کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
(2016-04-29 ساعت 15:22)mehre cyrus نوشته:  #داستانک #آموزنده

عده ای حشره کوچولو در یک برکه، زیر آب زندگی می کردند.

آنها تمام مدت میترسیدند از آب بیرون بروند و بمیرند.

یک روز یکی از آنها بر اساس ندای درونی از ساقه یک علف شروع به بالا رفتن کرد، همه فریاد می زدند که مرگ تنها چیزی است که عاید او میشود، چون هر حشره ای که بیرون رفته بود برنگشته بود.

وقتی حشره به سطح آب رسید نور آفتاب تن خسته او را نوازش داد و او که از فرط خستگی دیگر رمقی نداشت روی برگ آن گیاه خوابید.

وقتی از خواب بیدار شد به یک سنجاقک تبدیل شده بود. حس پرواز پاداش بالا آمدنش بود. سنجاقک بر فراز برکه شروع به پرواز کرد و پرواز چنان لذتی به او داد که با زندگی محصور در آب قابل مقایسه نبود.

تصمیم داشت برگردد و به دوستانش هم بگوید که بالای آن ساقه ها کسی نمی میرد ولی نمی توانست وارد آب شود چون به موجود دیگری تبدیل شده بود.

شاید بیرون رفتن از شرایط فعلی ترسناک باشد، اما مطمن باشید خارج از پیله تنهایی، غم و ترس، تلاش برای رفتن به سوی کمال عالی است!
پست روز
احسنت.
تشکر کنندگان: amirmc ، jalayevatan ، msr839 ، navidyazdan ، mehre cyrus ، aram_hpanahi ، mehrdad4422 ، alirezanz ، delikanle
این نیز بگذرد هفته بعد این موقع یا شادیمو داریم مطالب فروم از اول میخونیم یا (خدای نکرده) برنامه ریزی واسه سال آینده
Case Number :201XASxxx  
تاریخ رویت قبولی : Big Grin
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا :یک ضرب (ان شاءالله)
مقصد: سان خوزه (ان شاءالله)
تشکر کنندگان: jalayevatan ، msr839 ، redbull ، mehre cyrus ، copol ، aram_hpanahi ، mehrdad4422 ، dv2017 ، m_ganj ، alirezanz
(2016-04-29 ساعت 15:22)mehre cyrus نوشته:  #داستانک #آموزنده

عده ای حشره کوچولو در یک برکه، زیر آب زندگی می کردند.

آنها تمام مدت میترسیدند از آب بیرون بروند و بمیرند.

یک روز یکی از آنها بر اساس ندای درونی از ساقه یک علف شروع به بالا رفتن کرد، همه فریاد می زدند که مرگ تنها چیزی است که عاید او میشود، چون هر حشره ای که بیرون رفته بود برنگشته بود.

وقتی حشره به سطح آب رسید نور آفتاب تن خسته او را نوازش داد و او که از فرط خستگی دیگر رمقی نداشت روی برگ آن گیاه خوابید.

وقتی از خواب بیدار شد به یک سنجاقک تبدیل شده بود. حس پرواز پاداش بالا آمدنش بود. سنجاقک بر فراز برکه شروع به پرواز کرد و پرواز چنان لذتی به او داد که با زندگی محصور در آب قابل مقایسه نبود.

تصمیم داشت برگردد و به دوستانش هم بگوید که بالای آن ساقه ها کسی نمی میرد ولی نمی توانست وارد آب شود چون به موجود دیگری تبدیل شده بود.

شاید بیرون رفتن از شرایط فعلی ترسناک باشد، اما مطمن باشید خارج از پیله تنهایی، غم و ترس، تلاش برای رفتن به سوی کمال عالی است!

من فکر میکنم الان یه قورباغه خوردتش
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: amirmc ، jalayevatan ، msr839 ، redbull ، mehre cyrus ، mehrdad4422 ، Malmal60 ، alirezanz ، delikanle
بچه ها این پست آخر من هستش تا وقت باز شدن تلپیک۲۰۱۸
از خودتون مراقبت کنین
ما زنده به آنیم که توی تاپیک منتظران باشیم.
خدافظ
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: jalayevatan ، msr839 ، arminqt ، redbull ، LORDAmiroo ، mehre cyrus ، mehrdad4422 ، m_ganj ، Malmal60 ، alirezanz ، ali etesami
دیدم تو را با چادرت، در ایستگاه مولوی
دیدم که از دانشکده، داری به منزل می روی

چشمان تو در لحظه ای، افتاده بر چشمان من
با آن نگاه آتشین، محبوب این دل می شوی

در زیر لب گویم به تو، مهرت به جانم آمده
گویم سخن در زیر لب، تا بلکه آنرا بشنوی

رفتم به سویت یک زمان، تا گویمت احساس خود
دیدم که از نزدیک من، سوی خیابان می دوی

از داغ عشقت در دلم ،وقتی که می رفتی عزیز
قلبم فروپاشی شده، از عشق تو چون شوروی

در خاطرم یا در خیال، یا آنکه گاهی در غزل
آخر شبی در این مجال، بانو عروسم می شوی

شاعر:خودم
می گذرد ...
تشکر کنندگان: jalayevatan ، shanks ، redbull ، mehre cyrus ، copol ، aram_hpanahi ، dv2017 ، alirezanz ، نسل سوخته ، Elham usa ، taptan
(2016-04-29 ساعت 16:21)ali etesami نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 16:05)alirezanz نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 16:02)ali etesami نوشته:  چشماتونو ببندید فک کنید روز سه شنبس میبینی که برنده شدی Rolleyes
من که بعد از جیغو داد فراوان اگه سکته نکردم و کارم به بیمارستان نکشید اولین کاری که میکنم میام مینویسم حالا چیکار کنم؟؟؟!!!
تو اون لحظه اگه قبلشم هزار بار خونده باشی مراحل بعد قبولی رو، هیجی یادت نمیاد
کاش میخوابیدم سه شنبه پا میشدم Cool

شما خودتو جهت منهدم شدن به @jalayevatan@  عزیز معرفی کن Big Grin  هیچ کاری نداره ها فقط میخواد تبریک بگه باور کن Smile

اگه قول بده با قفل فرمون نخواد تبریک بگه قبوله  Smile
سالم میخوام برسم به مصاحبه  Smile

ارادتمندم علی آقا
البته قفل فرمون ابزار کار علیرضا خان ... من کلا میگم یا همه باهم یا هیشکی نمیره
آن عشق که در پرده بماند به چه ارزد؟
عشق است و همین لذت اظهار و دگر هیچ ...

تشکر کنندگان: msr839 ، amirmc ، mehre cyrus ، aram_hpanahi ، mehrdad4422 ، m_ganj ، alirezanz ، ali etesami
(2016-04-29 ساعت 17:10)someonelikeyou نوشته:  بچه ها این پست آخر من هستش تا وقت باز شدن  تلپیک۲۰۱۸
از خودتون مراقبت کنین
خدافظ

کجا داداش ؟ مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه . حالا که موقع رسیدن انجیر نزدیکه نوکت صاف شد ؟؟؟
آن عشق که در پرده بماند به چه ارزد؟
عشق است و همین لذت اظهار و دگر هیچ ...

تشکر کنندگان: msr839 ، arminqt ، redbull ، mehre cyrus ، mehrdad4422 ، alirezanz
Sad 
شمارس معکوس لاتاری تا اتمام سهمیه 50 هزار نفری ایرانیها

زمان باقیمانده تا اعلام نتایج لاتاری DV-2017

04Day, 03 Hour, 04 Min, 09 Sec

زمان باقیمانده تا شروع ثبت نام لاتاری DV-2018

156Day, 03 Hour, 04 Min, 09 Sec

زمان باقیمانده تا اعلام نتایج لاتاری DV-2018

370Day, 03 Hour, 04 Min, 09 Sec

زمان باقیمانده تا شروع ثبت نام لاتاری DV-2019

526Day, 03 Hour, 04 Min, 09 Sec

زمان باقیمانده تا اعلام نتایج لاتاری DV-2019

740Day, 03 Hour, 04 Min, 09 Sec

DV-2020   به احتمال خیلی زیاد حذف ایران از قرعه کشی لاتاری به علت تمام شدن سهمیه ایرانیها

2023 پایان حیات روی کره زمین و قیامت

سال 2024 گردهم آیی کلیه برندگان لاتاری سیتی زن آمریکا در دوزخ (به علت شرب خمر و ...
تشکر کنندگان: redbull ، hameddjj ، amirmc ، copol ، aram_hpanahi ، jalayevatan ، dv2017 ، msr839 ، m_ganj ، alirezanz ، sheghi ، elahe mousavi
با سلام من تازه امدم تو ای سایت و عضو شدم یه سوال مگر جواب لاتاری 10 اردیبهشت نمیومد ولی الن تو زمان سنجی زده 4 روز دیگه برا چی
تشکر کنندگان:
دوستان من هر طور فکر میکنم امسال برنده میشم.
شما هم مثا من فکر میکنین؟
تشکر کنندگان: 2017 ، arminqt ، jalayevatan ، dv2017 ، msr839 ، m_ganj ، alirezanz
سلام داداش من هر سال همینطوری فکر میکردم قبول نشدم ایندفعه بی خیال قبولی شدیم ببینیم چی میشه
تشکر کنندگان: mehran.bash
(2016-04-29 ساعت 18:05)mehran.bash نوشته:  دوستان من هر طور فکر میکنم امسال برنده میشم.

نمیدونم چرا ولی دقیقا منم همین حس را دارم
تشکر کنندگان: alirezanz ، mehran.bash
(2016-04-29 ساعت 17:10)someonelikeyou نوشته:  بچه ها این پست آخر من هستش تا وقت باز شدن  تلپیک۲۰۱۸
از خودتون مراقبت کنین
خدافظ
[عکس: ll95_shockedbaby.jpg]
تشکر کنندگان: arminqt ، mehrdad4422 ، jalayevatan ، dv2017 ، msr839 ، m_ganj ، alirezanz
[عکس: h625_1395171622031765.jpg]
تشکر کنندگان: copol ، dv2017 ، Sedagat ، msr839 ، m_ganj ، alirezanz ، mary59 ، نسل سوخته ، taptan
(2016-04-29 ساعت 18:05)mehran.bash نوشته:  دوستان من هر طور فکر میکنم امسال برنده میشم.

فقط شما نیستی، من مطمئنم همه ی ما لحظه ی ثبت نام همین فکر رو کردیم :|

تشکر کنندگان: redbull ، mehran.bash ، arminqt ، mehre cyrus ، copol ، jalayevatan ، dv2017 ، msr839 ، m_ganj ، alirezanz ، نسل سوخته

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان