موضوعها: 0
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-30 ساعت 12:18)kouroshz0 نوشته: (2016-04-30 ساعت 09:37)sheghi نوشته: (2016-04-28 ساعت 14:24)kouroshz0 نوشته: شدنی هست اما امنیتشون بالاست . شاید یه هکری که با پایگاه داده ها و برنامه نویسی و سیستم عامل لینوکس آشنا باشه بتونه . روال کار به این صورته که شما با استفاده از nmap و ابزارهای دیگه تو کالی لینوکس ( یه سیستم عامل با ویزگی های زیاد برای هکرهاست ) سایت و اسکن میکنی و باگ ( راه های نفوذش و بهت نشون میده ) حالا هر باگی یه راه نفوذی داره که با کمک برنامه نویسی و دانشی که داری دسترسی پیدا میکنی به اونجایی که اون سایت لاتاری کل اطلاعاتش و نگه میداره خب وقتی به اینجادسترسی پیدا کردی تمومه دیگه !
دوست عزیز معمولا دیتابیس اینگونه وب سایتهای اطلاع رسانی به صورت نسخه فقط خواندنی ای از دیتابیس اصلی بر روی اینترنت جهت اطلاع رسانی قرار داده میشوند (مثل سایت اعلام خلافی خودرو) و هکر عزیز قابلیت تغییر در دیتابیس را نخواهد داشت شاید بتونه تو ارتباط یه کاربر مثلا برای یه بار که داره نتیجه رو چک میکنه اونو به صفحه اشتباه بفرسته که به نظر بنده اگه یه نفر در دو زمان مختلف نتیجه رو چک کنه این احتمالم به صفر نزدیک میشه
امیدوارم برنده باشیم
فکر کنم منظورتون از فقط خواندنی اینه که اطلاعات کاربرانی که ثبت نام کردند (منظور همون فرمی که پر شده) یه جای دور از دسترس قرار میگیره و وقتی ما کانفیرمیشن نامبر و وارد میکنیم فقط نمایش اطلاعاتی که از پیش تعیین شده رو میده که کلا دو حالت داره (1- انتخاب شدید و نمایش اطلاعات مربوط به اون کانفی.. 2- انتخاب نشدید)! درسته ؟ چون ببینین فکر کن کامپیوتر من الان سروره و شما نام کاربری و رمز عبورتون و میزنید تو سایت من اون برنامه ای که نوشته شده میاد از تو کامپیوتر من اطلاعات شما رو چک میکنه و بهتون یه پیغامی میده ( رمز عبور صحیح نیست یا با موفقیت وارد شدید و ... ) خوب این یعنی اینکه سایت من یه سروری که آنلاین هست داره و اگه شخصی با استفاده از باگ یا حملات دیگه سرور سایت من و هک کنه و به دیتابیس دسترسی پیدا کنه مسلما یه سری دسترسی هایی داره که میتونه تغییراتی و ایجاد کنه .
دوست عزیز منظور من از فقط خواندنی Read Only هست که یکی از حالتهای دیتابیس هست و موردی که من بیان کردم ساده ترین روش ایجاد امنیت برای دیتابیس سامانه های اینترنتی هست. هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت تصور نکنید که شما از طریق اینترنت به صورت مستقیم یا غیر مستقیم به دیتابیس یک سیستم مهم متصل میشید.
اگه نخوام خیلی تخصصیش کنیم از نظر تمهیدات پایه ای امنیت دیتابیس که حتما اونا خیلی بیشتر از اینا روی بحث امنیت کار کردن، احتمال تغییر داده ها در دیتابیس k c c توسط هکرها 0% هست.
ولی با احتمال خیلی خیلی کمی یه هکر میتونه وقتی شما دارید وضعیتتون رو چک میکنید در مرحله آخر مثلا اگه شما قبول شدید شما رو به یه صفحه تقلبی که میگه قبول نشدین هدایت کنه و باعث بشه با اینکه قبول شدین نتیجه درست رو نبینید و پیگیر بقیه مراحل نباشید که در این حالت باید ببینیم این عدم اطلاع قبول شدگان از وضعیت قبولیشون و پیگیری ادامه روند صدور ویزا برای چه اشخاصی و به چه میزان میتونه سود داشته باشه که بخوان برای اینکار هزینه بکنن.
پیشنهاد من اینه :
1 - در اولین فرصتی که میتونید وضعیت قبولیتون رو چک کنید تا از شر این اضطراب مسخره خلاص شین. یا آره یا نه ، تمااااام
2 - بعد از چند روز دوباره وضعیتتون رو چک کنید که از اون احتمال دوم در مورد تغییر مسیر خروجی توسط هکر هم خیالتون راحت باشه.(بروز این مورد اگه ذینفعی داشته باشه خیلی خیلی خیلی خیی پایینه تقریبا همون 0% )
2014 - 2015 - 2017 - 2018 - 2019 : 2019AS00007000
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز می شود ...
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
چه عجب علیرضا نیستش الان. بیایین حاضری بزنیم و رتبه بدیم. همه موافقن؟
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
اغا
انسان با hope زندس درست نیست
همین hope هستش که ما رو اینجا علاف کرده
پس این درسته: انسان با hope علافه
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-30 ساعت 13:40)amirmc نوشته: چه عجب علیرضا نیستش الان. بیایین حاضری بزنیم و رتبه بدیم. همه موافقن؟
!
اوکی، مث اینکه میخوای بفرستمت پیش سامی...
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم سه شنبه شب همگی بهترین جشن زندگی رو بگیریم. با آرزوی برنده شدن بچه های مهاجرسرا
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کسی میدونه هدف زندگی کردن چیه ؟