کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
(2016-04-28 ساعت 15:02)aliroz نوشته:  Shy  Sad  Cool

جونم؟ چه شده

تاک تو می Wink
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: dv2017 ، mehre cyrus ، msr839 ، mehrdad4422 ، aram_hpanahi
(2016-04-28 ساعت 14:51)kouroshz0 نوشته:  
(2016-04-28 ساعت 14:47)dv2017 نوشته:  @kouroshz0@
آواتار شما منو یاد آهنگ اسپانیش ترین میندازه  Cool
نشنیدم آهنگشو . اگه لینکشو داری بزار . این آواتار منظورش جنگ تششعاتی مثبت و منفی هست
Spanish Train and Other Stories is the second album Chris de Burgh, in 1975
موضوع «قطار اسپانیایی» که ترانهٔ همنام با نام آلبوم است( به مدت 5 دقیقه )، دربارهٔ قطاری است که روح انسان‌های مرده را به دنیای مردگان می‌برد. در این بین خدا و شیطان به بازی پوکر و قمار برسر ارواح مشغولند که در نهایت شیطان با حیله گری برنده میشه .
از اینجا هم میتونید دانلود کنید
http://english-club.ir/Forum/Post/41
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
تشکر کنندگان: alirezanz ، kouroshz0 ، msr839 ، نسل سوخته
(2016-04-28 ساعت 14:32)kouroshz0 نوشته:  
(2016-04-28 ساعت 08:49)hamedDV نوشته:  دوستان عزیزان وسروران گرامی ساعات اولیه بهیجوجه چک نکنید تجربه سالهای گذشته ثابت می کند که X ساعت اول را طوری به نرم افزار برنامه داده اند که همه را در یکصدم ثانیه به صفحه مردودی هدایت میکنه من هوز علتش را کشف نکرده ام شاید علتش اینه که می خواهند در X ساعت اولیه برنده ای نباشد به چه دلیل؟... ممکنه دلایل گوناگون داشته باشه که به عقل ما نرسه شاید یک دلیل خاص اینه که این عمل باعث میشه سرور هنگ نکنه چونکه نرم افزار تا بخواد بره دیتا بیس برنده ها و جستجو کنه و اسم این داوطلب را سرچ کنه با توجه به مراجعه دهها میلیونی مردم دنیا در ساعات اولیه نرم افزار و سخت افزار بنیاد یا سازمان KCC قادر به تحمل این ترافیک خیلی خیلی سنگین و انجام این پردازش نیست واسه همینه که ممکنه یه نفر واقعا برنده شده باشه ولی چون بار اول به صفحه مردودی هدایت شده اسمش بعداَ از دیتا بیس برنده ها خط میخوره به همین آسونی ! مثالی میزنم شما فرض کنید داخل مغازه سوپری می شوید و از فروشنده یک جنس خاصی را سوال می کنید مغازه دار بخودش زحمت نمیده یا براش صرف نمی کنه جستجو کنه یا مغزشو بکار بیندازه و خیلی راحت در یک کلمه میگه ندارم ! البته این یک فرضیه و نظریه است لطفا احساساتی نشید یه موقع   Smile  .خلاصه این قضیه تا حالا در پرده ای از ابهام باقی مانده . از من می شنوید دو سه روز بعد چک کنید! البته این موضوع حیاتی را فقط به دوستان مهاجرسرایی توصیه می کنم لطفا به بیرون درز ندهید بزارید کافی نتها و بعضی ها که لشکری از فک و فامیل و دوستان را بی هدف و بخاطر کنجنکاوی يا سرگرمی و .... ثبت نام کرده اند ساعات اولیه چک کنند و همگی مردود شوند[/size].

چطور ممکنه همه کسایی که ساعت های اولیه چک میکنند مردود شوند و مردود بمانند ؟!!!!!!!!! آخه دوست عزیز اینی که شما میفرمایید کاملا با برنامه نویسی و دیتابیس تضاد داره ! درسته که بدلیل ترافیک بالا شاید نتیجه اشتباهی کس دیگه نمایش داده بشه اما میشه بگی چطورممکنه که اسمش هم از دیتابیس مردود اعلام بشه ؟!!!!!!!! یعنی ما الگوریتمی داریم که : اگر سرور شلوغ بود و ساعت اولیه بود به دوستان نمایش بده u have not selected ?!!! ببخشیدا اما خودت خندت نمیگیره ؟
والا من برنامه نویسی بلد نیستم. ولی چون دوستان این کاره زیاد دارم و کمی با منطق این کار آشنا هستم نظر من هم همینه. ممکنه قاطی کنه و نتایج نامربوط نمایش بده . اون هم موقتا. ولی هیچ وقت حالتی طراحی نشده که در زمان اوج ترافیک افراد آنلاین رو به صفحه ی هز نات بین سلکت هدایت کنه.

تشکر کنندگان: msr839 ، aram_hpanahi
(2016-04-28 ساعت 15:04)dv2017 نوشته:  
(2016-04-28 ساعت 14:51)kouroshz0 نوشته:  
(2016-04-28 ساعت 14:47)dv2017 نوشته:  @kouroshz0@
آواتار شما منو یاد آهنگ اسپانیش ترین میندازه  Cool
نشنیدم آهنگشو . اگه لینکشو داری بزار . این آواتار منظورش جنگ تششعاتی مثبت و منفی هست
Spanish Train and Other Stories is the second album Chris de Burgh, in 1975
موضوع «قطار اسپانیایی» که ترانهٔ همنام با نام آلبوم است( به مدت 5 دقیقه )، دربارهٔ قطاری است که روح انسان‌های مرده را به دنیای مردگان می‌برد. در این بین خدا و شیطان به بازی پوکر و قمار برسر ارواح مشغولند که در نهایت شیطان با حیله گری برنده میشه .
از اینجا هم میتونید دانلود کنید
http://english-club.ir/Forum/Post/41

دانلود کردم باحاله این و امسال وقتی تو سانفرانسیسکو روی golden bridge بودم گوش میدم Smile
کل هستی را انرژی‌ای فرا گرفته است که از تو محافظت می‌کند و مراقب توست.
این انرژی همیشه در دسترس است، اما اگر تو از آن بی‌بهره هستی، فقط خودت مقصری!
اگر تودرهایت را بسته نگاه داری ممکن است با وجود درخشش خورشید در آسمان، در تاریکی به سر بری!

طلب خیر
تشکر کنندگان: dv2017 ، alirezanz ، msr839 ، mohammad_esf59 ، نسل سوخته ، farrokh33
تو این 10 روزه کارم شده خوندن این تاپیک...
خدایا امسال برنده شم دیگه
2014,2015,2016,2017: has not been selected Sad
2018,2019???
تشکر کنندگان: dv2017 ، alirezanz ، arminqt ، msr839 ، jalayevatan ، m_ganj ، mohammad_esf59 ، mehrdad4422 ، amino ، aram_hpanahi
That train is still on time, Oh my soul is on the line
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: dv2017 ، arminqt ، msr839
سلام به دوستان گل برنده مهاجرسراییییی
من تا حالا اینجا فقط خواننده بودم و چندسالی هست که لاتاری شرکت میکنم.
پیش پیش بگم که یکی از فانتزیام اینه که وقتی اسمم درومد بعد 7 سال ، با یه کاربری دیگه عضو بشم و بپرسم اصلا این لاتاری واسه چی بود؟؟ چکار باید بکنیم حالا... بعد که دوستان بعد یکم حرص خوردن و البته ارائه... جواب دادن
بپرسم کییییییییییی بلیط میاد دم خونمون؟؟ خونه این که اونجا بهمون میدن چند متریه؟ چند خوابس؟؟؟ استخدام ناسا می شیم یا کاخ سفید؟

قرصامم مرتب میخورما... اما دکترا جوابم کردن گفتن علاج ملاج نداره
یک روزی
در جایی خواهم بود
که همیشه میخواستم باشم

تشکر کنندگان: mehrdad4422 ، algh90 ، aram_hpanahi ، kouroshz0
Sad 
سلام به همه برندگان ‎2017‎
یه سواللللللللل. یکی منو از نگرانی دربیاره
داشتم چمدونامو جمع می کردم ‎ Big Grin Big Grin که همین الان یه جایی خوندم یه نفر پیش دانشگاهیشو شبانه خونده و تو ایروان رد پرونده شده بخاطر این موضوع. ‎ Sad Sad

متاسفانه منم به خاطر یه سری مشکلات مجبور شدم پیش دانشگاهیمو بزرگسالان بخونم. اما خب همون سال دانشگاه قبول شدم، بعدشم سرکار رفتم و میرم، الانم که دارم کارای پایان نامه کارشناسی ارشدم رو انجام میدم... یعنی ممکنه بخاطر یه پیش دانشگاهی رد بشم؟؟ بعد داشتن کارشناسی ارشد عایااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟ دارم از نگرانی میمیرم. یعنی چمدوناموووو باز کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Sad Sad Sad Sad
این سوالمو تو صفحه 169 کسی جواب نداد ولی فکر کردین من کم میارم؟؟؟؟؟؟؟ بازم نوشتم... بابا پای چمدون و همه خریدایی که کردم درمیونههه
یک روزی
در جایی خواهم بود
که همیشه میخواستم باشم

تشکر کنندگان: mehrdad4422 ، aram_hpanahi ، kouroshz0
باز این چه شورش است که در بچهای مهاجرسرا است
ماشاالله چه همتی هم دارن دوستان این دم اخری تند تند پست میزارن تاپیک میره جلو
به امید موفقیت همه دوستان
تشکر کنندگان: milade ، msr839 ، jalayevatan ، alirezanz ، amirmc ، dv2017 ، ali etesami ، mehrdad4422 ، redbull ، aram_hpanahi
[عکس: 0bis_1454912_988204634595201_7541005937505794938_n.jpg]

چه غریبانه تو با یاد وطن مي نالي
من چه گویم که غریب است دلم در وطنم

-تصویر: استاد شجریان و استاد هوشنگ ابتهاج در آغوش هم
می گذرد ...
(2016-04-27 ساعت 22:07)tenardie2bai نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 21:05)abas_kashan نوشته:  احتمالا روز قرعه کشی عمل داشته باشم
بد شانسی حد و مرز نداره !

خدا بد نده عباس خان... خيره ايشالا؟
یه واریسه میکشن بیرون درستش میکنن

(2016-04-28 ساعت 16:43)shanks نوشته:  باز این چه شورش است که در بچهای مهاجرسرا است
ماشاالله چه همتی هم دارن دوستان این دم اخری تند تند پست میزارن تاپیک میره جلو
به امید موفقیت همه دوستان
بسیار شرایط عادی و ارامه و کمی روح بی میلی نسبت به سال های پیش دران دیده میشه
تشکر کنندگان: msr839 ، milade ، alirezanz ، amirmc ، dv2017 ، tenardie2bai ، mehrdad4422 ، redbull ، aram_hpanahi
اميدوارم امسال مثل پارسال سايت داغون نباشه . پارسال ٣ روز طول كشيد اون جمله ي معروف بياد جلو چشمم . امسال همون اول ببينمش راحت شم بره پي كارش
زندگي را روي شانس نبايد بست

WINTER IS COMING
تشکر کنندگان: msr839 ، alirezanz ، asrainman ، dv2017 ، ali etesami ، redbull ، aram_hpanahi
دوستانی که در مورد هک لاتاری نظر دادن باید بهشون گفت که شرکت های بسیار کوچیک ایرانی هم حتی از دیتابیس هاشون هفته‌ای یک بار حداقل backup میگیرن. اطمینان داشته باشد لاتاری نه تنها چند تا backup داره از رکوردها بلکه چندتا سرورو افلاین کرده نگه داشته فقط برای روز مبادا. در مورد دوستمونم که گفتن موقع در روز اول اعلام نتایج ممکنه سرور بهم بریزه و اولین افرادی که چک میکنن رو رد کنه. کلا با عقل جور در نمیاد سرور بهم بریزه و رکورد ها رو تغییر بده . اما بنده شخصا بر این باورم که افراد زمانی که برای بار اول سایتو چک میکنن همون زمانی که کیس نامبرو میدن برای مشاهده نتایج قرعه کشی توشون اتفاق میفته. چند نفرو میشناسید که روز اول سیستمو چک کردنو برنده شدن؟
تشکر کنندگان: msr839 ، jalayevatan ، نسل سوخته ، aram_hpanahi ، copol
خدایا امسال دلم روشنه .همه چی دارم عشق دارم مدرک دارم یک لاتاری کم دارم بهم بده ازدواج کنیم پاشیم بریم سر کارمون از دست ما هم راحت شی اینقدر نق نزنم بهت .مرسی عزیزم.از سال 2000و قبلش دارم پر میکنم نوبت ما امسال دیگه اگه من نه خانومم لطفا.
یک روز اینجا رو پر میکنم مهم نیست کی اما پر میکنم

شماره کیس:
تاریخ دریافت نامه قبولی:
تاریخ ارسال فرمهای سری اول :
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
کنسولگری:
ورود به آمریکا :
(2016-04-28 ساعت 18:08)lord_alone_dark نوشته:  خدایا امسال دلم روشنه .همه چی دارم عشق دارم مدرک دارم یک لاتاری کم دارم بهم بده ازدواج کنیم پاشیم بریم سر کارمون از دست ما هم راحت شی اینقدر نق نزنم بهت .مرسی عزیزم.از سال 2000و قبلش دارم پر میکنم نوبت ما امسال دیگه اگه من نه خانومم لطفا.

خدايي راس ميگه، امسال بايد خدا يه تبصره بذاره ١٦-١٧ سال به بالاها برنده شن
تشکر کنندگان: dv2017 ، arminqt ، alirezanz ، msr839 ، jalayevatan ، aram_hpanahi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان