداریم اون تک تیراندازه که فرهان گفت تیر میزنه میخوره به من از دست میرم اونوقت کسی نیست بیاد اینجا راهمنائیتون کنه ...
سامی بگم خدا چیکارت نکنه با این جنگولک بازیات ... عه عه عه
آن عشق که در پرده بماند به چه ارزد؟
عشق است و همین لذت اظهار و دگر هیچ ...
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
وقتی اول صفحه با جمله قرمز مینویسند :
(حساب کاربری شما در این انجمن بسته شده است. علت محرومیت:: ارسال های بر خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران
تاریخ پایان محرومیت:: 2016-04-25، 14:01)
اخراج شدن یک حسی داره که تانشی نمیتونی درکش کنی .!!!!
یجورایی مثل حس has not been selected میمونه.
پیام هاتون میخوندم. دیگه مشغله درس و قولی ک دادم اکانت نساختم.
یک مطلبی من چند وقت پیش انداختم در مورد نظریه آشوب که یک زیربنا برا نسبیت انیشتین و سایر نظریات هست.به زبان ساده در موردش توضیح میدم : نظم تو بی نظمی .!!!
یعنی حتی بی نظمی های این جهان هم روی یک نظم خاصه . اگر شما شانس بیارید که توی پرتاب تاس عدد ۶ بیارید این شانس از قبل تعیین شده . یا اینکه پیش بینی تاریخ و ساعت دقیق سیل یا فوران اتشفشان و یا زلزله. پس برنده شدن تو لاتاری یک شانس یا یک پیشامد از قبل تعیین شده تصادفیه.اگر ما بتونیم قانون این بی نظمی هارو کشف کنیم یک جورایی عذر میخام دست تو کار خدا بردیم . در ضمن کسی تا کنون موفق نشده .اما انیشتین و امثالهم تا ی جاهایی رفتن.
اگه یک روزگاری کسی موفق بشه به این مهم برسه عملا زندگی بی معنی میشه چون کلا واژه امید و تلاش از بین میره که بحثش خیلی مفصله.
خلاصه از این حرفا بگذریم کسی از اینده فعلا خبر نداره . این روزای آخر هم با هم بسر کنیم و منتظر بشیم ۶ ماه دیگه تو تایپیک شمارش معکوس ۲۰۱۸ و والی اخر ...
اما دوستان ناامید نمیشیم حتما قسمت نبوده. بقول دوستان انسان با hope زندست.حداقل خوبیش اینه که برا ده روز امید برنده شدن انسان شاده !
من الان درگیر امتحانا شدم.دوستان گزینه تحصیلی رفتن هرگز نشه فراموش . گرچه که سخته اما غیرممکن نیست.
اشک هم تو چشام جمع شد خیلی احساسی شد.
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-25 ساعت 16:14)redbull نوشته: سلام
وقتی اول صفحه با جمله قرمز مینویسند :
(حساب کاربری شما در این انجمن بسته شده است. علت محرومیت:: ارسال های بر خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران
تاریخ پایان محرومیت:: 2016-04-25، 14:01)
اخراج شدن یک حسی داره که تانشی نمیتونی درکش کنی .!!!!
یجورایی مثل حس has not been selected میمونه.
پیام هاتون میخوندم. دیگه مشغله درس و قولی ک دادم اکانت نساختم.
یک مطلبی من چند وقت پیش انداختم در مورد نظریه آشوب که یک زیربنا برا نسبیت انیشتین و سایر نظریات هست.به زبان ساده در موردش توضیح میدم : نظم تو بی نظمی .!!!
یعنی حتی بی نظمی های این جهان هم روی یک نظم خاصه . اگر شما شانس بیارید که توی پرتاب تاس عدد ۶ بیارید این شانس از قبل تعیین شده . یا اینکه پیش بینی تاریخ و ساعت دقیق سیل یا فوران اتشفشان و یا زلزله. پس برنده شدن تو لاتاری یک شانس یا یک پیشامد از قبل تعیین شده تصادفیه.اگر ما بتونیم قانون این بی نظمی هارو کشف کنیم یک جورایی عذر میخام دست تو کار خدا بردیم . در ضمن کسی تا کنون موفق نشده .اما انیشتین و امثالهم تا ی جاهایی رفتن.
اگه یک روزگاری کسی موفق بشه به این مهم برسه عملا زندگی بی معنی میشه چون کلا واژه امید و تلاش از بین میره که بحثش خیلی مفصله.
خلاصه از این حرفا بگذریم کسی از اینده فعلا خبر نداره . این روزای آخر هم با هم بسر کنیم و منتظر بشیم ۶ ماه دیگه تو تایپیک شمارش معکوس ۲۰۱۸ و والی اخر ...
اما دوستان ناامید نمیشیم حتما قسمت نبوده. بقول دوستان انسان با hope زندست.حداقل خوبیش اینه که برا ده روز امید برنده شدن انسان شاده !
من الان درگیر امتحانا شدم.دوستان گزینه تحصیلی رفتن هرگز نشه فراموش . گرچه که سخته اما غیرممکن نیست.
اشک هم تو چشام جمع شد خیلی احساسی شد.
خوش اومدی ردبول جان، جات خالی بود.
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-25 ساعت 18:55
دوستان عزيز سلام ، اميدوارم امسال همگي قبول بشيد ، منم بعد شما .
يه سوال از برنده هاي سالهاي قبل كه الان دارن امريكا زندگي ميكنن داشتم : به نظر شما من اگه قبول بشم با 50 سال سن ، آيا شانس خوبي براي موفقيت در امريكا خواهم داشت ؟ پيشاپيش از پاسختون ممنون