موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
شما هم مثل من فکر میکنید اسمتون در میاد و فقط استرس انجام مراحل و هزینه کردن و رفتن رو دارید ؟
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوبم اميدوارم امشب بهترين اتفاق واسه همه كساني كه واقعا نياز به اين تغيير دارن بيوفته ، بعد از ١٨-١٩ سال ديگه واسه من جايي واسه استرس و هيجان نمونده بسكه اون صفحه منحوس رو ديدم، اما يه چيزي رو يادتون باشه، اونم اينكه اوني كه اون بالاس خودش همه چيزو ميدونه و هيچوقت ما رو تنها نميذاره، به لطف بيكرانش ايمان داشته باشيد و بدونيد هر اتفاقي تو زندگي واستون ميوفته، بهترين اتفاقي بوده كه اون لحظه ميتونسته پيش بياد..
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
یا خدا سیصدو هفتاد صفحه بدون احتساب حذف چند صد صفحه ؟؟؟؟
اگر صفحات کتابامونو اینجور پیش میبوردیم الان از ا م ر ی کا میامدن بزور میبردنمونننننن.
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان هر چی ناگفته و درد و دل دارید بگید که تا 4 ساعت دیگه این تاپیک به تاریخ میپیونده
وقتي صبح ازخواب بيدارميشی، دوانتخاب داري :
1- دوباره بخوابي و رويا ببيني.
2- يا بيدار بشی و برای رسیدن به روياهات حرکت کني.
رتبه:
31
36 تشکر در 14 ارسال
سر نماز واسه همتون دعا کردم که قبول نشوید. فقط من بشوم و شما حسرت بخورید.
وسلام.
میگم وضو نگیری اشکال داره؟ کانکشن ارور میده وسطش؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-03 ساعت 16:12)milade نوشته: (2016-05-03 ساعت 16:10)behzadkhatari نوشته: دوستان هر چی ناگفته و درد و دل دارید بگید که تا 4 ساعت دیگه این تاپیک به تاریخ میپیونده
من آرزو میکنم با این یوزر نیمتون قبول بشید، حداقل جان خیلیا در ولایت خودمون در امانه :|
طرف معولم نیست چیکارست که خودشم اعتراف کرده :|
یا اصحاب کهف.
ما که منظورتو نفهمیدیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
3- بیدار بشی بری سر کار و.. روزهای تکراری رو ادامه بدی.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
ما بار اوله شركت مي كنيم،نه اينكه تويه همه ي اين سالها دوست نداشتيم شركت كنيم،ولي شرايطشو نداشتيم،شرايط مهاجرت رو الان پيدا كرديم،به اين خاطر كه براي درست كردن شرايط اينجامون خيلي تلاش كرديم ولي به نتيجه نرسيديم،بنابراين تصميم به شركت در لاتاري كرديم،اميد داريم با توكل بخدا قبول شيم.
اميدوارم باقي دوستاني كه شركت كردن و لايق قبولي هستن و فقط براي فان اينكارو نكرده باشن قبول بشن.
قبولي هر كدوم از شما بچه هاي مهاجرسرا باعث خوشحاليست،با ارزوي موفقيت همه ي دوستان.
Category:eb3 unskilled workers
فعلا فقط file number رو دريافت كرديم
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-03 ساعت 15:12)aram_hpanahi نوشته: (2016-05-03 ساعت 14:44)someonelikeyou نوشته: حال آدمی رو دارم که توی شهربازی فلافل خورده ، ۲ دور سوار رنجر شده الان بزور میخان سوار ترن هواییش کنن
پسر خدایی تو آخرشی،ولقعا جات اینجا نیست
نوکرم
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان شما اگر جای من بودید و اسمتون در میامد حاضر بودید از کار استعفا بدید ! خونتون رو بفروشید... تمام دارایی ها تونو نقد کنید و ریسک رفتن رو بپذیرید. اینکه حتی ممکنه موفق هم نشید بعد از رفتن!