کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
به به تو بهترین ردبول دنیایی از هایپم بهتری . بعد از دیدن هز بین نات زحمتت میدم
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: alirezanz ، نسل سوخته ، msr839 ، mehre cyrus ، meraj-fallahi ، Malmal60
منم به هرکی که از اینجا برنده بشه یه ست کمربند و کیف و دکمه سرآستین کادو میدم
برنده خوش شانس
(2016-04-26 ساعت 23:47)someonelikeyou نوشته:  منم به هرکی که از اینجا برنده بشه یه ست کمربند و کیف و دکمه سرآستین کادو میدم

مگر قراره فقط آقایون برنده بشن؟؟؟ Big Grin
تا خدا چی بخواد
(2016-04-26 ساعت 23:47)someonelikeyou نوشته:  منم به هرکی که از اینجا برنده بشه یه ست کمربند و کیف و دکمه سرآستین کادو میدم

ای جان...
اولین سفر باش میرم واشنگتن عکس میگیرم بت نشون میدم Rolleyes
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، dolatmandani
کسی لینک ترجمه فارسی فرم ds260 داره؟؟؟
تا خدا چی بخواد
تشکر کنندگان: msr839 ، aram_hpanahi ، dolatmandani
(2016-04-26 ساعت 23:56)elahe mousavi نوشته:  

نه دیگه کادوی خانومارو قراره من بدم، شما فقط لب تر کن Rolleyes
تشکر کنندگان: نسل سوخته ، msr839 ، mehre cyrus ، aram_hpanahi ، jalayevatan ، dolatmandani
(2016-04-27 ساعت 00:09)elahe mousavi نوشته:  کسی لینک ترجمه فارسی فرم ds260 داره؟؟؟

بذارید انشالا یه هفته دیگه اگر برنده شدید، تو تاپیک مربوطه ترجمه فارسیش رو دوستان خواهند گذاشت.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی‌! یکی‌ دیروز و یکی‌ فردا . . .
تشکر کنندگان: msr839 ، mehre cyrus ، aram_hpanahi ، amirmc ، elahe mousavi ، jalayevatan
این دوستانی که وعده کادو و جایزه میدن، حواسشون باشه یه وقت برنده شدیم نپیچونن Wink
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی‌! یکی‌ دیروز و یکی‌ فردا . . .
(2016-04-26 ساعت 23:56)elahe mousavi نوشته:  

اگه خانوم برنده شد اینا رو بده به شوهرش یا پسرش یا پارتنرش
برنده خوش شانس
سلامتی همه زیرآبیا، قهرا ، آقا مهدوی کیا ، علی اقا کریمی
برنده خوش شانس
:/  !

یعنی دلم میخواد ی آجر بردارم تک تکتونو مورد عنایت قرار بدم :/

صد بار گفتم لپ تاپم فلتش مشکل داره دعوا نگیرین چیزی پرتاب نشه ال سی دیش باطل شه! فقط میخوام بدونم کدومتون هنوز با این سن فرق آداپتورو با آجر نمیدونه؟؟!! که آداپتوره لپ تاپم به عنوان آجر تو دعوا استفاده کرد! ی مقاومت گاویش سوخت تو این چن روزه هر چی ای بی و آمازونو جاهای دیگه رو گشتم پیدا نمیشد! به زحمت ی مشابه پیدا کردم و درستش کردم البته سفارت روسیه هم رفتم دیروز،

یعنی فقط دلم میخواد @redbull@  ببینم! تازه دریابیدم که اسمش علیرضاست! منو با این آقا اشتباه گرفته بودن اصن من نباس با گونی به اون تفریگاه منتقل میشدم فقط تشابه اسمی بود.. ایشونو که آزاد کردن منو دوباره بردن :/ هرچی میگم تشابه بود گفتن حالا بیا بریم دوباره تو اون اتاق صحبت کنیم..  :l بعدشم اون یکی اقا مهربون با این وسیله برق دار قشنگ اومد بازی استقامتو تحملو انجام داد Sad

راستی قهر نبودما، اگه کسی نظرش با من مخالف باشه یا منو اذرده خاطر کنه خودش باس از مهاجرسرا بره Cool من اینجا تلپم Wink

الانم دشمنانو امپریالیزمو کلا همه دست به دست هم دادن میدونم باورتون نمیشه ولی توی NY سرعتم شده مث شما ها تو ایران Sad
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
دوستان این همه انتظار وشمردن روزها به کنار اون لحظه ای که کانفیرمیشن نامبرو دارید وارد می کنید و دستتون میلرزه وتقریبا نفستون بند اومده وصدای ضربان قلبتون که انگار تو گلوتون میزنه ،تا صفحه بیاد بالا و اون هم به کنار ،وحالا چشممون سیاهی میره تا ببینیم چی نوشته وسرنوشت مارا به کدوم سمت میبره.برای همه بچه های مهاجر سرا ارزوی دیدن اون صفحه قشنگ و دوست داشتنی رو دارم که نوید یه زندگی جدید رو میده
[از هیچ چیز نمی ترسم.فرشته نگهبانم پیشاپیش من گام بر می دارد وراهم را همواروکامیاب می گرداند.Wink
میخوام یه اعترافی بکنم
من سه دوره ریاست جمهوری ، سه دوره مجلس ، دو دوره شورا رای دادم
از مجموع این هشت دوره فقط همین انتخابات ریاست جمهوری که رای دادم به روحانی رای آورد
و اگه مجموع رو حساب کنیم برای هفت مورد دیگه من اسم سیزده نفر رو نوشتم که توی همه نذرسنجیا و امار باید اسمشون در میومد ولی نیومد
میخام بگم کافیه یه چیزی رو بخام حتمن یه معجزه ای میشه که نشه
برنده خوش شانس
(2016-04-26 ساعت 22:41)someonelikeyou نوشته:  
(2016-04-26 ساعت 22:36)redbull نوشته:  سام وان از پیچک خبر نداری ؟ زندست !؟
شهریار شاعر هم فکر کنم تحصیلی رفته باشه تا الان  .اون همون پارسال ارشد گرفت

پیچک و چند تا دیگه از بچه با تلگرام در ارتباطیم

اقا این شهریار جدا چی شد؟ من هر سال میام همش میگم شهریار کجاست کسی محل نمیزاره

قرار بود تو براد وی برم رستورانش بهم قرمه سبزی بده، خسیسو دیدین بگین نمیخوام گذشتم..!

Sad یه قرمه سبزی ارزششو نداشتا Kingeagle!
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: msr839 ، redbull ، mehre cyrus ، aram_hpanahi ، amirmc
(2016-04-26 ساعت 01:24)meraj-fallahi نوشته:  شهر اتلانتا ، ایالت جورجیا

تووو عکسا که خیلی خوشگله ! ولی اکثر کسایی که بهش سفر کردن و یا زمانی ساکن بودن ... از غمگین و سوتُ کور بودن شهر ناراضی بودن ...
البته بوده کسایی که خیلی هم راضی بودن ...دوشواری نداشته! یکه یک ...
مکزیکی و سیاه پوست زیاد داره ! بی خانمان هم زیاده ...
کارو بار هم خیلی معمولیه ! زیاد توش مثه شارلوت اینا دنبال معجزه نباشین ...

پ.ن : من کلا معرفی کردنم این شکلیه

[عکس: w61lgsioxpt2jmdeui07.jpg]
سلام خاطره ای دارم از سفر به آتلانتا شاید تو این روزهاوشبهای انتطار کمی سرگرمتون کنه
سال 2011 فرصتی پیش اومد از دالاس بریم آتلانتا پیش با جناق جان
ساعت حدودای8 صبح از دالاس با ماشین پسرم راه افتادیم وحدودای 10 شب رسیدیم آتلانتا .حدودای 400مایل روندیم تا رسیدیم لویزیانا وبعد می سی سی پی وبعد آلاباما وشب درجورجیا بودیم
تصور من این بود که ایالت های جنوبی خیلی خشک هستند وبایدتمام روز رو در بیابان رانندگی کنیم ولی خیلی جالب بود که از تگزاس تا آتلانتا خیلی سر سبز بود درست مثل شمال خودمان دو طرف جاده تا چشم کار میکرد چمن بود ودرختکاری ونه خبری از خشکی بود ونه کاکتوس های فیلم های وسترن. حدودای 10 روزی که آتلانتا بودیم جاهای دیدنی زیادی رفتیم از جمله:
1-آکواریوم بزرگی که حیوانات 5قاره رو درخودش جا داده بود وبرا دیدنش یک روز کافی نبود .خودشون میگفتن این بزرگترین آکواریوم جهان است
2- اولین کارخانه کوکا کولا که در بیرون ونزدیک درب ورودی آن مجسمه دکتر تمبرلن قرار داشت که سازنده ومخترع این نوشابه جهانی است
3-ساختمان CNN که مشهور ترین خبرگزاری جهان است
4-پارک المپیک که درست درمرکز شهر قرار داشت واین ساختمان ها که نام بردم دراطرافش قرار داشتند
5-کوه سنگی بزرگی به نام مانتاین که در یک پارک زیبا قرار داره و هر شبهای تعطیل مردم درآن جمع میشدند ورقص نور ولیز وتفریح برپا ست
...وجاهای دیدنی دیگه که فراموش کردم
عکس های بسیار زیبایی از اونجا گرفتم ولی بلد نیستم که چطوری این جا عکس بذارم
یک خاطره یادم اومد ...
توی پارک المپیک آتلانتا قدم میزدیم یه پسره سیاه پوست بسیار گنده (فکر کنم بالای 150 کیلو ) داشت از روبرو میومد شلوارش داشت از پاهاش میوفتاد خشتکش تا نزدیکای زانواش بود ویه قیافه بسیار بیریخت وبدترکیبی داشت وسیگاری هم تو دستش بود ودستش تو دست یه دختره سفید پوست خوش اندام وبسیار زیبا با موهای بلوند بود وقتی از نزدیکای ما رد شد رو به خانمم کردم وگفتم ترا خدا این رو با جوونای ما مقایسه کن این جونور باید اینجا دررفاه زندگی کنه چون اینجا متولد شده ولی جوونای ما باید حسرت یک زندگی ساده رو داشته باشن واین به نظر من یک ظلم بزرگه ...
آرزو میکنم یک روزی جای اون پسره دستتون تو دست ... باشه وتو پارک المپیک آتلانتا قدم بزنید.همیشه تندرست وشاد باشید

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان