کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
(2016-04-27 ساعت 00:32)farrokh33 نوشته:  
(2016-04-26 ساعت 01:24)meraj-fallahi نوشته:  شهر اتلانتا ، ایالت جورجیا

تووو عکسا که خیلی خوشگله ! ولی اکثر کسایی که بهش سفر کردن و یا زمانی ساکن بودن ... از غمگین و سوتُ کور بودن شهر ناراضی بودن ...
البته بوده کسایی که خیلی هم راضی بودن ...دوشواری نداشته! یکه یک ...
مکزیکی و سیاه پوست زیاد داره ! بی خانمان هم زیاده ...
کارو بار هم خیلی معمولیه ! زیاد توش مثه شارلوت اینا دنبال معجزه نباشین ...

پ.ن : من کلا معرفی کردنم این شکلیه

[عکس: w61lgsioxpt2jmdeui07.jpg]
سلام خاطره ای دارم از سفر به آتلانتا شاید تو این روزهاوشبهای انتطار کمی سرگرمتون کنه
سال 2011 فرصتی پیش اومد از دالاس بریم آتلانتا پیش با جناق جان
ساعت حدودای8 صبح از دالاس با ماشین پسرم راه افتادیم وحدودای 10 شب رسیدیم آتلانتا .حدودای 400مایل روندیم تا رسیدیم لویزیانا وبعد می سی سی پی وبعد آلاباما وشب درجورجیا بودیم
تصور من این بود که ایالت های جنوبی خیلی خشک هستند وبایدتمام روز رو  در بیابان رانندگی کنیم ولی خیلی جالب بود که از تگزاس تا آتلانتا خیلی سر سبز بود درست مثل شمال خودمان دو طرف جاده تا چشم کار میکرد چمن بود ودرختکاری ونه خبری از خشکی بود ونه کاکتوس های فیلم های وسترن. حدودای 10 روزی که آتلانتا بودیم جاهای دیدنی زیادی رفتیم از جمله:
1-آکواریوم بزرگی که حیوانات 5قاره رو درخودش جا داده بود وبرا دیدنش یک روز کافی نبود .خودشون میگفتن این بزرگترین آکواریوم جهان است
2- اولین کارخانه کوکا کولا که در بیرون ونزدیک درب ورودی آن مجسمه دکتر تمبرلن قرار داشت که سازنده ومخترع این نوشابه جهانی است
3-ساختمان  CNN که مشهور ترین خبرگزاری جهان است
4-پارک المپیک که درست درمرکز شهر قرار داشت واین ساختمان ها که نام بردم دراطرافش قرار داشتند
5-کوه سنگی بزرگی به نام مانتاین که در یک پارک زیبا قرار داره و هر شبهای تعطیل مردم درآن جمع میشدند ورقص نور ولیز وتفریح برپا ست
...وجاهای دیدنی دیگه که فراموش کردم
عکس های بسیار زیبایی از اونجا گرفتم ولی بلد نیستم که چطوری این جا عکس بذارم
یک خاطره یادم اومد ...
توی پارک المپیک آتلانتا قدم میزدیم یه پسره سیاه پوست بسیار گنده (فکر کنم بالای 150 کیلو ) داشت از روبرو میومد شلوارش داشت از پاهاش میوفتاد خشتکش تا نزدیکای زانواش بود ویه قیافه بسیار بیریخت وبدترکیبی داشت وسیگاری هم تو دستش بود ودستش تو دست یه دختره سفید پوست خوش اندام وبسیار زیبا با موهای بلوند بود وقتی از نزدیکای ما رد شد رو به خانمم کردم وگفتم ترا خدا این رو با جوونای ما مقایسه کن این جونور باید اینجا دررفاه زندگی کنه چون اینجا متولد شده ولی جوونای ما باید حسرت یک زندگی ساده رو داشته باشن واین به نظر من یک ظلم بزرگه ...
آرزو میکنم یک روزی جای اون پسره دستتون تو دست ... باشه وتو پارک المپیک آتلانتا قدم بزنید.همیشه تندرست وشاد باشید
خاطره که عالی بود ...
ولی دعا و ارزوی بند اخرت ... خیلی خوب بود ....
مرسی عمو فرخ ... شما هم همیشه موفق و پیروز باشید .
ادم هیچی نداشته باشه ؛ ولی فقط مرد باشه !
تشکر کنندگان: mehre cyrus ، نسل سوخته ، alirezanz ، aram_hpanahi ، dv2017 ، farrokh33 ، jalayevatan ، msr839
(2016-04-27 ساعت 01:30)meraj-fallahi نوشته:  الان دقت کردم دیدم، تاریخ عضویت سام وان حتی از ارش کبیر هم قدیمی تره .... خدایی قبول نشدن این بشر خیلی ستمه =)) Big Grin
اسطوره منی مرد Big Grin =))))))))))))))))))

سامی ج ن....تیه مهاجرسراست Big Grin
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: mehre cyrus ، meraj-fallahi ، Malmal60 ، aram_hpanahi ، farrokh33 ، jalayevatan ، msr839
(2016-04-23 ساعت 22:22)msr839 نوشته:  با سلام و احترام خدمت دوستان قديمي و پيشكسوت و مديران محترم انجمن
با عرض پوزش اگر افكار بنده باعث اذيت و ناراحتي دوستان خصوصا asrainman و عسل.م شده عذر خواهي ميكنم
تا روز اعلان نتايج به جمع دوستان قديمي خودم (ostokhon, redbul و ...) مي پيوندم و فقط نظاره گر خواهم بود
خدانگهدار

حق نداری بری.! Sad  برگرد

برگرد دوباره پیشم

بی تو من دیوونه میشم

من همینو بلد بودم Big Grin

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: mehre cyrus ، Malmal60 ، aram_hpanahi ، dv2017 ، jalayevatan ، msr839
(2016-04-24 ساعت 01:01)dv2017 نوشته:  
(2016-04-24 ساعت 00:57)taptan نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 13:10)payamshad نوشته:  دوستان یک سوال که جاش اینجا نیست البته من عکس پارسال رو دادم ، تاریخشم عوض نکردم . چقدر احتمال داره که شرکت ندن منو ؟

دوست عزیز الان که کار از کار گذشته و هیچ تغییری  در روند ثبت نام و ویرایش نمیتونید انجام بدین پس بهتره امیدوار باشین جون اگه 4 نفر بگن که نه حذف شدین فقط استرس و اعصاب خوردی بیشتری نصیبتون میشه نگران هم نباشید ما یه دوست داشتیم که  عکسش خیلی با مشخصات توضیح داده شده همخونی نداشت و همه به اتفاق به خودمون میگفتیم که درجا حذفه چه برسه بیاد تو قرعه کشی  برعکس اون  بقیه عکس های دوستان بر اساس ظوابط ثبت نام  بودند  از قضای روزگار اسم همون بنده خدا  سری اول در اومد و ما همچنان سال هاست که در انتظاریم :دی

هیچی رو نمیتونید پیش بینی کنید پس مثبت اندیش باشید و به نیمه پر لیوان فکر کنید

خیلی امشب جاش خالیه این دوست مثبت اندیش ما ، یادمه سری قبل که حرف از مثبت اندیش شد یمرتبه ظاهر شد  Big Grin

با مویی؟ Shy

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: mehre cyrus ، نسل سوخته ، Malmal60 ، aram_hpanahi ، taptan ، dv2017 ، msr839
(2016-04-24 ساعت 14:37)usatravel نوشته:  
(2016-04-24 ساعت 14:30)kouroshz0 نوشته:  
(2016-04-24 ساعت 10:23)tabim4 نوشته:  .
.
.
4- یک سری باورهای ذهنی را که ساخته و پرداخته ذهن بشری بوده  مانند قانون جذب کائنات و .... امثالهم کلاً بیخیال بشید و اصلاً روش حساب باز نکنید.استدلال معتقدین به این قانون را که می گویند من در فاز جذب بودم و قرعه کشی را بردم اصلا قبول ندارم و از آن فرد می پرسم اگر برنده نشده بودی چی ؟ حتماً به خودت تلقین می کردی که در فاز دفع بوده ام..... تلقین به نفسی که به قول فلسفیون مغلطه و سفسطه ای بیش نیست!
.
.
.

سلام دوست عزیز واقعا ممنون از اطلاعات مفیدتون با گزینه 4 که فرمودید مخالفم اما کاملا احترام میزارم چون از جانب خودتون گفتید و نظر شماست . فقط یک نکته : قانون جذب یک قانون است و ساخته و پرداخته ذهن بشری نیست و هرکسی که از این قانون پیروی میکنه دلیل نمیشه که به اون چیزهایی که میخواد برسه و خیلی اتفاقات دست به دست هم میدهند . بحثش بسیار مفصله که نمیخوام اینجا بیشتر بازش کنم فقط خواستم نظر خودم و بگم . منتظر قسمت 3 هستیم ...  Wink

باهاتون موافقم من همونی هستم که بعد از 12 سال برنده شد. وقتی وارد آمریکا شدم همه تصاویر چیزهایی بود که قبلا تو ذهنم خیلی سال پیش میدیدم.
برای همه منتظران آرزوی برنده شدن دارم. در لحظه دریافت ویزام برای همتون از صمیم قلبم دعا کردم.

دمت گرم دم از نامیدی نمیزنی، اسطوره منی Wink

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: mehre cyrus ، kouroshz0 ، Malmal60 ، aram_hpanahi ، amirmc ، jalayevatan ، msr839
(2016-04-24 ساعت 16:27)dv2017 نوشته:  دوستان ،‌كسي از @alirezanz@  خبر نداره ؟ مشقا زياد شده براي خط زدن

دارم یکی یکی خط میزنم Big Grin

فردا قرار کتک بخورم کلی صفحه فقط مشقام شده فقط به لپ تاپم رحم کنین Rolleyes

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: mehre cyrus ، Malmal60 ، aram_hpanahi ، dv2017 ، amirmc ، msr839
(2016-04-24 ساعت 21:51)dv2017 نوشته:  پس از تعریف دوستان وسوسه شدم رفتم پستای 2016 شمارش معکوس مربوط به همین روزا رو خوندم فکر کنم از صفحه 350 باشه
واقعا جو با اینجا متفاوت بوده - البته چند صفحه خوندم خورد تو ذوقم ، آخه تقریبا همشونو دارم اینجا میبینم  Sad
یکی از موضوع هایی که مطرح شده بود این بود " در صورت قبولی برنامتون چیه " جوابها جالبن

منم جواب داده بودم؟

فقط یادم ی جا گفته بودم که خوب همه جارو نگاه میکنم فردوگاه JFK رو قشنگ نگاه میکنم شهرو نگاه میکنم تایمزو نگاه میکنم خوب حسش میکنم فراموش نمیکنم که چقد واسه رسیدن بهش ارزو داشتم چقد رویام بود و قر نمیزنم Wink

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: mehre cyrus ، Malmal60 ، aram_hpanahi ، dv2017 ، jalayevatan ، msr839
(2016-04-24 ساعت 19:44)crysiss نوشته:  وووی هیجان دارم من ده بار ثبت نام کردم با اسم های مختلف و عکسای مختلف ماله خودمم کشوره دیگه زدم محل تولدو که برنده بشم حتما . بریم خارج

یعنی رسیدم به تو ها کلا روحم شاد شد Big Grin  Big Grin

نمیشه اینو بلاکش نکنین؟ میاد شادمون میکنه، ملیجکمونه، همه هم فک کنم موافقن Wink

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: mehre cyrus ، نسل سوخته ، tenardie2bai ، aram_hpanahi ، jalayevatan ، msr839
(2016-04-24 ساعت 22:07)meraj-fallahi نوشته:  تاپیک امسال شبیه تیم ملی مقدماتی جام جهانی 2002 شده !!!!!
قدیمیا حال بازی کردن نداشتن(باقری،میناوند،مهدوی کیا و ...) .... جوونام همش تو حاشیه ها گم بودن (نیکبخت،خذیراوی،هاشمی نسب) !
یعنی تو عمرم همچین مقایسه صادقی نکرده بودم Big Grin ^_^
باور کنین راست میگم !

منم تو عمرم اینطوری قانع نشده بودم باور کن Wink

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: meraj-fallahi ، mehre cyrus ، نسل سوخته ، Malmal60 ، aram_hpanahi ، arminqt ، dv2017 ، msr839
چند شب پیش ، بعد از چندماه قسمت لوس انجلس برنامه بلیط ، شبکه منوتو دوباره پازپخش شد ... برام خیلی جالب بود !
همشون بلا استثناء اون خانوم بازیگره ... 1/2 سال اول ورودشون کلی سختی کشیده بودن !
البته من منتظر بودم توی اون قسمت حداقل یدونه یعقوب ببینم ... ولی خوشبختانه نبوددددد
اگر ندیدین برین حتما از سایت منوتو ببینین ...خیلی عالیه !
ادم هیچی نداشته باشه ؛ ولی فقط مرد باشه !
تشکر کنندگان: mehre cyrus ، نسل سوخته ، alirezanz ، aram_hpanahi ، copol ، dv2017 ، farrokh33 ، jalayevatan ، msr839
(2016-04-24 ساعت 23:00)kouroshz0 نوشته:  
(2016-04-24 ساعت 22:47)Masbafa نوشته:  
(2016-04-24 ساعت 21:51)dv2017 نوشته:  " در صورت قبولی برنامتون چیه "
اینکه در صورت قبولی اولین واکنشی که نشون میدن چیه جالبه!
به یاد اون لحظه ای که چشم ها گرد می شود...
دو ثانیه سکوت جهت اطمینان از حقیقی بودن اون لحظات (عده ی کثیری از برندگان به این لحظه اقرار کردن)
اما بعدش واکنش ها متفاوت بوده...
یکی با دیوار بوکس بازی می کرده
یکی جیغ کشان دور اتاق می دوعه
مورد داشتیم طرف رفته بالا پشت بوم که فقط به افق نگاه کنه!
خلاصه درک اون لحظه ی عزیز، فقط نصیب برندگان میشه و بس
بچشید طعمشو ایشالا Wink

میگم موقع دیدن نتایج هرکی از خودش تو اون لحظه فیلم بگیره ! چه قبول بشه چه نشه واکنش ها جالبه ! Big Grin

واس منو که نمیتونین ببین چون اگه اگه اگه اگه قبول نشم دوربین پودر میکنم، اگرم بشم دوربینو از ذوق پرتاب میکنم

پلن B هم طنابه که غیر قابل پخشه Sad

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: mehre cyrus ، kouroshz0 ، Malmal60 ، aram_hpanahi ، dv2017 ، msr839
علیرضا جان یه نفس بگیر کبود شدی
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ‎...‎
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ‎...‎
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ‎...‎
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ‎....‎
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎...‎
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎"...‎
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..

ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ ‎.....‎
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ ‎
تشکر کنندگان: mehre cyrus ، alirezanz ، Malmal60 ، redbull ، aram_hpanahi ، amirmc ، dv2017 ، jalayevatan ، msr839
(2016-04-27 ساعت 01:39)alirezanz نوشته:  دمت گرم دم از نامیدی نمیزنی، اسطوره منی Wink

هاها حالا بزار اگه قبول نشدم یجور دم از نا امیدی بزنم کم کم 6 نفر از همین مهاجرسرا خودکشی کنن  Big Grin
کل هستی را انرژی‌ای فرا گرفته است که از تو محافظت می‌کند و مراقب توست.
این انرژی همیشه در دسترس است، اما اگر تو از آن بی‌بهره هستی، فقط خودت مقصری!
اگر تودرهایت را بسته نگاه داری ممکن است با وجود درخشش خورشید در آسمان، در تاریکی به سر بری!

طلب خیر
هی پشت هم صفحه رو رفرش میکنم کامنت های اقای غلیرضا ان زد بیاد بالا ،بخونم روحم شاد شه Smile))))))))
تشکر کنندگان: alirezanz ، aram_hpanahi ، dv2017 ، jalayevatan ، msr839 ، mehrdad4422
آقا شاید کمی خودآزاری به نظر بیاد ولی باور کنید کمک میکنه تا بهتر با واقعیت کنار بیاید ... با کانفیرمیشن نامبر پارسالتون دوباره برید و چک کنید ... اون جمله نحسو میبینید و ذهنیت قبول شدن کم میشه ..بالطبع سطح توقعتون هم میاد پایین ... تازه وقتی هم بردین کلی سورپرایز میشید ...

منتظر کامنت های محبت آمیزتون هستم ... :دی
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان