کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
@alirezanz@ عزیز خوش اومدی با آغازی طوفانی
ممنون که اینجوری انرژی میاری تو تاپیک ، همش منتظر بودیم برگردی

راستی یادت باشه بری جای اونکه بازنشست شده باید از خیر نیویورک بگذریا Wink
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
تشکر کنندگان: alirezanz ، jalayevatan ، msr839 ، aram_hpanahi ، redbull ، arminqt ، mehre cyrus
(2016-04-27 ساعت 08:32)amirmc نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 03:01)mehrdad.mohajersara نوشته:  دوستان چندتا نکته ک دوس دارم باهاتون در میون بزارم
اول اینکه طبق تجربه ی دوستان ایشا.. اگه قبول شدید ب هیچ کس نگید،حتی خانواده ی خودتون،اول بزارید ببینید چطور اوضاع میره جلو‌‌.
شاید ،شاید رفتید یه کشور دیگه و از اینکه شب و روز کار میکنید و فقط دلتون ب اخر هفته ه‍ا خوشه،شاید دلتون خواست چند وقتی برگردید ایران،
از خیلی لحاظ ایران خوبه،همین بی قانون بودنش بعضی موقها خیلی حال میده،همین مالیات ندادن،همین سود بانکی بالا،دیرت میشه میندازی خط ویژه فقط جریمت میکنن و خبری از زندان نیست،بنزین و پول اب و برق ارزون،مدیریت گله ای،اخبار تکراری هر روز ،و غیره
خلاصه سعی کنید از هر دو جهت خارج و داخل کشور استفاده کنید و فقط تک کشوری زندگی نکنید،
نظر شخصی بود،ب امید موغقیت همه،

مهرداد جان من ده ساله دارم این کار رو می کنم. باور کن وقتی میام وطن خیلی بیشتر خوش می گذره البته تا ده بیست روز اولش، مدام مهمونی، مدام چلوکباب، مدام رفقا و اقوام با مرام، کلا همه چی ارزون ولی بعد از دقیقا بیست روز هوایی می شم دوباره که برگردم. یعنی اگر خودم نخوام برگردم بقیه می خوان  Tongue  خرج می ذاریم رو دستشون.

آره منم همینطور البته 10 سال که نمیشه واس من Cool میام ایران کلی حال میکنم یعتی خیلیا خیلی، تا پیاده میشم از هواپیما میرسم خیابون رو خاک وطن سجده میکنم، سرمو میارم بالا ی هموطن عزیز چمدونمو برمیداره میره، ی بار رفتیم شهر بازی پیچای ترن شول بود نزدیک بود جدا شیم بریم قاطی باقالیا که خیلی لذت بخش بود تو این کشور مستکبرین هرگز همچین لذتیو نمیتونین حس کنین، رفتم تا مغازه خرید یه ماشین تو خیابون میخواست زیرم کنه البته بعد متوجه شدم که بنده خدا میخواست من ورزش کنم یکمی بدو ام،رفتم مغازه با لبخند گفتم سلام یارو گفتم سلامو زهرمار.. ی چیپس خواستم انداخت جلوم، اومدم برگردم دیدم کیف پولم نیست، تو خونه همه باهام مث قهرمان برخورد میکردن میخواستن از آمریکا براشون تعریف کنم یا خودشونو یه طوری بهم بچسبونن (این قسمتش برگرفته از آرش یا همون rs232 بود) خلاصه وطن خیلی خوبه واس همین من الان به روسیه فکر میکنم تا وطن :/
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
(2016-04-27 ساعت 08:44)vahid.vp نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 00:33)alirezanz نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 12:15)vahid.vp نوشته:  سلام دوستان منتظر . اومدم بگم منم هستم و سهمیه منو حفظ کنین Wink

امسال دیگه اصن پیدا نیستیا  Wink
بیش از ده ساله منتظریم ولی نمیشه دیگه بریدم . اومدم ببینم اینا چه خبره  Sad

بمون با ما دوست عزیز قدیمی Wink

الکی هوپ نمیدم ولی اسم شما هم بالاخره در میاد

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: dv2017 ، hosein gold ، vahid.vp ، mehrdad4422 ، msr839 ، aram_hpanahi ، redbull ، mehre cyrus
(2016-04-27 ساعت 09:17)alirezanz نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 07:45)amirmc نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 00:39)alirezanz نوشته:  آقا شما نمیخوای این کلیدای مارو پس بدی؟! :l

جان داداش، اصلا خبری ازت نداشتیم این چند روز که کلید رو تقدیمت کنم. در هر حال الان که هستم بذار شب می ذارم روی در خودت بیا برش دار.

شما نشون دادی که نمیشه بهت اعتماد کرد! همین الان کلیدارو پس بده یا زنگ میزنم 911..

علیرضا کلید رو در رو ندیدی که گذاشتم؟ من فکر کردم با این همه بمباران پستها که دیشب گذاشتی و من خواب بودم، تا الان خوابیدی. ماشالله تا صفحه 222 رو خوندم دیشب، صبح پا شدم دیدم سایت تا صفحه 233 به همت شما پیش رفته. مشقها رو هم که خط نزده بودی، یادت رفت؟ در کل مخلصیم
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
تشکر کنندگان: alirezanz ، hosein gold ، msr839 ، aram_hpanahi ، redbull ، mehre cyrus
(2016-04-27 ساعت 05:19)taptan نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 03:20)alirezanz نوشته:  یکی کاربران در حال بازدید این موضوع رو بزنه منم توش باشم Smile

یک ساعت بیشتر طول کشید همه پست ها رو بخونم ولی چه فایده الان دیگه  نیستی بزنم کاربران در حال بازدید :دی
نکست تایم

اوه شرمنده مشق شبم مشق شب شما شد

خیلی شد نه؟ چن صفحه شد؟ Big Grin

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: amirmc ، mehrdad4422 ، msr839 ، aram_hpanahi ، redbull ، mehre cyrus ، taptan
Wink 
سلام به همه دوستان و آرزوی بهترین اتفاق در هفته آینده برای همه
من همیشه عاشق رفتن به آمریکا بودم ولی الان که شدیدا احساس میکنم اسم خودم یا خانمم در میاد (اعتماد به نفس) بدجوری دو دلم. از وضعیت کار و زندگی و مدرسه بچه 7ساله و...
خیلی دلشوره گرفتم واسه رفتن Sad
تشکر کنندگان: mehre cyrus
(2016-04-27 ساعت 09:31)amirmc نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 09:17)alirezanz نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 07:45)amirmc نوشته:  جان داداش، اصلا خبری ازت نداشتیم این چند روز که کلید رو تقدیمت کنم. در هر حال الان که هستم بذار شب می ذارم روی در خودت بیا برش دار.

شما نشون دادی که نمیشه بهت اعتماد کرد! همین الان کلیدارو پس بده یا زنگ میزنم 911..

علیرضا کلید رو در رو ندیدی که گذاشتم؟ من فکر کردم با این همه بمباران پستها که دیشب گذاشتی و من خواب بودم، تا الان خوابیدی. ماشالله تا صفحه 222  رو خوندم دیشب، صبح پا شدم دیدم سایت تا صفحه 233 به همت شما پیش رفته. مشقها رو هم که خط نزده بودی، یادت رفت؟ در کل مخلصیم

گویا شما در جریان نیستی؟ دیشب شما دیروز بنده بود اینجا 11:30 ساعت از شما عقبه... الان ساعت 10 شبه..

ولی در کل من شبا بیدارم، لطف دارن بهم میگم خفاش البته جغدم میگن Shy روزا هم نمیخوابم که بهم چیزای منشوری میگن Rolleyes هروقت باتریم تموم شد ییهو خاموش میشم میفتم Shy وقت کم میارم واس همین نمیتونم بخوابم، هفته پیش تو کلاس 10 نفره کارگاه اتومکانیک بود جلو استاد نشسته بودم خوابم گرفته بود دوستم هنگ کرده بود، واقعا خوابیدم تو کلاس Big Grin

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: amirmc ، msr839 ، aram_hpanahi ، redbull ، mehre cyrus
(2016-04-27 ساعت 08:56)amirmc نوشته:  تو پست ها دیدم عمو فرخ عزیز به شهر آتلانتا اشاره کرده بودن. بنظرم واقعا شهر زیبایی میاد با این اوصافی که عمو فرخ اشاره کردن. ...

(2016-04-27 ساعت 00:32)farrokh33 نوشته:  
(2016-04-26 ساعت 01:24)meraj-fallahi نوشته:  شهر اتلانتا ، ایالت جورجیا
...
سلام خاطره ای دارم از سفر به آتلانتا شاید تو این روزهاوشبهای انتطار کمی سرگرمتون کنه
...
دست همتون درد نکنه دلم نیومد تشکر جدای از لایک نکنم / ممنون عالی بود   Smile
تشکر کنندگان: amirmc ، dolatmandani ، mehrdad4422 ، msr839 ، aram_hpanahi ، redbull ، alirezanz ، farrokh33 ، mehre cyrus
دوستان یعنی واقعا" این لاتاری شانسی هست؟ افراد خاص انتخاب نمیشن؟ ما که چندین ساله شرکت می کنیم و خبری نیست... با کلی فک و فامیل اونور آب و گرین کارت داشتن مادر و پدر و برادرم.. انشاالله که امسال فرجی بشه خصوصاً که روز اعلام نتایج تولد همسرم هست. انشاالله کادوی تولدش بشه
چى بشه سه شنبه ش ب
روي كاغذ خم شده بود
بنويسد «آزادي»
بالای سرش
بيست قرن پرنده بود
كه در هوا مي‌چرخيد
هر دور خسته‌تر
هر دور، بالاتر و، دورتر.
تشکر کنندگان: meraj-fallahi ، msr839 ، aram_hpanahi ، m_ganj ، dv2017 ، amirmc ، redbull ، alirezanz
(2016-04-27 ساعت 10:20)m_ganj نوشته:  دوستان یعنی واقعا" این لاتاری شانسی هست؟ افراد خاص انتخاب نمیشن؟ ما که چندین ساله شرکت می کنیم و خبری نیست... با کلی فک و فامیل اونور آب و  گرین کارت داشتن مادر و پدر و برادرم.. انشاالله که امسال فرجی بشه خصوصاً که روز اعلام نتایج تولد همسرم هست. انشاالله کادوی تولدش بشه
سلام دوستان. اول اینکه زمان کمی داریم تا روز موعود،خوشحالی،ناراحتی، رستاخیز یا فشار فبر البته واسه هرکسی یه چیزه امیدوارم واسه همه مهاجر سراییها خوب و خوش باشه. دوم اینکه آقا چقدر به این موضوعات ذهنتونو درگیر میکنین؟؟؟؟ با خودت اینطور نکنن عزیز من. چیزی که معلومه ما همه قشر آدم دیدیم یا شنیدیم یا خوندیم که برنده شدن و رفتن پس مشخصا شانسیه. اگر هم نباشه ما کاری از هیچکدوممون ساخته نیست. میشه کاری کرد مگه؟؟؟؟ سوم اینکه باز شما دوست عزیز یه روزنه از طریق اقوام داری یا پنج سال یا ده سال اینم هست که بشه چه بهتر نشد هم از طریق خانواده میشه. مال شما دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره. انشاالله مال شما هم امثال بشه. الان تقویم رو میزیمو نگاه میکردم در روز اعلام نتیجه یه سخن از امام حسن عسگری دیدم نوشته بود""""عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست،بلکه حقیقت عبادت زیاد در کار خدا اندیشیدن است""""" هر چیز بشه زندگی ادامه داره. تا خون در رگ ماست ثبت نام لاتاری دلیل پر رویی ماست.خیلی تلاش کردم ردیف و قافیش درست باشه ولی به بزرگی خودتون ببخشید.
شاد و سلامت و برنده باشین.
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
"برترین ارسال کننده امروز: alirezanz (71 ارسال)" به نقل از آمار مهاجرسرا

خسته نباشی Big Grin
کاربران در حال بازدید این موضوع: runioe، مهمان 2
دوتا مهمان عزیز سلام. دم در بده بفرمایید داخل.تعارف نکنید جمع بی ریاست و جا واسه همه هست. عضویت در اینجا سه سوته انجام میشه و از تمامی اطلاعات و لینکها میشه استفاده کرد.
البته فقط یه پیشنهاد هستش شما صاحب اختیارید.
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
تشکر کنندگان: msr839 ، jalayevatan ، m_ganj ، aram_hpanahi ، mehrdad4422 ، alirezanz ، mehre cyrus
من که دیگه از خیر لاتاری گذشتم دارم فرصت مطالعاتی میرم فلوریدا Big Grin
این استادا هم ببخشید ولی مریض هستن :| طرف تا انجام دادن کارای ویزام هم رفت جلو بعد یادش اومد که امسال باید بره کنفرانسای بین المللی شرکت کنه نمیتونه میزبانم باشه :| Sad
اصن کلا شانس من همینه. همین!!
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
تشکر کنندگان: msr839 ، dv2017 ، jalayevatan ، m_ganj ، aram_hpanahi ، redbull ، mehrdad4422 ، alirezanz
نگراني ها،مشكلات فردا را مرتفع نخواهند كرد،تنها آرامش امروز را از بين خواهند برد.
هر چه در زندگی بیشتر شاد باشی، درهای موفقیت بیشتری به رویت باز میشود و موهبت های بیشتری نصیبت می شود. وقتی فر کانس ذهن خود را بر شادی و امید تنظیم کنی، نیرومندترین انرژی کائنات هم قادر نیست آن را از تو پس بگیرد...
بسیاری از شکست های زندگی به این دلیل بوده است که افراد متوجه نبودند زمانی که تسلیم شدند چقدر به موفقیت نزدیک بودند. "توماس ادیسون"
روانشناسان میگویند ...هر روز سه اتفاق خوشایندی که برایتان افتاده است را بنویسید. سه اتفاق حتی کوچک . این کار را برای 21 روز ادامه دهید. 3 اتفاق هر روز باید مختص آن روز باشند. این کار مغز را عادت می دهد که بر روی مسائل مثبت تمرکز کند و بر طبق تحقیقات انجام شده ، چنین عادتی (حتی بیشتر از حس موفقیت) باعث خوشحالی شما می شود.
شیری گرسنه از میان تپه‌های کوهستان بیرون پرید. و گاوی را از پای درآورد. سپس در حالی که غذا میخورد، هر ازگاهی یکبار سرش را بالا می گرفت. و مستانه نعره می کشید.
صیادی که در آن حوالی در جستجوی شکار بود صدای نعره های مستانه شیر را شنید، و پس از ردیابی با گلوله ای آن را از پای درآورد. هنگامی که مست پیروزی هستیم، بهتر است دهانمان را بسته نگه داریم. غرور، منجلاب موفقیت است. موفقیت برای اشخاص کم ظرفیت، مقدمه گستاخی است!
من چو باران بر همه جا باریده ام Wink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان