کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
(2016-04-29 ساعت 19:03)LORDAmiroo نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 18:53)hamedDV نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 18:49)LORDAmiroo نوشته:  @hamedDV@  عزیز این پست دوستمون حرف من رو تایید میکنه.
فرمایش شما درسته و تایید میشه البته نه در یکسال گذشته که شما فرمودید بلکه جمعا در 5 سال گذشته

بله من به اشتباه 5 سال رو 1 سال گفتم Cool
در هر صورت این بحثا فایده نداره مهم اینه که از نظر من ما هر چقدر دعا بخونیم یا توبه کنیم یا از کائنات و ... کمک بگیریم هیچ تاثیری در برنده شدن در لاتاری چه امسال چه سال های دیگه نداره!
من همیشه فکر میکنم که زندگی ما مثل 2 تا نوار نقاله میمونه که روی هم دارن میچرخن! یکی از این دو حفره های خالی ای روی خودش داره و اونیکی برآمدگی هایی داره که بعضی از این حفره هارو پر میکنه. این شانس هایی هم که بعضی از ماها میاریم در زندگی به هیچ وجه اتفاقی نیست و نتیجه پر شدن اون حفره در زندگی ماست! من زیاد به خیر و صلاح و مصلحت اعتقاد ندارم! فکر میکنم که همونطور که در بچگی قانون پایستگی میخوندیم زندگی هم یه قانون پایستگی داره!
" همواره زندگی طوری رقم خواهد خورد که همه چیز به جای خودش و در مثبت ترین حالت باشه و حفره های نقاله زندگی ما رو پر کنه مگر اینکه ما با کار ها و اعمالمون این حفره هارو جابه جا کنیم در اون صورته که اون حفره ها دیگه پر نخواهند شد چرا که این حفره ها نه به وجود میان و نه از بین میرن فقط از حالتی به حالت دیگه تغییر پیدا میکنن، این نظام تشکیل دهنده جهانه!"
خب دیگه خیلی چرتوپرت گفتم Big Grin فعلا Big Grin Cool

من قوانین فیزیک رو خوب بلدم ولی اصلا نفهمیدم چی شد
2012     هییییی
2013     هییییی  
2014     هییییی  
2015     هییییی 
2016     هییییی  
2017     هیییییی
2018     ......
تشکر کنندگان: redbull ، LORDAmiroo ، msr839 ، alirezanz ، aram_hpanahi
چهار روزو و پنجاه دقیقه ...

------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی
تشکر کنندگان: mehran.bash ، alireza_guitar ، mohammad_esf59 ، redbull ، msr839 ، m_ganj ، dv2017 ، alirezanz ، aram_hpanahi
(2016-04-29 ساعت 18:20)mehran.bash نوشته:  اخه سالای پیش اینقدر استرس نداشتم ریلکس بودم خیلی اهمیتی برام نداشت.اما امسال بیتابم

برعکس من! 
امسال کلا بی خیالم و اصلا استرس ندارم
شاید بخاطر اینه که تفریح و مسافرت هامو زیاد کردم تا از زندگی حال حاضرم لذت ببرم...
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: mehran.bash ، arminqt ، mehre cyrus ، keivin ، amirmc ، msr839 ، dv2017 ، alirezanz ، taptan ، aram_hpanahi ، sheghi
(2016-04-29 ساعت 19:45)alireza_guitar نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 18:20)mehran.bash نوشته:  اخه سالای پیش اینقدر استرس نداشتم ریلکس بودم خیلی اهمیتی برام نداشت.اما امسال بیتابم

برعکس من! 
امسال کلا بی خیالم و اصلا استرس ندارم
شاید بخاطر اینه که تفریح و مسافرت هامو زیاد کردم تا از زندگی حال حاضرم لذت ببرم...

استرسم واسه ازدواجم و ایندمه اخه تازه متاهل شدم البته امسال من دو شانس دارم امیدوارم سال دیگه مثل شما ریلکس باشم
2012     هییییی
2013     هییییی  
2014     هییییی  
2015     هییییی 
2016     هییییی  
2017     هیییییی
2018     ......
(2016-04-29 ساعت 19:18)DV 17 نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 19:03)LORDAmiroo نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 18:53)hamedDV نوشته:  فرمایش شما درسته و تایید میشه البته نه در یکسال گذشته که شما فرمودید بلکه جمعا در 5 سال گذشته

بله من به اشتباه 5 سال رو 1 سال گفتم  Cool
در هر صورت این بحثا فایده نداره مهم اینه که از نظر من ما هر چقدر دعا بخونیم یا توبه کنیم یا از کائنات و ... کمک بگیریم هیچ تاثیری در برنده شدن در لاتاری چه امسال چه سال های دیگه نداره!
من همیشه فکر میکنم که زندگی ما مثل 2 تا نوار نقاله میمونه که روی هم دارن میچرخن! یکی از این دو حفره های خالی ای روی خودش داره و اونیکی برآمدگی هایی داره که بعضی از این حفره هارو پر میکنه. این شانس هایی هم که بعضی از ماها میاریم در زندگی به هیچ وجه اتفاقی نیست و نتیجه پر شدن اون حفره در زندگی ماست! من زیاد به خیر و صلاح و مصلحت اعتقاد ندارم! فکر میکنم که همونطور که در بچگی قانون پایستگی میخوندیم زندگی هم یه قانون پایستگی داره!
" همواره زندگی طوری رقم خواهد خورد که همه چیز به جای خودش و در مثبت ترین حالت باشه و حفره های نقاله زندگی ما رو پر کنه مگر اینکه ما با کار ها و اعمالمون این حفره هارو جابه جا کنیم در اون صورته که اون حفره ها دیگه پر نخواهند شد چرا که این حفره ها نه به وجود میان و نه از بین میرن فقط از حالتی به حالت دیگه تغییر پیدا میکنن، این نظام تشکیل دهنده جهانه!"
خب دیگه خیلی چرتوپرت گفتم  Big Grin  فعلا  Big Grin  Cool

دوست عزیز این صحبت های شما با هم دیگه در تناقضه، همون حفره ها و برجستگی ها یعنی مصلحت، اگه شما قبول داشته باشی حفره ها و برجستگی هایی وجود داره که در زمان مناسب باید با هم هماهنگ بشن پس مصلحت رو پذیرفتی

من هم موافقم که شما در واقع دارین به مصلحت اشاره می کنین. جناب لردامیرو با احترام بنظر شما، فکر می کنم خداوند مصلحت مون رو تعیین می کنه ولی همانطور که فرمودین، خودمون با اعمالمون باعث تغییرات در آن می شیم. من کلا به هیچوجه به شانس اعتقادی ندارم (ببخشید این نظر شخصی خودمه).
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
تشکر کنندگان: m_ganj ، redbull ، msr839 ، LORDAmiroo ، aram_hpanahi ، مارال6
سلام خسته نباشيد لطفا بگين كه كي جواب قرعه كشي رو ميدن خيلي استرس داريم

تشکر کنندگان: redbull ، msr839 ، aram_hpanahi
(2016-04-29 ساعت 20:42)sobhan12345 نوشته:  سلام خسته نباشيد لطفا بگين كه كي جواب قرعه كشي رو ميدن خيلي استرس داريم

سه شنبه ١٤ ارديبهشت ساعت ٢٠:٣٠
تشکر کنندگان: msr839 ، dv2017 ، aram_hpanahi
این متن خیلی زیباست :
مردم اینجا چقدر مهربانند...
دیدند کفش ندارم
برایم پاپوش دوختند؛؛
دیدند سرما میخورم سرم کلاه گذاشتند،،
و چون برایم تنگ بود کلاه گشادتری
و دیدند هوا گرم شد
پس کلاهم را برداشتند
و چون دیدند لباسم کهنه و پاره است
به من وصله چسباندند
و چون از رفتارم فهمیدند که
سواد ندارم محبت کردند و
حسابم را رسیدند .
خواستم در این مهربانکده خانه بسازم
نانم را آجر کردند
گفتند کلبه بساز . .
منسوب به زنده یاد پناهی

تشکر کنندگان: msr839 ، redbull ، arminqt ، m_ganj ، alirezanz ، aram_hpanahi ، aaraam
(2016-04-29 ساعت 20:42)sobhan12345 نوشته:  سلام خسته نباشيد لطفا بگين كه كي جواب قرعه كشي رو ميدن خيلي استرس داريم

مدیران زحمت کشیدن شمارش معکوس را در بالای صفحه قرار دادن دوست من.
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
تشکر کنندگان: msr839 ، redbull ، m_ganj ، dv2017 ، aram_hpanahi
Wink 
ازخدا میخوام همه دوستانی که ارزوی برنده شدن درلاتاری رو دارن با گرفتن جواب مثبت دلشون شاد شه یا خدا کمک کن اینجا کسی از کلمه تشکر استفاد نمیکنه چرا Sad Shy
بعد لطفا بگين كه چه طور ميشه فهميد برنده شدم يا نه

تشکر کنندگان: msr839 ، omid311 ، m_ganj ، aram_hpanahi
(2016-04-29 ساعت 20:47)sobhan12345 نوشته:  بعد لطفا بگين كه چه طور ميشه فهميد برنده شدم يا نه

شما ثبت نام هم کردی ؟
راهنمای چک نمودن نتیجه لاتاری گرین کارت  https://www.dvlottery.state.gov/ESC/(S(2...Check.aspx به امید برنده شده همه دوستان کلمه تشکر یادتون نره Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
تشکر کنندگان: m_ganj ، arminqt ، dv2017 ، farrokh33 ، alirezanz ، alirezaus ، asrainman ، msr839 ، aram_hpanahi
(2016-04-29 ساعت 20:46)amirmc نوشته:  

مدیران زحمت کشیدن شمارش معکوس را در بالای صفحه قرار دادن دوست من.

به سايت https://www.dvlottery.state.gov مراجعه كرده و كانفرم نامبر هنگام ثبت نام را وارد كنيد
تشکر کنندگان: omid311 ، dv2017 ، farrokh33 ، msr839 ، aram_hpanahi
(2016-04-29 ساعت 20:52)redbull نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 20:47)sobhan12345 نوشته:  بعد لطفا بگين كه چه طور ميشه فهميد برنده شدم يا نه

شما ثبت نام هم کردی ؟

Big Grin Big Grin
تشکر کنندگان: redbull ، alirezanz ، msr839 ، aram_hpanahi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان