کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
(2016-04-25 ساعت 15:28)نسل سوخته نوشته:  منم اگه برنده شم با یه ایدی دیگه میام و میگم بچه ها چه زمانی پول بلیط و خرج ومخارج وبرامون واریز میکنن و خونه ای که بهمون میدن توکجایه آمریکاست وچندتا ماشین به خانواده 3 نفره میدن؟
راستی من هر پست مدیریتی رونمیتونم انجام بدم کمردرد دارم . خودمون انتخاب می کنیم مدیر کدوم شرکت بشیم درسته؟؟؟
اخرشم که میفهمم از این خبرها نیست میگم واااااا مسخره ها پس غلط کردن گفتن ثبت نام کنید من که نمیرم خوابشو ببینن که من برم

یعنی چی؟؟ مگه نمیدن؟؟ :/

من پول کرایه ماشین ندارم، اگه بلیط هواپیما ندن که نمیتونم برم :/ از اولشم میدونستم سلام گرگ بی طمع نیست.. یعنی آب و برقم اونجا مجانی نیست؟؟ گاز چطور؟ یجا شنیدم البته واس خیلی سال پیش بود میگفت همرو مجانی میکنن؟ فک کنم بلاد کفر بود دیگه نه؟؟ یعنی تا حالا مجانی نشده؟؟ :/
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: mehre cyrus ، Malmal60 ، aram_hpanahi ، msr839
پارسال ک نتایج رو چک کردم تو یه بار کوچلو تو یکی از شهرهای کوچیک چین بودم،سیگار ابجو،سیگار ابجو،سیگار ابجو،امسال پیش خودتونم،ب قول زانیار خسروی،چایی بعد سیگار،سیگار بعد چایی،ببینیم چی میشه،خدا میدونه سال دیگه کجا باشم،خدا کنه یه کشوری باشه ک سیگار کشیدن ممنوع باشه :-)
نفسم گرفت ازاین شهر در این حصار بشکن در این حصار جادویی روزگار بشکن
تشکر کنندگان: tenardie2bai ، mehre cyrus ، mo-11 ، alirezanz ، redbull ، aram_hpanahi ، arminqt ، dv2017 ، sheghi ، algh90 ، jalayevatan ، msr839
(2016-04-25 ساعت 21:52)someonelikeyou نوشته:  اینجوری اصن نمیتونم
کاش میشد خوابید تا ۳ می بعد نتایجو چک کرد اگه نامه قبولی نبود دوباره خوابید تا آخر دنیا

طناب میخوای؟ من زیاد خریدم

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: mehre cyrus ، Malmal60 ، aram_hpanahi ، msr839 ، parisa.tk
(2016-04-25 ساعت 22:43)dv2017 نوشته:  پارسال همین موقعها همین تاپیک (2016)
جالبن

@taherifar@ نوشته :

باختن یک رویداد است. اما بازنده بودن یک مدل ذهنی است

بخت خوش یک رویداد است. اما خوشبختی یک مدل ذهنی است

تنها ماندن یک رویداد است. اما تنهایی یک مدل ذهنی است

مجبور شدن یک رویداد است. اما گرفتار جبر بودن یک مدل ذهنی است

تغییر کردن یک رویداد است. اما زندگی در جستجوی تغییر یک مدل ذهنی است

زنده بودن یک رویداد است. اما زندگی کردن یک مدل ذهنی است

ما فقط رویدادها را می بینیم ، رويدادهايي كه مي آيند و مي روند ‎....‎ بياييد مدل ذهني مان را عوض كنيم ‎....‎

و @Ali_Hunter@ هم نوشته :

ﻃﻮﺍﻑ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻣﺎﺩﺭﯼ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﻟﻤﺲ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺑﺎﯾﺪ ﻭﺿﻮ ﮔﺮﻓﺖ ‎...‎
تو زندگی چیزایی مهم تر و بهتر از لاتاری هم وجود داره قدرشون بدونیم.

@taherifar@ یادش بخیر

هرسال یه عده میانو میرن اما من مث کنه هرسال در خدمتتون هستم Cool

البته پارسال با بچه هایی که بودن خیلی حال نمیکردم واس همین ماهه آخر فعال شدم کمی

اما امسال همه باحال خسته اعصاب ندار Big Grin

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: mehre cyrus ، Malmal60 ، aram_hpanahi ، dv2017 ، sheghi ، jalayevatan ، msr839 ، taherifar
(2016-04-27 ساعت 02:13)alirezanz نوشته:  
(2016-04-25 ساعت 14:43)meraj-fallahi نوشته:  ولی من برنده شم اونم با کیس نامبر دو رقمی ،میام مینویسم : هیچ جا ایران خودمون نمیشه ! بشینین همینجا زندگیمون رو بکنیم ... من که نمیرم Big Grin =)))))))))))))))))

شما نرفتی بیا ما بچه های مهاجرسرا واست جشن قفله فرمون میگیرم از خجالتت در میایم.. که دیگه سهمیه نسوزونی Shy

جشن قفل فرمون خیلی باحاله Big Grin
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ‎...‎
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ‎...‎
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ‎...‎
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ‎....‎
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎...‎
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎"...‎
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..

ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ ‎.....‎
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ ‎
تشکر کنندگان: alirezanz ، mehre cyrus ، meraj-fallahi ، ali etesami ، aram_hpanahi ، amirmc ، msr839
(2016-04-27 ساعت 02:17)mehrdad.mohajersara نوشته:  پارسال ک نتایج رو چک کردم تو یه بار کوچلو تو یکی از شهرهای کوچیک چین بودم،سیگار ابجو،سیگار ابجو،سیگار ابجو،امسال پیش خودتونم،ب قول زانیار خسروی،چایی بعد سیگار،سیگار بعد چایی،ببینیم چی میشه،خدا میدونه سال دیگه کجا باشم،خدا کنه یه کشوری باشه ک سیگار کشیدن ممنوع باشه :-)

هههههه منم تقریبا این ۱۳-۱۴ سال اخیرو ایران نبودم ...پارسال هم تو هتل القصر دبی در حال قلیون کشیدن بودم و با موبایل چک می کردم ... که نه من و نه جی اف هیچکدوممون برنده نشدیم حس بدی بود ... شبمون به عظما رفت ... بعد از مدتها این اولین باریه که موقع اعلام نتایج ایرانم ... ایشالا که امسال بترکون باشه واسه هممون
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

تشکر کنندگان: mehre cyrus ، alirezanz ، نسل سوخته ، aram_hpanahi ، arminqt ، amirmc ، dv2017 ، jalayevatan ، msr839
(2016-04-27 ساعت 02:17)mehrdad.mohajersara نوشته:  پارسال ک نتایج رو چک کردم تو یه بار کوچلو تو یکی از شهرهای کوچیک چین بودم،سیگار ابجو،سیگار ابجو،سیگار ابجو،امسال پیش خودتونم،ب قول زانیار خسروی،چایی بعد سیگار،سیگار بعد چایی،ببینیم چی میشه،خدا میدونه سال دیگه کجا باشم،خدا کنه یه کشوری باشه ک سیگار کشیدن ممنوع باشه :-)

٢ سال پيش كه نتايجو اعلام ميكردن ما اصلا يادمون نبود و داشتيم زندگي عادي مونو طي ميكرديم و حدود ٨ جون بود با تلنگر يكي از دوستان كه سال قبل ما برنده شده بود و داشت ميرفت باعث شد سايتو چك كنيم?، واقعا چقد زمان زود ميگذره و بعد حدود ٢ سال از اون موقع ما الان اينجاييم و بعد كلي سختي كشيدن و استرس دربدري الان از سر كارم دارم اينو تايپ ميكنم.
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: tenardie2bai ، mehre cyrus ، mo-11 ، kouroshz0 ، redbull ، alirezanz ، aram_hpanahi ، copol ، amirmc ، dv2017 ، sheghi ، algh90 ، jalayevatan ، msr839 ، amin_j
(2016-04-26 ساعت 00:01)someonelikeyou نوشته:  
(2016-04-25 ساعت 23:57)نسل سوخته نوشته:  رد بول جان بازگشت افتخار آمیزت رو به مهاجرسرا تبریک میگم  خخخخخ
خبر میدادی با حلقه گل میومدیم استقبالت
علیرضا تو بند شما نبود؟

از بابت اینکه ما هم نسلیم و میدونم ناراحت نمیشی میگم
همیشه ای دی شما رو میخونم نسل پدر سوخته

شما لطف کن دیگه نخون Cool

ملت من اخر اسمم ناز نیست، مخففه فامیلیمه، سامی گفت ناز هرکی بگه ناز با اداپتور لپ تاپم میرم عیادتش Wink

سامی نظرتو در باره فیس من نگفتیا؟ قفله فرمون بدست منتظر نظرتم Cool

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: Malmal60 ، aram_hpanahi ، msr839
(2016-04-27 ساعت 02:14)aram_hpanahi نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 02:04)tenardie2bai نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 02:00)aram_hpanahi نوشته:  سلام
شما عزیز دلی قربان،شما و خیلی از دوستان دیگه که واقعا از پستهایی که میذارید(از شوخی و فانتزیا بگیر تا معرفی ایالات مختلف)لذت میبرم و استفاده میکنم،خیلی دوست داشتم که گاها تک و توک پست هایی بذارم و در کنارتون باشم،ولی متاسفانه یکی دو بار دوستان لطف کردن و در مقابل پست هام جبه گرفتن،فکر کردم شاید اگر از دور دنبالتون کنم بهتر باشه
به امید قبولی همه منتظرا،همه امیدوارا،همه جا مونده ها مخصوصا،همه تو دلیا
دست و جیق و هووووررررررا رو بعد اعلام نتایج از همتون بشنوم
امیدوارم

جبهه گرفتن که گرفتن ... مشکل خودشونه خواهر من ... شما که نباید با هر بادی بلرزی و زمینو به حریف واگذار کنی ... باش ... پست هاتم بذار ... کسی خوشش نیاد نخونه مشکل خودشه ...
ممنونم دوست عزیز شما خیلی بزرگوار هستید
بنده مذکر هستم(اصالتا اهل سنندج هستم)تو کردستان بیشتر آرام رو برای پسر استفاده میکنن
اگر وقتتون رو نگیرم ی خاطره تعریف کنم
من همیشه با این اسم آرام مشکل داشتم(البته خودم خیلی دوسش دارم)ولی همیشه مردم به اشتباه میافتن(غلط اندازه اسمم)
آقا ما با این اسم مشکل داشتیم نه زیاد،تا اینکه زدو دانشگاه قبول شدیم،همیشه اولین روزای هر ترم مایه شادی بچه های کلاس با اسم بنده جور بود با حضور و غیاب اساتید محترم دانشگاه،آقای فلانی،خانم فلانی،آقای فلانی،خانم آرام،استاد به خدا پسرررررررررمممممم
بعدش دیگه کلا کلاس شاد میشدن و سوژه دختر خانمای همکلاسی(ا ا ا ا ا ا خخخخخخ بچه ها آرام اومد خخخخخخ) Big Grin

آقا من عذرخواهی میکنم ... ارادت داریم خدمت شما و بقیه دوستان کرد ...
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، alirezanz ، jalayevatan ، msr839
(2016-04-26 ساعت 00:21)farrokh33 نوشته:  
(2016-04-25 ساعت 13:25)someonelikeyou نوشته:  یکی از فانتزیام اینه وقتی برا مصاحبه رفتم سفارت تپی آنکارا، یهو یه تروریست بیاد چند تا نارنجک دربیاره ولی قبل از اینه ضامنها رپ بکِشه  من از پشت خودمو بندازم روش و جون خودمو همه آدمای اونجا رو نجات بدم ولی دیگه سفارت تعطیل بشه ما برگردیم هتل
بعد از چند روز از سفارت بیان دنبالم بگن خانم هیلاری کلینتون پشت خطه میخواد تشکر کنه ( زمان مصاحبه من افتاده دوره رییس جمهوری خانم کلینتون) خلاصه ازم تشکر کنه و بگه اصلن نیازی به انجام مصاحبه نیس و هنیجوری الان گرین کارت که هیچ مدارک سیتیزنیتو هم صادر میکنیم یه خونه توسیاتل هم به انتخاب خودت بهت میدیم و یه شغل مدیریتی
بعد من میگم خانوم کلینتون من یه درخواست دیگه هم دارم . بعدش یه سکوت مرگبار بعد چند ثانیه میگه بگو جانم منم میگم باید سهمیه ایران توی لاتاری رو سه برابر کنی ، اونم با خنده میگه تو چقد آدم جنتلمن و مهربون و میهن پرستی هستی ، من نه تنها این کارو میکنم بلکه با ازدواج تو و دخترم موافقت میکنم ( ولی چون این خانواده کلینتون سابقه خیانت زیاد دارن ) من تشکر میکنم و میگم نه مرسی
...وممکنه وقتی دارید با هم رو زمین غلت میزنیدوصورتتون رو بروی هم قرار میگیره یهو تروریسته رو به تو بکنه وبگه ... تو اینجا چه میکنی؟ وتو ببینی که طرف آشنا دراومد واز دوستان قدیمیه ...اونوقت ...........
همیشه روُیاهاتون شیرین وشاد باد

منم که تازه به یو اس مارین پیوستم مسول کوماندو هام، دستور میدم هردو مورد مشکوکو از پا دربیارن Cool متاسفم سامی Wink

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، msr839
(2016-04-27 ساعت 02:25)tenardie2bai نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 02:04)tenardie2bai نوشته:  جبهه گرفتن که گرفتن ... مشکل خودشونه خواهر من ... شما که نباید با هر بادی بلرزی و زمینو به حریف واگذار کنی ... باش ... پست هاتم بذار ... کسی خوشش نیاد نخونه مشکل خودشه ...
بنده مذکر هستم(اصالتا اهل سنندج هستم)تو کردستان بیشتر آرام رو برای پسر استفاده میکنن
من همیشه با این اسم آرام مشکل داشتم(البته خودم خیلی دوسش دارم)ولی همیشه مردم به اشتباه میافتن(غلط اندازه اسمم)
آقا ما با این اسم مشکل داشتیم نه زیاد،تا اینکه زدو دانشگاه قبول شدیم،همیشه اولین روزای هر ترم مایه شادی بچه های کلاس با اسم بنده جور بود با حضور و غیاب اساتید محترم دانشگاه،آقای فلانی،خانم فلانی،آقای فلانی،خانم آرام،استاد به خدا پسرررررررررمممممم
بعدش دیگه کلا کلاس شاد میشدن و سوژه دختر خانمای همکلاسی(ا ا ا ا ا ا خخخخخخ بچه ها آرام اومد خخخخخخ) Big Grin

خواهش میکنم قربان شما بزرگواری(اسم بنده غلط اندازه)
تشکر کنندگان: tenardie2bai ، alirezanz ، amirmc ، msr839 ، Hezha
(2016-04-27 ساعت 02:04)tenardie2bai نوشته:  جبهه گرفتن که گرفتن ... مشکل خودشونه خواهر من ... شما که نباید با هر بادی بلرزی و زمینو به حریف واگذار کنی ... باش ... پست هاتم بذار ... کسی خوشش نیاد نخونه مشکل خودشه ...

اميدوارم كه برنده بشي ، اما اگه نشدي اسمتو بزار نا ارام كه كمتر با اسمت مشكل داشته باشن ??
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، tenardie2bai ، نسل سوخته ، alirezanz ، jalayevatan ، msr839
(2016-04-26 ساعت 00:49)someonelikeyou نوشته:  قک کنم هروقت از خدا میخام به  آرزوهای منم رسیدگی کنه یه فرشته ازون بالا داد میزنه
تعداد ۸۴۳۲۶۷۹۰۶۵۳۴۶۷۹۶۵۳۳۴۶ نفر در صف انتظار آرزو هستند ، لطفا منتظر بمانید ، از صبر و شکیبایی شما مچکریم ...

بخاطر دخالت در کار فرشتگان 3 رقم به شماره انتظارت اضاف شد Cool

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: redbull ، aram_hpanahi ، msr839
(2016-04-27 ساعت 02:28)babisondes نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 02:14)aram_hpanahi نوشته:  ممنونم دوست عزیز شما خیلی بزرگوار هستید

اميدوارم كه برنده بشي ، اما اگه نشدي اسمتو بزار نا ارام كه كمتر با اسمت مشكل داشته باشن ??

خخخخ
اونم حرفیه ولی خدایی نمیشه خیلی آرومم
بزارم (یواش چطوره به نظرت) Cool
تشکر کنندگان: نسل سوخته ، alirezanz ، babisondes ، jalayevatan ، msr839
(2016-04-26 ساعت 01:26)tenardie2bai نوشته:  سیزن جدید Game of Thrones هم شروع شد ... سریال بازا کجایین؟ جان اسنو هم که قراره دوباره زنده بشه ...زنده شدن جان اسنو رو به فال نیک میگیریم و میگیم پیش بسوی برنده شدن ..

من برنده میشم ... امسال سال منه ...

اینو موقع خواب ۱۰ بار تکرار کنید مطمئنا برنده میشید ... یکی از دوستام این کارو نکرد کچل شد :دی

یعنی اگه جان زنده نشه ها میرم خیابون طالقانی از خجالتشون در میام لاتاری کم بود حالا جانم میخوان از ما بگیرن :/

بعدشم میرم سر وقت بقیه 3فارتا..

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: tenardie2bai ، aram_hpanahi ، arminqt ، msr839

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان