موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
فقط چهار روز ...
خیلی خوبه همه مهاجرسراییها قبول شیم
------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-28 ساعت 20:17)mehran.bash نوشته: این سوشا دقیقا داره چه کار میکنه؟
هيچي تيم رو به فنا داد
زندگي را روي شانس نبايد بست
WINTER IS COMING
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-28 ساعت 08:16)alirezanz نوشته: (2016-04-28 ساعت 00:13)someonelikeyou نوشته: یه خاطره خیلی بد دارم
سال دوم دبیرستان بودم شنیدم انجمن سینماگران جوان آزمون سراسری دوره کارگردانی برگزار میکنه و منم رفتم امتحان دادم و جالب اینکه جز ده نفر اول امتحان شدم یعنی خودشون زنگ زدن گفتن و قرار شد هفته بعد برم برا ادامه کار
خلاصه روز موعود رسید و من رفتم و گفتم هفته پیش گفتید تو قبول شدی پاشو بیا
اون طرفی که پشت میز نشسته بود یه نگاه بهم کرد خیلی راحت گفت اشتباه شده قبول نشدی ( با اینکه سنم کم بود کاملن فهمیدم الکی میگفت و حتمن خاستن یه نفر از خودشونو بذارن ) من هیچی نگفتم و تا خونه دویدم ولی وقتی رسیدم تلفونو برداشتم زنگ زدم به همون آقاهه و کلی حرف زشتش دادم
همیشه تو دعوا اینجوریم دیر عکس العمل نشون میدم
حالا حکایت لاتاریه
بدترین و تلخ ترین فانتزی اینه روز مصاحبه یه مامور سیاه پوست کچل بیاد بگه داداچ الان فهمیدیم اشتباه شده قرعه کشیو عوض کردن
فانتزیمو پیدا کردم، بگم؟؟
لاتاری ببرم بعد چن سال بشم مامور سفارت سامی قبول شه بیاد بگم اولا که اشتبا شده ولی تورو به آرزوت میرسونم میری پیش آمریکایی ها تو گو انتان.. این آقا قصد خراب کاری و گرو گ.ان گیری در سفارتو داشته کلا سامی پر.. اون روز بهترین روز زندگیمه
آقا اصلن ازین فانتزی علیرضاناز تعجب نکردم چون ذاتشو میدونم چیه از اینهمه آدم که زیر پستش تشکر کردن متعجبم خخخخخخ
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-28 ساعت 20:52)@t@r نوشته: یه سوال دیگه که یادم رفت بپرسم..
من موقع ثبت نام زدم دروسی از مستر... به نظرتون اگه تا اونموقع مدرکم آماده نشه می تونم کارت دانشجوییم و نامه اشتغال به تحصیل مقطع ارشدم رو ترجمه کنم و ببرم؟ قبول میکنن؟
دوست عزیز شما هرچی اونجا زدی باید ثابت کنی، چند کرس مستر زدی یعنی لیسانسو داری که همون میشه آخرین مدرکت
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-28 ساعت 19:50)نسل سوخته نوشته: بچه ها خدایی هرکی قبول شد شعر پر محتوایه
این شبی که میگن شب نیست اگه شبه مثه دیشب نیست
امشب مثه دیشب نیست هیچ شبی مثه امشب نیست
رو به خونه وبه خز ترین حالت ممکن برقصه .اگه فیلمم بگیره که عالی
شدید پایه ام، اما دوربین نه شرمنده، من یهو میزنم همه چیو از خوشی پرتاب میکنم..
البته به اکثر دوستان یاران چه قریبانه، همه رفتن، و شعرهای دیگر که حس خود کشتن رو تقویت میکنه توصیه میکنم
خودم میخوام آهنگ God Father گوش کنم بعد برم پلن B (همون طناب) رو اجرا کنم
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-28 ساعت 20:49)hamedDV نوشته: (2016-04-28 ساعت 15:05)آخشام نوشته: (2016-04-28 ساعت 14:32)kouroshz0 نوشته: چطور ممکنه همه کسایی که ساعت های اولیه چک میکنند مردود شوند و مردود بمانند ؟!!!!!!!!! آخه دوست عزیز اینی که شما میفرمایید کاملا با برنامه نویسی و دیتابیس تضاد داره ! درسته که بدلیل ترافیک بالا شاید نتیجه اشتباهی کس دیگه نمایش داده بشه اما میشه بگی چطورممکنه که اسمش هم از دیتابیس مردود اعلام بشه ؟!!!!!!!! یعنی ما الگوریتمی داریم که : اگر سرور شلوغ بود و ساعت اولیه بود به دوستان نمایش بده u have not selected ?!!! ببخشیدا اما خودت خندت نمیگیره ؟
والا من برنامه نویسی بلد نیستم. ولی چون دوستان این کاره زیاد دارم و کمی با منطق این کار آشنا هستم نظر من هم همینه. ممکنه قاطی کنه و نتایج نامربوط نمایش بده . اون هم موقتا. ولی هیچ وقت حالتی طراحی نشده که در زمان اوج ترافیک افراد آنلاین رو به صفحه ی هز نات بین سلکت هدایت کنه.
صفحات آخر شمارش معکوسهای سه سال قبل را نگاهی بیندازید روز اول هیچ کس برنده نمیشه حتی از کافی نتی که 200 نفر را ثبت نام کرده . شما هم به شک خواهید افتاد
دقیقا، برنده ها 2 ماه بعد به صورت اتفاقی از طریق نوه، کافی نتی سر کوچه، دوست زبون ن...، دوست .. ...، و... متوجه قبولی میشن :/
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What