کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
تشکر کنندگان: msr839 ، aram_hpanahi
اگر كسي ديپلمش را گم كرده باشه و ديپلم براي سال ٦٤-٦٥ باشه و قبول بشه با نداشتن مدرك تحصيلي چكار بايد بكنه؟ راه حلي هست كه ردش نكنن؟
منم دیپلم ردی ام خیلی نگرانم اگه قبول شدم این مسله مانع رفتنم بشه
(2016-04-28 ساعت 18:38)m_ganj نوشته:  اگر كسي ديپلمش را گم كرده باشه و ديپلم براي سال ٦٤-٦٥ باشه و قبول بشه با نداشتن مدرك تحصيلي چكار بايد بكنه؟ راه حلي هست كه ردش نكنن؟

کسی که دیپلم نداره قبول نمیکنن .الکی شانس بقیه رو هم کم میکنید.اینقدر دیدم که دیپلم نداشتن شرلیط مالی نداشتن قبول شدن نتونستن بگیرن ویزا یا رفتن برگشتن موقعیت ادمهای دیگه رو خراب میکنن
یک روز اینجا رو پر میکنم مهم نیست کی اما پر میکنم

شماره کیس:
تاریخ دریافت نامه قبولی:
تاریخ ارسال فرمهای سری اول :
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
کنسولگری:
ورود به آمریکا :
تشکر کنندگان: arminqt ، amirmc ، LORDAmiroo ، msr839 ، aram_hpanahi
(2016-04-28 ساعت 18:22)asrainman نوشته:  
(2016-04-28 ساعت 18:08)lord_alone_dark نوشته:  خدایا امسال دلم روشنه .همه چی دارم عشق دارم مدرک دارم یک لاتاری کم دارم بهم بده ازدواج کنیم پاشیم بریم سر کارمون از دست ما هم راحت شی اینقدر نق نزنم بهت .مرسی عزیزم.از سال 2000و قبلش دارم پر میکنم نوبت ما امسال دیگه اگه من نه خانومم لطفا.

خدايي راس ميگه، امسال بايد خدا يه تبصره بذاره ١٦-١٧ سال به بالاها برنده شن

به خدا من امادم .الان بگو پاشو برو قبول شدی فقط موبایل ور میدارم با کیف پول همین .همه چیزم امادست به خداا.زمانی که کاغذی بود من شرکت میکردم بابا خسته شدیم .یک نگاه این وری بکن بابا .این قدر ادم دیدم موقعیت ندارن میرن گند میزنن دست از پا دراز تر بر میگرددن .خوب شرکت نکنید بابا .طرف پول نداره دیپلم نداره انگلیسی بلد نیست شغلی بلد نیست پاس نداره سربازی نرفته .امام زاده عبد الله هم نرفته میخواد بره امریکا .هر سالم همین بساطه

شماره کیس:
تاریخ دریافت نامه قبولی:
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
کنسولگری:
ورود به آمریکا :
تشکر کنندگان: asrainman ، mehrdad4422 ، msr839 ، jalayevatan ، aram_hpanahi ، ali etesami ، kouroshz0
(2016-04-28 ساعت 18:49)lord_alone_dark نوشته:  
(2016-04-28 ساعت 18:38)m_ganj نوشته:  اگر كسي ديپلمش را گم كرده باشه و ديپلم براي سال ٦٤-٦٥ باشه و قبول بشه با نداشتن مدرك تحصيلي چكار بايد بكنه؟ راه حلي هست كه ردش نكنن؟

کسی که دیپلم نداره قبول نمیکنن .الکی شانس بقیه رو هم کم میکنید.اینقدر دیدم که دیپلم نداشتن شرلیط مالی نداشتن قبول شدن نتونستن بگیرن ویزا یا رفتن برگشتن موقعیت ادمهای دیگه رو خراب میکنن

به دوستمون استرس وارد نکنین Wink

راه که داره، میتونین سابقه کار ارائه کنین که اونم داستان خودشو داره
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: dv2017 ، farrokh33 ، mehrdad4422 ، arminqt ، msr839 ، redbull ، jalayevatan ، aram_hpanahi ، copol
(2016-04-28 ساعت 18:54)alirezanz نوشته:  

جریان اینه که من داستاناشم میدونم که میگم .سالهاست دارم این سبک قبولی هارو میبینم

شماره کیس:
تاریخ دریافت نامه قبولی:
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
کنسولگری:
ورود به آمریکا :
تشکر کنندگان: mehrdad4422 ، m_ganj ، arminqt ، msr839 ، aram_hpanahi

شرایط مالی را دارم اما دیپلم ردی ام واقعا میشه کاری کرد؟
تشکر کنندگان: arminqt ، msr839 ، aram_hpanahi ، copol

سلام دوست عزیز نگران نباشید اگر قبول شدید به آموزش وپرورش شهری که در آن دیپلم گرفته اید مراجعه کنید برایتان المثنی صادر میکنند
تشکر کنندگان: dv2017 ، m_ganj ، mehrdad4422 ، alirezanz ، arminqt ، msr839 ، elahe mousavi ، aram_hpanahi ، copol
بچه ها خدایی هرکی قبول شد شعر پر محتوایه
این شبی که میگن شب نیست اگه شبه مثه دیشب نیست
امشب مثه دیشب نیست هیچ شبی مثه امشب نیست
رو به خونه وبه خز ترین حالت ممکن برقصه .اگه فیلمم بگیره که عالی
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ‎...‎
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ‎...‎
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ‎...‎
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ‎....‎
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎...‎
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎"...‎
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..

ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ ‎.....‎
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ ‎
تشکر کنندگان: dv2017 ، mom ، mehrdad4422 ، m_ganj ، alirezanz ، msr839 ، redbull ، jalayevatan ، aram_hpanahi ، taptan ، copol
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...

اوس کریم یه امضا واسه ما بزن بریم دیرمون شده
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ‎...‎
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ‎...‎
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ‎...‎
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ‎....‎
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎...‎
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎"...‎
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..

ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ ‎.....‎
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ ‎
تشکر کنندگان: dv2017 ، mom ، mehrdad4422 ، redbull ، aram_hpanahi ، copol
این سوشا دقیقا داره چه کار میکنه؟
تشکر کنندگان: mehrdad4422 ، arminqt ، msr839 ، jalayevatan ، aram_hpanahi
(2016-04-28 ساعت 19:05)lord_alone_dark نوشته:  
(2016-04-28 ساعت 18:54)alirezanz نوشته:  
(2016-04-28 ساعت 18:49)lord_alone_dark نوشته:  کسی که دیپلم نداره قبول نمیکنن .الکی شانس بقیه رو هم کم میکنید.اینقدر دیدم که دیپلم نداشتن شرلیط مالی نداشتن قبول شدن نتونستن بگیرن ویزا یا رفتن برگشتن موقعیت ادمهای دیگه رو خراب میکنن

جریان اینه که من داستاناشم میدونم که میگم .سالهاست دارم این سبک قبولی هارو میبینم

طرف ديپلمش گم شده ليسانس كه داره
تشکر کنندگان: mehrdad4422 ، amirmc ، arminqt ، msr839 ، crysis_dyt ، aram_hpanahi ، copol
(2016-04-28 ساعت 19:37)2017 نوشته:  

شرایط مالی را دارم  اما دیپلم ردی ام واقعا میشه کاری کرد؟
دوست عزیز حتما باید دیپلم را داشته باشی!!
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
تشکر کنندگان: mehrdad4422 ، arminqt ، msr839 ، crysis_dyt ، aram_hpanahi
Big Grin 
میگم چرا کسی سوال منو جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(صفحه251) Cool
همینجوریشم قلبم داره میاد تو دهنم تا جوابا بیاد... نگرانم قبول بشم و اونوقت بخاطر این ردم کنن... Sad Sad (شب بخدا خوابم نمیبره). گناااااااااااه دارمااااااااا Big Grin Big Grin
یک روزی
در جایی خواهم بود
که همیشه میخواستم باشم

تشکر کنندگان: mehrdad4422 ، arminqt ، alirezanz ، msr839 ، crysis_dyt ، aram_hpanahi ، kouroshz0

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان