موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-05-03 ساعت 15:31
برای همه دوستان هزیزم و همچنین خودم دیدن این پیام رو از خالق زیبایی ها ارزومندم
You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year 2017
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه هاااا اسم من در امممممممممممممد ...
دروغ 13 بود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من با یکی چند ساله دوستم. هر دومون شرکت کردیم. اگه اسم یکی در بیاد میتونیم سریع عقد کنیم باهم بریم ؟
عکس و مستند هم داریم که چند ساله دوستیم ...
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2016-05-03 ساعت 15:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-03 ساعت 15:38 توسط m_ganj.)
کاربران در حال بازدید این موضوع: Concept، es2015، jalliill، LAlover، mehre cyrus، m_ganj، qwerty12345، 6 مهمان
خیلی افراد آنلان زیاد شده.. یادمه خود من پارسال بعد قبول نشدن دیگه نیومدم سراغ فروم لاتاری تا زمان ثبت نام برای 2017
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خب با این حساب ما دوتا شانس داریم. من نمیدونم چرا همش فکر میکنم اسم دوستم در میاد.
دوستان شماها تقریبا چند سال دارید ؟ من خودم 30 سال دارم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چه دیر میگذره
اگه این زندگی باشه اگه این سهمم از دنیاست من از مردن هراسم نیست
یه حسی دارم این روزا که گاهی با خودم میگم شاید مردم حواسم نیست
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
خوب میدونم که حالا من دیگه انگیزه ای برای پریدن از روی پرچین ها ندارم بلکه فقط میخوام زندگی آروم و کوچیکم رو جایی شروع کنم که اصلا حصار و پرچینی نداشته باشه!!!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-03 ساعت 15:42)Mostafa85 نوشته: چه دیر میگذره
دیر میگذره؟
اصلا نمیگدره لا مصب
2012 هییییی
2013 هییییی
2014 هییییی
2015 هییییی
2016 هییییی
2017 هیییییی
2018 ......
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اعلام ابطال نتایج لاتاری ۲۰۱۲[ویرایش]
نتایج قرعهکشی سال ۲۰۱۲ که در ۱ مه ۲۰۱۱ اعلام شده بود بهدلیل خطای بهوجود آمده در برنامهٔ انتخاب شرکت کنندگان، روز جمعه ۱۳ مه ۲۰۱۱ لغو شد. آنطور که دیوید دوناهو معاون خدمات ویزای گوناگونی اظهار داشت بهدلیل بروز خطا در برنامه حدود ۹۰ درصد برگزیدگان از میان کسانی بودند که در دو روز نخست نامنویسی کرده بودند. ازهمین رو نتایج باطل شده و قرعهکشی بار دیگر صورت گرفت و نتایج تازه در تاریخ ۱۵ ژوئیه اعلام شد.
حذف بنگلادش و افزایش سهمیه ایران[ویرایش]
سال ۲۰۱۲ تقریبا چهار هزار و ۴۰۰ نفر از ایرانیان برای برنامه قرعهکشی گرینکارت برگزیده شدند این در حالی است که بر اساس گزارش وزارت خارجه آمریکا این رقم در سال ۲۰۱۱ تقریبا دو هزار و ۸۰۰ نفر بوده است. دلیل این افزایش چشمگیر حذف کشور بنگلادش از برنامه ویزای گوناگونی و اختصاص سهمیه آن به ایرانیان بوده است. اما به گفته خانم سارا گرو (انگلیسی: Sarah Grow)، یکی از کارمندان امور کنسولی وزارت خارجه آمریکا حدود ۱۰۰۰ نفر از آنان یعنی یک چهارم برندگان ایرانی کارت سبز برای اجرای مراحل قانونی و سفر به آمریکا به سفارتخانههای آن کشور مراجعه نکردهاند.[۲]
دو مرحلهای شدن قرعهکشی لاتاری ۲۰۱۳[ویرایش]
در برنامهٔ لاتاری ۲۰۱۳ بر خلاف سالهای گذشته که کل نتایج در ۱ ماه مه اعلام میشد دو مرحلهای شدهاست بهطوریکه بخشی از نتایج در ۱ ماه مه و بخشی دیگر (احتمالاً کیس نامبرهای بالا) در اکتبر اعلام خواهد شد. مرکز کنسولگری کنتاکی هنوز دلیل این تصمیم خود را اعلام نکرده است. در نتیجه کسانی که در مرحلهٔ نخست قرعهکشی در اردیبهشت ماه پذیرفته نشدهاند باید در مهرماه با مراجعه به وبگاه اعلام نتایج دوباره احتمال خود را بیازمایند.[۳]