کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
(2016-04-29 ساعت 18:05)mehran.bash نوشته:  دوستان من هر طور فکر میکنم امسال برنده میشم.
شما هم مثا من فکر میکنین؟

من يكي هيچ احساسي ندارم
زندگي را روي شانس نبايد بست

WINTER IS COMING
تشکر کنندگان: mehran.bash ، jalayevatan ، dv2017 ، msr839 ، m_ganj ، alirezanz
(2016-04-29 ساعت 18:04)hamedDV نوشته:  DV-2020   به احتمال خیلی زیاد حذف ایران از قرعه کشی لاتاری به علت تمام شدن سهمیه ایرانیها

دوست عزیز نمیدونم به چه حساب دارید این حرف رو میزنید فک میکنم شما قانون آمریکا رو درست متوجه نشدید!
تمام شدن سهمیه کشور ها بستگی به مقدار ویزا گرفته ها در ویزای گوناگونی نداره بلکه باید تمام ویزا گرفته های دیگر به غیر از ویزای گوناگونی به 50 هزار نفر برسند که حالاحالا ها خیلی مونده که 50 هزار ایرانی در یک سال از طرق مختلف ویزای آمریکا بگیرند! Cool
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
تشکر کنندگان: mehran.bash ، arminqt ، copol ، mehrdad4422 ، jalayevatan ، redbull ، dv2017 ، msr839 ، m_ganj ، Malmal60 ، alirezanz ، نسل سوخته
اخه سالای پیش اینقدر استرس نداشتم ریلکس بودم خیلی اهمیتی برام نداشت.اما امسال بیتابم
2012     هییییی
2013     هییییی  
2014     هییییی  
2015     هییییی 
2016     هییییی  
2017     هیییییی
2018     ......
تشکر کنندگان: mehre cyrus ، amirmc ، mehrdad4422 ، jalayevatan ، aram_hpanahi ، dv2017 ، alireza_guitar ، msr839 ، alirezanz
(2016-04-29 ساعت 18:05)mehran.bash نوشته:  دوستان من هر طور فکر میکنم امسال برنده میشم.
شما هم مثا من فکر میکنین؟

احتمالا به خاطر کم تجربگیتونه Big Grin من که امسال خیلی آزاده هستم و اصلا فک نمیکنم که اگر در بیام چی میشه و ذهنم معطوف فرصت مطالعاتیمه Big Grin
Starts in 2000
&
.
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
نه از کم تجربه گی نیست قبلا بهش نیاز نداشتم همینجوری ثبت نام میکردم ولی امسال واقعا نیاز دارم
2012     هییییی
2013     هییییی  
2014     هییییی  
2015     هییییی 
2016     هییییی  
2017     هیییییی
2018     ......
تشکر کنندگان: mehrdad4422 ، jalayevatan ، redbull ، aram_hpanahi ، dv2017 ، alireza_guitar ، m_ganj ، msr839 ، alirezanz
(2016-04-29 ساعت 18:20)mehran.bash نوشته:  اخه سالای پیش اینقدر استرس نداشتم ریلکس بودم خیلی اهمیتی برام نداشت.اما امسال بیتابم

الان استرس داشته باشي نداشته باشي هيچ تغييري توي نتايج نداره . اميدوارم يكي از برنده ها باشي همينطور تك تك بچه هاي اينجا .
زندگي را روي شانس نبايد بست

WINTER IS COMING
(2016-04-29 ساعت 18:20)LORDAmiroo نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 18:04)hamedDV نوشته:  DV-2020   به احتمال خیلی زیاد حذف ایران از قرعه کشی لاتاری به علت تمام شدن سهمیه ایرانیها

دوست عزیز نمیدونم به چه حساب دارید این حرف رو میزنید فک میکنم شما قانون آمریکا رو درست متوجه نشدید!
تمام شدن سهمیه کشور ها بستگی به مقدار ویزا گرفته ها در ویزای گوناگونی نداره بلکه باید تمام ویزا گرفته های دیگر به غیر از ویزای گوناگونی به 50 هزار نفر برسند که حالاحالا ها خیلی مونده که 50 هزار ایرانی در یک سال از طرق مختلف ویزای آمریکا بگیرند! Cool
50000 گرین کارت در طی 10 سال گمان کنم این درسته اگه اشتباه نکرده باشم به عبارت دیگر اگر از سال 2010 تا سال 2020 جمعا 50000 گرین کارت برای ایرانیها صادر شده باشه در اینصورت سال 2020 سهمیه ای برای ایران در قرعه کشی لاتاری وجود نخواهد داشت البته این حدس و گمانه ولی قریب به یقین
تشکر کنندگان: mehran.bash ، copol ، mehrdad4422 ، dv2017 ، msr839
(2016-04-29 ساعت 18:31)hamedDV نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 18:20)LORDAmiroo نوشته:  

50000 گرین کارت در طی 10 سال گمان کنم این درسته اگه اشتباه نکرده باشم به عبارت دیگر اگر از سال 2010 تا سال 2020 جمعا 50000 گرین کارت برای ایرانیها صادر شده باشه در اینصورت سال 2020 سهمیه ای برای ایران در قرعه کشی لاتاری وجود نخواهد داشت البته این حدس و گمانه ولی قریب به یقین
متولد یکی از کشورهای واجد شرایط برای شرکت در برنامه ویزای تنوع فرهنگی (لاتاری) آن سال باشیم.(توضیح بیشتر: کشورهای غیرمجاز کشورهایی هستند که در ۵ سال گذشته بیش از ۵۰/۰۰۰ هزار مهاجر از طریق ویزاهای خانوادگی و کاری به آمریکا فرستاده باشند. از جمله کشورهایی که در بیشتر دوره‌ها غیرمجاز بوده‌اند می‌توان به چین، انگلستان و هند اشاره کرد.)
2012     هییییی
2013     هییییی  
2014     هییییی  
2015     هییییی 
2016     هییییی  
2017     هیییییی
2018     ......
تشکر کنندگان: mehrdad4422 ، hamedDV ، copol ، dv2017 ، msr839 ، alirezanz ، sheghi
(2016-04-29 ساعت 18:40)mehran.bash نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 18:20)LORDAmiroo نوشته:  دوست عزیز نمیدونم به چه حساب دارید این حرف رو میزنید فک میکنم شما قانون آمریکا رو درست متوجه نشدید!
متولد یکی از کشورهای واجد شرایط برای شرکت در برنامه ویزای تنوع فرهنگی (لاتاری) آن سال باشیم.(توضیح بیشتر: کشورهای غیرمجاز کشورهایی هستند که در ۵ سال گذشته بیش از ۵۰/۰۰۰ هزار مهاجر از طریق ویزاهای خانوادگی و کاری به آمریکا فرستاده باشند. از جمله کشورهایی که در بیشتر دوره‌ها غیرمجاز بوده‌اند می‌توان به چین، انگلستان و هند اشاره کرد.)
ممنون دوست عزیز پس در اینصورت بعید بنظر میرسه ایران در سالهای آتی از قرعه کشی ویزای لاتاری حذف بشه با تشکر فراوان از اطلاع رسانی شما
تشکر کنندگان: jalayevatan ، LORDAmiroo ، mehran.bash ، copol ، aram_hpanahi ، redbull ، dv2017 ، Nr.amini ، msr839 ، m_ganj ، alirezanz
(2016-04-29 ساعت 18:20)LORDAmiroo نوشته:  دوست عزیز نمیدونم به چه حساب دارید این حرف رو میزنید فک میکنم شما قانون آمریکا رو درست متوجه نشدید!

@hamedDV@ عزیز این پست دوستمون حرف من رو تایید میکنه.
Starts in 2000
&
.
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
تشکر کنندگان: hamedDV ، mehran.bash ، copol ، aram_hpanahi ، Nr.amini ، msr839 ، alirezanz
(2016-04-29 ساعت 18:49)LORDAmiroo نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 18:31)hamedDV نوشته:  50000 گرین کارت در طی 10 سال گمان کنم این درسته اگه اشتباه نکرده باشم به عبارت دیگر اگر از سال 2010 تا سال 2020 جمعا 50000 گرین کارت برای ایرانیها صادر شده باشه در اینصورت سال 2020 سهمیه ای برای ایران در قرعه کشی لاتاری وجود نخواهد داشت البته این حدس و گمانه ولی قریب به یقین

@hamedDV@  عزیز این پست دوستمون حرف من رو تایید میکنه.
فرمایش شما درسته و تایید میشه البته نه در یکسال گذشته که شما فرمودید بلکه جمعا در 5 سال گذشته
تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، mehran.bash ، copol ، aram_hpanahi ، msr839
(2016-04-29 ساعت 18:53)hamedDV نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 18:40)mehran.bash نوشته:  متولد یکی از کشورهای واجد شرایط برای شرکت در برنامه ویزای تنوع فرهنگی (لاتاری) آن سال باشیم.(توضیح بیشتر: کشورهای غیرمجاز کشورهایی هستند که در ۵ سال گذشته بیش از ۵۰/۰۰۰ هزار مهاجر از طریق ویزاهای خانوادگی و کاری به آمریکا فرستاده باشند. از جمله کشورهایی که در بیشتر دوره‌ها غیرمجاز بوده‌اند می‌توان به چین، انگلستان و هند اشاره کرد.)

@hamedDV@  عزیز این پست دوستمون حرف من رو تایید میکنه.
فرمایش شما درسته و تایید میشه البته نه در یکسال گذشته که شما فرمودید بلکه جمعا در 5 سال گذشته

بله من به اشتباه 5 سال رو 1 سال گفتم Cool
در هر صورت این بحثا فایده نداره مهم اینه که از نظر من ما هر چقدر دعا بخونیم یا توبه کنیم یا از کائنات و ... کمک بگیریم هیچ تاثیری در برنده شدن در لاتاری چه امسال چه سال های دیگه نداره!
من همیشه فکر میکنم که زندگی ما مثل 2 تا نوار نقاله میمونه که روی هم دارن میچرخن! یکی از این دو حفره های خالی ای روی خودش داره و اونیکی برآمدگی هایی داره که بعضی از این حفره هارو پر میکنه. این شانس هایی هم که بعضی از ماها میاریم در زندگی به هیچ وجه اتفاقی نیست و نتیجه پر شدن اون حفره در زندگی ماست! من زیاد به خیر و صلاح و مصلحت اعتقاد ندارم! فکر میکنم که همونطور که در بچگی قانون پایستگی میخوندیم زندگی هم یه قانون پایستگی داره!
" همواره زندگی طوری رقم خواهد خورد که همه چیز به جای خودش و در مثبت ترین حالت باشه و حفره های نقاله زندگی ما رو پر کنه مگر اینکه ما با کار ها و اعمالمون این حفره هارو جابه جا کنیم در اون صورته که اون حفره ها دیگه پر نخواهند شد چرا که این حفره ها نه به وجود میان و نه از بین میرن فقط از حالتی به حالت دیگه تغییر پیدا میکنن، این نظام تشکیل دهنده جهانه!"
خب دیگه خیلی چرتوپرت گفتم Big Grin فعلا Big Grin Cool
Starts in 2000
&
.
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
تشکر کنندگان: copol ، redbull ، dv2017 ، mehran.bash ، dolatmandani ، mehre cyrus ، msr839 ، alirezanz ، aram_hpanahi
(2016-04-29 ساعت 19:03)LORDAmiroo نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 18:49)LORDAmiroo نوشته:  @hamedDV@  عزیز این پست دوستمون حرف من رو تایید میکنه.

بله من به اشتباه 5 سال رو 1 سال گفتم Cool
در هر صورت این بحثا فایده نداره مهم اینه که از نظر من ما هر چقدر دعا بخونیم یا توبه کنیم یا از کائنات و ... کمک بگیریم هیچ تاثیری در برنده شدن در لاتاری چه امسال چه سال های دیگه نداره!
من همیشه فکر میکنم که زندگی ما مثل 2 تا نوار نقاله میمونه که روی هم دارن میچرخن! یکی از این دو حفره های خالی ای روی خودش داره و اونیکی برآمدگی هایی داره که بعضی از این حفره هارو پر میکنه. این شانس هایی هم که بعضی از ماها میاریم در زندگی به هیچ وجه اتفاقی نیست و نتیجه پر شدن اون حفره در زندگی ماست! من زیاد به خیر و صلاح و مصلحت اعتقاد ندارم! فکر میکنم که همونطور که در بچگی قانون پایستگی میخوندیم زندگی هم یه قانون پایستگی داره!
" همواره زندگی طوری رقم خواهد خورد که همه چیز به جای خودش و در مثبت ترین حالت باشه و حفره های نقاله زندگی ما رو پر کنه مگر اینکه ما با کار ها و اعمالمون این حفره هارو جابه جا کنیم در اون صورته که اون حفره ها دیگه پر نخواهند شد چرا که این حفره ها نه به وجود میان و نه از بین میرن فقط از حالتی به حالت دیگه تغییر پیدا میکنن، این نظام تشکیل دهنده جهانه!"
خب دیگه خیلی چرتوپرت گفتم Big Grin فعلا Big Grin Cool

دوست عزیز این صحبت های شما با هم دیگه در تناقضه، همون حفره ها و برجستگی ها یعنی مصلحت، اگه شما قبول داشته باشی حفره ها و برجستگی هایی وجود داره که در زمان مناسب باید با هم هماهنگ بشن پس مصلحت رو پذیرفتی

تشکر کنندگان: dolatmandani ، mehre cyrus ، LORDAmiroo ، msr839 ، alirezanz ، delikanle ، aram_hpanahi
(2016-04-29 ساعت 19:03)LORDAmiroo نوشته:  

بله من به اشتباه 5 سال رو 1 سال گفتم  Cool
خب دیگه خیلی چرتوپرت گفتم  Big Grin  فعلا  Big Grin  Cool

پست برتر سال از نظر من . منتظر همین بودم
احسنتت
نتنها تو حوزه طنز سررشته داری گاهی فک میکنم خود حاجی واشنتن هستی Big Grin
تشکر کنندگان: arminqt ، mehre cyrus ، LORDAmiroo ، msr839 ، alirezanz ، نسل سوخته ، aram_hpanahi
به خداحافظیه تلخ تو سوگند نشد ...

------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی
تشکر کنندگان: mehran.bash ، msr839 ، alirezanz ، aram_hpanahi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان