موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
یهو شانس همتون برنده میشین من وسام وان ورشکست میشیم
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
علیرضا جان نبودت کاملا توتاپیک حس میشد دیگه میخواستم با کمپوت وسیگار بیام ملاقات
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ...
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ...
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ...
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ....
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ...
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ "...
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ .....
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-27 ساعت 00:50)tenardie2bai نوشته: (2016-04-27 ساعت 00:47)someonelikeyou نوشته: ماهی رو با ماست نخورید
اى بابا .. شما با ماست خوردى ؟ اگه آره خودتو به اولين درمانگاه معرفى كن .. مسموميت بدى داره
نه فقط خواستم وسط جفنگیاتم یه نکته به درد بخور گفته باشم.
و البته باور کن من چند سال پیش که جوون تر بودم همه اینا رو امتحان کردم، ماهی و ماست، خربزه و عسل هیچیم نشد خدایی
فقط توی عروسیا که باقالی پلو با ماهیچه رو همزمان با جوجه کباب و شیرین پلو و ژله و سالاد ماکارونی و خورش خلال خوردم حالم بد شد دیگه نتونستم کیک بخورم
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-27 ساعت 00:56)redbull نوشته: یهو شانس همتون برنده میشین من وسام وان ورشکست میشیم
نترس دبه میکنیم من بلدم
برنده خوش شانس
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
امروز باز هم ما ايرانيها تو اهم خبرهاى جهان بوديم ...تو فصل ششم Game of Thrones یکی از شخصیتهای این عالم تخیلی به نام آزور آهای نقش مهمی خواهد داشت. شخصیتی که خصایص اهورا مزدا، خدای آیین زرتشت را داراست. خود نويسنده كتابش هم اذهان كرد كه اين شخصيت رو از دين باستاني ايرانيان كپى كرده
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-27 ساعت 00:55)نسل سوخته نوشته: (2016-04-26 ساعت 17:07)نسل سوخته نوشته: بچه ها اگه برنده شید وسایلتونوایران میفروشید یا فریت میکنید؟
مجردا که خودشونن ولپ تاپ وهارد و... متاهلا وبچه دارا نظر بدن لطفا وسایل بردنش عقلانی تره یا نبردنش
بردن یا نبردن مسئله این است
من بش فک کردمباورتون نمیشه که چیزایی که میخام ببرم امریکا توی یه چمدون سایز کوچیک جا میشه.
یه تیشرت ، یه شلوار پارچه ای ، شلوارک ، یه جین، یه پیراهن ، یه کفش چرم چند تا لباس زیر و جوراب
ریش تراش برقی، ژیلت شش تیغم،لیف حموم
لب تاب
فقط همینا
برنده خوش شانس
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-27 ساعت 00:56)نسل سوخته نوشته: علیرضا جان نبودت کاملا توتاپیک حس میشد دیگه میخواستم با کمپوت وسیگار بیام ملاقات
میدونم
وای ببخشید از دهنم در رفت میخواستم بگم مرسی لطف دارین، تورو خدا ببخشینا منظوری نداشتم اشتباه شد
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-23 ساعت 19:28)kkr200 نوشته: (2016-04-22 ساعت 18:13)alirezanz نوشته: (2016-04-22 ساعت 18:04)kkr200 نوشته: مرسی از این که نظرتو گفتی
من نگفتم کسی بد منو میخواد
شما داری موضوع رو میپیچی
پیرو مثال خودتون من اگه بدونم دیدن دوستم برم یه تصادف شدید میکنم یا راهمو عوض میکنم یا توی مسیر بیشتر دقت میکنم
اونی که رفته بدبخت شده نه به خدا ربط داشته نه به دینش نه به کائنات خودش نتونسته گیلیمشو از آب بکشه بیرون یه کم واقع بین باشیم همه چیز گردن اینو اون نندازیم
هیچ کس از آینده خبر نداره درست ولی دلیلشم بگو که آینده هنوز مشخص نشده، به نظر من خیلی خنده دار هست که چشمتو ببندی بری وسط خیابون تصادف کنی و بگی خب صلاح بوده ممکن بود برم جلو تر هواپیما سقوط کنه روم
آینده ای که میشه تغییرش داد و ساخت رو نباید با خرافاتی مثل قسمت بوده، حکمتی توش بوده، صلاح و ... قاطی کرد
آدما برای چیزایی که درک نمیکنن دنبال بهونه های ماوراء طبیعی هستن مثل همین نمونه هایی که توی کشور خودمون میبینیم و کمم نیستن
یکی از دلایل رفتن همین خرافاتِ حالا بیایم و نرفتنمون رو با همین خرافات یکی کنیم
کسی که صلاح و مصلحتو قبول نداره لزوما کافر نیست و بلعکس بلکه از نظر من آدمه قوی الایمانی هست که گردنه کسی نمیندازه، کسی که میگه صلاح نبود در واقع داره میندازه تقصیره خدای خودش
بسته دیگه از صبح تا حالا گیر دادیم، بیخیال شین دیگه، هرچی صلاح باشه همون میشه
صلاح مملکت خویش خسروان دانند (سخن حکیمانه گفتم :/ )
خیلی ببخشید من نتونستم زود تر از این جواب بدم
شما حرف من رو تایید کردی یا رد؟ دقیقا متوجه نشدم چون من اصلا حرفی از کافر بودن یا نبودن نزدم
من فقط گفتم موفقیت یا عدم موفقیت بعد از مهاجرت یا کلا توی هر کاری به صلاح و قسمت ربطی نداره و این کار میشه آمپول هوا... هیچ چیز مثبتی که نداره کلی هم اثرات منفی دنبالش میان
بعله تمومش میکنیم این بحثو
خودمم نمیدونم چی گفتم، ولی تایید بود
اما ادامه بحثتون با دوستانو که خارج از اداب بودو به شدت رد میکنم، وقتی تحمل نظراتو همو نداشته باشیم امریکا و جای دیگه نداره همینطوری میمونیم ولو اینکه من کاملا موافق هستم و شانسو قبول دارم و هیچ اعتقادی به صلاح و این داستانا ندارم
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
@redbull@ میدونم دیر شده اما باز گشتتو تبریک میگم دقیقا میدونم اون صفحه قرمزو دیدن چه حسی داره اونم وقتی الکی محرومت کرده باشن تجربه کردم..
راستی با گونی اوردنت؟ منو فقط چشامو بستن پرتم کردن بیرون
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-27 ساعت 01:05)someonelikeyou نوشته: (2016-04-27 ساعت 00:55)نسل سوخته نوشته: (2016-04-26 ساعت 17:07)نسل سوخته نوشته: بچه ها اگه برنده شید وسایلتونوایران میفروشید یا فریت میکنید؟
مجردا که خودشونن ولپ تاپ وهارد و... متاهلا وبچه دارا نظر بدن لطفا وسایل بردنش عقلانی تره یا نبردنش
بردن یا نبردن مسئله این است
من بش فک کردمباورتون نمیشه که چیزایی که میخام ببرم آمریکا توی یه چمدون سایز کوچیک جا میشه.
یه تیشرت ، یه شلوار پارچه ای ، شلوارک ، یه جین، یه پیراهن ، یه کفش چرم چند تا لباس زیر و جوراب
ریش تراش برقی، ژیلت شش تیغم،لیف حموم
لب تاب
فقط همینا
من همینا رو هم بر نمیدارم ...یه پک سی دی کینگ واسه مک ... یه موبایل و سیم کارد واسه زمانی که از امریکا میام میدل ایست ... یه دست لباس که تنمه ... کفشی که پامه ... عینکی که چشممه و هدست بیتسم که گوشمه ... آلو خشکه و لواشک و پسته و گز و و سوهان هم که بمقدار فراوون و از هم مهمتر کمی از خاک ایران که اگه زبونم لال اونجا مردم تو مزارم بذارن... بقیه رو همین که پام به خاک امریکا برسه میخرم چه کاریه آدم بار اضافه ببره
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-23 ساعت 21:28)someonelikeyou نوشته: ما نسل جنگ با دشمن فرضی هستیم
همیشه بهمون از توهم توطئه گقتن و یاد دادن
کتاب محبوب نوجونی های ما ۱۹۸۴ بود
سر درس دفاعی تو مدرسه میبردنمون میدون تیر بی هدف شش تا تیر میزدیم به دشمن فرضی
خواننده هم نسلمونم هی میخوند مشکوکم مشکوکم به تو
تازه سیزده آبان به زور میبردنمون خیابون تا داد بزنیم مرگ بر ام... که البته من هیچوقت نگفتم از بچگی دوسشون داشتم
حالا میخوای مشکوک نباشیم به لاتاری
منم همینطور رئیس، الان مشتری نداریم اگه اجازه بدی ی ماجرا خودمو تعریف کنم،
ورودی یونیورسیتیمون نامردا پرجم عشقو کف زمین کشیدن که هر روز لگدش کنیم، منتها من هر روز با عشق از کنارش رد میشم مواظبم که پام بهش نگیره توی قلبم بهش ی تعظیم درست حسابی میکنم یه احترام نظامی میزارم، دوستانمو تشویق میکنم که روش نرن و کسی که عامل این مسخره بازی و بی حرمتیه رو مورد عنایت قرار میدم
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What