موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
امسال زیاد تمایلی به ثبت نام نداشتم، به اصرار شوهرم راضی شدم، ولی هر چی میگذره احساس میکنم بدجور به این رفتن محتاجم. به قول یکی از دوستان، ایران داره منو پس میزنه.
در مورد حکمت هر کار، من حکمت آوارگی و مرگ و میر هزاران آواره جنگی مخصوصا بچه ها رو نمی فهمم. خدا؟ حکمت؟ آیا وجود دارن؟!
رتبه:
23
44 تشکر در 11 ارسال
این اعلام نتایجو میزارن تو اردیبهشت کلا گند میخوره به بهترین و خوش آب و هواترین ماه سال ... پیشنهاد میدم بزارن بهمن
آن عشق که در پرده بماند به چه ارزد؟
عشق است و همین لذت اظهار و دگر هیچ ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. چند روزی بود اینجارو میخوندم. تازه ثبت نام کردم.
امروز صبح داشتم می امدم محل کار حدود 4 ساعت از خونه فاصله داره که دو روز در هفته بصورت مامور میام اینجا و سه روز در هفته شهر خودم هستم. خلاصه طرفای جاده لاهیجان به رامسر بودم به خودم گفتم الکی مثلا اینجا سیاتل منم دارم میرم سر کار. بعد از رد شدن از رامسر تو مسیر مجبور شدم یکدفعه ترمز کنم که باعث شد ماشین دو دور دور خودش بچرخه یک کامیون بغلم بود یک وانت جلوم بود یک کامیون هم تازه رد شده بود. سرتون رو درد نیارم دقیقا مثل تو فیلمای آمریکایی دو دور ماشین چرخید و با اختلاف میلیمتری از کامیون رد شد. واقعا خدا رحم کرد.. الان تو شرکت هستم. نتیجه اینکه تا امروز الکی شرکت کرده بودم لاتاری ولی از امروز واقعا دوست دارم اسمم در بیاد. اینجا وقتی واسه جون آدم ارزش قائل نیستن چرا باید موند! ماشین شرکت دست منه و من 2 ماهه دارم میگم این ماشین مشکل داره و نیاز به تعمیر داره ولی کو گوش شنوا.. واقعا متاسفم از اینکه تو این کشور با اعمال شاغه دارم زندگی میکنم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
زندگی بی عشق مرگ است، مرگ بر این زندگی...
راستی رفقا آمریکا کجا میشه دقیقا [FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND WINKING EYE]😀
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ولی خداییش آمریکا از زمان کریستف کلمب تا حالا واسه رفتن باحال بوده، سرزمین ناشناخته رویاها [SMILING FACE WITH HEART-SHAPED EYES]
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
جو تاپیک کاملا مشخصه استرس دوستان رفته بالا
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
گذرنامه هاتون رو چک کنید
روبروی صحفه عکس
اون قسمت بارکد ، نباید مخدوش چاپ شده باشه